XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
De miért ezt kéne átnevezni?

Sokan vagyunk, akiknek még min. 1-2 évig nem lesz X1-e.
Van Playstation 2 topik, van Playstation 3 topik, van PS4 topik is... az miért más?

XBOX ONE topik is dukálna!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
xbox 😊

Forza.

arty
és most akkor visszautalod neki a pénzt?

Forza.

Harlekin
Mivel nem a neve határozza meg az itt jelenlévõket és a tartalmat se,és valószínûsíthetõ,hogy nagy mértékbe az itt jelenlévõk sem fognak megváltozni attól,mert esetleg dupla konzolosok lesznek.Szerintem jó ez így,de ha mégis akkor legyen xbox 360NE!<#vigyor0>
Harlekin
Mivel azt még nem teszteltem ahogy látod össze van a vezeték rajta kötve,de nyugi fogom és nyugi írom is majd,de biztosra veszem,hogy ugyan az lesz mint ami az eddigiekkel volt.
Hisz mitõl lenne más elmondtam már a múltkor is rengeteg kontrollert szedek szét javítok meg.Ugyan az az alkatrész van mindbe mint amiket rendelek ebayen!!!
Totti5
Kérdés: mivel megelent az Xbox One, mi legyen a topik címével? valamire módosítani kellene, kibõvíteni. Várom az ötleteket, és ami mindenkinek tetszik az lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
OEM verza😊

Harlekin
Nekem ez 1 pukifóliás zacsiba jött oszt doszt!<#vigyor0>
Totti5
Eredeti! Nekem is ilyen vezetékes fekete van ( PChez ) médincsájná. Ugyan ez 1:1ben a matrica is. Eredeti MS dobozban vettem, itthon egyik boltba.

davidka003
Gyakorlatilag csak azt nem írtad le, hogy milyen vele a játék. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Na Pénteken megjött az ebayen rendelt kontroller.Jó sokára!!! Annyira,hogy kifutott a feladó a 45 napból és így vissza kértem a pénzt amit vissza is fizetett a paypal.<#vigyor0>
Na nézzük csak
nem nem nyikorog
nem nem zörög
nem nem szar a kivitelezés(nincs rece nincs illesztési gond)
eredeti??????Döntse el aki akarja,de nem is érdekel!!!!
Kínai igen(Mint ahogy mind)
Olcsó volt IGEN!!!!!<#vigyor0>
kontroller
kontroller1
A legelsõ boxhoz csomagolt vezetékes kontrollerem.

Totti5
Nem, ahogy a Wii, WiiU, PS3 sem. Csak a 360 volt tálcás.

davidka003
PS4 az tálcás?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Muttley
nekem ez jött le a cikkbõl:

+ zsír, h csendes a gép
+ zsír a Forza 5 graf
+ zsír a stabil 60 fps
+ zsír, h a kontroller precízebb
+ zsír, h az új kinect jobb

- gáz az oldschool-ronda külcsín
- gáz a nagy (?) méret
- gáz precizitású a kábel kontakt
- gáz, h még le kell tölteni vmit, h bluray-t lejátsszon
- gáz, h nem tudja kezelni a 3D-t
- gáz, h nincs lemeztálca
- gáz, h még mindig szebb a pc graf
- gáz, h az X360 DLC-k ezen a gépen nem indulnak
- gáz, h kötelezõ kinect van és így faszául 20%-kal drágább, mint a PS4, ahol nem kötelezõ a kamera
- gáz, h skype v Explorer böngészõ használathoz venned kell Live elõfizetést,
normál net kapcsolat "kevés" hozzá

ezek nagy része upgrade-elve lesz - majd

és az ítélet:

Egyelõre jobb választásnak tûnik venni két új játékot a régi Xboxra, és várni - legalább - egy évet az újjal

(ez utóbbit már pár hónapja én is mondom)

Just do it :)

Tatyla
kéne kis help
van ez az Ascend:Hand of Kull játék a kreált karaktert hogy lehet törölni vagy másikat csinálni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5

davidka003
Legjobb. Az már SLIM. Nincsenek vele gondok.

Üdv
A corona alaplapos gépek mennyire jók?használtan venném a lurkóknak...

Totti5
Megadták a módját az egyszer biztos!

gduck
Ment PÜ 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Harlekin
Na ha sikerül szereznem fifás kódal neked adom a kódot,mert engem totál hidegen hagy a fifa.<#kacsint>
Totti5
Lesz amikor lesz. Már nem izgulok a Fifáról lecsúsztam, ami a lényeg lett volna.

Harlekin
Nem kell adni a prédikátorokra vagy dilettáns vagy irigy mind ennyi.
Téged mivel kecsegtettek az itthoni boltok mikortól lesz XOd.Ma ismét minden érdemleges forráslehetõséget végig érdeklõdtem,de a halvány remény kecsegtetés a 29 volt a talán lehet esetleg jelzõkkel.:-S
Megyek 7. én UK be de addigra lehet ott se lesz.
Ma írtam unokaöcsémnek,mert kint él Bécsbe,hogy nézzen utána hátha ott van,de még nem válaszolt.
shaddam
A hazai szakbarbároktól más volt várható?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Én ott majdnem feladtam hogy nincs táljcája a gépnek, úgy mint a MAC valaminek. Nem nem azt írja hogy úgy mint az elõzõ genbe a PS3nak, hanem MAC. Ez ugrott be neki. MAC. Nekem meg az hogy WTF?

rastaman
kicsit f*szparaszt volt a cikk írója. bennem felment a pumpa amire végigolvastam.

arty
1080p, 4xAA - ettõl az eddigi fotorealizmus végképp tökélesedik és kanapéról nem lehet majd megállapítani h játék-e

Forza.

Vagy ne szárítsd a háziállatot a mikróban! (Öreg nénivel megtörtént!) 😄

Perelt és nyert. Mivel nem volt a használati útmutatóban feltüntetve!

+1 😄DD

DarkSector
Lesz az....😄
A fizika fejlõdése fogja igényelni a kraftot, nem csak kinézetben lehet nextgen. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Tegnap néztem ahogy Waczkor csapatja a Fight Night 5el. Hát az valami elképesztõ még mindig ahogy kinéz. Mivel lesz több a nextgen??? hogy lesz az 2-3 szor szebb? nincs elképzelésem.

Totti5

Totti5
Biztos vannak hajmeresztõ dolgok, mert már az is az önmagában hogy rá kell írni nagy bötûkkel ne dobáld a gépet miközben pörög a meghajtó...

arty
egyébként arra kiváncsi lennék, hogy mennyi gép hal meg a juzererror miatt - azaz hogy fenti hûtõrácsot letakarja a paraszt?

ismerõsnél látom h a 8 éves(?) kölke valami kinektes verekedõst tol. x360 slim, a játék tokja a slim jobb oldalán, a hûtõnyílást TELJESEN elfedve... mutattam neki, hogy ezt ne, de látszólag nem érdekelte

+ multkor én is rápakoltam játékot, jövök haza és megy a box 😞((( anyám nálunk netezett és hozzáért a retkes érintõgombjához ... tûzforro volt a gép és a játék is 😞((

Forza.

Totti5
Most akkor miért ne? hihetelenül drága a 160 ezer 5-6 évre? érdemes várni amíg kiforr a rendszer, a dash, a kinect, az FW és jön egy revízió? persze PS1,PS2,PS2, Xbox és a 360 esetében is így volt, a PS3 és 360-ra fokozottan érvényes, mert sok mindent tettek beléjük.

Ezt a PS4 esetében is le lehet írni.

Muttley
Rohanjááá venni X-One-t v. inkább mégse...

íme, a cikk

Muttley
íme,

NFS Rivals teszt - by Muttley 😊
(1-2 gamer weboldal fogja másolni - szokás szerint... <#nevetes1>)

kicsit olyan érzés, mintha összegyúrták volna a HP 2010, Most Wanted és Forza Horizon játékokat - mindegyikbõl 1 kicsit...

Pro:

+ Pörgõs játékmenet, nem lankad a figyelem, nehéz letenni
+ exkluzív autók - itt látható elõször pl. Lambo Veneno, McLarean P1, Chev Stingray 2014 stb.
+ újra vannak a Ferrarik az NFS-ben
+ kifejezetten agresszív rendõrök
+ a rendõrautók jól néznek ki
+ a nehezebb versenyeken oda kell figyelni az útvonalra pl. 300-nál autópályán simán berak egy hajtû lehajtót adott versenyre és itt nincs "beépített" versenyfal, hogy most nem mehetsz arra - azaz figyelni kell, ész kell hozzá
+ jók az autó hangok
+ "carmageddon" elemek - keresztül lehet menni elég sok mindenen

Contra - avagy összehasonlítva a HP 2010-zel

gyakorlatilag ahhoz képest majd' minden tekintetben visszalépés

- a LEGFONTOSABB: nincs "pause" azaz pillanat-megállítás a játékban - azaz ha csörög a telefonod, viszketni kezd a nózi, az asszony szól, h most azonnal d.gd meg, akkor az meneted kuka és lekapcsolnak - aki ezt kitalálta, tuti 2 anyja volt

- nagyon nem passzoló "pling-pling" dubstep zene - (sünt dugnék a s.ggébe, aki kitalálta)
- X360-on 1 féle (!) gombkiosztás - semmi testreszabhatóság (én kérjek elnézést?)
- az új autók a menüben csak kis ikonok - majd ha megvásároltad, utána megnézheted
- HP-hoz képest sokkal kevesebb (!) autó
- Rendõrautókból típusonként 3 db - mi a hímvesszõnek?
- HP-hoz képest érezhetõen sötétebb tónusú, fakóbb színek, hangulatból jócskán levesz
- autók fényezése - ha mi akarjuk kikeverni az adott színt, cumizni fogunk. a fekete a "fényezõ" kamrában szürke - ha szürkét keversz ki, az már kint fekete - ha világos szürkét keversz, az már az úton tört fehér - (az én durva anyámat...)
- a hideout megoldás nevetséges - odaérsz, a rendõrök a benne a seggedben, te bemész és elmenekültél... - nesze neked valósághûség
- HP-ban versenyenként max 4 rendõrelhárító cucc - Rivals mindez max 2 - viszont versenyenként személyre szabható - utóbbi (+) pont
- japán izomgép egy db sincs benne
- menüben töltõ képernyõként ott GTR logo - de naná, h egy db ilyen versenyzõ autó sincs benne
- story-t erõltetik, de nincs - nuku - nyet - no - nein (minek is az, mi?)
- az átvezetõ cutscene-eknek se füle, se farka
- a tuning elnagyolt fos - agyhalottaknak készült
- nincs replay továbbra sem
- 2 féle nézet van: autósegg és lökhárító
- sebváltás - csak automata, manuális nincs
- a nitro és turbo használata KÖZEL SEM akkora vizuális- és hangélmény, mint a HP-ban
- minden versenyen utolsóként, állóhelyzetbõl indulsz, a többiek pedig gurulásból, lendületbõl
- eszméletlenül könnyû megdögleni egy "alap" autóval magasabb körözöttségi szinten, magyarul ösztökél a tuningra (durability)

összefoglalva: amellett, hogy majd' minden tekintetben visszalépés a 2010-es NFS Hot Pursuit-hoz képest (ott feladták a leckét rendesen)
MÉGIS összességében jónak mondható móka, pörgõs játékmenet, más mint az eddigi NFS-ek

7/10 pont részemrõl 😊

Totti5
No, még mindig semmi reakció zavvitól az eltûnt 16 ezer frint értékû csomagjaim ügyében. Ez már akkoriban is furcsa volt hogy nagy ívben tettek rá, de kitöltettek velem mindegyik megvásárolt termékre egy "hivatalos" nyomtatványt, amibe elismertem mindent, hogy nem érkezett meg és hogy ez hivatalos szervek elõtt is vállalom, tehát nem kamuzok. A digitális aláírás sem volt elég nekik, kézzel kellett és úgy elküldeni. Nade hogy erre március óta semmi reakció nem jött tõlük az felháborító. Ennyire viszgálták ki, ennyire foglalkoztak vele.

Most már nem küldöm el nekik megint, mert megkapták 17szer minimum, a panaszlevelemet. Most meg fogom köszönni nekik azt amit az ügy érdekében tettek. Szépen hivatalos levél formátumban, úgy ahogy nekik illett volna minimum annyit írni hogy bocsánat, de a posta tehet róla, nekik innentõl kezdve nincs hatáskörük és nem is áll jogukban ezzel foglalkozni, nyeljem le, így jártam. Ingyen posta, ez benne van.

orichalcos
13 ország azért még nem az egész világ. 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
A hajó a fõ helyszín, csak beletesznek minden mást ami nem ott játszódik, ami teljesen megöli a játékot... maga ellen fordítja. Ez a legrosszabb ami történhet. A desinger? egy debil lehet aki ezt így képes volt elképzelni.

arty
és a demot is nem véletlen a hajóról készítették ... erõsen azt sugalmazta, hogy ez "A RESI" 😊

(bár én a témában fogalmatlan vagyok, csak az olvasottakból - és mert én is letoltam a demot és bírtam, csak túl paráztatós nekem - voltam le a következtetést)

Forza.

Myselor
én is így voltam vele.ezért hagytam abba.köszi de nekem ez nem kell így😊
TaRka0107
Adok azért itt a szavatokra, szóval nem hiszem, hogy kipróbálom! NFS-ek mostanában nem jöttek be amúgy sem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Resi Revelations továbbra is pörög. 1-et nem értek... miért kell beletenni teljesen nevetséges szekvenciákat? szoldzsával megyek és aprítok valami farkasszerû futkosós szörnyeket egy kivilágított, nagyon béna pályatervezéssel megáldott irodaházban! Motiváció 0, grafban ronda, lövöldözés, kamera annyira nem jó hogy ezt élvezettel nyomjam, az AI szánalom, fizika nincs.

Aztán visszatérek a hajóra és megint ott van a hangulat, lassú szétesett sörnyek, hangulatos folyosók, érdekes helységek, sok titkos ajtó, kulcs ( opcionális! ) keresgélése stb stb...

Oda teszi eléd amit egész generációban akartál persze PS2es szinten, de ott van már belemerülsz élvezed, elfelejted hogy ez pre prevgen aztán mefog és kiszakít belõle és arconcsap egy horrorisztikusan szar résszel, amiben a játék összes hibáját és elmaradottságát az ember arcába vágja, hogy nesze neked tudod mit? EZT...

<#schmoll2>

TDC Geronimo
Németeknél ott rohad a boltbokba. USbe lehet mindet elvitték, de EUba nem. Ennek ellenére mindenkinek jó ez, hogy viszik a konzolokat, mint a cukrot. Gémingnek ez csak jót tesz és ezzel csak mi nyerünk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
A legyártott készleteket elvitték. Ennyi volt a boltokba. PS4nél detto.

Mr Manson
Egy különbség van csak, az egyik World a másik US.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Totti5
A Sony-hoz hasonlóan a Microsoft is rögtön mérföldkõvel indította következõ generációs gépe startját: a redmondiak bejelentették, hogy kevesebb mint 24 órára volt szükség ahhoz, hogy az Xbox One átlépje az egymillós határt.

<#eljen>

Totti5
Közönség 13

Közönség 14

arty
raptr desktop appja megcsinálja 😊

Forza.