XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Értéket képvisel az a festmény a kezében! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most nézem bazze az idõjárás is ellenem van.Bebaszik ez a gedva idõ más se hiányzik csak még,hogy a járatot is töröljék...
Neked kell valami amúgy kintrõl???
Adversus solem ne loquitor
biztosítással már kisebb para.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Úgy látszik jól döntöttem, hogy a KSZ-ben volt az elõrendelésem
Sosem vettem eddig tõlük semmit, viszont õk voltak az egyetlenek akik visszaírtak augusztusban a kérdéseimre.
Másik 4-5 bolt szart rám
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ezért gondoltam hátha van máshol is felesleges gép
Bár nekem nem sürgõs😊
Sajnos egyenlõre semmi fix beérkezési idõt nem tudunk.
A hétre igérték az érkezését, de még mindig nem kaptunk.
Elõrendelés esetén értesiteni fogunk telefonon, ahogy beérkeznek.
Másik:
Jelen állás szerint karácsony elõtt érkezik egy szállítmány, de hogy pontosan mennyi gép érkezik (vagy valóban kapunk e gépet) azt még sajnos nem tudjuk. Idõrendben teljesítjük az elõrendeléseket, de mivel elég korán elõrendelted a gépet, ezért ha minimális mennyiség is érkezik csak, akkor is fogunk tudni adni neked gépet. Telefonálni fogunk, amit érkezett a gépbõl, de sajnos biztosat nem tudunk ígérni, mert jelenleg nem tõlünk függ a dolog.
Elég sokan játszunk már vele magyarok, még jó, hogy nem kapni a gépet 😄
Közben akárhányszor nézek GT6 videót, csupán annyi a reakció, hogy ezt 2013-ben gen végén hogy engedhettik meg maguknak a japók és a Sony? hol siklott ki ez a csapat? ennnek elllenére holnap valszeg megveszem, mert helyben ( Esztergom ) is annyi mint pöstön, így hazafele melóból betoppanok érte, aztán meglátjuk mi lesz... megpróbálom megtalálni a jó oldalait, a szándék megvan, mert a kormánnyal nincs más amit játszani tudok jelenleg csak az F1 meg az AC, de az majd AIkkal lesz izgalmas.
Meg ma jön a Simbin DTM experiance, amibõl kijött 2 napja egy új demó, full rajtrácsos AIval, de olyan buták hogy fájdalom, 1 körön belül 10szer tolnak le a pályáról + valami szörnyû mennyire szarul optimalizált... 30-40 fps közt akadozik a kép jó esetben, de nem mondtam rá semmi rosszat, mert valamelyik gémer365 arc meglátja és megint szent háborút indítanak ellenem, hogy én mindent csak leszólok...
Na de ha egy új Alan Wake résszel startolt volna X.one akkor eskü,hogy rohannék megvenni akár az utolsó forintokon is!!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tom: igen, "olyan"
Forza.
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Valahogy úgy érzem elég sokan - köztük Te is - úgy viszonyulsz az XO-hoz, mintha egy moziban becsukott szemmel néznéd a filmet 😊 Nem látod az összképet 😉 Ja és valaki tuti nem azért fog most venni, mert már rengeteg játék van rá.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Castlevania LoS ami hasonlít a God of War-hoz?
Segítséget szeretnék kérni Tõletek!!
Meglévõ MS pontomat szeretném átváltani forintra?????
Most vásároltam 800 ill. 2100 Ms pontot a már régóta meglévõ 530 pontomhoz,hogy BF4 prémimura költsem.
Amint megadtam a 2 megvásárolt pontokra a kódot átváltotta forintra.
De ez kevés ,kéne az 530 pont után a HUF,de ezt nem tudom átváltani és a gép sem váltja át automatikusan.
Tudnátok ebben segíteni??köszönöm
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
ROFL. Posztról-posztra megbízhatóan szállítod az õrületes bullshitet 😄D
Eladni nem fogom, nem is akarom, még rakat játék van rá amit vettem olcsón. Persze ezek már nem azok a mászthev címek, azokat már végigvittem.
pillanatra megállt a szívem 😊
PSN ID.: Beegabor
rosszul közelítünk
az X360 és Ps3 tökéletes, kiforrott gépek lettek 2010-tõl egészen máig
tonnányi játék és 2 polcnyi nagyon (!) jó játék - örök db-ok - jöttek ki rájuk 8 év alatt
pont ezért én biztosan nem fogom eladni õket
ez a platform képviseli a gamer-történelem aranykorát
X-one és PS4 tökéletes játékok - lesznek majd
kb 2-3 év múlva
- amikor kiforrott lesz a technika, javítják a jelen gyerekbetegségek hadát
- excl. és JÓ (!) játékok lesznek rájuk, amelyeket valós (!) HD-ban írnak
ennyi a lényeg 😊
Just do it :)