XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ha ezt te is tudtad, minek hoztad fel egyáltalán?
Forza.
Erre nem lehet válaszolni Miszter Szakértõ úr, ez bizonyára így van. Ja nem, ez így elfogadhatatlan, értelmetlen, humbug, nonszensz.
Korábban tetszett a forzában, hogy konzisztens: nem akarok éjszakai, de csak 8 autós, vagy éjszakai, de rondább sokkal játékot.
Ez az FM4-el kicsit megbomlott, sajnos volt ahol mehetett 12 kocsi, volt ahol csak 8.
Plusz kivették a városi pályát, de nem került be helyette másik.
Én egy minden tekintetben perfektre polírozott FM5-nek simán örülnék. 2 év mulva pedig annak, amit a tömeg vár: dinamikus környezetet.
Forza.
Lesz pár új,jönnek majd a kocsi dlc-k és ennyi.
Azt meg nem értem hogy egy új erõs hardverre hogy nem lehet idõjárást meg éjszakát berakni.
Nem akarok vészmadár lenni,de egyre inkább azt érzem hogy soha a büdös életben nem lesznek ezek a dolgok benne egy Forzaban sem,holott minden fórum tele van olyan hszekkel hogy igény lenne rá.Egyszerûen ne érzik szükségét.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Forza.
Engem az érdekel, mennyi uj pálya, uj kocsi (és régi) lesz elérhetõ, végre 16 autós lesz-e a mezõny, az AI tényleg élvezetes lesz-e... részemrõl utálom az esõt, az éjszakát - változatosságot hoz, de abban vezetni nem szeretek (nem látok!!!! 😄 ).
Szerintem az FM6 lesz az álom-játék - lehetett volna az FM5 is, de akkor még válrni kellett volna 2 évet, ezt az MS nem engedheti meg magának.
Forza.
Na hurrá,nem lesz új PGR,mert buzi platformra fejlesztettek helyette de lehet majd megint körözgetni ugyanazokon a pályákon mint az eddigi forzakban,talán lesz 3-4 új.Minden autó kap autovista modot.
Karrier szokásos dögunalom lesz,lehet minden pályán 90x végigmenni.
Jaj de várom már hogy napsütésben,esetleg kis beborult idõben tolhassam....Biztos kurva nehéz lett volna legalább az egyiket beletenni,hogy ne unjam magam szarrá egy hét után a karrierben.Tudom tudom toljam a multit arra való.
Szánalmas,kérhetem a következõ generációt ahol végre lesz minden egy autós játékban?Vagy esetleg az nfs levédette az esõt és más játékba nem rakhatnak?
Vicc..
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ez egy rendkívül naív elképzelés. Én ebben a témakörben vagyok évek könyékig, ebbe a jogszabályi/adózási/bürokratikus környezetbe azt sem hozzák be, amit amúgy rohadtul akarnak, pláne nem azt, amit nem. És ezt konkrétan leszarja mindenki, ez évek óta jól látható.
Adversus solem ne loquitor
ami még/majd érdekel, h sonynál mennyit vesz el a 8 gigából az OS.... korábban az MS híresen jó arányt tudott felmutatni a 360as 32 megával, nyilván 512 ram esetén minden bit számított... most itt a 3 giga embertelen soknak tûnik, majdnem a fele! a ps3as/360as értékeket tekintve még az 1G is soknak tûnne.... késõbb ez is számíthat, ha mondjuk 8 évre jön ez a gen is!
Forza.
Egyébként annyira nem kézihajtány ez, a 360-ban is meglepõen triviális a használata (API-n keresztül), tehát nem kell vele sokat bindzsuriszni, de egyelõre a teljes architektet nézve én több hátrányát látom, mint elõnyét. Utóbbi nyilván inkább költségoldalon mutatkozik.
Forza.
utánaolvasva konkrét összehasonlítást nem találtam, de azt mindanhol megemlítik, hogy a latency nem konkrétan a ddr5 miatt van, hanem elsõsorban a gpu memóriavezérlõjének felépítésébõl adódik - lehet, hogy erre az amd felkészült és ennek megfelelõen van áttervezve?
no, ennyivel elõtte ilyen részletek aligha fognak kiderülni, majd megjelenés után, amikor a szokásos bullshit mellett 1-1 fejlesztõ elejt valódi infomorzsát a devkitekrõl....
Forza.
De elég az offból.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(nem tudok megint linket adni, de allitolag az a 8gb ddr5 az kb ugyan akkora költség, mint a cpu-gpu... a ddr3 meg kb homokáron megy 😊 )
Forza.
gondolj bele: eltekered, eljut a kormányból az info a konzolba, a konzol kiértékeli az adatot, ennek alapján elküldni a képet a kijelzõre.... mind mind jelent valamennyi késést! soha nem lesz 1:1 eltekeredés a képernyõn, lehetetlenség 😊
Forza.
Azt mondod azért jó az xbox, mert lehet, hogy egyszer lesz rá netflix? Ezért kell day1 megvenni, mert lehet, hogy LESZ rá?
Ez nem ingatlan, itt nem megy fel az ár, ha lesz netflix: így viszont elég akkor megvenni, ha ez valakinek szempont - nem?
Egyelõre játékok vannak, ami miatt érdemes valakinek mellette dönteni, semmi más.
Konkrétan minden más ellene szól 😊
Forza.
MOBY véleményét szeretném olvasni még errõl, õ is szokta vágni a hardware témát!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ps4 + 1
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De a VGA kártyának nem kell osztoznia a prociddal! Nagy különbség, hogy a CPU millió elérést csinál a RAM felé, és itt bizony szerintem a PS4-nek is elkelt volna egy cache... Lehet, hogy kiszámolták és éppen tud annyit, hogy ne kelljen a CPU-nak várnia - de a PS3 után nem vagyok ebben én már olyan biztos. Az MS elvileg azért rakott kevesebb GPU magot a képbe, hogy beleférjen az ESRAM. (méretre ugyanakkora a két APU) - valami miatt ezt nagyobb elõnynek érezték mint a plusz 4-6 GPU magot, és még drágább megoldás is. Valamit tehát csak számít. (Pedig nekik latency gondjuk nincs a DDR3 miatt).
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szóval hosszútávra számítva én úgy gondolom, hogy az egy dolog, miszerint itthon kevés feltétele adott annak, amit a box kínálhat, de ne csak rövid idõintervallumban gondolkozzunk, hisz a konzolokat se egy évre tervezik. Úgy gondolom, hogy egy, max. két év, és nálunk is meg lesznek a feltételek ahhoz, hogy az új box minden, de legalábbis legtöbb lehetõségét kihasználhassuk.
Amúgy meg most kezdõdött az E3. Ki tudja milyen infok jönnek majd ki hamarosan.
De mondom, nem vagyok melyik miben jobb háború híve. Fõleg nálam is gamere kell majd, de a fõ platform nálam még mindig a PC.
ha összeadom a ddr3 és az esram sebességét, még mindig nem vagyunk "ott" 😊 de alakul.... biztosan lesz pár exkluziv cim, ami a generáció közepére majd rendesen ki is használja, de addig? és a multik? láthattuk h ps3on mit mûvelt a legtöbb fejlesztõ.... fut ahogy fut, ps3 tulaj megszokta ugyis... 😉
Forza.
Hogy lehet tévézni xboxon? Nos, az valóban nincs ps4-en - ahogyan neked sincs magyar lájvon. Sõt, neked és nekem magyar lájvon kb semmi sincs. Mintha a "nem csak konzol" rész nem is létezne itt bantulanden.
MKV lejátszásról meg remélem nem is álmodsz, egyik gép esetén se 😉
Forza.
1, A GDDR5 latencyje SOKKAL SOKKAL több mint a DDR3-é (és mivel megosztott a PS4 CPU-ja is ezt fogja használni ami azért még okozhat gondot)
2, Az XBO az ESRAM-ot PÁRHUZAMOSAN éri el a DDR3-al. Azaz egyszerre mókolhat mindkettõben a gép. Az ESRAM-nak ráadásul nem csak a sebsség az igazi elõnye, hanem nem igényel frissítést.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
(mondom, a rá készült játékokat elismerem, noha nem foglalkoztatnak...)
Forza.
link a bevételekre - na ezt nem találom egyelõre
ps3ra nyugodtan mondhatsz rosszat 😄 (OS, hw, elcseszett multiplatformok)
Forza.
ez lett volna az ideologiám... közben viszont - és ez válasz Macccy speckó-kérésére is - rátaláltan erre - basszus, az MS konzolban levõ hipergyors edram is lasabb, mint a ps4 ddr5-je 😮
itt meg lehet arról is gyõzõdni, hogy az xbox ddr3-asa kb harmadát tudja a ps ddr5jének....
nekem van AMD Llano-m (cpu-gpu hibrid), ott a ramsávszél a MINDEN ... ha az nõ, a teljesítmény is szinte lineárisan nõ... pláne magasabb felbontásnál - márpedig ezeknek a konzoloknak nem volna baj, ha fullhdben is helyt tudnának állni
(anandtechet olvasva a box még gyengébb, mint gondoltam)
Forza.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
PS4-hez találtam videót:
http://www.viccesvideok.net/view/2733/ps4-j%C3%A1t%C3%A9k-megoszt%C3%A1sa-ingyen/
<#idiota>#idiota>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"