176622
-
#584 Telcsiről az egyik a másik pedig Show-n készítették, ami nagy az esélye, hogy fake. mi az igazság?
-
#583 Tessék -
#582 Képet léccí!!! Megértés kérek, mert modemem van. Köszi.
-
#581 Jelenleg nem létezik semmilyen platforrmra olyan grafikájú játék mint például a PGR3. -
#580 Mégis legyen vmihez hasonlítani.
-
#579 Ahoz se. Ez valahogy más.Ezt látni kell... -
#578 Nem láttam még élőben a cuccot. És mihez lehetne hasonlítani grafikailag? giga-ultra PC-hez?
-
dbb #577 A magyar Metros kártyát elfogadják az Ausztriai Metroba is?? -
dbb #576 Mindegy kinézek,Remélem lessz. -
IGAZIWILLIAMS #575 Te,fogalmam sincs...nekem kereskedő haver volt kint,és rámcsörgött: Itt a metroban van Core 195 e-ért,kell. Mondom igen,erre hozott egyet(btw csak az az egy darab volt a boltban=)) -
dbb #574 De ugy mint egy egyszerü vásárló??Tehát ha kimegyek Ausztriába lehet venni? -
IGAZIWILLIAMS #573 Dehonnem -
dbb #572 Hát akinek olyan Metro kártyája van??Akkor nem lehet kimenni venni? -
IGAZIWILLIAMS #571 Előfordulhat,nekem is onnan hozták december közepén,195-ért. De csak kereskedő vásárolhat. -
dbb #570 Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy igaz az hogy az Ausztriai Metroba 200euro az Xbox 360 Core pack?? -
IGAZIWILLIAMS #569 Vinyó kell hozzá,meg az xbox.com -on meg tudod keresni a támogatott játékok listáját(nem mindegyik megy,jelenleg kb 150) -
logan23 #568 engem is érdekel a x360 már keményen spórolok rá. de hogy van ez a emuláció ez mit jelent? hogyan játsza le a régi x es játékokat? kell hozzá net?
-
IGAZIWILLIAMS #567 Rövidesen lesz netem otthon,remélem majd tudsz segíteni amikor próbálok a LIVE-ra csatizni =)) -
Agent Z #566 köszönöm kedvességed! -
peter31 #565 Ha a box tárcsáz az OK de az olyan mintha a pc-d menne fel a net-re. Amikor a router tárcsáz be az is olyan mint egy pc és biztosítja a net-et a hálózatnak. Tehát akkor már nincs hova betárcsázni. Akkor már csak azt kell elérnet hogy lássa a boxod a hálózatot és a routered adjon ip címet a doboznak.
Bővebben az www.xbox365.hu címen tudsz infókat kérni. -
Agent Z #564 kész vok teljesen ettöl!!!
én már mindent állítottam.
az ok h a box tárcsáz be, de nem mükszik.
viszont a router nélkül meg minden pöpec!
na erre varrjunk egy szép nagy gombot mi??? -
peter31 #563 akkor viszon a boxon csak hálózatot kell beállítani mert nem a box tárcsáz be hanem a router, tehát ne ott állítsd be ahol eddig
szerintem -
hzx #562 Vágni vágjuk csak talán kicsit túlzás azt várni a fórumozóktól hogy pár hozzászólásban átadják a komplett hálózati ismeretek tudásanyagukat :) A barátod a google, beírod hogy 'dhcp' meg hogy 'dynamic dns' és fantasztikus doksikra lelhetsz 1 percen belül. Szerintem. -
Agent Z #561 dynamic dns?
mond vmit vkinek?
ez nálam engedélyezve van.csak nemtom minek... -
Agent Z #560 emgedélyezve van!
alatta van ennek is pár beállitása
pl:
-lease time
-start IP adress pool
-end IP adress pool
ennyi
annyira nem vágja senki -
peter31 #559 Nekem most nem az smc van feltéve hanem a belkin de mindkettőnél van dhcp server. Ezt engedélyezned kellene és utánna menni fog.
DHCP server > On Off
The DHCP server function makes setting up a network very easy by assigning IP addresses to each computer on the network. It is not necessary to make any changes here. More Info
-
#558 Meg. Egyikben sincs. -
Firci #557 Helló
Megtudja valaki mondani hogy a core csomagban van e demo lemez? -
#556 hátteztökjó:D -
Agent Z #555 wifis a router.
egyenesben rákötésen azt értem hogy falból modembe onnan boxba.
igy stimmol
de a routeren már nem megy át ugyanez csak egyik irányban.
nemtod kb hol találom ezt a menüpontot amivel beállítom h osszon IPt? -
#554 Lehet hát. 85 körül a core-t és 115 körül a premiumot. Reklámozni nem akarok, van pár konzolbolt, vagy apronet:D -
Malbeth #553 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy Xbox360-at lehet-e venni Magyarországon,és ha
igen akkor mennyiért?? Köszi ! -
peter31 #552 Mit értesz az egyenesben rákötésen? HA egyből a modemet akkor az más beállítás.
A roueter-n be kell állítani a hogy automatikusan osszon ip-t. Az xboxon meg automatikusan kérjen. Ezen kívül még a kábel is gond lehet ha rosszat használsz. -
peter31 #551 wifi-s router? -
Agent Z #550 nem ért vki az SMC típusú routerhez?
rákötöm a 360at és nincs kapcsolatom vele.
ha egyenesben kötöm rá ugy viszont minden pöpec!
tehát tuti a routernek van vmi problemje.
mindenki azt írja csak rákötöd és megy...
hát ez nem egészen jött be nálam.
nincs vkinek tippje
thx -
XEltergoX #549 Úgy szebb :-) -
#548 Nem mindegy, hogy milyen betűkkel van írva?
-
XEltergoX #547 Átkéne irni a topicot Xbox360-ra mert ugy helyes nem ilyen nagy betükkel. -
#546 Godfather faja lesz csak hát, kis idő mire kijön 360ra is. -
#545 Az utobbi par hzzszlas naon jo :D
Aszontam hogy "ENGEM" csak a Godfather izgat na.