XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ha igaz, h source engine belül, akkor simán lehet szép is a jó fsp mellett!
Forza.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nem volt Classicom, nem tudom es nem is erdekel, hogy mekkora volt az ugras, mert az lenyegtelen most.
Tudom, hogy mire szamithatok, mar jatszottam kb 5 orat az X1-el es most szombaton megint megyek a nyitobulira. A minimalisan dragabb pc-m koroket ver ra, szoval nincsenek nagy elvarasaim. Amit en lattam, tapasztaltam azzal elegedett voltam, ezert veszem meg.
Azt alairom, hogy a 20fps-es Titanfallra semmi jel nincs, csak abbol indultam ki, hogy valoszinuleg Nagy mapok lesznek, plusz a titanok, es szvsz ez sok lesz a 360-nak. De ebben igazad van, ez csak a sajat velemenyem.
(ps2 emuval végül feladtam a küzdést)
Forza.
Titanfall 60 fps lesz mindenen, csak éppen a 360on ennek okán a graf erõs kompromisszum mint pl a COD Ghostnál.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
majd ha, lesz
- min. 5 olyan játék, ami X1 exclusive - és - ÉRDEKEL
- és valódi 1080p-ben írják õket
de te vedd meg nyugodtan day 1
én addig hencegek mással :D ;)
ja és:
mosottas lenne az X360
most elfogadod v. ráébredsz, amikor kiadtál 150-et rá - a te dolgod :)
nem lesz akkora grafikai különbség X1 és X360 között, mint
X360 és Xbox Classic között
de persze, ha te "nagy különbség"-nek akarod látni, akkor bizony az lesz... :D
a 20 fps-es titanfall elméletedre meg már nem is mondok semmit... :D :D
Just do it :)
PSN ID.: Beegabor
Amugy asurával nem day1 játszottál, mégis éreztem némi teszterkedést :D
Azért nem minden játék béta day1, de h mind drága (pláne konzolon) az tény, ezzel vitába se lehet szállni.
Forza.
A lényeg az lett volna, hogy bizony elõfordul, hogy igen is tartalmas DLC-ket kapsz egy játékhoz és éppen ezért kerülöm már azt, hogy day1 játsszak egy adott címmel mert:
- nem vagyok béta-teszter
- nem vagyok milliomos
- nem kérek a kezdeti szopástengerbõl
- nem akarok lemaradni a történet 20%-ról, melyet majd késõbb DLC formájában tolnak ki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még cirka ÖTVEN játék várja XBOX360-on, hogy letoljam :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
van valami más is?
X1-en forza, ryse, dr3
- Much better streamlined dashboard/UI
- Great selection and variety of launch games
- The controller is a lot better (THANK THE GAMING GODS FOR THAT NEW D-PAD!)
- The Kinect 2.0's body capture technology comes vastly improved
- Multitasking is a breeze thanks to the Snap feature
- Online gaming is a much better experience with Smart Match
- The apps all perform well
- Watching TV on your Xbox One just feels right
- Following your friends feels a lot easier to navigate than before
- The addition of media achievements and challenges is awesome
Cons
- The Kinect 2.0 voice recognition technology works...most of the time
- The SmartGlass app doesn't have a lot of readily compatible games/movies...yet
- Crimson Dragon and LocoCycle are letdowns
Forza.
azt nem is, de hogy melyik cég gépére, mely cég mit is képvisel, azt igen :PPP
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sajnos a Microsoft az európai piac számára nem túl kedvezõ módon reagált a Sony PlayStation4-es, 1 millió darabos fogyására. Az Xbox One kiadója ugyanis úgy döntött, hogy az Európába szánt gépkészleteket a zökkenõmentes amerikai megjelenés érdekében beáldozzák, így Európai Unióba allokált elsõ napos mennyiségeket jelentõsen csökkentették.
A központi döntésnek hála számos európai videojátékbolt megjelenés elsõ napjára ígért elõrendeléseit törölték a beszállítók, köztük a miénket is.
A gyártó vélhetõen alul mérte a várható elõrendelési igényeket, így nem tudott elegendõ géppel szolgálni a közelgõ megjelenésre, és a megnövekedett érdeklõdésre.
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a törlés csak 22-ére, a megjelenés napjára értendõ. Néhány napra rá biztosan megérkeznek hozzánk a készülékek. Egyelõre ezek pontos újra-leosztását még nem közölték, de az bizonyos, hogy folyamatos ellátás lesz a gépbõl 22-e után, egészen az év végig. A helyzet, reméljük Te is megérted, hogy mennyire kínos számunkra.
Az öröm az ürömben az, hogy lesz gép, az elõrendeléseket teljesíteni fogjuk, csak néhány nappal a hivatalos megjelenési dátum után. Az elõjegyzéseket azok beérkezési sorrendjében fogjuk feldolgozni 22-e után, amikor biztos és pontos információnk lesz a gépek érkezésérõl. Minden elõrendelõt- így természetesen Téged is- külön tájékoztatni fogunk arról, hogy melyik nap lehet a gépért jönni, illetve melyik napra várható a kiszállítása.
Why is it so difficult to make your current Xbox 360 wheels compatible to the new console?
Several people have raised their concerns and we understand your disappointment but we also hope you see that there is nothing Fanatec could have done to make your wheels compatible to the new console. Technically it is probably possible to make an adapter but any device connecting to the Xbox 360 or Xbox One (incl. this adapter) needs to have a security chip module which can only be purchased from MS. So without the permission of MS we could only "crack" the security chip and this is not only illegal but would certainly ruin our relationship to MS and other platform owners.
And we were not able to "warn" anybody about this as up to this moment it is still possible that MS changes its mind like they did on other specs of the XB1 as well. It still can happen but we want to be fair and tell you that it is not likely to happen.
We never claimed that the wheels were compatible to Xbox one and please remember that all peripherals of the first Xbox did not work on Xbox 360 either.
But even if we were able to make such an adapter, the development costs would be significant as the XB1 uses a different force feedback protocol and in our wheels the Xbox protocols and PC protocols are separated and use different communication (wireless vs. USB). Given the limited market for such a device, such an adapter would be quite expensive.
Microsoft has good reasons to skip the backwards compatibility as this allowed to implement a completely new and more powerful communication protocol. Of course they are happy to sell new controllers to you and earn money on licenses but keep in mind that a console is about plug and play. MS is very strong to provide a clear standard for controllers and make sure that all controllers work with all games of a certain genre. On other consoles it can happen that your brand new and official controller works only with one game because the communication protocols are not clearly defined from the beginning.
The only thing we can offer is to develop a wheel where you can at least use your peripherals so you don’t have to buy a complete new setup. And when this wheel is ready, we will make an attractive upgrade offer for all existing customers for sure.
This was a pretty long post with a lot of inside information but I hope you can understand the situation a bit better now.
I really appreciate your support and patience.
GT6 megint elõrendelve, csak ne lenne okádalom a hangok benne........ miért ilyen nyomik a japók?
MSnek valami csak van amikor reklámokkal, rendezvényekkel, szinte az összes exük magyarosításával ezerrel tolta egész genbe. Nyilván nem nagy, de jön innen is valami profit. A Sony viszont stílusosan szart az egész magyar piacra.
- tök felesleges X-One-t venni most - nemhogy 1. nap, de az 1. évben sem
minden lényeges játék jön X360-ra most még
Kivéve ami nem + minden multiplat lényegesen szebben fog menni rajta, fõleg a sandboxok, amiknek kellene a powa, még ha az AC4 elég pöpecül össze lett rakva jelen konzolokra, a Watch Dogs, Dragon Age 3, Destiny lényegesen szebben és jobban fog menni nextgen gépeken, sõt... ez borítékolható. Ha csak a játékokat nézzük akkor nyilván minden jön mindenre, de azért nem túl nagy fun 360on BF4ezni a csuda frosbite motorral + a popuphegyes, bugos Rivalsal, s a COD is fényévekkel szebb nextgenen ( csak annak elõnye van még ezen a genen most is, hogy 60 fps )
- USA az birka-piac - ott azért veszik meg, hogy hencegjenek, nekik ilyen is van bi-bi-bi
Hiába mutogatunk az amcsikra, mi sem vagyunk különbek. Mivel mindent tõlük jün, ugyan azt csináljuk... attól hogy rájuk mutogatunk a saját nyomorunk miatt ez nekem csak annyit jelent hogy semmivel sem vagyunk különbek náluk, akárhogy is mondjuk hogy pedig nem. NEM! :) Itthon is mindent vesznek azonnal az emberek... legyen az 200ks telefon, tablet, TV mosogép stb... a konzol miért lenne más.
Aki akar várjon, semmi baj nincs vele. Sok idõ eltelt mire gen váltás eljött, nem hiszem hogy bárkinek is fel lehetne róni, hogy beruház egy új gépre 7 év után.
"Use this at own risk. Recently, people got account banned for getting free months multiple times. Using this at least once may flag your account."
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ingyen egy hónap GOLD :D
"Most próbáltam, US accal mûködik. Bankkártya, vagy paypal kell hozzá. (én utóbbival csináltam, és bár van 200ft rajta, nem vont le semmit)"
"FONTOS! Auto megújítást ki kell kapcsolni hozzá. ( fake címet, telefonszámot lehet megadni)"
"MIndened megmarad, (GS, acsik, ismerõsök, stb) csak US leszel. Nincs pénzed goldra, átmész US-re, játszol live-on agyba fõbe, három hónapig csinálod ezt, majd utolsó hónapban ismét megcsinálod goldot, aztán ha akarsz visszamész magyarra.
A cucc nem hack, nem kódgenes kacat, hivatalos dologról van szó. Csak kell hozzá paypal vagy bankkártya."
Én is megcsináltam most. Mûködik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én sem vagyok DLC párti. Gyûlölöm.
De addig nem vagyok hajlandó játszani egy játékkal, amíg azt nem érzem tényleg teljesnek. A kabát és zokni kiegek nem érdekelnek, de a sztori az nagyon is, persze csak akkor ha nem Dante's Inferno-féle 20 perces DLC.
Hétvégén ONE-t tesztelek ismerõsnél, kéretik nem bombázni üzenetekkel, mert nem lesz idõm válaszolni, és nem akarom hogy probléma vagy sértõdés legyen belõle. :D
(hja tudom kötsög vagyok, de Halo 4-nél is kaptam rahedli üzenetet premier elõtt, és páran besértõdtek, mert nem tudtam válaszoln. Köszi)
My streams: https://beam.pro/oriic
Nekem bõven elég ha megnézem youtube-on HD-ban az ilyen ilyen fél-1 órás DLC-ket.
A SZTORI DLC-k mindenkinek fontosak, akik szeretik ismerni a teljes egész történetet.
Ott az Asura's Wrath, mint elrettentõ példa. Nézted a true endinget + a 4 lezáró epizódot? Picit más lett a felállás, mint amit a normal 18. fejezet sugalt 2k-ért ;-)
Egyedül talán Mass Effect 2 DLC-it toltam le warezban, egyáltalán nem adtam volna értük pénzt.
Minden DLC lehúzás.
A Titanfalltol meg be fog fosni a 360. Talan majd 20fps-t kifacsarnak belole. Jo jatekot!
csak közelrõl, 1 játék, jön x360ra is, dying light agyonveri és x360ra is jön, forza 4 majdnem valódi HD-ben :)
Just do it :)
grafika, ryse, titanfall, dr3, forza5 :)
Forza.