4184
-
#144 [URL=http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=15809]"Filmecske."[/URL]
Letöltés után nevezzétek át WMV-re, már ha azóta nem tették meg a feltöltők. Itt büntetés komoly gyanuja áll fent kedves hölgyeim és uraim. -
SnEaK MASTER #143 Arra itt ne szamits! :) -
Norbi7 #142 Látom régóta nem voltak akkora szócsaták ebben a topic-ban mint korábban. Na nem mintha szeretném (elolvastam az összes hozzászólást) hanem azért írok hogy vannak e a GT5-ről újabb hírek, képek, videók. -
#141 ez nem volt elég infó?? PS3+GT5 kapható.. de ez már a PS3-nak a slim változata mert ahoz jár a GT széria -
#140 Hírre gondoltam, vagy infóra, vazz :DD -
#139 sonyfos marad, de hát meg is érdemlik ezek a begyepesedett ps tulajok...szánalmas -
#138 mijez? se hardware se software?...aztán már megy a topic? -
#137 PCrE? Minek, kezelni s etudna, billentyuzettel meg zero tolerancia lenne a jatekban. Vegyel csak szutyok konzolt ha jot akarsz jatszani...:) Szegyen? egyeseknek lehet, de vmit vamiert sráczok:) -
#136 Na miaz senkinek sem kell GT5 Ps3mal? Azt hittem ez egy slagertermek lesz, de megsem:) Szegeny Sony kozeleg a bukas oraja::D -
Rolesz #135 Ez a szar lesz már pécére vagy továbbra is konzolos fos lesz? -
#134 Ja tényleg :)))))))))) Mindig elfelejtem :)))))))) -
#133 ohhh hát akkor ez rám nem vonatkozik mert állítolag nekem nem sok eszem van legalábbis a csajom mindig erre akar kijukadni:DDDD
neh most is itt mondja milyen hülye valyok hogy ide beirom ezt LOL -
#132 A zapukám a GT5 gyárba' és a PS3 gyárba' is dolgozik, nekem már megvan játék, kipörgettem. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek, aki gyors autókkal akar menni! -
#131 bezony... 175000ft Afasan a csomag. Mar csak memory stick kell hogy tudjatok menteni, meg egy HDTV mert anelkul nem indul a moka...:) -
#130 Csatlakozok 3iknak, a logo kivetelevel: 18-25 kozott, Olasz Autofan, mindenekfelett:) -
#129 jaja most jelent meg a PS3 GT5-el csomagolva -
#128 hmm, már aszittem van vmi, hogy beindult a topic, de csak spam hegyek...
:( -
#127 Már van egy kis videó az elképzelésekről. Az már elég ok a nyitásra. :-)
(Meg amúgyis, essünk túl rajta. :D) -
#126 Még csak a videó, de már azt is badsectorosra néztem. :D -
#125 esetleg valami újság a GT5-el kapcs?? -
#124 :DDD iszonyu hogy milyen buta emberek kepesek letezni. -
#123 Te hazudozol össze-vissza és velem van a baj? Én bukom bele a kérdéseimbe?
Nem vagy semmi, szénné égtél, mint elszáradt falevél a tűzviharban, de én járattam le magam. Hát apám...
Ha maradt még gerinced, akkor ehhez tartod magad: "Na, köszönöm a szíves vendéglátást, én többet nem jövök ide, sőt még az SG-re sem." -
Xmorch #122 Unreg, te nem vetted még észre, hogy baj van veled? Hát már komolyan nem normális amit művelsz. Üldözési mániád lehet, meg még egypár súlyosabb melléktünet.Vedd már észre, minden kérdésedbe kötekedésedbe belebuksz. Saját magad járatod le ezzel.
Na, köszönöm a szíves vendéglátást, én többet nem jövök ide, sőt még az SG-re sem. Nincs szükségem elmebetegek társaságára. További jó kombinálást, és fantáziálást és csak üzenni tudom mindenkinek, akinek egy csöpp esze van, az többet be nem teszi ide a lábát. Na, most ki lehet nyitni a zártosztály ajtaját és lehet írni rólunk bármit, mert sajnos szórakozás nélkül lesztek kénytelenek maradni, mert senki nem fogja olvasni, betegtársaitokon kívűl. Lehte engem is bannolni, akár örökre, én már megtudni úgysem fogom. Ahogy eddig sem jártam az SG-re, ezután is jól megleszek nélkületek. További jó szórakozást. -
Xmorch #121 Te meg elfelejtetted, hogy a legjobb haverom és ezt már megbeszéltük veletek is és egymással is. Nézess utánna, hogy egy gépről írtunk! És láss csodát, ketten leszünk ott mégis. De sajnos nem tudom a jelszavát, nem tudok nicket váltani bocs. -
#120 Ez az Árpád hídas találka Tobacco szövege, elfelejtettél nicket váltani. -
#119 Viszont én felfedtem valódi énemet a #116-os hsz-ban.
Viszont azt is tudom, hogy [NST]Johan igazából JohnnySmith!!!
-
#118 Tulajdonképpen ti is egy személy vagytok.
-Mindketten az olasz autókért rajongtok
-Mindketten 18-25 között vagytok
-Mindkettőtöknek GT van a logojában
több se kell... -
Xmorch #117 hát kérlek kokaii nem érdekel, hogy kicsoda, de hogy ki Xmorch? Én vállalom magam, és bármikor lehet velem találkozni esténként az Árpádhídnál, mert nekem nincsen semmi titkolnivalóm, én vállalom magam és a hozzászólásaimat is. És ugyanez áll Tobaccora is, aki a legjobb haverom. Amúgy abszolút nem értem a kombinálásotokat, bár nem is érdekel, ha nincs jobb dolgotk, akkor kombináljatok, kössetek bele mindenkibe és mindenbe. Jó nektek, hogy ilyen dolgokra van energiátok és időtök. -
#116 Ezek a tények, én pedig igazából Máté Krisztina vagyok:DDD -
#115 Jah, még ez is... ezt észre se vettem, csak a ban-reg időpont egybeesést. :))
De még még mindig nyitva a kérdés, hogy kicsoda Xmorch? :)
És akkor most Kokaii hermafrodita? -
#114 Nyomozás :DDDD -
#113 Ja és Beltazor e-mail címe is sugall valamit... -
#112 kokaii-val kapcsolatban egyáltalán nem biztos semmi, az sem hogy lány.
Ez kokaii adatlapja.
Őt Hmuda a #35-ös hsz után bannolta.
Nézzétek meg a #48-as hsz-t.
Nagyon úgy tűnik, hogy azt is kokaii írta. Persze lehet, hogy csak egy ismerőse nick-jéről és az ő gépéről, de akkor én az ismerősöm iránti tiszteletből mindenképpen odaírtam volna a hsz végére, hogy én voltam, plusz semmiképp sem kockáztatnám meg, hogy a stílusom miatt mást is bannoljanak.
DE:
#48-as hsz szerzője: Beltazor.
Ez Beltazor adatlapja.
Itt péládul fiúként szerepel és később is írt erről a nick-ről (pl.: #50, #51) és egyszer sem tette hozzá, hogy ő csak egy haverja gépéről, az ő nickjéről ír. -
#111 Ez a topic meg megis minek?:D Nem nyitunk PS4 topicot is mar akkor?:D -
Xmorch #110 nem baj. -
#109 Rossz válasz. -
Xmorch #108 nem írtam semmire. -
#107 Oké, csak arra válaszolj, mire írtad ezt:
"nekem meg a grafika nem tetszik, a sebességgel elvagyok de nem igazán jó" -
Xmorch #106 Rajtad. -
#105 kokaii most a ferjenel van bent a korhazban mert ma nem kellett menni dolgoznia a konzolboltba.