4184
  • Xmorch
    Kötekedj csak. :D:D:D
  • UNREG
    És hol ül Kokaii?
  • Xmorch
    Tobacco a GT4-el játszik! De nem baj, majd talán jobban leszel. :D
    De felesleges veletek a vita, mert minden szavába mindenkinek beleköttök.
    Vegyétek már észre magatokat és szálljatok kicsit magatokba.
    Hihetetlen nevetségesek vagytok :D:D:D
  • uu
    itt ulok Tobacco mellett. igazszag szerint xmorch es kozottem ul tobacco es gt5ozik eppen de se a kinezet, se a sebesseg nem tetszik neki.
  • UNREG
    Kezd ez a topik nagyon szórakoztató lenni.:)))
  • UNREG
    Igen Tobacco játszik! Én kérek elnézést és még a gyanúsítgatás látszatát is visszautasítom, mit te képzelsz magadról?!
  • uu
    biztos a csajszi is gt5ozik. igaz hogy meg be sincs jelentve hogy egyaltalan lesz de ez nem szamit semmit.
  • Xmorch
    Mennyi itt a vicces figura. :D
  • Xmorch
    :D:D:D
  • Xmorch
    Én is láttam a demót mint mindenki más. Bocsánat, hogy megpróbálsz hülyének nézni mindenkit. Ugye hogy tökéletesen igazolódik a csajszi véleménye, akit állítólag annyira védünk :D:D:D:D
  • Petyus_
    És Tobacco játszik a GT5-tel? =))
  • UNREG
    Ja, hogy te a GT5-el játszottál és arról beszélsz?

Akkor bocsánatodat kérem, nem szóltam semmit. :))
  • Xmorch
    Bocsánat, de nem a GT5 topikban vagyunk? Mert akkor lehet, hogy velem van a baj és eltévesztettem a házszámot.
  • UNREG
    Na bazz, a 70-esben még ezt írtad:

"Tobacconak se a sebesség, se a kinézet nem tetszik, nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó. Izlések és pofonok."

Most meg: "Én még életemben nem játszottam a GT4-el. Nem is fogok."

Ilyen bénán hazudozni embert még nem láttam. :)))
  • Xmorch
    Légy rá büszke.
  • Petyus_
    "Békés találkozásról és beszélgetésről te még nem hallottál?"

Nem, én alföldi betyárgyerek vagyok.
  • uu
    :DDD kesz ez az ember.
  • Xmorch
    Tőlem kérdezed????? Én még életemben nem játszottam a GT4-el. Nem is fogok. De holnap kérdezd meg Tobaccot, mert ő mindig játszik vele. Bocs, ha nem jelentette be, hogy elment a kórházba a feleségéért és nem kért elnézést, amiért nem látja mit kérdezgetsz tőle. De holnap itt lesz.És biztos fog válaszolni, ha még van kedve az sgre jönni "közétek"
  • UNREG
    Na, mi a válasz a 82-esre?
  • Xmorch
    Elnézést, nem áll szándékunkban verekedni, nem kellene ilyeneket állítanod. Békés találkozásról és beszélgetésről te még nem hallottál? Még sosem verekedtünk senkivel és nem is fogunk. Nem ér annyit senki.
  • Petyus_
    LOL, nagyon komolytalan ez a polgárjogiaktivista-jólmegverünkazárpádhídnál kombó gyerekek.. get a life!
  • Xmorch
    Figyelj, lehet, hogy a topikot te nyitottad, de nem a te kizárólagos tulajdonod, sem a topik, sem az sg. Az ír aki akar, mert nyilvános.
    De, még ha tegyük fel, esetleg a saját tulajdonod is lenne bármelyik, akkor ezt a viselkedési formát hatalommal való visszaélésnek nevezik.
    Csinálj saját honlapon saját fórumot és csak az tudjon belépni akinek te adsz engedélyt/jelszót és ott a betolakodót kidobhatod. De egy nyilvános fórumból senkit nem távolíthatsz el, mert bár megteheted, de jogod nincs hozzá.
  • UNREG
    Hogy néz ki a GT4 autóválasztó képernyője? Amikor még a nemzetek között lehet válogatni?
  • uu
    tipikus izomagyu barom:D nem tudja felfogni hogy a valo eletben ki micsoda az itt semmit se szamit. xmorch meg egyebkent vagy a tobacco vagy a kokaii. veletlen epp idetalaltak mind2en ugyanakkor hat tok veletlen biztos :D
  • Hmuda
    Ha ennyire látványosan nem vagy hajlandó felfogni a borsóagyaddal a #61 és a #77 mondanivalóját akkor rádhagyom, mert enynire látványosan hülye egyénekkel fölösleges vitatkozni. Legyél boldog a degenerált kis világodban és menj másik fórumra rontani a levegőt az idiótaságaiddal. :P
  • Tobacco
    Ezért neked sajátmagadtól nem jár kitiltás? Más szemében a szálkát is meglátod, magadéban a gerendát sem veszed észre?
    Miért nem lehet kritikát mondani a játékról? Mi érdeked fűződik ahhoz, hogy csak jó legyen írva róla? Talán a te saját fejlesztésű játékod, vagy te vagy a kiadó, vagy forgalmazó? Szerinted nem hülyeség egy játékon ennyire felhúzni magad? Én személy szerint csak az önkényuralmatokon húzom fel magam, és a szólásszabadság korlátozásán, amit a törvényileg is tiltva van, hogy bárki is korlátozzon.
  • Hmuda
    Menj már a francba, senkit nem érdekel a hülyeségetek. :P
  • Hmuda
    Ismétlés:

"Nem a véleménnyel van gond hanem a kinyílvánítás stílusával. Ha valaki normálisan szól bele és érvekkel alátámasztja akkor oké. De ha valaki jön és beröfög, hogy "fú de szar" meg "hányinger fos a game bazze" akkor mégis hogyan reagáljon ez egyszer játékos? Gondolkozz egy kicsit és utána szólj bele. Szóval ne csak az egyik oldalt nézd hanem a másikat is...

Bár a büntetőpontod okát elnézve hiába magyarázok, úgyse fogod fel."

Ha ezután se vagy képes megemészteni az információt akkor több mint szánalmas vagy kisöreg. :P
  • Tobacco
    Nem mersz találkozni, mert kiderül az igazság? Hogy alaptalan vádaskodtok?
  • Tobacco
    Mi a kamu abban, ha nem tetszik egy játék és nem tetszik az önkényuralmatok?
  • Hmuda
    Szerintem fölösen játszod a mártírt. Ha ennyire mehetnéked van akkor menj, senki nem fog hiányolni...
  • Tobacco
    Add meg privátban a telefonszámod és felhívlak, beszélgessünk. Talán észre lehet akkor venni, hogy nem épp nőies a hangom. Küldjek magamról fényképet? Vag ytalálkozzunk valahol? Én benne vagyok. Xmorch is benne van. Mindkettőnkel találkozhatsz. Árpád hídnál ma este 8kor jó lesz? Mindketten ott leszünk.
  • Hmuda
    Amúgy "mindkettő" kamugép elég szánalmas. Abszolút fingjuk sincs, hogy miről irogatnak, szóval ha enynire nem tetszik az SG akkor lehet elmenni, pápá.
  • Hmuda
    Fölösen szítod megint a hangulatot. Vagy nem vagy képes felfogni, hogy ha írsz valami akkor azt érvekkel alá is kellene támasztani mert máskülönben csak veszekedést szító köpködést eredményezel, vagy nem voltál itt (nehezen hiszem, minden egybeesésé ellened szól), szóval ne erölködj.
  • Xmorch
    Itt ül mellettem Tobacco haverom! Lefényképezzem? Hidd el nem nőből van! És nem azért védi a nőt mert valami köze lenne hozzá. Hanem mert egyetért velem együtt azzal a nővel vasgy lánnyal. Látod te csak bizonyíték vagy folyamatosan erre az egészre. Lehülyézni, vádaskodni, feleslegesen hergelni tudjátok csak egymást, de a véleményét következmények nélkül senki nem mondhatja el.
    Nem hiszem, hogy most épp azt kellene bizonygatnukn hogy nincs közünk kokai csajszihoz. Hanem véleményt mondunk, amit semmi törvény nem tilthat, hogy nem tetszik a játék. A csajszinak a sebesség nem tetszik, Tobacconak se a sebesség, se a kinézet nem tetszik, nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó. Izlések és pofonok. Fel lehetne fogni?
  • UNREG
    Ejj... ez a vergődés...
  • UNREG
    Nem, a tied nem egyezik meg...
    Itt már rég nem arról van szó, hogy igaza van vagy sem, hanem nevetséges és szánalmas ahogy visszajön egy másik névvel és saját magát védi, mintha valaki más lenne.
    Érdekes, hogy azt írta, milyen sokat játszott a GT3-al, de valahogy még soha nem találkoztunk vele egy GT-s és konzolos topikban sem. Tipikus fika-ember megnyílvánulás.
  • Tobacco
    Micsoda véletlen, hogy a feleségem is október 2-án született, meg én is! Most akkor lehet, hogy vérfertőző ikrek vagyunk?
    Én nem is néztem, de most, hogy mondod, lehet hogy én vagyok, de akkor ajánlj légyszives egy elmeorvost, hátha tudathasadásom van és kettős énem. Bár még a nemes részem megvan. Ahogy láttam ő meg lány vagy nő. Akkor talán mégsem. De ki tudja. És született valaki még október 2-án? Mert akkor az az ikrem, vagy egyenesen én vagyok kivetítve. És most nem tudom mikor regisztráltam, de nézzétek már meg, hátha egyezik még valakiével, tudnotok kell azok nem ti vagytok, hanem én.
    Ez értelmes hozzászólás volt részedről UNREG, és kaptál rá értelmes választ.Ti tényleg mindenkire rászálltok? Tényleg ezt kell csinálnotok? És csoda, ha mindenki kiakad rajtatok és nem hagyja magát? Pedig én sem akartam írni ide többet de ezt tényleg nem lehet megállni már szó nélkül.
  • Xmorch
    Az én regisztrációm időpontja is megegyezik ugye?
    Bár Tobacco a heverom, és hidd el nem azért de megegyezik a véleményem vele.
    Most akkor üssük agyon egymást mi is, mert ő szőke nőt vett feleségül én meg barnát? Mert egyikünknek sem kellene a másik felesége, mégha milliárdokat is fizetnének érte?
    Kinek a szőke kinek a barna. Bele kellene törődnötök talán.
  • UNREG
    Nahát, micsoda véletlen, hogy a regisztrációd időpontja szinte napra pontosan egybeeseik Kokaii kibannolásának napjával.
    Mivel ilyen véletlenek nincsenek, nagy valószínűséggel te vagy Kokaii. Ennek tükrében meg szánalmas ez a védőbeszédesdi.