176622
-
#1425 Ehhe.Hátigen. Ajánlom nagyon, megéri az árát. -
#1424 Én nagyon szívesen megvenném, de egy ismerősnek is megvan. Meg hát előbb a gép kellene :) -
#1423 jah, techdemo.
El is adnám ha vinné valaki. Nem nagyon kapkodnak érte. A Ghost recon is eladó, mert havernak megvan, bármikor el tudom kérni. De annyira nem rajongok érte... -
#1422 A fórum arról szól hogy kérdezzünk és válaszoljunk nem? -
#1421 Én ezzel az 5 játékkal vettem 120ért. Ha a játékok árát levonjuk és mondjuk 12k-val számoljuk darabját, akkor 60 volt a premium:D de jó, legyen csak 10 darabja és akkor 70:D
Aproneten találtam. -
#1420 Nekem a DOA4 egyáltalán nem tetszik. Nem sok fejlődést látok a 3-hoz képest.
-
#1419 Heh. Agyonhájpoltat nemtok.
Nekem van hozzá PGR3, Oblivion, Ghost Recon, Fight Night 3, DOA4
Ezek a legjobbak jelenleg. Amit a közeli jövőben még beszerzek tutira, az a Kameo. Amint megjelennek beszerzem: Dead Rising, Lost Planet, Tesd Drive. -
#1418 Nem tudom, hogy említettem-e de tegnap egy **** nagy HDkivetítőn játszottam. A látvány eszméletlen volt, G.R.A.W fenomenális.
-
#1417 Hűha már kezdek lefáradni a kérdésektől :P
Deep mester, te azt mondtad, hogy használtan vetted. Mennyi volt? A legfontosabb remélem ilyenkor nem nyelik le a garanciapapírt az eladók. A másik hol lenne érdemes néznem a hírdetéseket? -
#1416 És mikkel jáccó rajta? Mi most a "menő" agyon hájpolt játék 360-on? -
#1415 Az hogy kurvajó:D
Eddig 1x fagyott le, nem nagy kaland. -
#1414 Mi a tapasztalatod vele?
-
#1413 ezer bocs -
#1412 Ha az eddigiekből nem jött volna le (pl #1392), igen van:D -
#1411 Nektek van xbox360-ok? -
#1410 bocs -
#1409 Én is beírtam valamit(hasonlót), de visszavontam... -
#1408 Ha mégegyszer kérdést teszel fel erről a témakörről, tökönszúrom magam -
#1407 Akkor már nagyából megbízhatók az újak? -
#1406 Nem is akarok az első szériából -
#1405 Nyilván. 4 hónappal ezelőtt még a legelső széria futott, azóta újan már nem kapsz abból. -
#1404 Olvastam olyat hogy a csávónak 4hónap után ment tönkre
Akkor ő is egy hibás darabot fogott ki? -
#1403 Akkor júniusba meg is veszem -
#1402 Köszi a választ
-
#1401 jesszus, miért ne lennének?
Azért mert van 100-ból 2 szar, már rossz az összes?
Imádom ezt a pánikot, amit a megjelenéskor próbáltak kelteni, ezek szerint van aki beszopta:D
Óhatatlan, hogy egy új termék világméretű bevezetésénél átcsúszik pár selejt a rostán. Szó nélkül cserélik, ennyi. De nagyon kevés a hibás. -
#1400 Mert én június közepén tervezek egy gép beszerzését -
#1399 Akkor már most is vannak normálisan működő gépek? -
#1398 jaj, miért ne mennének
totál ugyanaz lesz a gép tudása -
#1397 És revizió után kijött játékok nem fognak menni a régebbi gépekkel? -
#1396 2007 ben lesz revízió, de a gyártást már most is tökéletesítették. -
#1395 odébb van az -
#1394 Mikortól lesznek a második szériás gépek? -
#1393 én is csak hd-s lcd-n láttam, szó se róla, nagyon jól nézett ki :)
csak, pl az 1280as tftmen is jól néz ki egy játék 1024ben, amig meg nem nézem 1280ban ;)
(én eddig egyetlen lcd tévén láttam nem nativ felbontást igazán jol kinézni: egy sony bravian, de az nem 250k hanem 450 :( ) -
#1392 Jah, monitor akkor a megoldás, vagy egy kb 200000-es HDTV.Én is monitoron nyomom. -
#1391 Fogod ezt a fórumot és beírod, hogy cserélnéd x-et y-ra. Ennyi. -
#1390 Ja és gondolom ehhez kéne vmi jó tévé is nem? Esetleg monitorra rá lehet kötni?
Régebbi Tv-n gondolom nem ugyan az az élmény. Főleg hogy nekem kb 20(!) éves tévém van. -
#1389 " Veszel egy játékot és azt cserélgeted" Ezt hogy érted? -
#1388 Először is próbáljuk már meg elfelejteni a warezt! Veszel egy játékot és azt cserélgeted, ha annyira nincs pénzed, de nem hiszem hogy ne lehetne havonta kiszorítani 10k-t, hogy vegyél egy címet.
Az X360 eléggé felkészült ahhoz, hogy felvegye a versenyt a dx10-es pécés játékokkal. Ezen effektek nagy része már be van építve a 360-ba.Szerintemm nézz meg egy-két játékot rajta valamelyik konzol shopban. Az élmény úgyis magáért beszél majd, ha tetszik, vegyél:D -
#1387 Valaki fel tudna homályosítani, hogy egy xbox 360-nal mit kell csinálni, hogy tört játékok is menjenek rajta?
tudom, vmi extreme firmware de ez pontosan hogy is műxik?
Új vagyok még. Soha nem volt konzolom, csak most elgondolkodtam rajta mert nem lesz dx10 xp-re és nem szeretnék nagyon befektetni vistába meg hozzá való gépbe se.
Télleg ha majd kijön a dx10 akkor konzoloknál, hogy lesz?
Kiadnak egy még újabb generációs xboxot és akkor a régi 360-nokat ki lehet dobni? -
#1386 Miért nem veszel év végén, amikor már kiküszöbölnek rajta egy pár "hibát" és játékkínálat is lesz rá. És 20-30 ezerrel olcsóbb is lesz.