176877
banner
  • grebber
    Gyenge show volt. Halo meg ahogy beharangozták jó nagy trágya lett..addig húzták azt hittem szétszed mindent majd grafikában de kb elaludtak valahol 2017-ben...
    Forza érdekelt volna de hogy egy gameplayt nem tudtak belőle összehozni

• lwb
    Pontosítok: az Avowed kb vitte az egész showt. Pillars of Eternity világában egy Skyrim-szerű first person rpg. Ez kb a születésnapi kívánságom. :)
  • lwb
    STALKER 2, Avowed, Outer Worlds DLC, Fable. Ezek, amiket várok. Jó hír, hogy mindez egy forint pluszba nem kerül majd nekem az game pass ultimate miatt, szóval mindet lényegében ingyen meg is kapom.
  • Voyager5
    Már megy a showcase.
    link

• lwb
    A Sony előnye a jó exkluzívok. Én mindkettőt megveszem megint, aztán meglátjuk, melyik lesz a fő gép és melyik a porfogó.
  • grebber
    Sose tudjuk meg kedvez-e vagy sem. Konzoleladáson kb semmi haszon mondhatni. A haszon az szolgáltatásokon és a játékok eladásából van.
    Az hogy van 120 millió bezárt ps4es felhasználó akik csak ott tudnak játszani, de a ms sokkel előrébb van a 40 millió boxxal + a több milliárd pcs user adta lehetőséggel..
    Én továbbra is a boxot fogom előnyben részesíteni. Árban minden hogyan jobb a box. A Sony arra se képeshogy a ps nowot elérhetővé tegye mindenhol, de ha a pénzem büdös nekik egészségükra
  • lwb
    A game pass miatt egyedül már megéri az xbox. Egy rakás játékot forinthúszért megkap az ember, olyanokat is, amiket amúgy mélyen leértékelve sem biztos, hogy megvenne. Saját tapasztalatból tudom, hogy egy rakás meglepetés-játék jött ki a game pass-ből eddig is.

A "konzolháborút" akkor is természetesen az exkluzívok fogják eldönteni és itt nem a fogyasztóbarát hozzáállás a nyerő. Az xbox játékai ugyanis rendszerint vagy egyáltalán nem exkluzívok vagy csak konzol-exkluzívok, azaz pc-re is kijönnek. Ez pedig a ps-nek kedvez.
  • grebber
    Yakuza: Like a Dragon - novemberben Xbox One-on
  • Waczkor
    Remélem odateszik magukat,bár igazából a kövi gen is két konzolos lesz nekem,PS exkluk miatt kelleni fog a ps továbbra is,forza,forza horizon,gears meg a multikra meg lesz a box.

Idővel lesz mindkettő konzol
  • grebber
    Rendhagyó generációváltásra készül az Xbox
  • grebber
    Could Halo Infinite be an 'infinite' platform? Phil Spencer hints at an ongoing experience
  • grebber
    Series X:

Gears 5 Multiplayer 120fps
    Halo Infinite MP 120FPS
    Ori 2 120 FPS
    Forza 8 120 FPS
  • grebber
    Seagate Storage Expansion Card for Xbox Series X

• grebber
    Az Xbox Live Goldot most már nem lehet 12 hónapra előfizetni, a Microsoft készülhet valamire

Epekedve várom mi sül ki ebből... Ennek hatására cd keysen brazil 1 éves gold 26 euro alatt
  • grebber
    Kár hogy ez is olyan olyan mint a sony now-ja. Magyarisztán le van szarva
  • darkSectorxxx #174537
    Elég sokat tud, már leet tesztelni az a verziót amikor egy otthoni Xboxod végzi el ezt , ugyanaz lezs, rohadtjó, 1080p-ben megy a cucc és iszonyatjó minőségben, képeket is tettem már fel sg-re.
    Nvidia Now is ugyanilyen.

Ha van egy Xboxod vagy havernak és aránylag jó feltöltése akkor könnyen szemügyre veheted. :)
  • Botond #174536
    Kíváncsi leszek mittud ez, poén lenne pár x1-x360 címet csapatni iPaden most, hogy már x1 kontrollert is rá lehet csatlakoztatni egy éve kb.
  • darkSectorxxx #174535
    Ezt ewddig is tudtuk, minden free lezs xboxon. :D Még a hardver is. :D
  • grebber
    Ingyen használhatják az xCloudot az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői
  • grebber
    Xbox Game Pass - mi vár még ránk júliusban?

Így fest tehát a július második felében érkező címek teljes listája a megjelenési dátumokkal:

Forager (Xbox One, PC) - július 16.
    Mount & Blade: Warband (Xbox One) - július 16.
    Carrion (Xbox One, PC) - július 23.
    Golf With Your Friends (PC) - július 23.
    Grounded (Xbox One, PC) - július 28.
    Nowhere Prophet (Xbox One, PC) - július 30.
    The Touryst (Xbox One, PC) - július 30.
    Yakuza Kiwami 2 (Xbox One, PC) - július 30.

Gears 5 - visszatér egy régi bajtárs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.15. 19:11:33
  • grebber
    The Coalition Will Talk About Gears 5 on Xbox Series X This Thursday During Inside Unreal Livestream
  • grebber
    Xbox Game Pass

Július 23: Carrion
    Július 30: Yakuza Kiwami 2
  • TomStorm
    Platform:Windows 10 és Xbox Game Pass for PC (Beta)
  • darkSectorxxx #174529
    Kiadják Xbox-ra is? Én úgy tudtam oda jelenik megelsődlegesen. :D
  • TomStorm
    Ha ez még megüti X-plane 11 szintet akkor most MS nagyot fog villantani.Legalábbis az én szememben biztos!Hogy képesek szimulátorral kijönni.A Sonyéknak ehez halvány gőzük sincs már bocsánat!:D
    Komoly!
  • TomStorm
    És ahogy láttam fedélzeti műszerek is működnek úgyhogy nem kell továbbra aggódnom hogy árkád lesz még amit nem tudok hogy kapcsolható lesz e vagy sem gombok cockpiten
  • TomStorm
    Ez minden pénzt megér és le a kalappal hogy kiadják Xbox-ra is!
    Fantasztikus élmény lesz nagyon régóta várom!
    Valakinek ez többet ér mint az egész Playstation vagy Xbox Éra vagy bármilyen más game.

Én annyi hogy Pc-re veszem mint minden szimulátort.

Hogy néz már ki a program te jó ég!
  • Waczkor
    Ms Flight Simulator

Más nem ezért megéri majd a series X:)
  • grebber
  • darkSectorxxx #174523
    Tök reáliis így ha kivonják, mert 2 új nextgen és 2 régi az sok lenne!
  • grebber
    A Microsoft máris megkezdte az Xbox One kivezetését a piacról?
  • Seth
    Készülnek a hangok a Halo Infinite-hoz :D

• grebber
    Xbox Series X - Megvan végre a régóta várt online show dátuma
  • grebber
    "Zięba confirmed that The Medium will run at 4K at 60fps, which is only possible on Series X."
  • Moby
    Amit linkeltél az meg a meghívó a inside xboxra, ami májusban volt.
  • toza #174517
    nyar vegen jon a olcsobb xbox- sg- n is van hir
  • grebber
    Call of the Sea 4K@60+RayTracing

CIKK róluk

Wondering which games are Optimized for Xbox Series X? Below you’ll find a list of titles confirmed to be Optimized for Xbox Series X to date. As this list grows in the weeks and months leading up to Xbox Series X launch, we’ll keep it updated to reflect any additions.

Assassin’s Creed Valhalla
    Bright Memory Infinite
    Call of the Sea
    Chivalry 2
    Chorus
    Cyberpunk 2077
    Destiny 2
    DiRT 5
    FIFA 21
    Gears 5
    Halo Infinite
    Hitman 3
    Madden NFL 21
    Marvel’s Avengers
    Outriders
    Scarlet Nexus
    Scorn
    Second Extinction
    The Ascent
    The Medium
    Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
    Yakuza: Like a Dragon
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.26. 19:12:58
  • grebber
    Too Human megint ingyenesen beszerezhető akinek még nincs meg.

Arra leszek kiváncsi ha már a One os gépek sehol se lesznek, lesz-e olyan live gold majd mint pl most az xbox 360 as jákékok amihez semmi se kell hogy játszhasd őket.
  • lwb
    RIP Mixer
  • Boldizsár82
    Köszönöm a válaszokat....