4184
-
#22 Biztos igazad van,te már csak tudod, hogy mivel játszottam.
Bár, konzolboltban dolgozom 10 éve és elhiheted, minden játékot kipróbáltam és GT3, GT4-ből, nem egy darabot adtam el és nem csak én, de rajtam kívűl jó páran panaszkodtak a sebességre. Amúgy vitathatatlan, hogy minden más jó a játékban, de a sebesség miatt a játék : szar. pont.
Részemről vita lezárva.
Majd meglátjuk a PS3 mit mutat meg a valóságban.
csá! -
#21 Ha neked több kell a valóságot tükröző sebességélménynél akkor menjél és játszál a enefesú-val ott van szép blur efekt, azzal vakítsd magad. Csak kár hogy annak nulla köze van a valósághoz :P -
#20 Ez a gyerek eleteben nem jatszott a GT4-el, az ilyen forum-trollok ellen az ignorancia a legjobb orvossag. -
#19 Ha ezt te komolyan gondolod, azzal csak a sajat hulyesegedrol es hozza nem ertesedrol teszel tanubizonysagot. Vazz mikor volt olyan, hogy a PD valamit elkapkodott, mert en nem emlekszek ilyenre. Olyanra viszont igen, hogy akar tobb, mint egy evet is kestek, csakhogy a legtokeletesebb munkat adhassak ki a kezukbol! -
#18 De ha Neked ez nem elég, akkor menj ki egy versenypályára és menj egykét kört....
Az lenne a legjobb. -
#17 Akkor linkelj be egy "sebességet" is kérlek:)
Egyébként ráéreztem, hogy nem mentél erős autóval - sőt, talán egyáltalán nem játszottál a GT4-gyel.
Más: a Nordschleife-t talán legjobban ismerő pilóta 3 mp-en belüli időt futott a valóságban és a játékban ugyanazzal a kocsival és beállításokkal:) -
#16 Ugyan máááár ez sebesség?LOL
Amúgy, szerintem teljesen mindegy, hogy mennyire tuningolt egy autó, mert a 120 km/h, az 120km/h akármilyen autó lehet. :-)
-
#15 Ebben van a legjobb sebességérzet amit valaha láttam. Nem kell ócska blur hülyeségekkel illúziókat keltenie, mert magátol is tudja. -
#14 Hol marad a sebesség?
Te nem játszottál GT4-gyel.
Vagy ha játszottál, akkor nem mentél igazán erős autóval. -
#13 szép, szép, de hol marad a sebesség??
amúgy láttam élőben.És a véleményem az hogy szar a játék. -
#12 Már ne is haragudj, de a GT4 leszámítva, hogy csak 6 autó van maximum egyszerre a pályán egy az egyben olyan, mint a videó...
Pontosabban a videó egy felturbózott GT4 lényegében...
Sehol semmi? LOL
Láttál Te már Gran Turismo-t élőben? -
#11 a sony már megint vakít.
láttunk már hasonló videókat GT3, GT4-röl.
Aztán sehol semmi. -
#10 naja...asszem a ps2-ön futó első gt 2000 nevű prezentáció is elég kezdetleges volt....aztán jött a hanyattesés....:)
-
#9 marhajó ez a videó, de még hány hasonló lesz mire hallunk valahaol egy kis gossipot, hogy jön a GT 5 -
#8 Ez nem GT5 volt, jol mondjak. Ez GT4 fullosabb hatterrel, meg a boxutcat tupiroztak fel, meg beraktak kismillio autot egyszerre. Semmi koze sincs ennek a GT5hoz. Azert is a cime: Vision GT. Vizio hogy bizony ennyi auto is lehet majd a kepernyon. Persze ha meg tovabb nyomjak a grafikat, akkor kicsit kevesebb verda lesz, de igy is volt vagy 30-40 egy kepen neha:).....
Ez szerintem egy az egyben a GT4 video (nem az a fullos amikor a fordot mutatjak, hanem amikor megy a metal ezerrel, s mutatjak a versenyeket:). -
#7 Ez még igazából nem GT5, csak egy promociós videó, hogy kb milyen újításokra is számítsunk (több kocsi, nézősereg, box-személyzet, stb). Gondolom még goldoznak a motor fejlesztésén (vagy egy új írásán) és addig ezzel kell beérni. Még csak nem is GT5 a video neve, hanem "Vision Gran Turismo", ergó egy elképzeléseket prezentáló anyag. 100%, hogy jobb lesz a grafika, de valamivel ki kell állni E3-on. -
#6 Abszolút GT4, ez szerintem annak köszönhető, hogy már akkor is úgy dolgoztak, hogy csak a textúrák kicserélésével + élsimítással lehessen új játékot kidobni, lehetőleg nyitócímként. -
#5 Van a mondás: nem lehet elég korán kezeni. :-) -
#4 Ugyan kicsit még korai a topik, de azért bekerül a kedvencek közé -
#3 Legalább 12 autó, ha nem több!! -
#2 :D Lekéstem én szerettem volna nyitni :DDDD Kedvencek közé betettem ezt a topikot is! :)
Nagyon jó kis videó! Bár nekem inkább a GT4-re emlékeztet mint új Gran Turismora. -
#1 Na kérem, video csekk:
GT5 muvi