XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Nekem az egyetlen szórakozás ami érdekel is az a játék." És nem érdekelnek a nõk ...
Azt ugye tudod, hogy a világ legjobb játékát hagyod ki ... és azt bizony csak lányokkal lehet ... (Bár a mai világban ennek is van egyre több módozata, de azért maradjunk az egészséges dolgoknál ...)
Van benne bõven, RPG, stratégia, harc, szimuláció ... bár nálunk hála istennek verekedés és FPS még nem volt, de kellõképpen szélsõséges esetekben az is elõfordulhat ...
És bizony a "missönakommplisd" verhetetlen xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Next PC upgrade: 2022
Na részemrõl ennyi volt az off, a te dolgod.
Neten is meg lehet nézni minden látványosságot.Azért meg nem fogok több százezreket fizetni hogy élõbe lássam ezeket.
Ahogy Moby is írja, persze hogy nem hiányzik, ha azt se tudod milyen az.
Azért nem érzed magad kevesebbnek evvel, mert a világból mindösszesen ennyit ismersz.
Ez vagy lustaság, vagy betegség, vagy kicsit mindkettõ.
Adversus solem ne loquitor
Far Cry 3 hoz hol és mennyiért tudok venni online passt, illetve kell egyáltalán a coophoz ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Nekem az egyetlen szórakozás ami érdekel is az a játék.Semmi egyéb nem érdekel de kicsit se.
Én sem játszom keveset, de azért vannak bizonyos normák, meg ahogy Harlekin is írta, csak egyszer élünk, van pár dolog a játékon kívül is ami jó. Utazás, nõk, család, stb hogy csak a legközhelyesebbeket említsem.
1999 az elsõ pc
1999-2003 valahogy mesteri szintre fejleszteni a puskázást mert a pc-t a tököm hagyja ott a tanulás miatt
2003 a második pont sikerült meglett az érettségi
2003-2005 szintén puskázás hegyek sikeres technikusi vizsga
2005 - napjainkig van a meló mint kötelezõ dolog (mert kell a netre áramra pénz hogy minél többet tudjak gépezni ha nem melozok)
2012 az elsõ xbox 360 (és életem elsõ konzolja) így még teljesebbé vált a zombulat
Nõk valahogy hidegen hagynak csak az idõmet vinnék el a gépezésbõl.Olyan nõ meg nincs a világon aki így elfogadni ezért nem is keresem a társaságukat.
Igen szûz vagyok és ezzel nem a csillagjegyemre értem<#idiota>#idiota> De nem érzem emiatt rosszabbnak magam semmivel.
? :D
Forza.
Mintha mondta is volna már valamikor, csak elfelejtettem.?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-tRs-Landor
-tRs-Landor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Elég fura dolgot tapasztaltam, hátha más is látott már ilyet.
Teszteltem egy LG 47LM670-es tévét, kikapcsolt képjavító eljárásokkal, Game módban. Minden játék elfogadható input lag-gel ment, kivéve a Gears 3. De ott valami brutális volt a lag. Megnyomom az A-t és várok, várok, várok, aztán egyszer csak ugrik a figura. Egyelõre nem értem mitõl lehet ez, ha más játékoknál ekkora lag nem keletkezik.
: ))))
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Én nem, persze mindenki más.<#ravasz1>#ravasz1>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a forza horizon volt az elsõ, aminek a végére azt gondoltam: ez olyankurvajó, hogy még akarok vele játszani - mivel a karriernek közben vége lett, maradt az acsizás ... így lett ez az elsõ komplett játékom :)
hogy lesz-e további? nagy kérdés... vszeg igen és szerintem annak címe is Forzával fog kezdõdni :D
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
-tRs-Landor
A középsõ! Csak érettebb változatban! :D

-tRs-Landor
Ha normál ember lennél nem szitkozódnál, fõleg hogy nem neked írtam mert tudtam hogy nem tudsz értelmesen válaszolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"