176912
banner
  • Attila 007
    Igazából, lehet hozzá venni átalakitót, nekem úgyvan.XBOXból kijön kétszer három rca, csak az egyik hármas analóg a másik 3 as pedig HD, és utánna átalakitás:)
  • DanielT
    Magyar címmel nem megy, írd be ezt:

State: Florida
    City: Miami
    Adress: Biscayne Blvd
    Zip-Code: 33132
  • AmcsiGyilok
    én biztos nem fogok lcd tv-t venni egy xbox miatt
    egyébként szvsz annyival biztos nem rosszabb a képea monitoron hogy megérje venni hozzá egy 400ezres tv-t monitoron még mindig szebb mint egy sima tv-n
    én a gép mellé gondoltam hogy néha bekötöm a monitorra és jáccok vele egy jót
    de csak dvi kábel van boxhoz vagy van analóg is? mert a monitoromnak csak analóg kimenete van
  • Attila 007
    Én rátettem DVi módba a Samsung930 BF es moncsimra, aztán a lcd tcv mre összehasonlitottam a Fight Night Round3 at, meg a Fifa RTWC t és megkell mondjam az LCD tv n sokkal szebb volt a grafika, meg nagyobb az egész (82cm es TV)XBOX ról legjobb kimenő HD jellel. Érdemes befektetni egy LCD tv be nemfogok reklámot csinálni, de kb egy komolyabb TFT moncsi ára kezdőrészletnek és 12 hónap törlesztőre havi 1% kamattal lehet venni most LCD tv t és igy lehet nemolyan vészes ha esetleg nincs valakinek egyben 400 ezre.Visszatérve a grafikára, hát pc n sajnos még nincsenek ilyen jó grafikájú hasonló stilusú játékok, én Fifa őrült vagyok, mindenki szinte csak lehúzta a gammát, én meg aztmondom nagyon nagyon jó, sok olyan focis dolog van benne, ami a pc s ből kimaradt, bár most majd jön ki az új Fifa Pc re majd kiderül... u.i.: megköszönném, ha valaki segitene a kettővel lejjebbi problémámon, köszönöm:-)
  • AmcsiGyilok
    sziasztok!

halottam hogy az új boxot rá lehet kötni vga kábellel (ez analóg vagy DVI?) a monitorhoz.Namost van nekem egy samsung 913n tft-m.ezzel lesz olyan szép a agrafikája mint egy hdtv-n?

aki esetleg így használja írhatna valami tapasztalatot és hoyg kb menyi az a kábel és hol lehet kapni

előre is kösz a válaszokat
  • Attila 007
    Sziasztok, tegnap vettem egy ilyen gépet, premium packot, és az egy hónapos live os dolgot nemtudom aktiválni, elindulok a Silver reg nél egy msn cimemmel, meg jelszóval, kéri a nevemet, cimemet, mert különben nemengedi a next gombot, és a postal code hoz beirtam az irányitószámomat, és az jon ki jobb oldalt hogy invalid, üssek be helyes postal code ot, aki esetleg már ezen túljutott nagyon nagyon megköszönném ha elmondaná, hogyan tette. Üdv.: Attila
  • sike
    cső
    voltam a jövöházában
    játszottma xbox 360 al
    BESZARÁS A GRAFIKA...GYÜNYÖRŰ SZÉP igyet számitógépen sem láttam...
    Grat érte...lehet h vezsek egyet...de inkább másraköltöm a pénzt mint consolra
  • Attila8805
    HI lehet láma kérdés de akkor míg nem ápdétolsz addig mennek a netről töltött nem eredeti játkok is?
  • Tomo15
    a netem az gyors szal:S
    frissitést meg csinát akkor, mikor bereggeltem a livera.
  • dbb
    Szevasztok,Nekem is bejön eddig semmi próblémám nem volt vele(le is kopogom)És egy nem túl nagy Samsung tv-n nyomom a Fifa 06:Road to Wolrd cup-ot és nagyon jó grafikája van tehát összeségében jó lett ez az xbox 360.
  • anomano
    nekem tetszik xbox,igenjo bár elég ratyi demok vannak fent mar 4 et végig vittem :D
  • Krauser
    Nem lehet, h lassú a neted?
    Vagy frissítettél már?
  • Tomo15
    köszi!
  • anomano
    köszönom
  • mb66
    szerintem kérdezd meg ezen a fórumon:
    http://www.576.hu/forum_hozzaszolasok.php?id=534

Dreampage segíteni fog...
  • anomano
    nemtudjátok hol találok halo2 eredeti ?
  • Tomo15
    Hát ez szivás:\
  • Snake11
    Hali! Nekem nincs ilyen problémám,pár másodperc és egyből csatlakozik ritkán van hogy nem elsőre!
  • Tomo15
    Hali! van egy igencsak idegesítő problémám. Az a baj, hogy a múlt hétvégén amikor megcsináltuk a liveot, és kiprobáltam a PGR3-at alig akart beengedni 1-2 server. Azt a hibaüzenetet dobta ki, hogy nem tudod kapcsolatot teremteni a bentlevökkel. Mostmeg megvettük a PDZ-t, és ugyan ezt tapasztalom.Alig akar beengedni 1-2 server itt azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy nem tudott kapcsolodni a hosthoz.Ha meg siekrült belépni akkor az olyan sever ahol max 3-4 ember van. nektek nincs ilyen problémátok? vagy meg kell elösször nyerni az egyjátékos módban azt a bizonyos pályát amin megy a server, és csak úgy lehet bemenni?kérlek válaszoljatok ha van, vagy esetleg nincs ehez hasonló problémátok mert ez igy enyhénszólva SZAR.
    elöre is kösz.
  • Tomo15
    Az a játék elég gyér...
  • FFX
    ma az MM-ben egy nagy Thomson HDTV-n nyomntam egy kört a ridge racer6-al és hát nem nagyon nyűgözött le a grafikája (se a játékmenete).
  • FFX
    MM-ben x360 core edition 99000 Ft. no comment -.-
  • winger
    Tömören:Nem
  • Tomo15
    Nem valószinű:)
  • KPeti
    Hali!

Kérdésem az lenne, h le tudja-e játszani a gép a régi x-es (biztonsági, khm) másolt játékokat. köszi
  • winger
    www.dantefanclub.uw.hu
  • peter31
    A legolcsóbb amit eddig én láttam Katt! én is itt vettem anno még 120 k-ért de hát az régen volt, így jár aki türelmetlenkedik.
  • peter31
    A media markt-ban a Konzolokat egy 17 colos monitoron szokták demozgatni ez is számít. Mondjuk amikor a 46 colos Tv-nken is kristály tiszta a kép, ha ilyenen néznéd ráadásul még HD-n, lehet hogy nem hoznád fel a pc-d.
    Jah és a jobbnak vélt game-kal nézd meg.
    Egy hasonló teljesítményű pc ára 3-400 K között van minimum.
  • killer123
    Köszönöm a válaszod!
  • anomano
    jah köszi már megvan ,hétfön hozzák királyság :D
  • Tomo15
    hivjad fel öket, hogy mi a szitu.
  • anomano
    szerdán rendeltem konzoliumon xbox360 premium de még nem jeleztek hogy mikor jönnek miért van ez ?:(
  • IGAZIWILLIAMS
    Na:
    A Konzoliumban,Konzolvilágban,Konzolstudioban,PlatinumShopban stb. egyarán 99500-100500 HUF között van a premium gép.Tehát szvsz mindegy melyikbe mész.
    A premiumhoz jár HDD,componentHD-AV és Ethernet kábel,wireless joy,LIVE headset,egy hónap ingyenes GOLD előfizetés(ingyen játszhatsz,letölthetsz LIVE-on/ról.)
    A régi xboxos játékok egy része alapból megy,egy részéhez tudsz letölteni emulációt a LIVE-ról(bővebben az xbox360.com-on)
    MP3-at nem tudsz felmásolni a vinyóra,de lemezről hallgathatsz,vagy még jobb,ha az MP3 játszódat direkt rádugod az USB-re és akkor le tudod cserélni a játékok zenéit a rajta lévőkre.
    DVD filmeket,másoltakat is,alapból lejátszik,de lehet képeket nézegetni is,vagy pc-vel összekötve ezer dolgot csinálni.
  • Ferencz István
    Hy!
    Nem tudja valaki hogy Heves-megyében Eger környékén vagy Egerben hol lehet kipróbálni Xbox360-at? Ha nem tudtok közeli boltot akkor egész Magyarországon?
  • dbb
    Szevasztok,Ma megvettem a Fifa 2006:Road to World Cup-ot és kellemesen csalódtam benne a tesztek,leírtak alapján sokkal rosszabra számitottam az igaz hogy más minta a többi Fifa de ez jobb az irányitást meg kell szokni utána már nagyon élvezhető a játék ugyhogy aki szereti a focit annak kötelező darab.
  • killer123
    Igen kérdeztem de senki sem válaszolt nekem.
  • anomano
    ezt már kérdezted sztem
  • killer123
    Hali fiuk,lányok.

A kérdésem a következő.
    Hol lehet a legolcsobban permium pack-ot venni Budapesten?
    Miket adnak a géphez?Mennek rajta a régi xbox gamék?
    Valaki be tudna linkelni egy képet a gép menu-jéről?
    Mit lehet a géppel csinálni a játékon kivűl??
    Ha a vinyojára rámásolok mp3-at azt lejátsza?
    Dvd filmet csak külön kiegézsitővel lehet csak nézni?

Bocsi csak lassan eljutok oda hog veszek egyet és tudni szeretnék róla mindet.
    Lusta vagyok szal bocsi.
  • anomano
    PGR3 jtászhatósága amuyg millen? mert grafikát néztem de nemtom miről szol a gém
  • Krauser
    Igaz, nekem a PGR3 és a PDZ van meg és iszonyat jó játékok...amúgy meg ne csak a grafika alapján dönts! Amúgy 1000-nél is több fejlesztés folyik a gépre, többek között az Oblivion, The Outfit, Gears of War, Top Spin 2 és MotoGP 3.