176911
banner
  • lazsi
    Akarom mondani warezzel is megy a játék liveon szal ez nem visszatartó erő.
  • lazsi
    Liveval is megy a játék szal ettől nem félek. Gondolkoztam azon is h veszek 1 játékot aztán azt cserélgetemboltba 1k ráfizetéssel ami még odáig oké is lenne, mert egy dl 750ft, csak akkor 1szerre egy játékom lenne csak, és én egyszerre többel szeretek játszani, hangulattól függően. Meg ha írom a játékokat akkor meg is maradnak, nem kell továbbadni őket...
  • sector512
    Aztán majd játszol sokat online és nem is fogod flash-eltetni :)
  • lazsi
    Nah felhívtak boltból, hogy flashalve 115. Aztán meg csodálkoztak h ennyiért nem köll flash. Nah mind1 elmegyek érte, leszedek pár demót liveról aztán játszok. Aztán meg majd orvoslom a problémát.
  • Stinger 576
    Ez az Xbox 360 Flash mennyire optimális megoldás a backup futtatására? Mindegyik gépnél működik? Nem vágja záros határidőn belül haza az olvasófejet a backup?
  • lazsi
    Vácon egy boltba mivel váci vagyok. Elvileg 98kért flashelt prémiumot kapok, de gyerek azt mondta hogy van egy nagyon kicsi esélye h nem lessz okosítva...
    És mit akart rádsózni? Kenyérpirítót? Vagy egy sima xboxot? Istenem rá van írva a dobozra h xbox vagy xbox360... Sztem direkt játszotta a hülyét.
  • TrIp
    hol rendelted? egyébként a 30ezres xbox360 az tényleg kamu volt...
    hülyegyerek meg még bizonygatta nekem h mennyire új, meg milyen jó meg odadja 25ért, és hogy mennyire megéri
    loál
  • lazsi
    Kössz. De már megrendeltem helybe. Gyerek aztmondta h ingyé csinálják a flasht ha náluk veszem, de nem 100% csak 90% . WTF? Nah jó majd meglátjuk, én bízom benne h tartják magukat az ígéretükhöz.
  • sector512
    Na mi van nem mertek megszólalni?
  • Prince of Máté
    AZért 60e. ,mert használt meg az alap verzió tudod ami9ben csak a gép meg kontroller meg kábel semmi extra azért annyi
  • turho
    Így igaz. És ezek fényben azt is megkockáztatom, hogy nincs mindenre kiterjedő mérési módszer, sok paraméternek neve sincs, ami a lemezek fizikai felépítését, írás utáni fizikai változásait jellemezné. Én hithű LG-s voltam anno, utána ahogy jöttek konzolok meg egyéb dvd-olvasó bármicsodák, kipróbáltam ezt-azt, vagy 5 márkát. És rá kellett jönnöm hogy mindennel, azaz asztali dvd, hordozható dvd, xbox, x360, ps2, pstwo, Gamecube!, stb. eszközökkel a pio írókkal írt lemezek a legkompatibilisebbek (jó kacifánt lett de úgyigaz ahogy itt vagyok). :)
    Pio 109 XLA a legkedvesebb számtech cuccom azóta :) és én is tojok a sebesség-meg tesztgörbékre. Főleg hogy még olyan teszt nem volt amibe nem tudtam volna belekötni...
  • szabzol
  • s73
    Jelen esetben tökmindegy, hogy a Cdfreaks-en mit írnak, 360 esetében az NEC nem a legjobb választás, az Lg meg sz..t se ér. Igaza van Turhonak, 360-nál 108-astól újabb Pio-k a jók.
  • Derapo
    Ebben van valami nekem volt egy NEC íróm még a jóistent is megírta.Igaz amelyik lemez nem tetszett neki azt csak egyszeresen írta:(
  • arty
    pio nagyon messze van a "tetőtől" ... dvd íróban NEC a király, forumozz egy félorát mondjuk cdfreaksen ;)
  • turho
    Szerinted? Naná hogy jó. Mindenre a PIO-k a legjobbak. Már rég nem Plextor-világ van ha olvasási-írási minőséget nézünk (kényes eszközöknél, akár konzol, akár bnagymama dvd-je), a Pio-k valahogy jól csinálják amit kell :)
  • szabzol
    "PIO 111 író nmeg a világ f...sza teteje :)"

Ez most jó vagy rosz?
  • turho
    Kizárólag +r és DL dvd jó, a PIO 111 író nmeg a világ f...sza teteje :)
  • szabzol
    Még valami... Pioneer 111D jó az íráshoz ugye?
  • szabzol
    OK. Majd megpróbálom +R-es DVD-vel. Köszi a segítséget!
  • turho
    Méghozzá amiatt, hogy alapban ugye a pluszos lemez az pluszosnak látszik a booktype szerint, a minuszos min usznak. Az x360-nak egyik sem jó ha játékról van szó. Ámde a pluszos egy Pio íróval például, átállítódik sima dvdrom booktype-ú lemezzé, ész azt már megeszi a 360 dvd-je.
  • turho
    Az nagyonis lehet :D
  • szabzol
    monden=minden
  • szabzol
    Hibaüzenet nincs, nem olvasható a lemez a box szerint (még open tray sincs). A játék elvileg tartalmazza a patch-t. Lehet hogy nem -R-es lemezre kellett volna írnom? A többi játék +R-es DVD-n van, és monden ok.
  • turho
    Elkelt, de pár nap múlva lesz 3-4 darabom, igen jó minőségű egyébként (fekete, nem szürke de remek és vastag).
    Lesz még HD kábelem is (a premiumnak tartozéka, core-nak nem), illetve várható egy utángyártott profi táv 6 k-ért, le lehet stoppolni :)
  • turho
    Slysoft clonecd programmal megnyitod az image.dvd file-t és kiírod. Ha jó az iso (az nfo-ja tartalmazza hogy patchelt, tehát burn és enjoy) akkor már csak az lehet hogy a meghajtód nem komázza a lemezt, vagy a firmware hack ne a legfrissebb. van hibaüzenet? Vagy open tray és kész?
  • szabzol
    Küldtem privit.

Valaki tudna segíteni backup game kiírásában? Már sikeresen elcsesztem 2 DL DVD-t, és többet nem nagyon akarok kisérletezni, de sehol nem találok konkrét infót a neten, csak azt, hogy Pioneer író, meg CloneCD, meg verbatim lemez. Ezek mind megvannak, csak valahogy nem tudom összehozni a dolgokat:)

Szóval adott egy Image.000, és egy Image.dvd file. Melyiket kell(ene) megnyitnom? (((bocs ha nagyon hülyének nézek ki, de mindig is Nero-t használtam:)))
  • turho
    Utángyártott x360 vga kábel 1.8 méteres, 4800 pénz. Plíz PÜ.
  • lazsi
    Akkor dobják már meg egy telószámmal meg egy címmel. 50km innét gyarmat, de ha télleg 92ért adják a hackelt prémiumot 1 év garanciával akkor én felugrok a motoromra és irány gyarmat!
  • arty
    te a télapóban is hiszel amugy?

neten/vaterán sok a csaló vs. xbox360 30ezerért - tényleg nem esik le? :D
  • szabzol
    Sajnos veboldalról nem tudok, és házhozszállítás sincs.
  • Tekken5
    Ne dőljetek be senkinek se! ;) Én sem teszem.
  • TrIp
    jahh szerintem is... azt mondta küld majd egy képet a dobozárol, ha megvan bedobom ide
    kérdés: röhögni fogtok-e vagy irigykedni
  • toza #2491
    meg kb 100-200 hszal visszabb is van vmi link...egyebkent tuti hogy alap gep lesz 30 er...vagy cserep,esetleg tegla..
  • TrIp
    srác azt mondta h kapta ajándékba... de a posta nem játszik semmikép, mielőtt ennyi pénzt kiadok valamiért azt a saját szememmel látni akarom előtte:)
  • lazsi
    VAn ennek a boltnak oldala? Házhozszállítást vállalnak? El tudnád küldeni az oldalcímét?
  • tejföl
    De ha azt sem tudja, hogy mit árul... Hát nem tudom. Ha Ő 30-ért eladja, akkor vajon mennyiért vette? És MIT? Ez itt a kérdés. Te átveszel majd egy csomagot a postástól, kibontod, és mi van, ha nem azt kapod, amire befizettél?
  • tejföl
    A doboza is eltéveszthetelen, de legyen szerencséd!
  • TrIp
    kár érte, pedig itt lakom bgy. közelében, bolt nevét, esetleg címét nem tudod?
  • TrIp
    figyi, azt mondta a srác h még nem bontotta ki, és nincs most otthon, de h szerinte 90% h x360... majd meglátjuk... de ha igazad mond és bontatlan akkor nem fogom ám eladni