XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fõ profilommal a pc-n keresztül a hivatalos xbox oldalra betudok jelentkezni azt nem bannolták hála égnek, csak a gépet. Én azt mondom ,ha véletlenül valakit itt a rayman miatt ki bannolnak , akkor elnézést kérek , mert én mondtam hogy ingyen le lehet szedni
DarkSector
Na igen itt van a bibi, kibannolják a fél világot? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Az kurva biztos, hogy ha két szaros játék miatt(Injustice/Rayman) bannolják a konzolomat akkor én leszek az elsõ aki már rakatja is a gépbe az RGH-t és bekaphatja a rohadt Microsoft.

Én mondjuk vagy 20 játékot vettem már a Live-on. Lehet azt is nézik, hogy mennyire vagy fizetõ ügyfél.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tessék itt irják : http://stevivor.com/2013/09/microsoft-appears-banning-consoles-accessed-free-content-regions/
Nem tudok felmenni a Live-ra , ki irja hogy a konzol bannolva van. Utána néztem a külföldi fórumokon és rengeteg embert ki bannoltak. Warez dolgot az ingyenes cimek letöltésén kivûl soha nem csináltam.
DarkSector
Mutasd lécci hol van hivatalos közlemény errõl.
Linkeld be pls.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én sem. 😊

A microsoft kiadott egy olyan közleményt , hogy aki más régióból , hamis accountal töltött le bármiféle ingyenes tartalmat azt ki bannolják . Nevetséges az egész , tegyük fel ha pl. jön Boszniából egy rokon ide magyarországra, xboxozni akar , mondom neki a saját profiloddal letölti a a saját hotmailes e-mail cimmel létrehozott profilját aminek a régiója Bosznia , letölti erre a gépre , és tegyük fel letölt valami ingyenes tartalmat , és elviszi magával pendriveon a dolgot amit letöltött . És akkor engem néhány héttel késõbb ki bannolják a konzolomat . Én azt simán kinézem , hogy az új konzolok miatt csinálták ezt , hogy majd vegyen az emberke egy másikat .
davidka003
Én Injustice-t végignyomtam illetve a Rayman: Legends-et toltam.
De nem láttam semmi BAN-ra utaló dolgot.

Örm
Játszottal is a letöltött játékkal? Én a Flashback-et szedtem le, amit még nem indítottam el. Jelenleg még fent vagyok.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

davidka003
Illetve tökéletesen warezmentes voltál mindig is vagy esetleg minimálisan is tettél warez dolgot?

davidka003
Ez miben mutatkozik meg, hogy bannoltak?
Be se jön a dashboard a hírekkel?

Engem bannoltak , méghozzá az xboxot , a fõ profilomat nem
Örm
Találkoztatok ma olyanokkal, akiket az ománi, boszniai és egyéb ingyenes letöltések miatt bannoltak live-ról?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

GTA V ha megveszem használtan akkor tudok multizni ha van Live elõfizetésem?
Renjike
errõl beszélek én is 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Waczkor
Ugyanolyan mint hpben,most wantedben volt.Fülesen keresztül lehetett tolni,de így is elég nagy volt a háttérzaj szal nem tudok teljesen véleményt formálni,jónak tûnt.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Botond
Szerintem errõl beszél õ is.
Kongy
haha -.- nem az xbox one-ra gondoltam, hanem erre:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Pontosan errõl van szó...felesleges elõre rendelgetni.

DarkSector
Nem is kisebb a slimtõl. 😄
tápcsati viszont jobb! 😊

És nincs hangja...😄

Muttley
+1 ok hogy nekem bõven rá fog érni a PS4 v. X-One
😊
amíg életben tartják az X360-at és minden jön rá, ami One-ra érdekelhet
addig marad a boltokban 😊
hadd csökkenjen az ára és upgrade-jék a hardvert a gyerekbetegségei miatt 😊

NFS Rivals-ban milyenek a motor-hangok?

Just do it :)

Renjike
Hülyevagyokban már kaptni pénteken láttam.Szerintem iszonyat jól néz ki 😊

DarkSector
bazze. 😄
mutass wifi-készülket ami magátol ismer fel cuccokat. 😄

lol, kösz, azthittem csak annyi h bekapcsolom, aztán majd felismeri 😄 köszi
Kongy
Nem tudjátok véletlenül mikor jelenik meg Magyarországon az X360 "Super Slim" amit az idei E3-on mutattak be?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Macccy
Ezdekuuu**rvajólnézki!!! 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Fogod a kontrollert, az elején van egy picike kör alakú gomb, tartsd nyomva ilyenkor rövid ideig forog középen a joy-on a 4 led, és van egy ugyanijen picike kör gomb a gépen is, amit megintcsak tarts nyomva, és ilyenkor megtalálják egymást, és ha 2 player kell ugyanezt eljátszod a másik kontrollerrel, amelyik kontrollert 2x-ra párosítod az lesz a 2. led a kör alakú lámpán, vagyis a 2. játékos.

Totti5
😊)) Burtál! Netrõl rendelted?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem elég az új box esetében csak bekapcsolni a két régebbi kontrollert, hanem hozzá kell társítani.Vedd elõ a kézikönyvet és " új kontroller hozzáadása" címszó alatt olvasd el, hogy hogyan is kell csinálni.
sziasztok, most lett egy új 250 gigás xboxom, és ugye 1 kontrollert adnak hozzá. de nekem volt egy kb elsõ generációs 2006 os boxom, és ahhoz volt 2 kontroller. de az lehet hogy azok a kontrollerek nem kompatibilesek az új boxxal? gondolom akkor azokból is lettek újak, és ezért nem mûködik
DarkSector
Már ment válasz pisi3-ba. 😄

kirol
Ez nem ide akart jönni. 😄

kirol
Én néha nem is tudom, mit akar megnyomatni velem. Pl. a vonaton nem mindig tudom, mit kellene nyomni. Nektek ez nem okozott problémát?

DarkSector
Én kérek elnézést, 2 végigjátszás nem lesz elég, legalább már 3 kell. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor direkt elrontasz valamit, és egy alternatív story-t kapsz, AZ is elágazik még1x!!!!

Motoros résznél ha elrontjátok, egy elágazás, és ott is megint lesz 2 lehetõségetek! 😄
Ez így már kurvajól hangzik szavatosságban. 😊
II

DarkSector
Aztakurvaéletbe.

Kis érdekesség a Beyond Two Souls-hoz!!!!!!

SPOILER!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam kipróbálok 1-2 dolgot a játékban!
Namármost, érdekes a dolog.

Ha valamit nem csinálsz idõben vagy úgy ahogy a gép éppen kéri, nem lesz game over!!!! 😄
Egyszerûen egy alternatív story folytatódik. 😄

Próbáljátok a demo-ban ki, mikor a vonaton menekültök ne fussatok el!!!!!!!!
Meg tuti rengeteg ilyen érdekesség van/lesz a játékban, vagyis MINIMUM 2x végig kell vinni a játékot, hogy kerek egészbe lásd. 😊

Érdekes dolog. 😄
II

Waczkor

Én a hátsóval szoktam kimenni a telekre,elmegy mindenütt,prffpfpfrfrpfppfrrpp így jön ki a trágyábó😄

Canga meg ma jött meg,véletlen kettõt rendeltem mert elsõt nem találtam,nem értettem melyik garázsba szállítják,így rendeltem még egyet😊

Myselor
az jó,mert nekem egyik fodrásznál sincs ilyen 😊 muti már mapon melyik fodrász ,vagy pls nézd már meg egy randomnál hogy lehet e ilyenre
Totti5
Hajásznál fazonra vágják! Semmi extra, még játték elején választottam ezt nekik.

Kongy
😄D

Renjike
Én meg nem tudtam elképzelni honnan ilyen ismerõs ..😄D

Kongy
Kicsit Bradley Cooper-es Michael feje 😄

Myselor
neked hogy van ilyen haj?láttam trevornál is van bajusz meg másféle haj?ez valami gyüjtöi cucc?
Totti5
Új vás😊))

DarkSector
Ronda volt, PC-n futott....😄

Jah mert a PC-n hiába van 5x erõsebb hardver nem értik meg hogy nehezebb optimalizálni, nem tudják kihasználni annyira mint a célhardvert, ez sok más embernek nem jut el az agyáig, és azt hiszik hogy mert egy pc 2x-3x erõsebb ma mint egy konzol még annyival erõsebb is játékokban.
Crew-re valszeg PC is elég volt.

Renjike
köszönöm a beszámolót ! 😊

Totti5
<#eljen><#eljen><#eljen>

Waczkor
Na csütörtökön volt szerencsém Eurogamer Expon kipróbálni a One-t és a Ps4-et.

Pár játéknál kurva szar tévékre volt kötve a cucc,One-on BF4,FIFA 14,Forza 5 höz sikerült odajutnom,PS4en engem csak a DriveClub mozgatott azok közül amiket kihoztak.

Forza nagyon szép,de igazából semmi extra,szokásos színvonal,nekem nagyon hiányzik a napszak,idõjárás.Számomra rettentõ unalmas már most ez a fajta statikusság.

FIFA az viszont brutál szép volt,gyakorlatilag tû éles minden,a mezeken minden apró gyûrõdés,kösz,anyag látszik,stadion él,karokon szõrszálak,közönségnek is rendes haja van,mozgások még élethûbbek a 360-as fifahoz képest,AI is sokkal okosabb.

BF4 et messzebbrõl láttam,amíg ment mert gyakorlatilag egész nap álltak a gépek,lecsapták folyamatosan a biztosítékot a fenti szektorban.Az alatt a pár perc alatt akadás nélkül futott nagyon jó graffal.

A gép maga sokkal kisebb mint a képeken,videókon tûnt.Kontroller nagyon kényelmes,furcsa elsõre a 360as után,a stickek sokkkal kisebbek de mégis kézre,ujjra állnak.Dpad tökéletes,gombok is.A ravaszok is jók lettek,bár a bennük lévõ motorok forza közben nem igazán adtak hozzá sokat,ha kipörgött a kerék,csúszott akkor istenesen rezegtek,de igazából nélkülük is meglettem volna.Más játékoknál azért biztos jók lesznek.

Ps4-es kontroller is nagyon jó lett,sokkal kényelmesebb mint a 3 koncsija.Driveclub grafra nem rossz,viszont játék közben csúnyán megakadt néha.

Mivel csak egy napos passom volt,nem tudtam mindent kipróbálni,mert délután már rengetegen voltak,ps4hez 1 órát álltam sorba és 15 percet játszhattam kb.

Nem tudom még hogy veszek e megjelenéskor gépet,fifa miatt mondjuk lehet bár ahhoz az kéne hogy haverok is vegyenek.

Ami viszont rettenet csúnya volt az a Crew.Pécén futott,ps4 kontrollerrel,de nagyon ronda volt,igaz szar tévékre volt kötve és közelrõl lehetett játszani,de borzalmas volt.Fizika szintén,sajnos nem a Driver SF fizikáját kapta,hanem valami katyvaszt.

NFS Rivals egy az egyben Hot Pursuit,tehát nekem nagyon tetszett.

Köszönöm ismét a segítséged😊
Most már tényleg tudok így dönteni!