A remény rabjai

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is alapmû. Többször is láttam, és a mai napig a kedvenceim között szerepel. Mindeképp érdemes megnézni. 10/10 :)

IMYke2.0.0.0
Én háromszor láttam - megúnhatatlan, de komolyan.
Olyan nüansznyi dolgokra is felfigyel az ember egy idõ után, amire elsõ alkalommal ugyebár nem, s ez az a film, ahol a "nyál", nem is nyál... igazi férfi barátság!
Stephen King novella volt, még az elsõ idõszakában íródott, s hál' Istennek van még néhány a tarsolyában, ami nem horror és megfilmesítésre várna...
Kedvesem nem rajong SK-ért (fõképp az Álomcsapda miatt, szerinte az übergyenge), de ezt a filmet - komoly uncszolásra! - megnézte, és elismerõen bólogatott.
Kár, hogy Tim Robbins + Morgan Freeman nem kapott érte semmit...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
A poén, hogy én ezt már láttam baromira tetszett, de nem emlékeztem a nevére:) MOst hogy rákerestem és láttam a címlapot jutott az eszembe... Nagyon jó kis film volt:) nemrég asszem TV2-n adták le??? egy 3-4 hónapja...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ffxi
Nekem a "Jövõ kezdete" utána pedig K-pax most legalább egy tucat van ilyenekbõl

Fákjúal!

PetruZ
Talán nem árt tudni azt sem, hogy az eredetijét Stephen King írta, még novellaként. :)
Panzermeyer
Ezen film megnézése után kezdtem el gy'u'jteni a (jó) filmeket. A remény rabjai volt a gy'u'jteményem els'o' darabja :)

mov ah,4ch int 21h end

lee86
nagyon jó ez a film, egyik kedvenc filmem, viszont elég szerencsétlen, ha azt nézzük, hogy semmilyen fontosabb dijat nem nyert, vagy hasonlo... nemtom mi volt 1994-ben, hogy mindenki ennyire lemaradt rola.. viszont ahogy winnie mondja, télleg egyre több ember említi meg, ha a jó filmekrõl van szo.
10/10

&#161;Hala Madrid!

ez az a film, ami az emberek többségénél 10/10-es.

kevéssé ismert, de egyre többen ismerik meg.

azt pedig asszem nokomment, hogy az IMDB öröktoplistáján 2. a keresztapa mögött és ez a film kapta a 2. legtöbb szavazatot a gyûrûk ura 1 után:

1. 9.0 A Keresztapa (1972) 123,053
2. 9.0 A remény rabjai (1994) 149,837
3. 8.9 A Gyûrûk Ura: A Király Visszatér (2003) 104,008
fifi
pont akartam kérdezni...

számomra az egyik tökéletes/értsd:10/10/ film
minden pillanatával

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

DanielT
Említs pár példát!
precision
Alap film. Egyik kedvenc filmem.

Bazinga!

ffxi
Na azaz..Pillangó és a felejthetetlen Frekvencia
Egy vízen eveznek!

Fákjúal!

fifi
nálam örökös top10-ben ott van!!!

alap

ilyen stílusból még a Pillangó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ffxi
Jó film, bár nagyon sok ellentmondást találtam benne. De az alakítás Freeman-tõl, le a kalappal.

Fákjúal!

Amse
Én láttam és szerintem nagyon jó film.

akyyy
hát szerintem igen, de én még nem javascript:forumhelp()
hiszem hogy láttam volna

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

és jó film? érdemes megnézni?
Bandew
ja

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Valaki látta ezt a filmet?
← ElőzőOldal 2 / 2