176622
banner
  • darkSectorxxx #174337
    5-6 GB 2 orára az szerintem kicsit durva azért.
  • grebber
    5-6gb 2 óra ezt írták máshol, rengeteg.. Korlátlant emiatt nem kötök az drága
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.27. 12:30:00
  • darkSectorxxx #174335
    Hát az elég azért egy ideig. :D De nálunk 10gb net is havi 5-6000ft, nekem szerencsére van egy korlátlan, de amúgy 1.5-2gb-om lenne csak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.27. 10:40:18
  • Harlekin
    Tegnapi napon 63.2 MB volt a cuccnak az adatforgalma ott kábé 45 percet ment és ez alatt több játékot is probáltam cod,sot, super lucky pluszba bementem egy partyba.....
  • Harlekin
    Instantban van a box, de a klasszikus értelemben nem megy. Majd ránézek mennyi netet kajál, de ugye diginél korlátlan mennyíségű ingyenes net van jelenleg.
  • grebber
    Mennyi a nem kevés? 25gbos a csomagom, ha nagyon sok akkor nem vesződök vele kipróbálás szinten se.
  • darkSectorxxx #174331
    Standby üzemmodban gondolom. Aadatforgalom azért nem kevés. :D
  • grebber
    Akkor mi streamel neked ha nem megy a box ezt nem értem.. Vagy megy az csak instantba?

Aki mobilnettel nézi mennyit kajálnak a játékok adatforgalomba ilyenkor?
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.27. 09:20:12
  • darkSectorxxx #174329
    Üdv, próbáltam, 15 mega felcuppanóssal + mobilnet, kicsi akadás volt de türhető, jóságosság, csak net kell neki. :)

Nekem ez van otthon: 500/15
    Mobil ha jó a net 60/40 ha nem akkor 20/10-ig lemegy térerőtől függően. Simán tudtam játszani, 1-2 ilyen pici akadás volt néha, de ahoz képest hogy nem kockásodott ki és szuper a minősége elég türhető, és ingyen van. :)

Nekem ilyen a kép a telomon:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.27. 08:35:24
  • Harlekin
    Van még valaki aki teszteli ezt astreamelés dolgot!?

Baszott jó...

1 órája a melóhelyen nyomom a sea of thievest, mert "nincs" munka! :-D
    A box otthon kábelen lóg egy digis giga neten.
    Én 22 km re vagyok egy digis mobilnettel.
    És tökéletesen tudok játszani :-D

Asszonyt kérdeztem, hogy otthon elindult e a box, de azt mondja nem megy, nem látja, hogy bekapcsolt volna.
    Azthiszem innentől mindenhova vinnem kell egy kontrollert! :-D
  • grebber
  • toza #174326
    mivan ha steam es jatekokat lehet streamelve nyomni?
    mint onlive nal ,sajat izmos gepeikrol csak a kepet kuldik at es mindenki boldog?

nemugyanaz.,de mar "letezik"....

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.01.18. 12:11:37
  • darkSectorxxx #174325
    Már mint egy Xbox Classic vagy X360, pontosan. :)
  • grebber
    Ne legyél már bolond. A konzol full más mint a pc. Nincsenek driverek meg lassító faszságok meg ezer féle elem.
    Egy pcs játékot egy teszteletlen környezet nem fog futtatni neked. Elég ha csak a szar portokat nézed a pck se tudják normálisan mert szétpatchelik őket meg VGA gyártok külön drivereket adnak ki.. Szóval a konzolt cseszhetnéd...
    De a konzolnak nem is kell ezt tudnia ez a steam hír egy bullshit
  • darkSectorxxx #174323
    Hasraütés volt. :)
  • darkSectorxxx #174322
    :D
  • Moby
    Az internet népe 16x16x30-ra tippeli az XSX méreteit. Ez 7.7 lityi. Az OneX-é 4.3 liter. Ezeket én bárhogy öntögetem, nem férnek egymásba négyszer. De nincs afelől kétségem, hogy ezt is megoldod :D
  • Moby
    A matek is annyira megy, mint a fejlesztés.
    Arányokból hogyan számolsz térfogatot komám?:D
    Az ökörségek megint...
  • darkSectorxxx #174319
    Akkor olyan mint a csipszes zacsi, a 75%-a levegő? :D

Csak mert azt hamar ki lehet számolni arányokkal, hogy a térfogata minimum 4x-ese az XBX-nek :)
    Valamihez tuti kell a nagy hely.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.12. 14:12:18
  • Moby
    Pc nincs benne.
  • darkSectorxxx #174317
    Az oké hogy nem pc-k a konzolok, de én nyitva hagyom a magam részéről a lehetőséget, kitudja mi van abban a nagy kukásládában....
  • Moby
    Na, fejlesztőlegendák. Az a szomorú helyzet van, hogy a konzolok nem pécék :(
    Meg lehetne oldani, hogy futtasson mondjuk windowst, meg még azt is, hogy akár 1-2 játék elfusson rajtuk, de ebben sok boldogsága senkinek nem lenne.
  • darkSectorxxx #174315
    Te nem érted, hogy a konzolok majdnem PC-k vagyis simán létezhet hogy úgy oldják meg a nextgent hogy több feldolgozó egység van benne, ahogy van a PS-ben is.

És ezt hogy érik el? Hogy átválthatsz Windows környezetbe....ennyi.
  • grebber
    Ok nem érted hagyjuk is
    A lényeg ez a steam dolog nem fog létezni ,maradjunk ennyiben
  • darkSectorxxx #174313
    Attól hogy nincs optimalizálva, ami igaz a pc-re attól fut még, illetve a te 5x erősebb géped fps-ben tud többet a játékot nem lesz majd 5x szebb.
    Hidd el az XBX az a mostani maxon tudja futtani a játékokat, de nem kell maxon futtani , nem muszáj, ezt megoldják a fejlesztők.
  • grebber
    El vagy tévedve..Semmi nem futtat semmit maxon ha nincs rá optimalizálva és egy pc-s game azért p-s game mert oda írták azokra a hwekre ami létezik driverek, dx-ek, VGA-k, procik stb..

Ha így volna ahogy mondod nem kéne éveket dolgozni az emulátorokon hogy a 30 ezer éves játék megmozduljon a konzolnál 5x erősebb pc-n...
  • darkSectorxxx #174311
    Én azt mondom nem elképzelhetetlen, az XSX simán tudná futtatni a mostaniakat MAXON, nem is kell beállítani semmit, a többinél meg eleve lenne egy beállítás a konzolhoz...nem elképzelhetetlen, ma már annyira ezekkel a hardverekkel.
  • grebber
    Az hogy a konzol az egy db konfig... a pc-s game meg mivel soha nem arra az 1re volt optimalizálva mivel a pc-n nem létezik olyan hogy "xbox one VGA" nem lenne megoldott a futtatása... lehet menne de tele lenne grafika buggal akadna stb.. = kivitelezhetetlen...
    De twitteren már valaki cáfolta nem lesz semmifél windows mode..nem is értem ki az a debil aki ilyet halászott elő az agyából..

Ami jó ,hogy az ms nyilatkozta nem lesz egyelőre új box exklúziv cím ergo one-ra is jön minden ami series x-re ...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.11. 22:11:33
  • darkSectorxxx #174309
    Minen kivitelezhető ha az a cél és arra gyártják le.... ki mondta hogy egy hardver nem lehet más mint egy sima konzol? miért törvényszerű hogy a Microsoft ne építse úgy hogy egy télleg fix pc? És ha lejátszik minden régi Xbox játékot natívan meddig tart megoldani a pc-s kompatibillitást?
    Mac is nyom steam-et nem? és az se windows rendszerű.
  • grebber
    Ez a steames dolog nem kivitelezhető el kell engedni..

Hozzák át az egész xbox 360-as kocerájt rá és én már nagyon boldog leszek
  • Voyager5
    Szia,

Igen, tökéletesen működik, örültek neki a srácok.

Köszi mégegyszer.

Beszélnek valami “windows” mode-ról aminek segítségével életre lehetne kelteni a steamet meg az Epicet.

Kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
  • grebber
    Üdv.

Nos funkciónál a One S nem volt vele gond?
  • darkSectorxxx #174305
    All in "XBOX" One...

Állítólag az Xbox Series X támogatni fogja a Steamet és az Epic Games Store-t...
  • Maximus4
    FIFA 19 a journey mód.Kim Hunter egyik részénél fagy le amikor átváltanék rá.
  • davidka003
    Még véletlenül se írd le hogy milyen játék meg kb hol fagy le. Esetleg akkor tudna valaki segíteni. Lehet ismert bugról van szó ami valahogy kikerülhető. Legfrissebb update rajta van?
  • Maximus4
    Srácok!
    Olyankor mi van ha egy játék hibás?Letöröltem,újraraktam,de semmi.Konkrétan egy bizonyos ponton lefagy és kilép.Természetesen eredeti játékról van szó.
  • Voyager5
    GTA V került be tegnap a GamePassba
  • grebber
    Tekken 6 már tölthető is freebe (golddal)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.31. 23:42:17
  • darkSectorxxx #174299
    :D
  • grebber
    Nekem One X-em van lemezt sose látott és nem is fog. Én a játékot magamnak veszem nem eladni..