176877

-
Tökre nem vágom most, hogy mi ez az S verzió.
Ugyan úgy fut majd rajta az összes játék csak alacsonyabb felbontáson és nincs benne blu ray olvasó? -
Nov 10.
-
FDG Entertainment
@FDG_Games
We’re happy to confirm that MONSTER BOY gets an update for next gen consoles to support native 4K/120fps signal via HDMI 2.1 Please stay tuned! -
Jah és Harlekin nem Moby.... -
5 tv van így legalább lesz szinte mindenhol. Még a 360as fat gépem is megvan... -
Playitstore Xbox Series X 189.990FT
Áprilisig várok vele azt ugrik a tescos szatyorba
-
Ray Tracing mode a mostani generáción? Mifasz? -
Annak mi a szar értelme van, hogy három Xboxod lesz, Moby? -
Series S November 10
-
Ha lesz XSX-ed akkor miért veszel egy XSS-t is? -
Konzol világban is előrendelői árazás 114000
Le is adtam előrendelést erre is... Elférnek majd szépen egymás mellett a nagytesóval (XSX), meg a scorpióval
-
Xbox magyarország: Series S 114k -
-
Xbox Series S 299$
-
Jön next genre is a Witcher 3 melyet minden tulaj ingyen megkap!
-
-
Super Lucky's Tale mellé bekerült a gamepasszba a New Super Lucky's Tale is. Nekem korábban mindkettő kimaradt, most pótlom őket. Zseniális kis ugrabugra mindkettő, nézzetek bele, ha tudtok. :) Alapvetően ugyanaz a kettő és mégis más, mert a "new"-nak más a kamerakezelése és emiatt a pályák is változtak jópár esetben. Számos esetben viszont ugyanaz, szóval félig remake, félig remaster a "new".
Az NSLT megvan switchre is, szóval most versenyt futunk a fiammal ki maxolja hamarabb, én PC-n vagy ő a nintendon. Eddig jobban állok egy hajszállal, mert este mikor lefeküdt aludni belenyomtam három órát a gémbe. :D -
Az ő nappalija ja. :D -
toza #174654 nappalid? -
Méretileg...
-
Halo Infinite: A fejlesztők reagáltak az Xbox One-os verzió elkaszálásával kapcsolatos pletykákra -
KONZOLOKON lehet!
Steam-en van csak korlát a family Share-ban!
Megosztásnak az a lényege hogy ha van egy családod és mivel profilhoz kötött a játék mentése tudj más accounttal játszani, akár felváltva így is van értelme steamen, játszik apa majd a fia utána. KONZOLOKON engedi egyidőben IS használni, de nem UGYANAZT a profilt! -
Köszönöm,így már világos! -
Mivel nem vagy homeolva. Így csak addig megy ameddig aktív vagy az adott boxon.ha oda le homeolod akkor fog menni a te profilod nélkül is. -
Xbox Game Studios tag lehet a Bungie...
LINK -
Oké,csak azért nem értettem,mert jelenleg 1 konzolunk van és az én profilommal vettünk játékot,ami profilváltás után gond nélkül volt játszható.Viszont valamiért kiléptem az enyémmel és úgy már nem indult el a játék a másik profillal. -
igen működik!
"Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be"
Így a teljes! Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal miután oda lehomeoltam a profilomat és az enyémen azaz a saját boxon be jelentkezek! És így egyszerre mind a 2 boxon megy a profilomhoz tartozó tartalom egyszerre is.
Szerintem tökéletesen ki maxoltuk a témát -
Rosszul fogalmaztam,illetve nem nagyon vagyok tisztába a homeolással.Nem kell a két boxon való bejelentkezés,csak,hogy meg tudom-e osztani a másikkal a játékaimat illetve a GPU-t.Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be.Ha ez így működik(?) akkor tökéletes. -
Azért is írtam 2 profilt!
sőt nem véletlenűl írtam a NEM működiket se!
"Nemtudom miből szűrted ezt le de NEM működik! 1 profil CSAK 1 xbox one gépen lehet aktív. Ahogy egy másik boxon belépsz az előzőt kijelentkezteti!"
1 profil akár hány boxon is csak 1 profil!
-
Pár tényszerűség
A homeolás lényege az, hogy kijelentkezett profilnál is tud használni a homeolt tartalmakat a boxon.
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
360 és one között nincs "átjárás" így ezért megengedett a 2 egyforma profil egy időben bejelentkezés.
De one és one között nem lehet aktív 2 helyen a profil. Azaz nem lehet bejelentkezve egy időben (de nincs is rá szükség)
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
Hogyan is lehetne!?
Mert kapsz egy party invet ki és honnan lép be, ha aktív 2 ugyan az a profil vagy egy játék meghívásnál 2 ember ugyan azzal a profillal belép ugyan abba a játékba?? Meg ha már kettő aktív akkor miért nem 100???
Home opcio csak a tartalom jogosultság szolgáltató a boxnak!!
Tehát ha 2 boxod van piros és kék.
A pirosnak azt mondod te vagy a home boxom így akkor a te profilodhoz tartozó tartalmak aktívak lesznek függetlenül attól, hogy te be vagy oda jelentkezve. Érthető hiszen az a te boxod "otthon" így használhatja a család vagy bár ki akármennyi profillal.A te profilodhoz tartozo tartalmijog révén..
A kék box meg a melóhelyeden van és szünetben bejelentkezel a profiloddal ami viszont alapbol tartalmazza a profilhoz tartozo jogot a tartalomhoz és ezért használhatod.
Ez az alap eset de az olcsósítás játék megosztás végett ugye ez megfordul így mindig mindenkinél a NEM home box van otthon!
Adott esetben te KÉK boxon a BEJELENTKEZETT profiloddal játszol az X nevű játékkal
a PIROS boxon meg játszik BÁRKI az X nevű játékkal ami a TE profilodhoz tartozik, mivel oda van HOMEOLVA a TE profilod.De te itt nem vagy bejelentkezve SŐT nem is kell homeolás után a profilnak a boxon maradni, soha többet nem kell oda bejelentkezni. MÉG a a PASS-t is megváltoztatahatod!
Tehát semmi köze a duplán bejelentkezésnek a homeoláshoz.
-
De ő egy profillal kérdezte, úgy meg nem lehet. A homehoz kell egy új profil -
Homenak pont ez a lényege azaz egszere 2 profillal is tudsz egy időben játszani két különböző boxon. Úgy, hogy a játék csak egy profilra van megvásárolva! -
Nemtudom miből szűrted ezt le de NEM működik! 1 profil CSAK 1 xbox one gépen lehet aktív. Ahogy egy másik boxon belépsz az előzőt kijelentkezteti! -
Köszönöm a válaszokat!Akkor működik a dolog:) -
Állítólag dobják a One megjelenést és csak 2022ben jön a Halo Infinite.. -
Pontosan úgy van.
Lenne akkor is értelme ha nem tudnátok egyidőben mint Steam családi.
De a 2 konzolon a megosztásnál lehet. -
Egyidőben Xbox 360-on és One -on lehet bejelentkezve lenni.
Két one-on nem tudsz egyszerre bejelentkezve lenni.
You can only sign in to one Xbox One console, or one Xbox 360 console, at a time. If you try to sign in on a second Xbox One or Xbox 360 console, you'll be automatically signed out from the first console.
Home-nál nekem úgy rémlik, hogy független a játéktól. Simán játszhattok egyszerre ugyan azzal a játékkal. Ha nem így lenne akkor semmi értelme nem lenne a home-olásnak. -
Szerintem egy időben még home-al sem lehet játszani ugyanazt a játékot. De aki már használta a home funkciót elmondja ha nem így van.. -
Két külön gépen ugyanazzal a profillal egy időben be lehet jelentkezve lenni és így megosztani a másikkal az általam vásárolt játékot és játszani egymással? -
Nekem ez a játék kell! Remélem, mielőbb jönni fog Xbox-ra is, és remélem, hogy X1X-re is jön. Én ebbe szerintem több száz órát fogok beletenni.
De ha csak XSX-re lesz, akkor képes leszek csak e játék miatt megvenni a konzolt! :(