176622
banner
  • DanielT
    Az "apa" nál leragadtam :DD
  • Sephi
    #539 :D
  • DanielT
    Mivan? :D

"!Nekem! érdekes a Fight Night 3...."
  • Sephi
    "engem"
  • DanielT
    A mondatom lényege az első szó :) !NEKEM! :)
  • Sephi
    Hat apa engem max a Godfather fog erdekeleni es az is junius szal :D
  • DanielT
    Nekem érdekes a Fight Night 3, az új Far-Cry, a Black, a Godfather, Final Fight ezek 3 hónapon belül jönnek. Mondjuk 1 kivétellel mind jön PS2-re is, de Boxon azért szebb lesz, ezért érdemes azon nyomni.
  • Sephi
    Nem en. Nezd meg gecc X-re nem jelenik meg SEMMI erdekes. Oszt Ps2-re mar az elso 3 honapban 4 olyan cim lesz hogy lexopas.
  • DanielT
    Ezért fogy olyan sok PS2 :) Mennek gallyra mint a szar :)
  • deep
    Jobban jársz, ha eladod ezeket alkatrésznek, és veszel újat:D
  • Sephi
    Azt meg vegepp nem ertem hogy a faszomba ment meg a lencseje amikor nem is chippelt es ugy vigyaztam ra mint a szemem fenyere. Csakis eredeti DVD ment bele. Igaz jo sokat :DD
  • Sephi
    Lencse ment meg Ps2-be ami alitolag 75 euro. X-nek meg az "elektronikaja?" ment meg ami nem tudom mi de az se hangzik tul jol. Szal ha az is lesz egy 50 euro... vagy nem :(
  • DanielT
    Új PS2+Box együtt 76.000 Ft, ha csippelve kell mindkettő, akkor 84,000 Ft.
    X360 Core: 90,000 Ft Premium: 110,000 Ft

Remélem ennyibe nem fog kerülni a javítás :)

• Sephi
    Nem tudom ha az a csapat e de az este sikerult megcsinalni es mar letezik mukodokepes chiplet gepecske.

Sajnos en meg csak nem is gondolhatok egyenlore venni egy sajatot (csak a cegeset hasznalom) mert volt szerencsem a mult heten hogy megment a Ps2-esem es kedden meg az X egett totalisan ki. Majig nem tudom mi a fractol. Csak a javitasok lesznek annyi mint a X360 ara es en nem mondok egyenlore le egyikrol sem.

:(
  • Zsoltika 007
    Kb mennyi lesz majd az az olcsó? (premium)
  • CHEAPBOY
    enné jóval ócsóbb:)
  • CHEAPBOY
    nemsokára mifelénk is főfele tűnnek az ócsó 360ok:)

• peter31
    Én a Globalgamenél vettem 120k -ért 2 hete.
  • deep
    Itthon 80-90 közt van a core és 110-130 közt a premium.Már ha találsz valahol:D
  • sorrow
    Helló.

Milyen árban lehet hozzájutni itthon az xbox 360-hoz? (én 100.000.- ért láttam hirdetésben)
    Külföldön 300 dollár-ért hallottam ez azért jóval olcsóbb.
  • Luiprima
    Minden ott van az NForce-n amit érdemes tudni róla "fake,not working"
  • Tobacco
    Erről mit tudtok? "XBOX 360 Boot Disk Edited *NTSC*"
  • Zsoltika 007
    Hát azért valamivel szebb lesz mint az előző generáció, de nem fog úgy ütni mint hdtv-n. De azért élvezhető lesz sima tv-n is. De a különbség igen nagy.
  • torrente
    Ha gyengus, régi tv-m van, ne is álmodozzak XBOX360-ról?
  • el bruja
  • Zsoltika 007
    Ha valakit érdekel új Battlefield 2 Modern Combat képek. ITT
  • Derapo
    Lehet,hogy rosszul fogalmaztam.Mivel lehet videofileokat átküldeni az x360-ra?
    Van rá valami progi? A media centeren kívül.
  • alph4
    Valami ICE csapat csinált már hozzá modchipet, bár több helyen olvastam hogy fake...
  • Derapo
    Nemtuggyya valaki,miként lehet a 360-ra videokat másolni?
  • CHEAPBOY
    nem csak az sír, szerintem se az az álom (még!) amit ígér a next gen. emiatt nekem jelenleg nem köll (nincs miért), remélem 1 év múlva ha ránézek minden merőben jobb lesz.
  • Super Mario
    Ha 2002-ben lennénk, akkor új!
  • CHEAPBOY
    a gamefly nyilatkozata szerint sajnos elofordulhat:(
    ők meg aztán nem kicsiben nyomják az iparrt.

www.gamefly.com
  • Zsoltika 007
    Én is hasonló cipőben járok. Nekem is a Bf2 és Cs:Source ami pc-hez köt.
  • peter31
    Én is csak PC-ztem eddig, de most kiváncsi lettem és nem bántam meg. Mondjuk PC-vel szemben az az elönye tuti meg van, hogy nem kell az alkatrészeket évente cserélni, mert elavult, meg hasonló. Ugyanakkor PC-n a BF 2 nagyon bejött szerintem ez konzolesetén nem lesz így. Több dolgot kell tartani, 1 PC 1 konzol.

A fikázódás meg tényleg nevetséges akinek nem tetszik ne vegye, miért olyan problémás "nem megvenni". Öszintén csodálkozom azokon akik fikázásra szánják akár két perc szabadidejüket is. Egyszerüen szánalmas...
  • Derapo
    Nekem is van má'n, nagyon jó gépezet.Nem karcol,nem fagyott le,nem csinál ez semmit amit ne kéne.
  • Max 36
    Ez is igaz, :D De ez nálunk már kezd elfajulni sajna,főleg a 2 rivális szekértábor között.Bevallom,nekem is az elején csak PS2-m volt,eléggé idegenkedve tekintettem az X-re.De mivel elég sok szép,és exklúzív anyag csak a Dobozra jött ki,így beruháztam rá.És nem bántam meg.Én már rég leszoktam arról,hogy a·MI harverünk jóval erősebb" kontra "az X egy pici-hibrid",és hasonló szlogeneket egymás fejéhez vágó tábor bármelyikének is az oldalára álljak.Eleve a programok adják el a gépet,és nem fordítva,ugye.Tudom,hogy Teés a nagytöbbség nem a szemellenzős fanboyok közé tartozik,nem is Nektek szántam e sorokat.
  • deep
    Na azért külföldön is megvannak a táborok és ott is van fikázódás ám:D
  • Max 36
    Ez6 így van,mind2 tábor ok nélkül köpköd egymásra,néha ebbe beleszállnak a pc-fanboyok is.Holott maga a játékélmény számít,és nem a gép tudása.Ez tényleg magyar szokás,mint sok minden más negatív dolog is,de ez nem ebbe a tpicba tartozik.
  • Max 36
    Szerintem sem rossz gép,sőt..Bárcsak már nekem is lenne.No sebaj,tavaszra csak összejön.
  • Zsoltika 007
    Nincs is mit érteni. Csak azok fikázzák akiknek nem jutott vagy elvakult pc vagy PS 2-3 fanok. Attól még hogy valami jobb is esetleg nála akkor sem kell fikázni semmit. Ez itt csak jó magyar szokás.