176622
-
peter31 #504 Megvettem tök jó... Nem is értem ezt a negatív hisztériát. -
peter31 #503 Új fórumos vagy?
Két-három hetes hír. -
#502 Máris feltörték az Xbox 360 másolásvédelmét
Szinte csak napok teltek el a Microsoft új játékkonzoljának megjelenése óta, egy hackercsoport máris sikeresen feltörte a játékgép által használt másolásvédelmet.
Az interneten máris terjedni kezdtek olyan játékkópiák, melyeket ugyan még nem lehet lefuttatni, ám annak demonstrálására kiválóak, hogy igenis létezik mód a lemezek "feltörésére". Az Xbox 360 által használt DRM technológia ráadásul, a kalózok közleményei szerint egy teljesen átlagos, nyílt forráskódú szoftverrel játszható ki, mely a világhálón bárhol megtalálható.
A "szabad programozók" Team PI nevű csoportja szerint csupán a feltörésekkel és azok nyilvánosságra hozatalával a céljuk csupán a demonstráció, azonban úgy vélik, más kalózoknak nagy könnyítést jelent módszerük használata. Egyelőre azonban nem tudni pontos részleteket magáról a módszerről, amivel a töréseket megoldották, ezeket a hírek szerint "földalatti módszerrel" osztják meg más kalózokkal.
Forrás: http://www.pcworld.hu/story.php?sid=5322 -
#501 Lárifári.Mégcsak most debütált a konzol...Gyerekbetegség.Majd kiküszöbölik azt az 1000-1 db szar gépet is.Megoldják.A baj az az hogy beígérték karácsonyra és muszály volt addigra legyártani x darabot,ezáltal kapkodás,ezáltal némi gigszer,de a következő szériában már csak elvétve lesznek hibás gépek.Ennyit az MS új gépcsodájának hibáiból.Eleinte nekem sem tetszet ez a sok hiba dehát a PS3 se úgy fog majd a távoli jővőben debütálni hogy nesztek 1000-1000 jó és egyiknek sem lesz semmi baja.Tessék megvárni a 2-3. széria gyártást.Egyrészt az kiforrottabb másrészt olcsóbb is ami nem mellékes. -
#500 Nem hát... én nagyon sokat játszok vele, mégsem fagyott még le 1x se stb... -
#499 Akik élőben próbálták haverok azoknak az ég világon semmi bajuk nincs vele. Nem karcol dvdt, nem fagy le, és nincs porszivó hangja. Szal nem kell bedőlni mindennek amit olvastok. -
#498 Isteni jelek... -
#497 Nyah, ezt megbeszéltük:)
Mellesleg én majdnem vettem egyet már debütkor, csak nem jött szállítmány oda, ahol előrendeltem:(
Alighanem most már csak tavasszal veszek. -
#496 Mondjuk, igaz :-) -
#495 Persze hogy nem arról fognak hírezni, hogy 2999900 db rendeltetésszerűen működik. Csak egy helyen olvasod, hogy a világon! hú de mennyi hibás. És sok rosszmájúnak rögtön ez jön le, hogy fúúú mennyi hibás darab van. -
#494 Én csak a hírekre hagyatkozok. De ha nem így van, annak csak örülök. -
#493 Te meg igen naiv vagy, ha be is dőlsz ennek a sok hibás gép maszlagnak.
3 millió darabból 100 hibás? Dögöljön meg az MS!Tyűha. -
#492 Itt olvastam az SG hírekben. Akkor szerencsés vagy, mert állítások szerint elég sok hibás gép van. -
IGAZIWILLIAMS #491 "Az XBOX 360 karcolja a DVD-ket."--Így konkrétan? Akkor az enyém valami "super advanced" version lehet,mert nem karcolja. / igaz, nem is a gép pörgetésével foglalkozom játék közben/
-
#490 No, ez nem semmi! Az XBOX 360 karcolja a DVD-ket. -
#489 Van ott már minden :-D -
#488 Azt csak amolyan pojénból irtam, ilyen szóviccféleség. Term. ilyen konzol nincs. Bár lehet, hogy a kínai piacosoknak adtam egy ötletet. :) -
#487 Ja, leesett! Nem tudom... -
#486 Tudom, hogy én vagyok a hülye, de mi az a MicroStation? -
#485 PS--->Playstation
MS--->Microstation
:D
Na demost komolyan:
MS----->Microsoft--->Xboxcsináló emberkék
(LOLka) -
#484 De akkor meg mi a MS rövidítése? -
#483 Nem írta el, mint láthatod :) -
#482 Szerintem elírta. MS helyett PS akart írni, nem? -
#481 Hát anno miért nem volt előnyösebb helyzetbe a PS2, hogy az Xbox(1) és nem Xbox165-nek nevezték el gész bácsiék?
-
#480 Még akkor sem értem :D -
#479 bocsi! #470 hsz-ra akartam szólni!
-
#478 Vássz??? -
#477 He? -
#476 Mi a helyzet a sima box és PS2? Anno mért talált ki másik nevet a MS?
-
#475 Ja, így már érthető! -
#474 Nem sok. Pontosan az a marketingmagyarázat amit olvashattál a #470-ben. Illetve az a valós ok, amit kifelé mondanak az az, hogy a játékost helyezi középpontba és köré épül... -
#473 Nem generációt jelöl. A 360-nal szerintem a kerek egészet akarják jelképezni. -
#472 Logikus... De azért sok az a 360 nem? Belegondolva, kb. 1800 év kellene, hogy egy konzol elérje a 360. generácóját. -
Olcsi2 #471 60 EUR, csak konzolos, de az boven eleg, a PDZ-ben barmelyik idopontban minimum 20 szoba kozul valaszthatsz. Igaz, a magyar scene meg eleg kicsi, az xbox365.hu Live-os topikjaban mindenkit megtalalsz. Ott a kerdeseid is gyorsabban megvalaszoljak.. :) -
Szasa001 #470 Azért Xbox360 a neve, mert rendszerint komoly marketingkutatás előzi meg egy új termék bevezetését, legyen szó samponról vagy éppen konzolról. A lényeg: az Xbox2 elnevezés a felmérések szerint egyszerűen kevesebbnek, kisebbnek tünteti fel az új dobozt a PlayStation 3-al szemben, amely ugyebár a legnagyobb konkurencia. Mivel 2 kevesebb mint 3, új név után néztek. -
#469 Nem tudok bővebben nyilatkozni mert nekem nincs még 360-am. -
peter31 #468 Értem köszi és mennyibe kerül a gold? A neten csak a konzolosok jönnek össze vagy pc-s konzolos szerverek is vannak? -
#467 Valaki megmondja, hogy hogy miért XBOX 360 a konzol neve? Mert elég fura, hogy 1-es után 360-as jön. 360 fok logikátlan, mert ugyanoda térünk vissza. -
#466 A silver változat jár alapból. A Gold-ot ajándékba adják 1 hónapra. Amúgy meg havidíjas. Ha neten akarsz játszani a gold kell. -
peter31 #465 Az XBOX LIVE hogy néz ki meg kell venni mint egy játékot? Vagy benne van a csomagban alapból?