283
CellFactor
  • szaharin
    :O Vettel Ageia kartyat?:D
  • Maxtreme
    Akkor 1kis beszámoló :D
    800x600 high-ba AA nélkül, egész játszható.. 0-1-2-3 fps
    640x480 low/med-be 5-6 ha lövök,ha sok tárgy felé nézek 3,ha nincs semmi előttem 30. Ez a vasigény egy vicc...

Csináltam 1-2 képet:

• Maxtreme
    Ez direkt így van kitalálva.. kapnák be...
  • csgj
    áááh, ennek nem normális a gépigénye! az unreal 3 motor meg ezerszer szebb ennél.. akkor annak vajon még keményebb igénye lesz???
  • Maxtreme
    ehh.. NC
  • grebber
    CellFactor E3 2006 (48MB)
  • McW
    Hát a játszható határt még csak távolról sem súrolja, de én ennek ellenére el tudnám viselni azt a kis konfigot!
  • Gabe18
    "ez messze nem egy csúcsgép, hiszen egy darab 1900xt van benne... "

Ja,kösz...
  • SötétBarom
    Ja és persze másfél évig azért lesz idejük optimalizálni..
  • SötétBarom
    Ha megnézed a specifikációkat ez messze nem egy csúcsgép, hiszen egy darab 1900xt van benne... Valószínűleg jóval magasabb FPS értéket prodákálna mondjuk egy SLI 7900GTX-el.. Arról nem is beszélve h másfél év múlva ezek a kártyák már rég elavultak lesznek. A fizikai kártya pedig leveszi a proicról ezt a terhelést, ha nem venné le akkor kb 0.1-2 FPSnél több nemigen lenne.. (hozzáteszem szerintem, és énsem vagyok túlságosan hozzáértő..) Nembeszélve az akkor már elvileg elterjedt többmagos mókákról..
  • Gabe18
    Na igen de kérdem én,nem hozzértő egyszerű buta játékos,nem pont azért kell a fizikai kártya a gépbe hogy ezt a számitást levegye a prociról?Mert ha ez igy veszi le hogy még igy is 10 FPS...hát akkor az érdekes...
    Ezt a grafikát meg egy olyan gép mint oda van irva...hát talán elbirhatná jobban is...
    Mondom én,aztán lehet hülyeség.Amugy mind a X360-as mind a Pc-s verzió megjelenése a Gamefaqs.com szerint 2007 Q4. Ugyhogy jó másfél évvel előtte nem tudom ebből mindek demó.Bár gondolom leginkább a fizikai cucc bemutatására.
  • BBird
    Igen, #28 -ban én is ezt akartam végülis mondani, meg a te kommentedben is egy "szó" a lényeg, s ezzel mindent elmondtunk: nextgen. :-)
  • SötétBarom
    Ezen nincsmit optimalizálni.. Ez kurva sok számítást igényel..Egyrészt realtime fizikát kell számítani minden kis darab szarnak a képen, plusz minden kis darab szaron vannak shaderek, bump mapping.. etc.. Ez eccerűen nextgen cucc, ennyi.. Mai gépek vért köhögnek tőle.. Ha mondjuk HL2 enginnel ugyan ezt megpróbálná valaki (a képen kb 200 ojjektum van amire hat a fizika..) érdekelne az ugyan ilyen gépen hány FPS-t produkálna...
  • BBird
    Egyébként ez csak egy erősen demó verzió, nemde? Akkor hova az aggódás? Korai demóknál nemigazán szokott divat lenni az optimálás. ;-)
  • Voltan
    Pfff. Hát ez vicc.
  • BBird
    Hasonlóan vélekedtünk akkor, amikor a 386/486 -os gépeket leváltották a Pentiumok. Mindenki sírt, hogy minek egy játéknak p133. Vagy amikor jött a "méregdrága" voodoo.
    És most mennyibe is kerül egy p133? :-)

Nem hiszem, hogy szarnának bele tehát, csak haladunk tovább. Ahogy mindig is, most is.
  • grebber
    Na ahogy látom Ghost Recon 3 szindróma :(
    No mindegy ez már szinte tuti hogy ahogy fejlödnek a Hardverek úgy a programozok szarnak magasról az optimalizációra és adják ki az igénytelen szarokat :(
  • Maxtreme
    alábbi gépen:
    Opteron 180, 2x1GB Mushkin XP4000 Redline, Asus A8R32-MVP, X1900XTX Crossfire, BFG PhysX PPU, X-Fi Extreme Music, 150GB Raptor, FSP 700W PSU, Lian-Li PC-777B, Dell 3007 WFP and Creative Gigaworks S750.

lyen beállításokkal:
    Game played at 1024x768, no AA (can't be forced from the ATI drivers ), 8xAF, HDR on, dynamic shadows off using a single x1900xt.

Ennyi FPS (jobbszél, alsó sor)

NC
  • szaharin
    Es jelenleg melyik videokartya tudja ezt az effektet?:D
  • Istencsászár
    Mondom tök mind1, mivel fizikai gyorsító nélkül NEM INDUL EL!
  • eprex
    én sztem leszedem majd? vagy ne probáljam egy mezei 6600 gt-vel?
  • Istencsászár
    Ez nem megy!
  • Istencsászár
    :))))) hát nemhiszem hogy van itt olyan aki leszedi...
  • eprex
    nem tudom h lehet-e hinni annak a hírnek h ilyen kártya nélkül nem fut. Elvileg a ghost recon 3hoz is ilyen kellett nem? Nekem legalábbis feltelepítette azt is és lazán futott.
  • Evogordon
    Mostmár tényleg kijött a demó :)
    www.gamestar.hu
  • grebber
    LOL ne legyetek már "bolondok" simán fog futni ilyen kárty nélkül is ui nem hülyék a fejlesztők.Ez csak egy fizika plussz ha szeretnél még élethűbb robbanásokat meg a többi effektet vedd meg ha nemérdekel nemveszed meg.
  • ThugEdge
    na jó sztem ez már a pofátlanság netovábbja
    ilyen szemét összefonódásokat még nem pipáltam,ha nem fog menni "mezei proli" kártyákon én le is szarom
  • Csuhai G
    Reménykedek benne, hogy ki fog jönni 1 olyan demó is, amihez nem kell ez az új kártya...!
  • grebber
    "Videók alapján brutkó kis gamet" hát ezek a kemény fizikai bemutatók semmit nem mutattak magáról a gameről.
  • icewolf
    vagy rájönnek előbb utóbb hogyan lehet ennélkül elindítani a demót... mert biztos el lehet...
  • McW
    Én is szarok rájuk, de azt már egyáltalán nem szarom le, hogy már rántanám lefele a demót, és tolhatnám ezt a videók alapján brutkó kis gammát...
  • grebber
    Csinálják ugy őket, én szarok rájuk magasról mert nem fogom megvenni ezt a cuccot majd max nvidia vagy ati VGA-kba integráltat.
  • McW
    Na, beindult a gusztustalan marketing gépezet! Hát ezt nem hiszem el! Talán sejtik, hogy nem fognak ezért a 300 dolláros kártyáért rohanni a boltba sehol a világon, ezért a játékok úgy csinálják, hogy nem fognak elindulni nélküle? Bekaphatják...
  • grebber
    Tuti lesz olyan verzió is amihez nem kell az a kártya.
  • zoltang
    " [DEMO] CELLFACTOR!!!
    [2006. május 06. @ 20:10 - ZeroCool]
    Őőő, mielőtt a szivetekhez kapnátok azzal kezeném, hogy a demó CSAK és kizárólag AGEIA PhysX kártya birtokában hajlandó elindulni... szóval a lényeg, megérkezett a CellFactor demója, mely önmagában egy egészen látványos FPS alkotás, különlegessége természetesen a most még újnak számító, bonyolult matekai képlethalmazokat lebonyolító AGEIA PhysX kártyák erejét fitogtatja. A demót egy gyors, és persze ingyenes adatlapkitöltés után töltheted le - mintegy 500 mega. Még egyszer mondom: ha nincs ilyen kártyád, ne töltsd le, mert nem fog elindulni! Ha mégis érdekel, klikk ide."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21806
  • Pretorian
    Nekem ez az okádék narancssárga HDR-el vastagon megpakolt látványvilág nem igazán jön be. Ha tudná a kártyám, akkor sem kapcsolnám be. Oblivionban sem tetszett a HDR.
  • Csuhai G
    Ilyen hülyeséget...azért hittem, hogy demó, mert ez a Demóból készült Videó!! Pff...sry! :)
  • Csuhai G
    Bocsássatok meg, ez mégsem a demó, hanem 1 videó!! :((
  • Csuhai G
    KIJÖTT A DEMÓ!!!
  • grebber
    Megnéztem a videót hát remélem itt azért volt csak ilyen a vér hogy hogy reagálnak a folyadékok mert amugy szar ha ilyen lenne.

2007 Q4 messze van még.De addigra talán lesz olcson ilyen fizikai gyorsítókari.