XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pozitiv: a VÉGE váááááááááááááááááááá KURVA JÓ!
Videók alapján ez az új jobbnak tûnik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez a rész kicsit máshogy néz ki. Inkább a taktikára, helyzetfelismerésre, a különbõzõ képességek jó megválasztásában jeleskedik. Az enemyk nem csak jönnek amit darálni kell, hanem megfelelõ eszközökkel kell õket elkapni ( ergó bizonyos dolgokra immunisak ) és az adott helyzetekhez kell igazodni, tehét nem nekirontunk és ütjük a levegõbe ezerrel tökéletes kombókkal, hanem amikor õk támadnak és lehetõség van ellentámadásra akkor lehet. Persze az alap enemyt sima darálás, de a erõsebbek már megkövetelik a dolgokat. Ugye Dante kapott ördödi és angyali képességeket is, pl a "kötél" amivel megunkhoz lehet húzni az ellenfelet és/vagy lefegyverezni õket. Szóval ugyan olyan kasza, de más a tempó és más az eszköztár, mást követel meg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Vki becseréli vmi eredeti, új játékra? :)
Legalábbis így rémlik
PSN ID.: Beegabor
Nah más: MEGBASZOM EZEKET A HANYAG KIADÓKAT!! Elõbb az Ubi a faszságaival, most meg a Capcom kúrja fel az agyam! Nincs control options mint olyan - bár ehhez már hozzászoktam, nem is lenne baj - NEM mutatja meg sehol a menükben, sem a 4 (!) oldalas füzetkében, hogy melyik tetves gombbal dobod el a gránátot!
Lehet, mondom lehet, hogy a campaign során ez hamar kiderül, lehet hogy egy Resident Evil rajongó ezt hasból vágja ... lehet hogy japánban a csecsemõk az apatejjel szívják magukba ezt a tudást, de mégis ... Én egy kibaszott rookie kezdõ vagyok! Nem kéne megmutatni mint egy rendes kiadásnál szokás!?!!?
Vagy mielõtt Mercenáriznék (skirmish szar) elõtte toljam le a fél játékot, hogy megtanuljam a gombokat?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én azt mondtam csak hogy 0.001% esély van rá.
Hacsak nem sikerül még pénzt kovácsolni, ahogy példának írtad te is.
Hé Jackie boy! 1 hónap diákmelóból vehetsz Kinectet, szerintem próbáld azt a módszert ha így nem megy. Akkor megtarthatod a posztereket is! :) Én legalábbis anno így nyomtam, meki, tesco és tsa.
egy Ninja Gaiden 2 huszonhatszor körbeszaladja és kineveti
azon kívül kifolyik a szemem a színek használatától :D
Just do it :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert én azért kérnék pénzt hogy valakitõl kapok, nemhogy én fizessek érte...
Nem rosszindulattal de sajna manapság ez van, max a nagyon nagyon fiatal srácok még elragasszák a szobájuk falára.
Nekem van pár régi pószter, fõleg ps2-es korszakból.
Ingyen adom ha kell valakinek.
Fel sem tûnt, hogy poszterek. Nem is értettem hogy lehet nagy méretû egy F1 2012. Mondom biztos valami gyûjtõi kiadás. xd
Pószterek bazze mikor 20 éve voltam gyerek talán akkor ért valamit, de annyit hogy posztert cseréltem pószterre, manapság szemét.
Bár szerintem is esélytelen játékot Kinect-re cserélni.
Inkább el kell adni mindet jatekaim.hu-n árol alul és akkor futja Kinectre is. Amúgy meg szvsz nem érdemes beruházni rá. 3 napig mókás aztán nem is használja senki.
Nem akarlak elkeseríteni, de amiket felsoroltál FELEANNYIT ér mint egy kinect, és az is akkor ha ezek érdeklik egy kinect-el rendelkezõ embert.
Üdv! Kinect Sensor felõl érdeklõdöm!
Cserélne-e, akinek van felesleges?
Nagyon szeretnék egy Kinectet, csak sajnos nincs felesleges pénzem:(
"A Lista:
Xbox 360- FIFA 13 (ajándék Steelbook-al), Grand Theft Auto (GTA) IV, Quake 4, (NFS:Carbon);
PC- NBA 2k12, FarCry 2, GTR (gyémánt kiadás), Xpand Rally."
Fifa 13: legyen 10.000 a tokkal együtt (persze ha van online pass)
GTA4-Quake4-Carbon: max 2000ft lehet darabja (csak a GT4-et kivéve nagyon nem kell senkinek)
PC játékokat nem hiszem hogy értékelni lehet, fõleg az olcsó digitális mellett, erõs jóindulattal talán 500ft. A FC2 meg bõvitett változata 500ft digitálisan és az ÚJ (ott nincs felhasználva már a cd-kulcs).
"Filmek: "Isten megbocsát, Én nem!", "Akik csizmában haltak meg", "Óvóbácsik"
+ 2 napi Gold tagság (kód)
+1-2 ezer Ft
+ Poszterek
-Call of Duty: Black Ops (használt)
-Call of Duty: Black Ops 2
-Call of Duty: Modern Warfare 3 (használt)
-Hitman Absolution/ Spec Ops The Line
-F1 2012
Ezek semmit nem érnek. (2nap gold 200ft volt mikor lehetett kapni)
1-2ezer ft az télleg 1-2ezer ft.
Cserélne-e, akinek van felesleges?
Nagyon szeretnék egy Kinectet, csak sajnos nincs felesleges pénzem:(
A Lista:
Xbox 360- FIFA 13 (ajándék Steelbook-al), Grand Theft Auto (GTA) IV, Quake 4, (NFS:Carbon);
PC- NBA 2k12, FarCry 2, GTR (gyémánt kiadás), Xpand Rally.
Filmek: "Isten megbocsát, Én nem!", "Akik csizmában haltak meg", "Óvóbácsik"
+ 2 napi Gold tagság (kód)
+1-2 ezer Ft
+ Poszterek
-Call of Duty: Black Ops (használt)
-Call of Duty: Black Ops 2
-Call of Duty: Modern Warfare 3 (használt)
-Hitman Absolution/ Spec Ops The Line
-F1 2012
De van megoldás: szomszédom úgyis megnézné milyen, este kipróbáltam egész tûrhetõ a split screen co-op és elõnye hogy én mondom meg melyik pálya, milyen nehézség! (egyedül majdnem letoltam a 2 controllerrel, csak egy hídrobbantós résznél fingattak meg)
Kinect-el kapcsolatos gondom van :
Természetesen van elég hely a sensor-nak, szerintem valami gyári hibája lehet. Ehhez meg is kaptam a megfelelõ webhelyet, de folyamatosan bankkártyát kér a készülék cseréjéhez.
Az eladó azt ajánlotta hívjam fel a Microsoft ehhez kapcsolódó telefonszámát amit ugyanitt megtalálok, úgy gyorsabb a csere, de nem találtam telefonszámot sehol.
Csevegtem a support-al, de azzal sem lettem okosabb.
Valaki tudna segíteni abban, hogyan oldhatnám meg a cserét minnél gyorsabban?
Tudom, nem a dobozzal játszunk, de ha nem 16 £ lett volna az ára akkor nagyon csalódott lennék! Ha a promóciós lemez "gáz" akkor ez egyenesen szégyen ...
Far Cry 3 lemez kivesz, Resident 6 lemez betesz, mondom picit tolom ... drive asszongya 'bzZZ' ... nempörög, fekete kép ... vár ... mondom hát csakmegnézem miezmá, X guide gomb megnyom ... kisablak félig bejön, majd hibajelentés: Disc unreadable, please clean bla bla blaaa.
Na most vagy megfertõzte az umbrella vírus, vagy ... I'm in for the shitstorm?!
2 év 9 hónapos Jasper de ilyet még nem csinált sose vázze, ne most kezdje el amikor game dömping van!! Másodjára már felolvasta. Volt már ilyen tapasztalásotok?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így is jó a képminõség, megbarátkoztam már vele. Jobb mint a semmi! :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
-tRs-Landor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A magazin azt javasolja, hogy a két platform tulajdonosai felfedi a hardver körül GDC, ami történik a San Francisco között, március 25-29, mielõtt mutatja ki next-gen címek az E3-on.
"Azt hallottam, hogy a Sony és a Microsoft célozza speciális Apple-stílusú sajtótájékoztatók leleplez a platformok mellett a Game Developers Conference március végén", szól a jelentés a magazin február 2013 kérdés.
"E3 júniusban lehet az iparág legnagyobb esemény, de mindkét vállalat szeretné, hogy a rendszerek a saját elõtérbe.
"Ez nem azt jelenti, E3 nem lesz meglepetés nélkül. Next-gen játék lesz bejelentette az egyezményt elõkészítõ rendszerek" kiadás az év végén. "
A magazin azt is javasolja, hogy a PlayStation 4, pletykák, hogy kódnevû Orbis lehet célba a kibocsátás elõtt a Microsoft következõ generációs Xbox.
"Azt hallottam, hogy a Sony és különösen eltökélt, hogy nem jön ki utoljára ebben az idõben, mint a PlayStation 3 nem ez a nemzedék, úgyhogy lesz látni, milyen gyorsan tud kap a PlayStation 4 out az ajtón, és azt, hogy a Microsoft az motiválja, hogy megakadályozza ez ne történjen meg. "
A jelentés úgy tûnik, hogy ellentmond állítólagos megjegyzései Sony Home Entertainment VP Hiroshi Sakatomi elmúlt héten CES.
Az exec azt javasolta, hogy a küszöbön álló feltárása a következõ generációs PlayStation valóban a kártyák, de ez a cég lenne várni, amíg a "május legalább" annak bejelentését.
Egyes fejlesztõk várhatóan kaptak devkits a Sony és a Microsoft következõ generációs rendszerek már.
Back novemberben, az alapító Just Cause 2 fejlesztõi Avalanche Studios tweeted, hogy a stúdió a szállítási hátsó Xbox 360 és PlayStation 3 devkits, hogy helyet adjon a következõ generációs konzolokon.
-tRs-Landor
The magazine suggests that both platform holders will reveal the hardware around GDC, which takes place in San Francisco between March 25-29, before showing off next-gen titles at E3.
"We hear that both Sony and Microsoft are targeting special Apple-style press conferences to unveil their platforms near the Game Developers Conference in late March," reads the report in the magazine's February 2013 issue.
"E3 in June may be the industry's biggest event, but both companies want to give their systems their own limelight.
"That doesn't mean E3 won't be without its surprises. Next-gen games will be announced at the convention in preparation for the systems' release at the end of the year."
The magazine also suggests that PlayStation 4, rumored to be codenamed Orbis, may be targeting a release ahead of Microsoft's next-generation Xbox.
"We hear that Sony in particular is determined not to come out last this time like the PlayStation 3 did this generation, so we'll have to see how soon it can get the PlayStation 4 out the door, and whether Microsoft is motivated to prevent this from happening."
The report appears to contradict alleged comments from Sony Home Entertainment VP Hiroshi Sakatomi during last week's CES.
The exec suggested that the imminent reveal of a next-generation PlayStation was indeed on the cards, but that the firm would be waiting until "May at least" for its announcement.
Certain developers are expected to have received devkits for Sony and Microsoft's next-generation systems already.
Back in November, the founder of Just Cause 2 developer Avalanche Studios tweeted that the studio was shipping back Xbox 360 and PlayStation 3 devkits to make room for next-generation consoles.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nincs a TV-n HDMI bemenet.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A zöld,kék,piros aljzatról van szó
Kábel pedig ilyen kell hozzá,de ezt elvileg kaptad a géphez:

PSN ID.: Beegabor
ilyen csati ha va na tv-n oda a hdmi kabel egyik felet masikat xboxba
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.