2590
-
#2590 Hello!
Ha valakit érdekel egy éppen tesztelésre kibontott etqw eredeti lemez sohanemhasznált seriallal...irjon privátot, az ár megbeszélhető!
Sopron/BP/Gyöngyös/Miskolc környékiek előnyben!:) -
#2589 nem jössz bf bc2-re? én már megrendeltem a játékot. -
jonnyk #2588 eléggé sajnálom kabuto h már nem jösz.mondjuk én most kb másfél hónapja nem nyúltam hozzá.majd!én a win7et laptopon használom, az itthoni gépemen csakis xp fog menni ez a legjobb! -
#2587 Ha már te legalább olvasod ezt a topikot, akkor elmondom részletesebben, hogy a játék fut win7 alatt, csak a gáz az, hogy ha a legturbóbb géped is van, egy atomerőmű, és a legminimálisabb beállításon játszol vele, akkor elég csúnyán észre fogod venni, hogy bizony szaggat a játék, laggol, annyira, nem durván, de annyira, hogy már jó ha az újonc játékosokat le tudod lőni :s trioszor nehezebb volt nekem eltaláltam valakit, mint xp alatt normális működéssel :\ Elég idegesítő, de legalább szép eredménnyel és statisztikával végeztem ki a játékot... -
#2586 Ez elszomorító. Maradok XP-nél, örökre. -
#2585 Sajnos win7 alatt totál nem jó a game, úgy hogy én ezt a játékot be is fejesztem, mert win7-re nem hiszem hogy kompatibilis lesz már...
BF BC2-n élek. -
jonnyk #2584 LOL!!ez kurvanagy!! :DDDD - http://www.youtube.com/watch?v=N4nm5QYX6fk&feature=related -
jonnyk #2583 jóvan na, megyek is mingyá!:D igyekszem igyekszem!mi történt a statisztikákkal eltüntek.egy szar activision oldal jön be helyette.a homepage helyett is.mia gecc? -
#2582 Sipirc vissza játszani :D Full rankosnak kell lenned minnél előbb :D -
jonnyk #2581 na régen szólaltam itt meg.ennyí arc érdeklődik, ahhoz képest elég ritkán futok össze magyarokkal.csak az ismert haverjaim mint kabutoka, csabika meg shidokan.ez egy gecijó game és nem lehet megunni pedig már kurvasokat játszottunk úgyhogy gyertek csak! -
#2580 De kurvára örülök neki, hogy Win7 alatt a játék nem megy rendesen, szopok vele rendesen... -
#2579 Szerver kb. 600 van, persze ebből kevesen lógnak. Kb. átlag a tizede, legalábbis mikor én játszottam vele. A játék 1.5 v áll, de automatikusan update-el, és azért nem mondanám, hogy optimizálatlan. Celeron 3Ghz, 1.5 GB RAM és a régi 6600 GT-mel is futott maxon. Anna ellenére, hogy Gefoce8-as reklámozták, de elég belegondolni -> Doom3 Engine 2004-ből és SM 2.0
Már rég játszottam, de ha lenne egy csapat abba beszállnék. -
steweee #2578 ok, megnézem akkor, meglátjuk lesz e szerver... -
vzajcev #2577 Na ez jó hír,akkor kötelező vétel -
#2576 mi az hogy ezzel nem multiznak ? Ez egy igen is nagyon de nagyon jó multiplayer játék, csak nem a magyarok körében, mert a magyar 98%-a codozik... mert nem abból áll, hogy odamész és szétlövöd az ember picsáját, headshot, mint a cod...itt taktikák vannak, csomó trükk, én már vettem részt kupán, bajnokságon, csomó klán csatán, csomó mód van a játékra, ez a játék nagyon sikeres a németeknél, szóval rengeteg német van. -
steweee #2575 na ez fasza akkor. amikor kijött a játék optimalizálatlan volt, de főleg gyenge is volt hozzá a gépem. azóta felköltöztem pestre meló miatt. most hogy van külön lakásom meg új gépem , előfizettem netre szivesen jáccanék azokkal amik korábban kimaradtak. de ezek szerint ezzel már nem igazán...
pedig jónak tűnt amikor kipróbáltam, csak nagyon lassan ment. ha ezzel nem , akkor mivel multiznak mostanában az emberek?
még a counter strike sourcét is szivesen kipróbálnám, akár :) meg is venném mostmár, mert ócsó, csak jáccanak vele -
#2574 Asszem van 1 magyar szerver, ami egyenlő a 0-val...magyar játékos kevés van...kb akiket ismerek, és aktívak hetente, olyan 10+ számra tehető fel, akikkel meg kommunikálok mikrofonon keresztül 3-4 ember...hétvégén vagyunk inkább aktívak, mert ugye suli+meló+kollégium+barátnő közbeszól. -
vzajcev #2573 Ez jó kérdés na meg vannak-e még szerverek /játékosok/ egyáltalán Mivel már nem mai gyerek a game -
steweee #2572 szivesen csatlakoznék magyar szerverekhez. vki írna róla pár sort mit kell tudni a játékhoz ? hol tart verziószámba, vagy magyar szervereken melyik peccs kell,ip címek stb.... -
kontar #2571 Hali sziasztok! Ha valaki meg akarja venni a játékot,
Váci ut Tecso 1592-ft. Eddig mikor mentem bevásárolni sosem volt, régóta
szemezgettem vele most van bőven. Üdv! -
#2570 Szép kis bugot kaptam el ma :D
Trojan hirtelen két kerékre állt, és sehogy sem tudtam előre hátra menni, csak lőni :D
-
#2569 Unfair ?
-
#2568 Egy igen érdekes buggot láttam az előbb...click. 900+ óra játék után sem láttam még ilyet...de hát csodák léteznek. Annyi az egész, hogy harmadikán pályán az első objektív feladat meg kell hackkelni a Secure Controls dolgot, de érdekes módon jobb oldalt felül a robotos objektív van. -
Geri8 #2567 Hali all!
Ahogy olvasom, azsem ház, ha használtan veszem meg vkitől?:D
Gondolom lehet benne accountban a player törölni vagy resetelni, vagy ahogy már vki említette, a másik 2 accountot kihasználni? -
#2566 Singel-ben lehet, csak akkor az MI vezérli a többi játékost. Kicsit mókás, ha kérsz valamit, mert akkor az összes csapattársad egyszerre válaszol. :) -
#2565 Lehet. -
simi1018 #2564 Ezt a játokot lehet egyedül is játszani vagy csak multiban ?? -
#2563 vedd meg, én is azt tettem... bár én megbántam mert nem igazán tetszik a játék... -
#2562 Pedig csak 4190 Ft a játék. Amikor én vettem, 12 ezer forintnál több volt. -
Multihunter #2561 Most nincs pénzem hogy megvegyem a boltban. -
#2560 a boltban adnak neked -
#2559 Nem. -
Multihunter #2558 Hello.
Valaki tudna adni egy lincence kódot? Most töltöttem le a játékot és nem tudok nélküle multizni. Pedig pont az a legjobb benne mert a demoval már csonot multiztam vele MultihunterHUN/// néven. Mondjunk 3-4 hónapja nem multiztam. Köszönöm -
#2557 Itt senki nem próbálta hamachival a LAN-t. -
#2556 Üdv! kérdésem az lenne hogy megy -e hamachival a game sry offtopicot nem találtam?! -
#2555 violatort használtam + saját erő :D -
Knabb #2554 jóféle... ahogy látom bejött a field ops :D -
#2553 picture. -
#2552 EZT LE NEM VERI SENKI ! EGYSZERŰEN PRÓ VAGYOK ISMERJÉTEK EL !
-
Gbor81 #2551 Sziasztok!Megoldodott a gondom,már csak egy kérédsem lenne hol találok magyarokat melyik szerveren szoktak lenni?