XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
<#idiota><#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Seth
Az összes McGlynn szám jó,ami az SH-ben van. A legújabb részben ha jól emlékszem már kimaradt :(

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ez is nagyon jó!
http://www.youtube.com/v/u7WijksrC74&version=3

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
http://www.youtube.com/v/cqHa2WdixwY&version=3

DummyBoy
Ja igen, a DLC-k <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

gduck
A gyerekeket kihagytad <#vigyor>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DummyBoy
Csak nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá xD

"Nekem az egyetlen szórakozás ami érdekel is az a játék." És nem érdekelnek a nõk ...

Azt ugye tudod, hogy a világ legjobb játékát hagyod ki ... és azt bizony csak lányokkal lehet ... (Bár a mai világban ennek is van egyre több módozata, de azért maradjunk az egészséges dolgoknál ...)

Van benne bõven, RPG, stratégia, harc, szimuláció ... bár nálunk hála istennek verekedés és FPS még nem volt, de kellõképpen szélsõséges esetekben az is elõfordulhat ...

És bizony a "missönakommplisd" verhetetlen xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

grebber
De remélem átérzed hogy van különbség a kettõ között hogy azért játszok mert érdekel is a játék és azért nem utazok mert nagyon hidegen hagynak a szobrok/tornyok/vízesések/oceánok ..stb

Next PC upgrade: 2022

Botond
Akkor pc-n játszani is felesleges, csak megnézed a youtubeon a végigjátszást. Az is ugyanaz az élmény nem?

Na részemrõl ennyi volt az off, a te dolgod.
grebber
Semmiféle speciális tulajdonság nem kell hogy tudja az ember milyen az utazás.
Neten is meg lehet nézni minden látványosságot.Azért meg nem fogok több százezreket fizetni hogy élõbe lássam ezeket.

Botond
Észak Koreában is tök jól elvannak Xbox nélkül meg PC nélkül, mert azt sem tudják mi az. Akkor az jó hely?

Ahogy Moby is írja, persze hogy nem hiányzik, ha azt se tudod milyen az.
Moby
Hogyan tudna érdekelni bármi, amit meg sem tapasztaltál? <#rolleyes>
Azért nem érzed magad kevesebbnek evvel, mert a világból mindösszesen ennyit ismersz.
Ez vagy lustaság, vagy betegség, vagy kicsit mindkettõ.

Adversus solem ne loquitor

teddymac
sziasztok
Far Cry 3 hoz hol és mennyiért tudok venni online passt, illetve kell egyáltalán a coophoz ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

grebber
Mindenkinek más a jó.Engem az utazás ugyanúgy nem érdekel, ahogy a nõk sem.
Nekem az egyetlen szórakozás ami érdekel is az a játék.Semmi egyéb nem érdekel de kicsit se.

Botond
Ez azért így orvosi eset.

Én sem játszom keveset, de azért vannak bizonyos normák, meg ahogy Harlekin is írta, csak egyszer élünk, van pár dolog a játékon kívül is ami jó. Utazás, nõk, család, stb hogy csak a legközhelyesebbeket említsem.
grebber
Nekem ez valahogy így néz ki de nem miket kell teljesítenem, hanem hogyan történt!

1999 az elsõ pc
1999-2003 valahogy mesteri szintre fejleszteni a puskázást mert a pc-t a tököm hagyja ott a tanulás miatt
2003 a második pont sikerült meglett az érettségi
2003-2005 szintén puskázás hegyek sikeres technikusi vizsga
2005 - napjainkig van a meló mint kötelezõ dolog (mert kell a netre áramra pénz hogy minél többet tudjak gépezni ha nem melozok)
2012 az elsõ xbox 360 (és életem elsõ konzolja) így még teljesebbé vált a zombulat
Nõk valahogy hidegen hagynak csak az idõmet vinnék el a gépezésbõl.Olyan nõ meg nincs a világon aki így elfogadni ezért nem is keresem a társaságukat.
Igen szûz vagyok és ezzel nem a csillagjegyemre értem<#idiota> De nem érzem emiatt rosszabbnak magam semmivel.

Harlekin
nyílván pedo,de lassan le kell cserélni mert már 27 <#nevetes1>
Harlekin
<#nevetes1>
Harlekin
Legyan annyi elég,hogy semmi extra 2kezi munkát végzek mint bár ki más halandó jelenleg.viszont a múlt az meg háááttt....<#nevetes1>
arty
" A szar boxozás nem volt közte ez sajna csak jött 1 véletlen folytán,de bár ne jött volna...."

? :D

Forza.

Totti5
http://www.youtube.com/v/re32xnyYP3A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TaRka0107
Neeem.:DDDDD
Mintha mondta is volna már valamikor, csak elfelejtettem.?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TDC Geronimo
Képüzemmód nekem játékgépre van rakva, kép levágás nélkülire, mondjuk ez semmit se befolyásol lag szempontjából. A további beállításokban a szûrõk ki vannak kapcsolva, egyedül a dinamikus szín meg a clear white van felrakva magasra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem. Pont pár napja kezdtem el megint

Nem az enyém a tv, de amúgy zseniális, pláne ekkora méretben, ami a keret nélküli kép miatt még hatalmasabbnak látszik.
Gears-el sem volt gondod?
TDC Geronimo
Eh most olvasom írtad, hogy game mód. Akkor nem kérdeztem semmi. Akkor viszont fogalmam sincs

TDC Geronimo
Képüzemmód beállításoknál a játékgépre van rakva a tv? Az rengeteget számít ott. Nekem 659S készülékem van és nincs gondom az input laggal.

Na! Milyen a TV boxozásra, meg úgy általában? Dual playt próbáltad? Bocs hogy a kérdésedre nem tudom a választ jelenleg egy 40"-os Samsungot hajtok, csak pont ezt a szériát néztem ki, amit írtál!

-tRs-Landor

A kis fiatal barátnõjébõl kiindulva vagy tanuló, vagy pedofil. :DD

-tRs-Landor

TaRka0107
Megkérdezhetem, hogy mi a foglalkozásod? Ha tolakodónak érzed akkor ne válaszolj!:)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
Hidd el nem az... csak 1 jó bakancslista kell és azt tûzön-vízen végig kell vinni.Nekem ez 17 évesen fogalmazódott meg,1 átmulatott éjszaka után,hogy 1 életem van és azt nem pocsékolom marhaságra.Hála istennek nagyon nagyon sok minden összejött. A szar boxozás nem volt közte ez sajna csak jött 1 véletlen folytán,de bár ne jött volna....
Sziasztok!

Elég fura dolgot tapasztaltam, hátha más is látott már ilyet.
Teszteltem egy LG 47LM670-es tévét, kikapcsolt képjavító eljárásokkal, Game módban. Minden játék elfogadható input lag-gel ment, kivéve a Gears 3. De ott valami brutális volt a lag. Megnyomom az A-t és várok, várok, várok, aztán egyszer csak ugrik a figura. Egyelõre nem értem mitõl lehet ez, ha más játékoknál ekkora lag nem keletkezik.
arty
(egyébként IGEN! :( )

Forza.

Harlekin
Látod látod csak elkezdeni nehéz aztán jön a fertõzöttség...<#nevetes1>
Harlekin
Ja és bocs azt kihagytam hogy a telkünkön található 2 ház közül az ikbe amit nem is lakunk...<#kacsint><#nevetes1>
Harlekin
az a szoba 1 tetõtéri "VASALÓ" szoba ahol a szarjaimat tartom...<#kacsint>
kakaoskalacs
Le a kalappal nekem már az extrém ha az ilyen felszerelésekre ránézek
: ))))

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Moby
Luxusvillát bérelsz a használaton kívüli cuccaidnak is?
Én nem, persze mindenki más.<#ravasz1>

arty
ha "beteg" lennél, nem lenne választásod <#eplus2>

Forza.

davidka003
Én most az Alan Wake-el vagyok úgy, hogy kikéne tolni ezerre de ahhoz megint végigkéne vinnem mostmár nightmare fokozaton. Jó jó de pusztán acsi miatt nincs kedvem beleölni 10-15 órát még.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
még sose kezdtem neki ugy játéknak, hogy na ezt ezerperezerre viszem, hiszen elõre nem tudom, hogy érdekel-e annyira egy játék.
a forza horizon volt az elsõ, aminek a végére azt gondoltam: ez olyankurvajó, hogy még akarok vele játszani - mivel a karriernek közben vége lett, maradt az acsizás ... így lett ez az elsõ komplett játékom :)

hogy lesz-e további? nagy kérdés... vszeg igen és szerintem annak címe is Forzával fog kezdõdni :D

Forza.

davidka003
Hát én nem érzem jól magam egy ronda házban de persze mindenki más. <#nyes>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Most komolyan; kit érdekel ha van egy szörfdeszkád, két boxod, meg egy formás kis barátnõd?! <#hehe>

-tRs-Landor

Na látom nekem kell itt rendet tenni!
A középsõ! Csak érettebb változatban! :D

-tRs-Landor

davidka003
Hát nekem azok a képek sértették a szépérzékemet. Mármint nem a csaj hanem a szoba. Olyan kihalt, élettelen az egész.

DarkSector
A gyengék fegyóját használod.

Ha normál ember lennél nem szitkozódnál, fõleg hogy nem neked írtam mert tudtam hogy nem tudsz értelmesen válaszolni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Bár ez nem kapcsolódik a témához, de igen, tonképp igazad van, bár ez az általánosítás meglehetõsen sértõ. Ettõl azért sokkal árnyaltabb a kép: esetben példul az éjszakai horkolásom közben felbüfögött nyálbuborékban is lényegesen több az értelem, és a kompetencia, mint a topikban a regisztrációd óta elkövetett posztjaid összességében <#vigyor1>

Harlekin
<#nevetes1>
DarkSector
Számodra minden baromság amit nem te írsz le, szóval.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"