176775

-
Ferencz István #617 Hy!
Gondolom sokatoknak van Xbox-a, ha nem is a 360 akkor a sima.
Az lenne a kérdésem hogy az Xbox-okon lehet normálisan FPS-t játszani?
A másik kérdésem hogy az Xbox360-hoz lehet egeret és billentyűt csatlakoztatni? -
Nincs. Bootlemez sincs. -
És ezt honnan lehet szerezni? -
Van hozza boot lemez. -
Hello!
Lehet már 360-at kapni chippelve? -
Apronet.hu -
dbb #611 Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy hol lehet viszonylag olcsón Xbox360 core pack-ot venni??Ausztriába kinn voltam de nem volt a Bécsi Metróba. -
peter31 #610 Na sikerült megoldanod? Én vettem egy wifi adaptert és ahogy sejtettem egyből bejött minden simán csatlakozott a routerre... -
Igazi Versionös cím. :) -
Csak a kivácsiság X360 iránt, de nem értem miért fajult el idáig a téma.
-
> kevesebb lesz a feszültség
Egy topikban, aminek "a PC gyilkos" az alcíme?!? LOL -
Mindenesetre a PS3-ról ne egy X360-as topikban érdeklődj, kevesebb lesz a feszültség.. :))
Akkor már inkább itt. -
Az enyém annyi amennyi.
-
Az nem számít, én is sokkal régebbről vagyok, mint a profilom. -
nézd meg a profilomat :)
-
Mióta fórumozol itt? :) -
Versnek van stílusa. Igaz, hogy hihetetlen gyomorforgató, de a többiek csak szánalmasabb másolatok. -
IGAZIWILLIAMS #600 Azért ebből a kis csapatból UNREG-et kiemelném...őbelé szorult legalább egy kis tisztánlátás. Az igazi agyhalott az vers :DD -
Nem tudtam, h nem bírjátok 1mást 
-
Pontosan. A Playstation iránti ellenszenvemet az olyan primitív emberek váltották ki belőlem iránta mint Version, Dzson, Cián és az itt jelenlévő UNREG. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy annak idején porrá Tekkeneztem magam PS1 -en és boldogan rohantam megvenni a ps2-t. Azóta sajnos majdnem ezekkel az alakokkal azonosítom... -
Csak különbség, hogy DT nem gyűlöli élből a PS-t, ezt Vers és a többi köpködő hozzáállása váltotta ki belőle:D -
Mit nem értesz, Danielt kérdezni a PS3-ról olyan, mint Versiont a 360-ról. :) -
De PS2 előbb jött ki mint a "többiek", de most a "többiek" után fog megjeleni.
-

-
Nem árt tudnod, hogy az SG egyik legcinikusabb ember véleményét olvasod. :) -
IGAZIWILLIAMS #592 LOL -
Egyszerű. Az elmondások szerint a PS3 überkibebaszottkurvajómindentszétver. Erre jelenleg nincs bizonyíték, mert nem létezik a gép. Ugyanez elhangzott amikor kijött a PS2... most az a leggyengébb gép. -
Nem értem mindkettőtök véleményét.
-
Szép fehér papíron fekete karakterek halmaza. -
IGAZIWILLIAMS #588 Milyen lehet a ps3? Nézd meg az eddig fellelhető ingame képeket,kb. ugyanilyen... Bár iyen ütős autóst még nem prezentáltak. Btw az utolsó infók alapján nagyjából ezt a grafikai szintet tudják hozni,de egyes vélemények szerint fizikában tudnak újat mutatni. -
Hű! Anyád, akkor milyen lehet a PS3?
-
IGAZIWILLIAMS #586 "Mégis legyen vmihez hasonlítani."
Ollé,elsüthetem a kedvencem: ülj be egy autóba és nézz ki az ablakon:na ahhoz hasonlít,csak szebb ;)) -
Ez barátom ingém. Igen. Így néz ki.
-
Telcsiről az egyik a másik pedig Show-n készítették, ami nagy az esélye, hogy fake. mi az igazság?
-
Tessék -
Képet léccí!!! Megértés kérek, mert modemem van. Köszi.
-
Jelenleg nem létezik semmilyen platforrmra olyan grafikájú játék mint például a PGR3. -
Mégis legyen vmihez hasonlítani.
-
Ahoz se. Ez valahogy más.Ezt látni kell... -
Nem láttam még élőben a cuccot. És mihez lehetne hasonlítani grafikailag? giga-ultra PC-hez?