4184
  • Csabesz100
    Megvan! Ki is próbáltam! 63. hely a PP600 Daytona Sppedway Time Trial/Pro-n! 2. legjobb magyar vagyok.
    Milyen beállításokkal mész? Megoszthatnád, hátha javulnék még! Én is leírom az enyémet!
  • EmThor
    gt concept, 70.000 credit, nissan 350, daytona online 660pp, ezzel tartják az első 100-ban az időt
  • Csabesz100
    Emthor: megvan a kocsi! Csak vissza kellett olvasni pár hozzászólást!
  • Csabesz100
    1 verseny hiányzik, hogy minden arany legyen. De ezzel az egy versennyel nem boldogulok. Harmadik helytől jobbra nem megy! Nagy BMW fan vagyok, de most szidom őket, mint a bokrot. A verseny az A-3-as! Adjatok már valami tanácsot, hogy hogy lehet megnyerni, mert félek, hogy a Ps nem éli meg a reggelt?! :-)

Emthor: Hogy lehet ilyen vasat szerezni? Ez melyik a dealer-nél?
  • EmThor
    házem előtt lehetne egy ilyen :D

• EmThor
    vársz egy kicsit ebben az online ranking-os ablakban, akkor kiírja, gt concept autóknál van a 350-es nissan, 70.000 credit, csak okosan kell beállítani.

ja és ez nem arcade time trial, hanem online!! kanyarodás a titka mindennek, istenem, jöjjön már ki a driving force gt kormányom!!
  • Norbi7
    na holnap bepróbálok én is erre. milyen kocsival mentél?
  • EmThor
    600pp online, pro, time trial, daytona

84. :)

• EmThor
    thx, megnézem még 1szer
  • laaslow
    Szerintem a naptár ok.1. hónap=január,...4. hónap=április, az aktuális nap alá van húzva, ma a 25.-e.
  • laaslow
    Pedig az az,ha a garázsodban a kis képen látod akkor-Gran Turismo 350Z RS,viszont amikor rákattintasz a cserére, akkor ez jelenik meg:
    Are you sure you want to change your car to Amuse/Opera Performance Gran Turismo 350Z RS?
  • EmThor
    kösz, de ott vmi 70.000 kredites volt és az nem az, gyanítom egy bónuszautóról van szó csak nem tudom miért jár ajándékba
  • Norbi7
    Az autómárkák legvégén vannak a tuningoltak, pl.: Concept by GT és stb. ott lesz valamelyikben.
  • EmThor
    PP600-as onlien event, daytona, körpálya, vmi amuse zs 350 vagy milyen autóval tartják a rekordot, de nem találom hol lehet megvenni?!
  • bubo35
    Sziasztok! Kis kérdésem lenne a nagyobb tudásúakhoz. Megvettem az amerikai storeból a GT5p-t. Gyönyörűen működik, csak a MyPage naptára mindig 2008. április 4-et mutat... Hol lehet beállítani? Help, please!
  • EmThor
    gt5 fejlesztői interjú, 1. rész, ha jól értem szeretnének időjárást a fullba, lehet csak 2010-re lesz kész ééééés őszre lesz törés úgy néz ki!
  • EmThor
    ebben a zipben van egy pdf autós magazin vagy mi, 37. oldaltól driving forve gt teszt, persze nem egy naprakész, de akit érdekel olvasgassa...

megcsináltam gt-ben 2 jogsit + kezdő versenysorozatból elsőt és vmi 0.8% O_O

na ilyet szeretnék a fullban. addig meg S-9-en farm a 250.000-es amuse-ra, 600pp-s online time trialhoz ;)
  • EmThor
    tegnap megvettem GT4-et, hibátlan :)

mm-ben voltam láttam 35ért driving force pro-t, edigitalnál 24.600, fával. rohadt driving force gt sose jön ki eu-ban? és ki fogja árulni? tömve vannak a polcok így is, auchanban driving force ex van, lol
  • pointer4
    Biztos hogy megvan az oka, hogy miért nem került bele a setup részbe a képe, de azért az bíztató jel, hogy mindent kezel rajta, H váltó, kuplung,select/start, minden. Valszeg a véglegesbe már ott fog vigyorogni a képe.
  • HAF Rigel
    Figyi a 20 ezres egyszerű logitech kormányt is külön menüpontban tudod állitani , addig a legdrágábbat meg nem . Ez nekem egy oltári csalódás volt a programtól , nem azt mondom hogy nem lehet használni. AZ F1 es progiban is külön benne van a g25 támogatás szóval nem lehetetlen dolog . Talán arra gondolok a DF GT kormányt akarják ezzel támogatni , de én pont azért vettem G25 hogy 1 kormányom legyen ps3 és pchez is .
  • pointer4
    Azért azt nem mondhatni hogy nem támogatja, minden megy rajta szépen, csak állítani nem tudsz.... bár sztem nincs is mit.
  • HAF Rigel
    Nézegetem ez a kormányt de van egy G25 így valószínű nem nagyon veszek pazarlás lenne . Viszont az zavar , hogy a prologban nincs g25 támogatás .
    F1 ben pl van külön g25 menü , itt miért nem tudták megcsinálni nem értem. Esetleg egy jó angolos nem tudna összedobni egy levelet a készitőknek hogy miért nincs és és esetleg a fullba be kerül ?
  • EmThor
    még egy df gt kormány review
  • EmThor
    bevillanás és egyéb hibák -> mások is írták a neten, ez van, fullban kijavítják.

lesz madridi városi pálya, hivatalos spanyol pálya licensze valszínű drága lett volna...

• EmThor
    köszönöm Nektek, délbe kelek, megnézem

most olvasom van online time trial, azt is csekkolom :)

kicsit fura ez a p. point rendszer, de szokható. végül is 5letes volt az interaktív manual, de nyomtatva se lett volna rossz :\
  • ballor
    Igen, ahogy lentebb van, S-9.
    5 kör, olyan 50 mp-es átlaggal. Kiszámolható, hogy kicsit több, mint 4 perc alatt meg is van a 32.500. Óránként lehet zúzni elég sokat, persze nagyon uncsi a dolog a pálya vonalvezetéséből adódóan.
  • HAF Rigel
    A eventben is van egy olyan ahol daytonában kell menni 5 kört és 20000 credit , aztén S eventnél úgyanez csak 32000ért , ott a 9 event ha jol emlékszem .
  • EmThor
    online-on kívül melyik versenyen farmoltok pénzt? én B-5-ön szoktam nissan gtr 07-el
  • fsgh
    Én jelenleg ott tartok hogy kormánnyal még nem megy de kontrolerrel meg már nem megy a GT5P....:D Mármint nem tudok jó időket elérni
  • JGTC
    Integra a legjobb autó a többiek megőrítésére! Daytona Speedway-en nyertem vele 600as kategóriában!!!
  • EmThor
    f430 megvan, s kategória jön
  • zsalesz
    Rengeteget tolom a játékot, de még egyszer sem láttam ilyen felvillanást!
  • JohnnySmith
    Gyüjtsééé inkább pízt az F430ra pázze, ne a buggokat figyeld :DDDDD
  • EmThor
    én még kontrollerrel tolom...
  • pointer4
    Lehet a kormány fícsöre, mer én még ilyet nem láttam.
    De még ne ilyedj meg, lehet nekem nem tűnt fel.
    Megvárjuk mások véleményét.
  • EmThor
    suzuka-i pályán, 1 körön belül többször is néha fehéren felvillan belső nézetbe a kép, mintha grafikai hiba lenne, ez másnál is előfordult már?

thx
  • pointer4
    Világít a logo ? Lol :D nem zavaró sötétbe?
    Hmmm, mire lehetne ezt hasznosítani..... Bizti lesznek 5letek....
  • EmThor
    így van, világít középen a cucc :]
  • pointer4
    Hát novemberben vettem meg a ps3-at, és januárig amíg nem jött meg a gt5pr addig a g4et csak 17% ig toltam a sok meló mellett :D
  • ballor
    Ezek szerint nem vagy GT4-es. Az elég régen került fel a lapomra. Tessék csatlakozni hozzánk és versenyezni!
    Lehet, hogy lesz GT5P köridős bajnokság is. De még nincs eldöntve.