XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

5.1-es fejhalgató kellene nekem boxhoz. Milyet vegyek ami: olcsó, jó és finom 😊?

DarkSector
Tulajdonképpen ez felfogható úgy mint mikor migráltál, megvettél tartalmakat, játszhattál is velük ha átmigráltál, csak éppen nem tudtad ÚJBÓL letölteni, meg néhány egyébb dolgot, amit csak a hozzá tartózó profillal lehet, asszem másolni, törölni mozgatni például, a mentéseket...ezeket nem fogod tudni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen.
Ha a magyar profilod letörlöd akkor már nem biztos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Csinálok egy magyar accot és ott megveszem a midnight clubot simán tudom használni a fõ uk profilomal?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Még ez az ár is sok érte. 😊

DarkSector
😛

davidka003
Midnight Club: LA 990 HUF
Marketen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ricsi234
Valaki?😛

Sziasztok ,
Valaki szokott a Gears of War 2-vel multizni, vagy a Halo 3-al ?
Mert nálam a gears-nél nálam egy játékost se talál (tudom ,hogy nem mai játék , na de azért annyira nem) a halónál is ugyan ez a helyzet , és a ranked match-nél pedig gold tagságot kér, pedig van.
Nem késõ? Hogy lehet átállítani vagy törölni a mostanit a microsoft fiókomról? Nem nagyon akarok másik fiókot, direkt törekedtem az egységességre.
Harlekin
<#eljen>

Úgy fest okafogyottá válik.
Amúgy ebbe a világ vége baromságba,tényleg csak azok járnak szarul akik hisznek benne.Mert ha nem lesz és nem lesz szét lesznek savazva,ha netán még is lenne akkor se tudnák verni a mellüket,hogy na ugye mi megmondtuk.<#nevetes1>
arty
angol accot lenne célszerûbb regisztrálnod - most még nem késõ 😊 bár konkrétan nem tudom, mennyire gond az usa acc (multi játéknál bevág-e usa lobbiba, nevetségesen rossz ping mellett), a régióvergõdés (lemez más régiós, mint a dlc) - ill lásd most az mspont/gold régiószívást

ha van itt usa reges, majd megmondja, még minben jelentkezik a gond, ha egyáltalán!

persze a fõ accountod mellett még lehet usa accod, de xboxon szerencsére nincs akkora szórás, UK is általában megkap mindent

Forza.

12-en van vilagvege szoval 12 ejfelig meg johet egy meteor vagy egy idegen faj ami vagy aki elpusztit minket. Utobbi esetben hajlando vagyok elarulni az emberi fajt hitvany eletemert cserebe.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Okes egyeztetek a tobbiekkel es osszehozzuk, veled mar meg is vagyunk 4-en

Nem tudok rola, nekem mar rwgota megvan.

Üdv mindenkinek!

Ma léptem fel elõször xbox live-ra (Microsoft fiókkal), USAt jelöltem meg mint régió a regisztrálásnál (arcade és indie játékok valamint a youtube miatt sem akarom honosítani a profilom). Holnap vennék gold elõfizetést, az lenne a kérdésem, hogy ez jó lesz hozzá?: http://www.konzolvilag.hu/xbox360/-xbox-live-gold-3-honapos-elofizetes/417

Vagy van külön EU elõfizus cucc? Hogy van ez? Holnap délutánig segítene valaki? 😄 Elõre is köszönöm a válaszokat.
DarkSector
Most csináltam csak most csak nektek! Happy Armageddon! 😄

DarkSector
nekem holnap lesz
ne menj még nemsokára mutatok egy képet, ha tudsz maradj pár percet. 😊 ha nem akkor jó8, vagyis a sohaviszontlátásra, mert nincs holnap, már nem fogsz felébredni. 😄

Harlekin
Nem is akarok róla beszélni... csak az ügyvédem jelenlétébe.Ma volt az utolsó munkanap,-remélhetõleg csak idén.Kicsit alapoztunk a holnapi céges bulira...Megyek is aludni.<#nevetes1>
DarkSector
Mennyit ittál? 😊

orichalcos
szombaton tudnék jönni segíteni, nekem sincs még kitolva.

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
Mikor kezditek?
Már csak pár órátok van kezdeni és befejezni!!!
A Maják szerint Japán,Ausztrália,Kína... már nem is létezik.<#nevetes1>
Harlekin
ÉNNNN?
Te saját magad!!<#nevetes1>
DarkSector
Teljesen felizgatol. 😄

Harlekin
<#nevetes1>
arty
van valahol most akcióban?

Forza.

Ghost recon future soldier online pass-t adunk egy baratommal ajandekba egyetlen feltetl, hogy az illeto jon velunk a co-op kampanyt vegig jatszani 😊

Udv

DarkSector
TUDOM.

Megint nem ezt mondtam, pont azt mondtam hogy ezt senki nem mondta ez ellen tettél egy kijelemntést, de nem azért mert én mondtam ezt....érted? 😄

Harlekin
Én nem jegyeztem meg,hogy a kontroller jobb!<#kacsint>
DarkSector
Vagyis hogy MINDENKI tudja, nem én írtam olyat hogy a kontroller jobb, hanem csak te megjegyezted! Nehogy késõbb én szívjak ezért, hogy milyen hülyeségeket mondok. 😄

Harlekin
<#eljen>
DarkSector
Te nem választ írtál, hanem egy kijelentést tettél, ezzel azt sugallod másnak hogy én az ellenkezõjét vallom ez pedig nem igaz...mással nincsen bajom. 😛

Ricsi234
Sziasztok!Haveromnak megvan a 2 cd-s forza..nekem az essentials van meg,és ha ide adná azt a cdt amiben az autó dlc vagy mik vannak akkor megy az essentialon?ehát látni foglya az essentials a dlcket?

Harlekin
Azért,mert a válsz gombra nyomtam és A TE 😛 hozzászólásodra "válaszoltam" akkor az már válasz!?
Erre Te mit válaszolnál 😊 ?
A vitás megjegyzés meg csak 1 szimpla megjegyzés volt semmi több...
De nem is értem ezeket miért kell magyaráznom???<#nevetes1>
DarkSector
De nem értettem mire válaszoltál, hiszen rám válaszoltál, akkor ezekszerint olyan szimpla a témához nem kötõdõ sima megjegyzés volt?
Mert azt írtad nem vita kérdése, szerintem senki nem gondolta soha hogy a kontrollerrel jobb irányítani egy fps-t. 😊
Én ilyet még nem olvastam eddig. 😊

TaRka0107
Üdv!

OFF!
Van egy Metro 2033 keyem, amit nem használtam fel. Aki lemaradt volna az ingyenesrõl írjon. Annak adom aki elõször ír privátban.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
nem vitázom csak leírtam amit gondolok a 2 irányítási formáról.Ennyi...
Idéztem valakinek a megjegyzését amit cáfolással alátámasztottam?Nem
szimplán a témához írtam...<#kacsint><#nevetes1>
Totti5
Nem szokásom, és mivel gondoltam hogy ha már megvettem a 100 ezres kormányt és mellé 30 ezrért összevásároltam minden létezõ szimet, akkor leglább annyi létjogosultságom van hogy kifejthetem a véleményemet. Persze saját szórakoztatásomért csináltam az egészet amiben hiba nincs, de attól még tény ami tény... PCs szimek jobbak fizikában, mint a FOrza GT, de minden másban kritikán aluliak. És ez a szemléletem egyenlõ azzal hogy a Forza az isten. Végülis az, csak fizikában nyilván az rfactor 2 sokkal jobb mert ott 5 autót csináltak 4 évig, a FOrzában meg 500at 2 évig. Nem tudom melyik a jobb... szerintem az ISI tempója és hozzáállása szánalmas, de ez mindegyik PCs szimre igaz. A CARS meg szar úgy ahogy van, hiába csilli villi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nem értem kivel vitázol egyikünk sem írta hogy kontrollerrel jobb. 😄

Harlekin
fpsbe üti vágja a bill.+egér kombó a kontrollert.Vitázhatunk rajta,de ez így van...Annyira szeretnék egyszer 1 totális cross platformos gamát. Kíváncsi lennék,hogy menne a rinya a kontrolleres platformosoktól."esély nincs kontrollerrel úgy játszani mit bill.+egérrel"100x gyorsabb,finomabb,pontosabb a kombó. Fõle ugye,ha ki kerül a rásegítés ami most megtalálható szinte minden kontrolleres fps multyba... <#kacsint><#nevetes1>
DarkSector
😛

TDC Geronimo
kontrollerrel lehet "mozisan" körülnézni 😄 Egérrel max rángatni lehetne a kamerát.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Hát én is tudom szoktak, de nem értem miért, miért nem bill+egérrel?

Üdv ! Valaki tudna mondani egy konzolboltot Baja és környékén esetleg Szekszárdon ahol szervizelnek és okosítást is vállalnak ?
Neten eddig nem találtam semmit ..:S
Köszi
No
TDC Geronimo
PCn mindig box kontrollerrel játszanak nem tûnt még fel? :p

Kötve hiszem, hiszen xbox kontroller (3:55) irányítása van.
TDC Geronimo
PCs.

arty
én inkább azt kívánom nekik, hogy legyen egyszer módjuk egy jót forzázni, méltó hardverrel ... hátha leesik 😊

Forza.

Muttley
és miért nem röhögöd ki õket harsányan? 😊
így:

Just do it :)