4184
-
#64 Na, direkt elolvastam mégegyszer, sehol nem látok olyan hozzászólást, ami miatt ki kell tiltani innen. Megírta véleményét. Teljesen egyetértek vele: a SAJÁT véleményét. Miután agyonhülyézitek, csoda a további reagálás?
Ezt írta összvissz, hol van itt 5 büntetőpontos szar meg fosozás?:
==========
a sony már megint vakít.
láttunk már hasonló videókat GT3, GT4-röl.
Aztán sehol semmi.
szép, szép, de hol marad a sebesség??
amúgy láttam élőben.És a véleményem az hogy szar a játék.
Biztos igazad van,te már csak tudod, hogy mivel játszottam.
Bár, konzolboltban dolgozom 10 éve és elhiheted, minden játékot kipróbáltam és GT3, GT4-ből, nem egy darabot adtam el és nem csak én, de rajtam kívűl jó páran panaszkodtak a sebességre. Amúgy vitathatatlan, hogy minden más jó a játékban, de a sebesség miatt a játék : szar. pont.
Részemről vita lezárva.
Majd meglátjuk a PS3 mit mutat meg a valóságban.
Nem, nem mentem, ebben igazad van.
Vitázni nem állok le.
Neme: a te fajtád szerint mindenki hülye csak te nem. OK! legyen akaratod szerint.
Azért, mert egy játék rajongói vagytok és fanatikusak, és ELFOGULTAK, még nem kell szerintem rögtön hülyézni a másikat, de ez már neveltetés kérdése, nem ide való. Nektek ez a játék tetszik, élvezzétek. Másnak más tetszik, élvezze. Nekem meg tökéletes igényeim vannak, én meg azt élvezem. Mindenkinek ízlése szerint. Mindenkinek MAGÁNÜGYE. A fórumon meg véleményt szabadon lehet nyílvánítani, ahol mindenki a SAJÁT véleményét fogja mondani és nem segget nyal.
Ennyi.
================
Akkor most kénytelenek lesztek nekem is egyből megadni az 5 büntipontot és kidobni innen, mert a véleményem egyezik vele a sebességben, csak abban nem, hogy szép a játék, mert szerintem még csak nem is szép, mert nekem nem tetszik.
És ha tényleg így gondoljátok, hogy nem lehet véleményezni, akkor némítsatok egy hétre engem is.Vagy akár örökre, mert nem vesztek vele semmit. Vannak jobb fórumok is, ahol a szólásszabadság iránti jogaimat betartják.
Viszont a te stílusod is eléggé kifogásolható. Magadat is kidobod?
Te mindent írhatsz másoknak, igaz? Ilyen jó emberismerő vagy? És ennyire tökéletesnek hiszed magad? Hogy ezt le mered írni, hogy úgysem fogom fel? Tehát az én értelmi is képességeimet megkérdőjelezed???
Talán nem ártana magadat is fegyelmezni kicsit.
És most sértődésből és haragból dobj ki engem is. -
#63 A Prologue miért lenne elkapkodott? A nevében is benne van, prologue=bevezető, ha úgy tetszik demo.
Demónak pedig tökéletes, rengeteg autó és feladat, néhány pálya, szép grafika. Az más kérdés, hogy mennyit kértek érte, ( Japánban mondjuk nem egy összeg), de attól még nem "elkapkodott". -
#62 "Vazz mikor volt olyan, hogy a PD valamit elkapkodott, mert en nem emlekszek ilyenre."
GT4 Prologue? Ez a Vision sztem olyan lesz mint a halo2.5. gt4 lesz teljesen csak feljavitott grafikaval ujrakiadas ps3on. ezzel nincs is semmi baj inkabb legyen ez, amig a gt5 kijon, ami a kovetkezo generacios game lesz. -
#61 Nem a véleménnyel van gond hanem a kinyílvánítás stílusával. Ha valaki normálisan szól bele és érvekkel alátámasztja akkor oké. De ha valaki jön és beröfög, hogy "fú de szar" meg "hányinger fos a game bazze" akkor mégis hogyan reagáljon ez egyszer játékos? Gondolkozz egy kicsit és utána szólj bele. Szóval ne csak az egyik oldalt nézd hanem a másikat is...
Bár a büntetőpontod okát elnézve hiába magyarázok, úgyse fogod fel. -
#60 Látom kihalt a topik.
NEM CSODÁLOM! Mert, ha megveszem drága pénzért ezt a játékot, aztán a negatív véleményemet se mondhatom el róla, a játék topikjában, akkor, hogy veheti a bátorságot bárki is, hogy ide beírjon. Hiszen itt csak tényleg csodálni lehet a játékot, független attól, hogy nekem is kedvenc játékom, akkor sem írhatok róla rosszat.
Nézem sorba a topikokat, és komolyan mondom, ami itt az sg-n folyik, az már a törvény által büntetendő cselekedeteket is túlhaladja.
De főleg a szólás szabadságát tiporja sárba az SG.
Nem értem, hogy gondolhatja bárki is, hogy önkényesen belefolytja a szót másokba, és nem engedi az ember saját véleményét kinyilvánítani? Nem értem, miért kell rámászni valakire ennyire, ha nem egyezik a véleménye a többiekével.
Láttam az öt felkiáltójelet a kokai neve mellet és azt amit odaírtatok, másoknak okulásképpen. Mintha nem találkozott volna mindenki az sgn naponta több sokkal rondább és gyalázatosabb beszólással a "nyalj ki" szófordulatnál.
És azokat senki nem némítja el.
Komolyan mondom, nevetséges amit művelnek itt sokan. Visszaélés a nevetséges ugymond "hatalommal". Csak az sgt járatja le vele mindenki, és ahoz képest, hogy pár éve mennyien voltak itt, már igencsak megcsappant a létszám. Legalábbis az állandó jelenlévő aktív tagok létszáma. Ami egy cseppet sem csoda.
Az sg színvonala igencsak lesűllyedt. És egyre mélyebbre sűllyed.
Most lehet belém is belém kötni, vitázni, és mindennek elmondani, csak egy baj van: bennem nem fogtok vitapartnert találni, mert még annyia sem érdekel a sok rosszindulat, hogy vegyem a fáradtságot és elolvassam amit válaszoltok.
És soha többet nem nézek be kedvenc játékaim topikjába, nehogy véletlen megírjam őszinte kritikámat róluk, aztán azt tegyétek velem is mint ezzel a gyerekkel, meg még párral itt az sgn. -
#59 Én csak azt nem értem hogy miértkapja fel magát mindenki egy ilyen kis***** (gyereken), miért nem inkább a gaméval foglalkozik mindenki, akkor úgis ráunna, aztán kimenne a homokozóba! -
#58 Sebességérzet ???? Amit belinkeltél videót az mi ha nem SEBESSÉGÉRZET ember !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez komplett bolond. GT 5 meg patent lesz nagyon, már erre vártam hogy legyen vagy 10-20 kocsi a pályán. Jujjjj. -
#57 most látom, hogy egy délután leforgása alatt kivégeztetek egy anti GT-st!:)
De nem tudom mit gondolhatott, hogy ebbe a topikba ő ilyesmiket irogathat bünti pontok nélkül
A sebességérzetről meg annyit, hogy ne menjen rá a Hungaroringre csak üljön fel egy motorra odafele Mogyoródig aztán mire odaér lesz gatyacsere a sebességérzettől -
#56 Ez a topik is jól indul:)
De a játéktól ez úgyse veszi el senkinek a kedvét:D -
#55 Végülis mindegy. Az ilyenek egyszer úgyis ráunnak. Nekem csak pár klikk, nekik 24 órás várakozás acconként. -
#54 "Egy IP alapján beazonosítják az össze Accodat és szépen megkuksolják,"
ezt sztem hiába is mondod neki usse tudja mijaza IP -
#53 Látszik nevelésben elég nagy csődtömeg a famíliád... -
#52 Egy IP alapján beazonosítják az össze Accodat és szépen megkuksolják, mindegy IP-det uganúgy. Nem kell félteni, kigyomláljuk a mocskokat... -
#51 Viszont, komolyan: minimálbért fizet és lakást se ad, albiban lakom és mégegy melóhelyen kell güriznem nevelési célzatból. Tehát, hasznod nem lenne belőlem. -
#50 A PÉNZEMÉRT?????????????????????????????????????????
Tudod mikor??????
Amúgy IGEN!!! Mindig harapok, de végülis, randizhatunk, megmutatom, mit és mekkorát tudok harapni. :-)))) -
#49 Huhh, mindig ilyen kis harapós vagy? Faternak konzolboltja van?
Esetleg randi? =) -
#48 Hmuda 4 db büntetőpontot adott neked.
Indoklás:
Végülis ez is egy meglátás, majd max IP alapján bannolnak...
--------------------------------------------------------------------------------
A most kapott büntetőpontokkal összegyűlt az 5 büntetőpont, így 1 hét bant kaptál!
Fellebbezni lehet a moderátornál, akitől kaptad, vagy a [email protected] címen.
(nem akarok fellebezzni, bocsika)
mind a 6 IP-t???? :-))))
áááááááááááááá, ÉRTETEK N E M áldozom fel mind a 6-ot. :-)))) -
#47 Figyi. Majd ahányszor ír, anyniszor bannoljuk az accjait, amíg a többiek meg nem csinálják az IPban-t. Addig élje ki magát, elévgre biztos egy kis lúzer IRl. :P -
#46 te most öszintén nincs jobb dolgod mint ide jönni flémet keresni... eza felfogás amineked van egy 14-éves igazi szőke csitrire vall aki éppen kamaszodik -
wertyx #43 meg ez egy GT topik ha nem érdekel csá.senkit sem érdekel,hogy de szar -
wertyx #42 szar a sebesség??a GT3 tényleg nem a leggyorsabb de menj ki egy autópályára és ott menj kb 120-szal és nézd meg mit látsz...de inkább GT4-gyel... -
-
Angyisz #40 -
#39 ez most komoly kb mintha a kisöcsémet halottam volna már ne is haragúdj de te aki konzol boltba dolgozik és olyan sokat tud a játékokrol háááát....... ennél többre vagy képes -
Angyisz #38 Mondjuk ha a "konzolboltban" Én lennék a főnököd már repülnél, itt fikázol egy játékot egy nyilvános fórumon ráadásul a GT4-et, az utóbbi időben szerintem a munkahelyed fő bevételi forrásas volt ez a játék öreg. -
Angyisz #37 Már meg ne haragudj, de szerintem senki nem hülyézett le téged és Én speciel nem vagyok GT4 fan pedig Én is megvettem (eredetiben) mert kíváncsi voltam rá mivel megvoltak az előző részek is.
De ha valóban "konzolboltban" dolgozol valószínűleg nem kerülte el a figyelmed a játék alcíme "The Real Driving Simulator" azaz minél közelebb hozni a játékot a valósághoz és ha fanatikus vagy ha nem akkor is be kell látnod hogy ez sikerült is nekik de nagyon, egy dolgot kivéve az Én garázsomban az életben nem fognak ilyen autók álni. -
#36 Te akardtad...
Elviseltem volna ha normálisan közlöd, nem ártana egy bizonyos érettségi szintet megütnöd... -
#35 közöd van valami haver??? nem tetszem??? NYALJ KI! -
#34 juuúúúújjj nem mondod tééényleeeg????
nahááát! hogy én erre eddig nem is gondoltam. húúú! waooóóóó!
csúcsfej vatyol apa! -
#33 Az SW racerrel is így voltam anno. Egy ideig kívülről néztem és nem voltam hasraesve a sebességtől. Bementem belsőbe és már a látványtól reflexszerűen ugrált a gyomortartalom a nagyobb ugrásoknál. :-) Azóta nincs olyan versenyjáték amit külső nézetben játszok. -
#32 lehet, hogy át kéne váltani a kamerát belső nézetre és akkor észere vennéd, hogy van sebesség -
#31 Mintha a legutóbb már menni akartál volna nem? -
#30 Nem, nem mentem, ebben igazad van.
Vitázni nem állok le.
Neme: a te fajtád szerint mindenki hülye csak te nem. OK! legyen akaratod szerint.
Azért, mert egy játék rajongói vagytok és fanatikusak, és ELFOGULTAK, még nem kell szerintem rögtön hülyézni a másikat, de ez már neveltetés kérdése, nem ide való. Nektek ez a játék tetszik, élvezzétek. Másnak más tetszik, élvezze. Nekem meg tökéletes igényeim vannak, én meg azt élvezem. Mindenkinek ízlése szerint. Mindenkinek MAGÁNÜGYE. A fórumon meg véleményt szabadon lehet nyílvánítani, ahol mindenki a SAJÁT véleményét fogja mondani és nem segget nyal.
Ennyi. -
#29 :) -
#28 "Bár, konzolboltban dolgozom 10 éve"
Jah, akkor érthető... -
Angyisz #27 Hali ! "Bár, konzolboltban dolgozom 10 éve "
Az lehet hogy ott dolgozol, de valószínű hogy pályán (pl.hungaroring) még egy percet nem mentél utcai autóval sem nem hogy valami GT-s verdával.
Őszintén milyen sebességérzetről beszélsz a ring egyenesében 240-250 el repeszteni kb. olyan mint a jóval keskenyebb városi úton 80-al pengetni.
Igen, aki először megy az autójával a ringen az sorra el is b.ssza a kanyarokat mert rohadtul nem érzi hogy mennyivel penget csak ha lenéz az órára.
Az NFSU-ban gyakran 200 felett pengetsz a szűk városi utcákon, tudod mit látnál ilyen tempóban egy nagy SEMMIT a melletedd elsuhanó fák vagy villanyoszlopok egy folyamatos falat alkotnának.
Szóval sebességérzetben igenis reális a GT ellenben pl. az NFSU-al elég ha 1-2 NASCAR futamot megnézel 300 felett mennek, de egy belső kamerás képnél fel sem tűnik. -
#26 Igazad lehet, megfogadom tanácsodat. -
#25 Nektek is szép napot. -
mohuska #24 jaja....nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik -
#23 Pá, vissza se gyere.