2590
  • newc22
    Kiváncsi leszek hol lesznek fel a kódok melyik weboldalon! De szívás hogy a demoért is kulcsok kellenek!!! ÁÁÁÁ mekkora szopás már de hát ez a biznisz....
  • scorpeeon
    "punkbuster is lesz alapból hozzá úgyhogy aki csal azt már a startnál ki lehet tiltani és vehet új kulcsot."

Ezzel mi baj van? Aki csal, szopjon csak rendesen.
  • grebber
    És ezzel a demóval meddig lehet multizni majd amig lesznek szerverek vagy valaki csinál? Mertha mégse venném meg akkor csak a demóval fogok multizni :D
  • romeozor
    szerintem meg fogja érni a pénzét, szeretnék ha meghatározó lenne az online játékok közt és meg is tesznek érte mindent. most az airborne-ban csalódtam hogy nem lehet az első kiadásával multizni mert nincs deikált szerver (multi demó meg pláne ) a cod4 meg a team fortress 2 később jön csak valamivel, punkbuster is lesz alapból hozzá úgyhogy aki csal azt már a startnál ki lehet tiltani és vehet új kulcsot.
  • scorpeeon
    Jaja, mindenre gondoltak. Kiváncsi vagyok a demóra, hogy a beta 2 óta mennyit fejlődött. Ha annyit, mint a beta 1 óta a beta 2, akkor már elégedett leszek :)
  • romeozor
    sanszos, mivel online módhoz alapból be kell jelentkezni az online accountotba, amit csak eredeti kulcs birtokában tudsz létrehozni.
  • grebber
    Na ezt kirpobálom és ha bejön sajnos kénytelen leszek megvenni mert gondolom tört szerverek nemigen lesznek.
  • newc22
    As covered in the blog last week, the Enemy Territory: QUAKE Wars Demo will be released later today! The official release time is 10 AM Pacific / 6 PM British / 7 PM Central European. We are going to have a list of mirrors here on the site once the demo is released.

szoval este 7 tol lehetlesz majd tolni
  • PENGEinno3d
    Amúgy nem egymást kéne szidni ,hanem a kiadot ,amiért ilyen bunkó ,hogy még a demohoz is külön aktiváló kulcs kell! peace
  • newc22
    Gondoltam hogy bepipul a nép erre!!! :D
  • romeozor
    mióta alap felhasználói tevékenység egy encryptelt fájl decryptelése, mintha olyan gyakran raknának fel demókat meg játékokat így, bunkónak meg végképp nem kell lenni
  • Solid Snake
  • PENGEinno3d
    Szia! Képzeld már énis probáltam átnevezni. Sőőt még a rendszeridőt is átállítottam, de még úgy se tudtam felrakni! Ezt a programot nem ismertem, mint ahogy ezt a formátumot se! Bocs ,hogy ennyire láma vok ,hogy még egy időkorlátos filet se tok feltörni! Menten kidobom a gépet és veszek egy ikszbokszot
  • spidey91
    Egy rendesen kicomagolhato demo linket lplease nem árt ha gyors a szerver!
  • newc22
    Na jó az átnevezés nem müxik! Kis HELP AKKOR A GPG file -ok titkosítottak, csak a megfelelő kóddal és programmal lehet őket megnyitni. A programot innen ( http://www.gnupg.org/ ) lehet letölteni, de semmi értelme addig, amíg nincsen kód. Egyébként elég valószínű, hogy a kóddal együtt egy ehhez hasonló programot is mellékelnek.
  • newc22
    Ekkora lámákat hogy leszednek egy filet és nem tudnak vele mit csinálni!!! VAZZZZZZEEE!!! Röhej hogy nem tudjátok feltelepíteni akinek van egy kis gónyija hamar rájön mit kell csinálni!!! ALAP FELHASZNÁLÓI SZINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ellington
    nem jó az a változat.
  • Solid Snake
    Akko 7-kor tali a szerveren
  • romeozor
    ezt nem nagyon értem, a hivatalos olalon az van hogy rendes mirror linket csak este 7-kor fognak közzétenni, bár nekem olyan mind1 mert 6ig meló :)
  • PENGEinno3d
    Van egy kis gond :D Leszedtem ,de sehogy se tom kicsomagolni ,mert valami gpg formátumban van! :S
  • Solid Snake
  • PENGEinno3d
    DEMO
    Sajnos csak este 6 után lehet vele játszani, mert akkor rakják fel a játékhoz szükséges kódot! szánalmas...
  • scorpeeon
    Mást nem is tehetsz, mert bétával kulcs nélkül nem sokat érsz...
  • FLeT
    ja...hétfőn jön a demó...akkor megvárom azt...
  • FLeT
    ja...és bétát honnan lehet tölteni?
  • scorpeeon
    Lesz, már a mostani bétában is van, demóban is lesz. Mármint ha single alatt botok elleni játékra gondolsz.
  • FLeT
    csá nép!
    Single vagy lan lesz a gémben?
  • romeozor
    ez is arany korongra került:
    http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/120
    szeptember 28-ra a boltok polcain is fent lesz
  • XenHai
    És van itt olyan ember aki nem hasznalja az accjat ? Mert en ki probalnam.
  • gduck

• romeozor
    online accot max olyantól, akinek már nem kell, de ha letöltöd a beta2-t akkor offline modban gépen tudsz játszani botokkal
  • XenHai
    Lehet meg ra reget szerezni vagy eszt meg szivtam?
  • scorpeeon
    Jaa, h újraindítják... Az is 1 hete megtörtént.
  • scorpeeon
    Mármint h szero=szerver? Aham. GS-on kicsit le lehetnek maradva, mennyi ideje is futnak a beta serverek? 2 hónapja talán.
  • XenHai
    GS-on irtak hogy ujra indityak a beta szerokat.
  • scorpeeon
    mik?
  • XenHai
    egyebkent mar menek a szerok?
  • romeozor
    hát nemtom, én tapasztalatból beszélek, ste? :)
  • gduck
    Köszi!
  • Zomil
    nem hiszem mert mert az fps mutatás parancsot is megjegyzi:)