69
A remény rabjai
-
Csaba #29 Végülis 7 Oscarra jelölték. Az is valami... De tényleg nagyon jó mind a könyv, mind a film. -
juzosch #28 Túl sokat nem érdemes róla mondani, mert az aléggé spoiler lenne, ezt látni kell. De azt mindenképp. Kötelező darab. Nálam a Vissza a jövőbe és a Forest Gump mellett a kedvenc filmem. Más klasszikust nem is tudnék mondani. Felháborító, hogy nem kapott elismerést. -
#27 Kár hogy csak ennyi hozzá szólás iródott eddig mert ez a film többet érdemel jóval!!!! -
Csaba #26 Dehogynem kaptak! Jó nagy lóvét, mert elvállalták a szerepet! :-) -
#25 Ez a film a kedvencem ez 1 remek alkotás remek színészekkel nem tom de én elgondolkoztma sokmindenen a film láttán mindekinek ajánlom ja és 10/10 es film ha nem jobb:D -
kisgyerek20 #24 Miért, mit tartalmaz a rejtett extra? -
#23 megtalálta valaki a DVD-n a rejtett extrát? :) -
kisgyerek20 #22 a Forest Gump is nagyon jó film,de ez sokkal-sokkal jobb. -
#21 Azért nem kapott 1 oscart se mert a forest gump vitt el előle mindent :(
Szerintem is egy fantasztikus film -
kisgyerek20 #20 Én most néztem meg.Nagyon-nagyon jó film életem talán legjobb filme.
A közepe fele azt hittem,hogy nem lesz happy end, de szerencsére lett :) -
North #19 Szerintem is alapmű. Többször is láttam, és a mai napig a kedvenceim között szerepel. Mindeképp érdemes megnézni. 10/10 :) -
#18 Én háromszor láttam - megúnhatatlan, de komolyan.
Olyan nüansznyi dolgokra is felfigyel az ember egy idő után, amire első alkalommal ugyebár nem, s ez az a film, ahol a "nyál", nem is nyál... igazi férfi barátság!
Stephen King novella volt, még az első időszakában íródott, s hál' Istennek van még néhány a tarsolyában, ami nem horror és megfilmesítésre várna...
Kedvesem nem rajong SK-ért (főképp az Álomcsapda miatt, szerinte az übergyenge), de ezt a filmet - komoly uncszolásra! - megnézte, és elismerően bólogatott.
Kár, hogy Tim Robbins + Morgan Freeman nem kapott érte semmit...
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
-
#17 A poén, hogy én ezt már láttam baromira tetszett, de nem emlékeztem a nevére:) MOst hogy rákerestem és láttam a címlapot jutott az eszembe... Nagyon jó kis film volt:) nemrég asszem TV2-n adták le??? egy 3-4 hónapja... -
#16 Nekem a "Jövő kezdete" utána pedig K-pax most legalább egy tucat van ilyenekből -
#15 Talán nem árt tudni azt sem, hogy az eredetijét Stephen King írta, még novellaként. :)
-
#14 Ezen film megnézése után kezdtem el gy'u'jteni a (jó) filmeket. A remény rabjai volt a gy'u'jteményem els'o' darabja :) -
#13 nagyon jó ez a film, egyik kedvenc filmem, viszont elég szerencsétlen, ha azt nézzük, hogy semmilyen fontosabb dijat nem nyert, vagy hasonlo... nemtom mi volt 1994-ben, hogy mindenki ennyire lemaradt rola.. viszont ahogy winnie mondja, télleg egyre több ember említi meg, ha a jó filmekről van szo.
10/10 -
winnie #12 ez az a film, ami az emberek többségénél 10/10-es.
kevéssé ismert, de egyre többen ismerik meg.
azt pedig asszem nokomment, hogy az IMDB öröktoplistáján 2. a keresztapa mögött és ez a film kapta a 2. legtöbb szavazatot a gyűrűk ura 1 után:
1. 9.0 A Keresztapa (1972) 123,053
2. 9.0 A remény rabjai (1994) 149,837
3. 8.9 A Gyűrűk Ura: A Király Visszatér (2003) 104,008
-
#11 pont akartam kérdezni...
számomra az egyik tökéletes/értsd:10/10/ film
minden pillanatával -
#10 Említs pár példát! -
#9 Alap film. Egyik kedvenc filmem. -
#8 Na azaz..Pillangó és a felejthetetlen Frekvencia
Egy vízen eveznek! -
#7 nálam örökös top10-ben ott van!!!
alap
ilyen stílusból még a Pillangó... -
#6 Jó film, bár nagyon sok ellentmondást találtam benne. De az alakítás Freeman-től, le a kalappal. -
#5 Én láttam és szerintem nagyon jó film. -
#4 hát szerintem igen, de én még nem javascript:forumhelp()
[makrók]hiszem hogy láttam volna -
kisgyerek20 #3 és jó film? érdemes megnézni? -
#2 ja -
kisgyerek20 #1 Valaki látta ezt a filmet?