176876

-
Nem tudom volt-e már:
On Xbox 360, starting Saturday, November 1st, Viva Piñata: Trouble in Paradise ($14.99 ERP) will be free for Xbox Live Gold members through November 15th.
Then on November 16th, Xbox Live Gold Members can download Red Faction: Guerrilla ($19.99 ERP) for free through November 30th
Viva pinata no comment. Red Faction nem rossz de sajnos már megvolt. -
Persze, hogy az. Én már a videók alapján is mondtam, hogy hulladék az egész. -
Skyline #153329 Egyetértek...Tegnap beletettünk haveromnál kb 3 órát.
A látvány átlagos, a mozgásanimációk gagyik, a játékmenet nevetséges....
haverokkal talán van értelme nyomni,egyébként egy unalmas lövölde amiben egy jó trapperrel a szörnynek semmi esélye...
Apropó szörny,igen illúzióromboló hogy miközben 3-as generációra fejleszted magad és akkora vagy mint egy ház,mindenkit csapkodni kell meg tüzet köpni,kővel hajigálni....Közben a pályán lévő lények közül van amit 5-6 ütéssel kinyírunk,kisebb mint mi, de a huntereket egybe be tudja kapni és megenni...Mi ezt miért nem?
Meg miért nincs lesből támadás nagyobb sebzéssel/instant halállal? Egyszerűen gagyi az egész koncepció ebben a formában... -
barmi #153328 Ez az evolve egy sz@r szerintem ... Egyszerűen nincs benne semmi extra és a multi lobby része is pocsék, siralmas, kiábrándító ...
Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.10.31. 12:17:13 -
Akkor valszeg fentvan, mert nekem automatán felajánlotta abban a pillanatban, amikor rádugtam az adaptert. -
barmi #153326 => Terra kistraktor olcsón ! <=

Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.10.31. 12:01:29 -
barmi #153325 Próbáltam, de azt írta , hogy jelenleg nincs hozzá elérhető frissítés. Minden os update után megnézem a kontroller update-t is, hátha jön hozzá valami, de a legtöbbször semmi, csak os update érkezik. Mióta megvan a gép (május közepe óta kb.) talán kétszer tudtam ápdételni a kontrollert . -
Ez nálam így marad így rögzült így is marad...A lényeg,hogy tudod mit akarok 
Ja bemegyek ma megveszem a fülest...
Remélhetőleg a hétvégén a temető járaton kívül semmi nem lesz...És reményeim szerint leszakad az ég,hogy a lakást se lehessen elhagyni ,mert akkor Andus nem tud semmi irányított szabadidős elfoglaltságot kitalálni és végre normálisan gamálhatok... -
Továbbra is teRás:) Tanuljuk meg :) -
Na akkor azt is csak meg kell vennünk....
Moby lassan hozhatsz 1 újabb 2 terrás vinyót!!!
-
Kontrollert updatelted? -
barmi #153320 Ez a füles valami űberfaxa :D Teljesen más élmény így játszani. Bár kicsit szoros még mert a búrám elég nagy, de majd megszokom. Harlekin azt mondta tegnap, hogy kicsit halkan hallotta a hangomat, viszont én nagyon jól hallottam mindent és mindenkit . Először mikor összedugtam kicsit visszahallották magukat a többiek a partyban, de aztán elmúlt ez a furcsa anomália .
-
Nem nagyon jön már rá új játék. 9 éves konzolról beszélünk. Új játékok miatt teljesen felesleges megvenni.
A régi játékok miatt meg szerintem érdemes ha azok érdekelnek. Főleg ha PC-n sokkal nem játszottál. -
barmi #153318 Reméljük a legjobbakat ! :-)
-
xxx007 #153317 Sziasztok ,
lenne egy egyszerű kérdésem , karácsonyra szeretnék a 10 éves fiamnak ( meg magamnak :D ) venni egy 250 GB-s xbox 360-at kinnect nélkül és azt szeretném megkérdezni , hogy érdemes e még ilyet venni , lehet e tudni meddig lesznek még kaphatók rá játékok ... Köszi a válaszokat! -
Elvileg enni kell (Én még nem voltam szörny ...) és lehetőleg elkerülni a huntereket, felfejlődni lvl 3-ra, majd szétverni a power relay-t ...
Akit megölsz, az 2 perc múlva respawnol, szóval úgy kell időzíteni, hogy lehetőleg ez idő alatt daráld be a csapatot ... -
Játékfüggő, hogy szarakodi-e a psn?
Vagy játékfüggő, hogy melyik jobb?
Honnan van neked bármiféle információd erről? Mármint sehonnan, persze, de akkor mér trollkodsz? -
Köszi !!!Nem is vártam mást erre a kérdés megválaszolására!!!Mint téged!!! 
-
Az hogy Te úgy mondanád az homlok egyenest más a valósággal törvényszerűen!
A ps topic csak azzal van tele PS tulajoktól ,hogy mekkora szar a ps rendszer.De végül is ebből a szempontból vizsgálva a dolgot,ha nem megy akkor nem lehet szar!!!!
Fény évekkel jobb az xbox online rendszer a ps rendszertől És ez nem úgy gondolás ahogy te csinálod csirke csontok feldobásából és szétterüléséből kiolvasva,hanem TÉNYSZERŰEN!!!!!
Ha már szép nem lehetsz legalább hülye ne legyél!!!
-
Én úgy mondanám játékfüggő. -
Srácok melyik konzolnak jobb a online funkciója Ps-nek vagy a Ona-nak?? Mert olvastam hogy a PSN nagyon sokat szarakodik ez igaz? -
Evolveban az elso meccsen berakott szornynek.... mi a halalt kell csinalni, azt nem tudom, ot perc alatt bedaraltak xd -
Nah halofanok, 11-e kemény lesz ;) -
X360-ra gondolt szerintem. -
Zavarodott #153307 Wii U-ra... ;p -
Miért mire kellene jönnie???
-
Köszönöm a segítségeteket + #153226 :) -
Én most léptem ki, kis pihi kell ... Nem rossz, Medicet szeretem, gondolkodó szörnyeket kevésbé :)
A végén igen jó kis csapattal összerakott, elég jó fightok voltak, csak gyakran átrakott Supportnak, az annyira nem szimpatikus, főleg mivel az utolsó mapon egy teremben volt a power relay és nem tudtam használni az Orbital Strike-ot.
Érdekes egy game lesz ez :) Bár a oneshotolós homing-kődobálás annyira nem jön be ... -
Jó ez az Evolved. Csak nem talál játékost, és a menüt nézem fél órája. :D -
Csupán technikai okok végett. :D -
rohadt Halo miért One-ra jön :S -
Én megtaláltam az ellenszert! Elküldtem gariztatni a kontrollert és így nem tudok játszani :D
Ráadásul a smartglass is csak addig működik, amíg elindítom a játékot :D Szal mindent tudok a boxal csinálni, kivéve játszani :( -
Az Xbox logó, az ára, a színe és a hossza. De mindegy. :D -
Az ára :) -
Az Xbox logó. -
van bármi kulonbseg egy sima hdmi kabel es akozott amit adtak a onehoz? -
Amúgy most nem a Ryse, unalmassága akart menni a bakelit lemezen, csak mondom ne legyen már nyugtod tőlem. :D -
Ja mert nekem nincsen közbe dolgom csak egész nap játszani. :D
Mivan nem tetszik ha szivatnak? ja értem. :D
Fordítva is így van. -
Tegnap csúszkáltam kb fél órát sunsettel, közben hallgattam a srácokat a partyban, kaptam valami baszt, bedobta a képernyőt, a következő emlékem az, hogy a feleségem húzza ki a kezemből a kontrollert, és könyörög, hogy ne ruhástól aludjak.
Faszkivan :(
Valami gyors lefolyású nyavajával otthon kéne dögleni egy hetet, ami nem fertőz, és nem kapja el a gyerek :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.30. 14:08:11 -
Értettem is, csak nem szeretem :)