XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan vagyunk, akiknek még min. 1-2 évig nem lesz X1-e.
Van Playstation 2 topik, van Playstation 3 topik, van PS4 topik is... az miért más?
XBOX ONE topik is dukálna!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hisz mitõl lenne más elmondtam már a múltkor is rengeteg kontrollert szedek szét javítok meg.Ugyan az az alkatrész van mindbe mint amiket rendelek ebayen!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na nézzük csak
nem nem nyikorog
nem nem zörög
nem nem szar a kivitelezés(nincs rece nincs illesztési gond)
eredeti??????Döntse el aki akarja,de nem is érdekel!!!!
Kínai igen(Mint ahogy mind)
Olcsó volt IGEN!!!!!<#vigyor0>#vigyor0>
kontroller
kontroller1
A legelsõ boxhoz csomagolt vezetékes kontrollerem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
+ zsír, h csendes a gép
+ zsír a Forza 5 graf
+ zsír a stabil 60 fps
+ zsír, h a kontroller precízebb
+ zsír, h az új kinect jobb
- gáz az oldschool-ronda külcsín
- gáz a nagy (?) méret
- gáz precizitású a kábel kontakt
- gáz, h még le kell tölteni vmit, h bluray-t lejátsszon
- gáz, h nem tudja kezelni a 3D-t
- gáz, h nincs lemeztálca
- gáz, h még mindig szebb a pc graf
- gáz, h az X360 DLC-k ezen a gépen nem indulnak
- gáz, h kötelezõ kinect van és így faszául 20%-kal drágább, mint a PS4, ahol nem kötelezõ a kamera
- gáz, h skype v Explorer böngészõ használathoz venned kell Live elõfizetést,
normál net kapcsolat "kevés" hozzá
ezek nagy része upgrade-elve lesz - majd
és az ítélet:
Egyelõre jobb választásnak tûnik venni két új játékot a régi Xboxra, és várni - legalább - egy évet az újjal
(ez utóbbit már pár hónapja én is mondom)
Just do it :)
van ez az Ascend:Hand of Kull játék a kreált karaktert hogy lehet törölni vagy másikat csinálni?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A corona alaplapos gépek mennyire jók?használtan venném a lurkóknak...
Téged mivel kecsegtettek az itthoni boltok mikortól lesz XOd.Ma ismét minden érdemleges forráslehetõséget végig érdeklõdtem,de a halvány remény kecsegtetés a 29 volt a talán lehet esetleg jelzõkkel.:-S
Megyek 7. én UK be de addigra lehet ott se lesz.
Ma írtam unokaöcsémnek,mert kint él Bécsbe,hogy nézzen utána hátha ott van,de még nem válaszolt.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Forza.
Perelt és nyert. Mivel nem volt a használati útmutatóban feltüntetve!
A fizika fejlõdése fogja igényelni a kraftot, nem csak kinézetben lehet nextgen. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ismerõsnél látom h a 8 éves(?) kölke valami kinektes verekedõst tol. x360 slim, a játék tokja a slim jobb oldalán, a hûtõnyílást TELJESEN elfedve... mutattam neki, hogy ezt ne, de látszólag nem érdekelte
+ multkor én is rápakoltam játékot, jövök haza és megy a box 😞((( anyám nálunk netezett és hozzáért a retkes érintõgombjához ... tûzforro volt a gép és a játék is 😞((
Forza.
Ezt a PS4 esetében is le lehet írni.
NFS Rivals teszt - by Muttley 😊
(1-2 gamer weboldal fogja másolni - szokás szerint... <#nevetes1>#nevetes1>)
kicsit olyan érzés, mintha összegyúrták volna a HP 2010, Most Wanted és Forza Horizon játékokat - mindegyikbõl 1 kicsit...
Pro:
+ Pörgõs játékmenet, nem lankad a figyelem, nehéz letenni
+ exkluzív autók - itt látható elõször pl. Lambo Veneno, McLarean P1, Chev Stingray 2014 stb.
+ újra vannak a Ferrarik az NFS-ben
+ kifejezetten agresszív rendõrök
+ a rendõrautók jól néznek ki
+ a nehezebb versenyeken oda kell figyelni az útvonalra pl. 300-nál autópályán simán berak egy hajtû lehajtót adott versenyre és itt nincs "beépített" versenyfal, hogy most nem mehetsz arra - azaz figyelni kell, ész kell hozzá
+ jók az autó hangok
+ "carmageddon" elemek - keresztül lehet menni elég sok mindenen
Contra - avagy összehasonlítva a HP 2010-zel
gyakorlatilag ahhoz képest majd' minden tekintetben visszalépés
- a LEGFONTOSABB: nincs "pause" azaz pillanat-megállítás a játékban - azaz ha csörög a telefonod, viszketni kezd a nózi, az asszony szól, h most azonnal d.gd meg, akkor az meneted kuka és lekapcsolnak - aki ezt kitalálta, tuti 2 anyja volt
- nagyon nem passzoló "pling-pling" dubstep zene - (sünt dugnék a s.ggébe, aki kitalálta)
- X360-on 1 féle (!) gombkiosztás - semmi testreszabhatóság (én kérjek elnézést?)
- az új autók a menüben csak kis ikonok - majd ha megvásároltad, utána megnézheted
- HP-hoz képest sokkal kevesebb (!) autó
- Rendõrautókból típusonként 3 db - mi a hímvesszõnek?
- HP-hoz képest érezhetõen sötétebb tónusú, fakóbb színek, hangulatból jócskán levesz
- autók fényezése - ha mi akarjuk kikeverni az adott színt, cumizni fogunk. a fekete a "fényezõ" kamrában szürke - ha szürkét keversz ki, az már kint fekete - ha világos szürkét keversz, az már az úton tört fehér - (az én durva anyámat...)
- a hideout megoldás nevetséges - odaérsz, a rendõrök a benne a seggedben, te bemész és elmenekültél... - nesze neked valósághûség
- HP-ban versenyenként max 4 rendõrelhárító cucc - Rivals mindez max 2 - viszont versenyenként személyre szabható - utóbbi (+) pont
- japán izomgép egy db sincs benne
- menüben töltõ képernyõként ott GTR logo - de naná, h egy db ilyen versenyzõ autó sincs benne
- story-t erõltetik, de nincs - nuku - nyet - no - nein (minek is az, mi?)
- az átvezetõ cutscene-eknek se füle, se farka
- a tuning elnagyolt fos - agyhalottaknak készült
- nincs replay továbbra sem
- 2 féle nézet van: autósegg és lökhárító
- sebváltás - csak automata, manuális nincs
- a nitro és turbo használata KÖZEL SEM akkora vizuális- és hangélmény, mint a HP-ban
- minden versenyen utolsóként, állóhelyzetbõl indulsz, a többiek pedig gurulásból, lendületbõl
- eszméletlenül könnyû megdögleni egy "alap" autóval magasabb körözöttségi szinten, magyarul ösztökél a tuningra (durability)
összefoglalva: amellett, hogy majd' minden tekintetben visszalépés a 2010-es NFS Hot Pursuit-hoz képest (ott feladták a leckét rendesen)
MÉGIS összességében jónak mondható móka, pörgõs játékmenet, más mint az eddigi NFS-ek
7/10 pont részemrõl 😊
Most már nem küldöm el nekik megint, mert megkapták 17szer minimum, a panaszlevelemet. Most meg fogom köszönni nekik azt amit az ügy érdekében tettek. Szépen hivatalos levél formátumban, úgy ahogy nekik illett volna minimum annyit írni hogy bocsánat, de a posta tehet róla, nekik innentõl kezdve nincs hatáskörük és nem is áll jogukban ezzel foglalkozni, nyeljem le, így jártam. Ingyen posta, ez benne van.
(bár én a témában fogalmatlan vagyok, csak az olvasottakból - és mert én is letoltam a demot és bírtam, csak túl paráztatós nekem - voltam le a következtetést)
Forza.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Aztán visszatérek a hajóra és megint ott van a hangulat, lassú szétesett sörnyek, hangulatos folyosók, érdekes helységek, sok titkos ajtó, kulcs ( opcionális! ) keresgélése stb stb...
Oda teszi eléd amit egész generációban akartál persze PS2es szinten, de ott van már belemerülsz élvezed, elfelejted hogy ez pre prevgen aztán mefog és kiszakít belõle és arconcsap egy horrorisztikusan szar résszel, amiben a játék összes hibáját és elmaradottságát az ember arcába vágja, hogy nesze neked tudod mit? EZT...
<#schmoll2>#schmoll2>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
<#eljen>#eljen>