XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😄 <#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Kár hogy nincs külsõ ripléj, ez hálivódi filmbe illõ volt, ahogy elsuhan alattam a mögöttem jövõ jármû😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Az igencsak jó ár. Én örültem, hogy 42-bõl kijött a ps4 verza elõrendeléssel.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Annyi mint a prevgen verziók.

Drága

Totti5

sziasztok érdekelne, hogy a world of tanks boxon hány fps-el fut?
arty
eddigi legjobb gold-adomány _SZÁMOMRA_ 😊

Forza.

davidka003
Ingyen nem olyan rossz. Tuti beletolok majd pár órát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Toy Soldiers: Cold War tölthetõ golddal.

Totti5
Titanfall X1 béta

Jól néz ki, de semmi extra. Source, azt tudja amit, prevgen motor. Mint a béták 99%a ez is optimalizálatlan, frémben, netkódban, grafikai bugokban is bõvelkedik. A pálya hatalmas, maga az itányítás az nagyon jó egybõl kézre áll minden. Kb mindenhova fel lehet mászni és jól mûködik a rendszer, ami nagyon pörgõssé teszi az egészet. Fegyverek kellõen érdekesek, a Titánok pedig tényleg nayon jók. Látványra is, irányításra is, képességeikben is.

Jó lesz ez annak bírja a pörgõs multit és a robotokat meg a Mirrors Edge féle platformingot. Jól ötvözi ezeket.

Nekem túl gyors, sok gyakorlást kíván, meg már nem köt le a multilövölde.

Hala istennek, akkor ma ki is probalom hogy milyen!!! 😊
Rage47
ezt nagyon várom
Totti5
Transformers: Fall of Cybertron kiváló volt. Ez itt a filmet és a másik szériát vegyíti ha jól értelmezem. Persze fontos hogy kik csinálják, ha a High Moon akkor van remény egy hasonlóan jó TF játékra mint a Fall of, ha más akkor kuka.

Seth
Elõzõ részek is erõsen középszerûek voltak, ettõl sem várok többet.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Yeah!

Renjike
most néztem utána , csak us , kanada 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
az aztán "szingliélmény" lesz akkor a javából 😄DD

Forza.

Myselor
nincs is.hol van?
Xbox one -ra megjött már a frissítés?

Muttley

Just do it :)

Muttley
faszbukon aszondi a fejvesztõ, h
lesz benne elvileg single c. is
csak úgy, mint BF2-ban is volt

Totti5
Transformers: Rise of the Dark Spark Leaked by Amazon

Hohó, az elõzõ rész elképesztõ jó volt. Nagyon várós! ( csak semmi köze ne legyen a filmhez, mert akkor meg nem jó )

Totti5
Ez nekem már túl gyors ami a videón van😊 egy Mecses single kapmányt nagyon bírnák ezzel, mert az ötletek nagyon jók amik benne vannak, nem hiába azok a fejlesztõk akik... biztos nagy siker lesz.

Renjike
Ma és holnap ingyen gold hétvége

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
jópofának tûnik, méginkább: újszerûnek.
viszont a kivitelezés necces (titán animációk tragikusak), h ki mennyire multikedvelõ, az meg nyilván egyéne válogatja

maximálisan nem az én játékom 😊

Forza.

Totti5

Muttley
te honnan és mennyiért?

Muttley
király lesz 😊

Harlekin
fasza <#eljen>gyorsan csinálok valami acsit mert ma még nem volt azt mehet...Remélem jön rena is...
Töltöm én is

Totti5
Kössz ez még rémlik😊 jelentkeztem rá anno.

Harlekin
igen
Macccy
mondjuk, béta <#kerdes>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ááá az kellaf*sznak! 😄 Amúgy is az asszony örökli a földet, akkor a kiskutya kapja a boxot! <#nevetes1>

Harlekin azért hallod sisakot húzzál baszki! Az a koponyás kínai pamutgatya nem véd!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
X1? hogy jutottál hozzá?

Harlekin
Egész jó lesz ez a Titanfall nyomtam pár kört és tetszik még így kontrollerrel is.<#vigyor>
Totti5
Nem kellene megvenni és akkor elgondolkozni a fejlesztõ azon hogy ilyen mocskot kiadjon. Mivel van demó, mindenki ki tudja próbálni 360on... most kellene háborogni és szavazni, azzal hogy fillért nem adni érte.

Harlekin
Na meghozta a postás az f1 2013 at meg a DMC-t is tehát ha gondolod gyere érte.<#kacsint>
Harlekin
Holnap reggel 6 kor indulunk és vasárnap este érek haza.Kellenének a gamák???
Botond
Meg hogy ki örökli az x1et, gondolom azért is kérded. :o
Macccy
Mikor leszel otthon, mentek síelni Schumi? Azért kérdem mert akkor úgy mennék át

Valaki már próbálta a Far cry classic-ot ? Nem csoda hogy nem szerepel a cimében a hd , mert szerintem röhej hogy ezt igy kiadták,rondább mint a pc-s verzió pedig az már 10 éves , optimalizátlan is , kép néha akadozik , meg eléggé bugos is. Nem akarom bántani a játékot , én régen birtam a far cry 1. részét , legalábbis addig amig nem jöttek a mutásnok , de szerintem ezt kár volt igy kiadni . Ezek után a fable hd verziójára egy rossz szavam sincs.
Harlekin
Be is baszik,mert most intézzük...Végre mi így talán oda megyünk ahol lesz is hó...Este jövök talán...
Seth
Elsõ rész 8 pont volt náluk és ugyanaz tesztelte

PSN ID.: Beegabor

Nem lesz ott síelés hó nélkül <#pias>,vidd a boxot <#beka3>
Meg amúgy is ne 360-on játssz , gyere one party

DarkSector
😄DDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
A varrás???Há baszod majd besimul a használattól.Konkrétan eddig 2x15 percet volt rajtam.De most megy a mosásba,mert hétvégén talán megyünk síelni és oda viszem az biztos<#vigyor>
Totti5
Elsõ részre is 4et adtak, magyarán a tesztelõ nem kedveli. Az ilyet nem lehet komolyan venni... ha ez 4, akkor egy gyenge h&s mennyi? -4? ez az amikor elveszítik a realitás érzéküket a teszterek, persze flémre tökéletes, az nézettség meglesz megint.

Ettõl hányni lehet.