XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
be van kapcsolva a box, ott a kontroller és marháskodjak egy telefonnal...omg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Ha csak a menüt lehet irányítani azé nagyon megéri a 2 gépet futtatni.:D
... az MS szerint :D
Forza.
Kinek melyik volt ebben az évben a TOP3 játék? :D
nekem:
1; The Witcher 2 Assassins of Kings
2; Forza Horizon
3; Naruto Ultimate Ninja Storm Geneartions (igen, "kissé" elfogult vagyok) :D
aztán rájöttem, h a felsõ kép az pécé <#papakacsint>#papakacsint>
Just do it :)
mióta ilyen? utolára a Forza 4-el játszottam rajta júliusban :D

Jó pár órát játszottam, talán 5-6. Az elején mondom magamban miért ilyen lassú ez? Aztán késõbb sem lett jobb, teljesen olyan mintha a gagyi PC-men játszanék egy mai játékkal low beállításokkal. Tippre maximum 20fps, kurva zavaró nagy TV-n. Gyalultam is az egészet.
Skyrim
Közel 50 órát beleöltem úgy két hónap alatt, de brutálisan meguntam. Unalmas mint állat. Minden második embernek ugyanaz a szinkronhangja, ráadásul még annyira sem voltak képesek, hogy kicsit eltorzítsák azt. Gagyi. Annyi információ van a játékban, hogy kizárt, hogy mondjuk 30 óra után vagy 2 hete történt dologból, hogy emlékezzek ki volt az a "Kutlgi" nevû akárki, aki "Mukgure" húga volt, és most "Gerzva" férje. Egy idõ után már azt se tudtam ki kicsoda, nincs kapacitásom ehhez. Ez is gyalu.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Várom az ötleteket!
Jöhet PALos origi példány, vagy warez... nekem mindegy csak legyen valami. Nem akarom PCn játszani! X360on akarom!
Mivel a Telltalletelletalle úgy godondolta hogy európába, MOra nem adja ki mert büdösek vagyunk, ötletem sincs hogy hogyan szerezzem be!
Állítólag kenguruknál megjelent PAL-os, nade az esélytelen. Letöltõsidbe viszont jöhetne!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utána érvényesítsd a kódot abban a profilodban. Így a fõ magyar profilodban is érvényes lesz a játék.
Miért van ez? A köcsög régiós baxakodás miatt, hogy rohadnának bele.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
5. epizód vételekor 3x kiakadt ez a szar :-/
Viszont.
Ez az Episode 1 ugye? -----> The Walking Dead Arcade-játék
Mert ezeket értem:
Episode 5: "No Time Left" Játékbõvítmény 2012.12.28.
Episode 4: "Around Every Corner" Játékbõvítmény 2012.12.28.
Episode 3: "Long Road Ahead" Játékbõvítmény 2012.12.28.
Episode 2: "Starved For Help" Játékbõvítmény 2012.12.28.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk engem zavar, hogy még vagy 5 órán keresztül villog mire lemerül.
Francért nem lehet kikapcsolni vagy beállítani, hogy mondjuk ne percenként jelezze hanem 15 percenként.
A másik amit nem értek, hogy miért nincs magyar nyelv? Tudok angolul de logikátlan, hogy nem tudnak csinálni egy language fájlt.
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Seth, katasztrófa..! Kénytelen leszek elõvenni egy könyvet..! :DDD