176912

-
Digitben van meg, -
Oks nekem úgyis csak majd QB-re kell. :)
next:
Vagy az One-os GTA-t bedobod egy PS4-esért, de a box vásárlás logikusabbnak hangzik. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.27. 22:32:50 -
Vagy előbb. Most nagyon lefoglal a w3, de eszembe jutott valamék nap, hogy mostmár szívesen beleállnék a GTAV-be megint. Az meg épp megvan one-ra. Namost vagy megveszem ps4-re is, vagy behúzok egy boxot, ha már úgyis kell majd. Még tanakodom :) (a héten már majdnem elkapott a harccideg, majdnem hazahoztam egyet, csak faszra sincs időm, szal elmaradt :D ) -
Vagy egy fél éve megvette arty :D
Koszréjderre veszem a következőt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.27. 22:27:05 -
Ha már hardver, örülök hogy szóba hoztad, na beszljük csak meg mennyiért is adod át azt a zsiros ujjlenyomataidtól szennyezett használtan vett még használtabb xbox 1-edet?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.27. 22:22:04 -
Állj le a szerrel. Komolyan mondom. Jobb lesz neked is, és nekünk is. -
oks főnök . -
És csak hogy rövidre zárjuk a további arconpörgést: a "kép" egy youtube videóból készített gif... -
>kurvára nem szép játék
Állj le a fasságokkal, már épp elég ignoráns baromságot hordtál össze egy olyan játékról, amit nem értesz, sosem fogsz, sem a grafot, sem semmit. Fogadd el, hogy ehhez nincs közöd, és sétálj el szépen a játék mellett, és ne haragítsd magadra a topikokat nyilvánvaló butaságokkal. Vagy tegyél úgy mint TomStorm: beszélgessél a platformokról, meg hogy mit vettél, ilyesmi.
-
Screen-eken csúnya, mikor játszol a sok effekt fény-árnyék-szél stb dob a cuccon, másképpen jön le, de screen-ek ocsmányok.....nekem.
Vannak játékok ahol nem.
Megemlítem....Frostbite, ugyanezt teszi, a sok csillogó lószar meg ledek meg lámpák fénye dob a játékokon, amúgy meg .....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.27. 21:44:56 -
jatekkal mit kell csinalni? :ddd -
Megint hulyesegeket beszelsz. Inkabb dobd a temat -
Mikor játszol vele. Itt a megoldás, mikor játszol.... -
Nem szép játék valóban.. :D akkor szedd már fel az állam a padlóról, amikor játszom vele, köszi. -
18+
Persze frém fontos egy pontig, csak télleg a képen szinte semminek nem volt árnyéka, és azé isten bocsássmeg ne vegyétek fikának, de ez a Witcher kurvára nem szép játék, ezt a kép is bizonyítja, CSAK VANNAK SZÉP pillanatok benne, meg a karakter jól ki van dolgozva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért oké hogy rpg, de akkor is nézzétek már meg a belinkelt képeket, szerintem semmi szépség nincsen benne, annyi szerenycséje van a játékban hogy a bevilágítás meg a szél effektek dobnak az össz látványon.
Ez a játék SEHOL nem szép, csak PC-n szebb mint konzolokon helyesen mondva.
Én meg ezt tartom túlzásnak sokszor.
Azért a növényzettől meg a talaj minőségétől gyakran elkap a hányinger.
És mindenkitől elnézést kérek, ezt én gondolom így.
És oké hogy a terület nagy, de a szemed elé nem rak több tárgyat mint más játék, a látótávolság pc-n nagy de ott is fakó low 2d-s textúrák, vagy lapok vannak a háttérben.
SEMMI nem ad olyan érzetet mintha térhatású lenne még a hegyek sem.
Nem tudom ezt valaki figyelte-e a sok shotolás közben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.27. 21:38:18 -
Nekem aztán mindegy. Frémet belokkolják és elvileg tökéletes lesz. Eleve sosem gondoltam volna hogy 30-40 közti frémre megcsinálják. Graf meg kurvaszép. -
Érzékeltetem.
PC : 1km-erig nézel bele a világba, van árnyék Ultrán.
Konzol : 300 méterig van.
0-300ig kb ugyan az van mind a kettőn. -
>Felbontással óvatosan, az nem egy fix dolog
Megint mi az istenről beszélsz? Milyen 4K? -
Felbontással óvatosan, az nem egy fix dolog, az egyenlőre opcionális, egyrészt kell egy kijelző mai tud is 4k-t, és kell egy távolság egy átmérő (képpontsűrűség) ahol már észreveszed a 4k hasznát.
Most én pl kitörölhetem a seggem mert fullhd-s a monitor és a tv, szóval azt én soha nem számítom előnynek.
Persze oda lehet írni a sorba, egyel több adat. -
Nem kell túlmisztifikálni a dolgot. Van ami med-high, meg van ami nem. És a helyzet az, hogy ha rám hallgatnának lejjebbhúznák a grafot, hogy jobb legyen a frém, mer az legalább olyan fontos lenne. -
Több de a lenti képen az a fucsa hogy szinte egy sincs, az azé durva, tuti valami a bevilágítással lehet. Ettől azé csak több árnyék van konzolokon is. -
>Ez pont az.
Meg az AF.
És a felbontás.
Ja meg a frém.
Nem arról van szó, hogy nem szép konzolokon, dehogynem szép. Ezeken a foscsi hardvereken ez is nagy dolog. Csak az ökörségek kijelentésével kell vigyázni, mer attól, hogy már megint aí wannabe fanbojkodás vanik (ráadásul olyantól, aki két hete jelentette ki, hogy a konzol az szar, és neki az vállalhatatlan), meg bele akarjuk látni a tutit, még nem válik igazzá. Szép konozlon, ja. Meg pécén tud attól szebb lenni, és jobban futni megfelelő hardver mellett. Ettől többet tényszerűen nem lehet, és nem is érdemes kijelenteni. -
Én nemtudom, de mindig jó poén ezeket a képeket nézegetni. Sajnos gamma közben nem nagyon találok olyan helyet amin ne nézni ki kibaszottuljól.
Árnyék? lehet hogy messzi messzi nincs, lehet hogy találni lehet olyan szöget ahonnan belátni a mezőt, de kit érdekel..
Árnyéka majdnem mindennek van, azt hogy messzi amit alapesetben sosem látok nincs az nem túl izgalmas.
De amúgy már meg lett szakértve h az árnyékok pont azok amik PC ultrán ilyen képen láthatóan több. Ez van. Ott spórolnak ahol a legkevesebb kihatással van a vizuális élményedre. Ez pont az.
Amúgy meg:
-
Mondjuk azon kívül semmin nem látok változást. -
What, konzolokon nincs árnyék?
Vagy a bevilágítás miatt?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.27. 21:15:53 -
Mi a helyzet azzal a bazi kevés árnyékkal? De esküszöm így kicsiben az a mosottas látvány jobban áll a játéknak a háttérben. -
Ja. Az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szép konzolokon(ámde jó szarul fut), de az ökörséget hanyagoljuk. -
köv update-ben be lesz lőve 30-ra -
Jelenleg botrány szar. Játszható az ember megszokja, de ez a 30-40 közti ugrálás azt eredményezi hogy nincs egy ép pillanata. Ja de van, a legfolyamatosabb élményt ÁTVEZETŐKBEN kapod. Amint visszajön az irányítás folyamatosan reszel az egész, mindig mindenhol. Ki volt az a félkegyelmű dizájner, programozó aki megálmodta hogy fiúk, mem kell fis 30 fps, legyen 30-40, mert az JOBB.
Baromálllatja. -
"pl. ott van, hogy ez asszem High textúra beállítás PC viszonylatban, ennél az ultra szebb ... de hova még!???"
Lehet azt mondják csak High a konzolon, de csináltam képeket, ránézésre meg nem mondod hogy melyik melyik.
Ez tipikusan az amit sok helyen említettem, csak elég ha pc-n a pc-seknek csinálnak kapcsolókat és benyomhatnak 5-6 féle minőséget, nem érdekli őket hogy szemmel láthatóan változik-e valami.
Volt hogy a ps4 és pc játék képeit netről belinkeltem csak lecseréltem a sarokban a jelzést, és akkor is a PC jelzésű volt mindenkinek szebb, holott ott ugye a konzolos kép volt. :D
Erről ennyit, nem véletlen hogy sok játékban kevés a látványban az eltérés a minimum és maximum közt. :D
Maradjunk annyiban hogy a gyárilag kiadott Witcher semmiben nem több a szokásostól!
Fps
Resolution
AA
......és itt hajefekt.
Most a peccsel nem néztem ,azt nem tudom. -
TomStorm #159584 Gyenge lett nagyon.A ló sörénye felülről ugyanaz mint mikor Hairworks ki van kapcsolva.Oldalról szép de úgy nem nézzük.
Geralt haja is kicsit változik,semmi különleges.NPC-ken nincs is rajta a Hair Tech csak némelyik mobon és Boss-on pontosan úgy ahogy írtad legalább a főhősnek megcsinálhatták volna.
Végülis ennyi,kis extra szintén de tényleg gyenge próbálkozás.
Ja és piszok nagy felbontás is kell ahoz,hogy minél jobban érvényesüljön ez a haj téma -
A foundry szerint a PC medium-high között szórja a settings-t konzolon, talán több high, de azért nincsenek csodák
Néztem viszont videókat a hairworks-ről és komolyan (!) ha nem teszik egymás mellé akkor csak egy esetben vettem volna észre pozitívumot a PC hairworks javára, amikor a griff fejét mutatják. Még a sokat látott ló sörénye, Geralt haja se mozgott sokkal meggyőzőbben. Szerintem a TressFX meggyőzőbb volt a Lára haján -
TomStorm #159582 Ja és mielőtt Moby nekem rontana csak szólok,hogy cseréből szereztem meg W3-at X1-ra:D mert nagyon kiváncsi voltam milyen is lett konzolra;) -
TomStorm #159581 TV-n meg aztán tényleg teljesen mindegy.Itt nagy eltérés csak 4K monitoron lenne.. -
TomStorm #159580 Hozza a PC magas felbontását simán.Itt ebben a játékban nincs ultra vagyis alig van különbség.
Bloom opciót használja X1 is.Hairworks-t nem de azt a PC-n se ajánlott bekapcsolni:)
PC-n van pár extra beállítási lehetőség de amúgy mondhatni ugyanaz a graf. -
Nemmondom, biztosan gecijó lesz ha 27-35-40 fps helyett simul valamennyit a pacing ... DE ... hátmennyire kurvajó már ez a gáma így is! Láttam a foundry tesztjében, hogy persze az 1080p a távolban élesebb ojjektumokat hozna, hogy a magasabb framerate mellett fix 30 frame jobb pacinget adna, de ANNYIRA el tudok merülni ebben a játékban és annyira elképesztően szép így is, hogy folyamatosan megdöbbenek.
pl. ott van, hogy ez asszem High textúra beállítás PC viszonylatban, ennél az ultra szebb ... de hova még!??? Így is tegnap este állok Velen -ben a hídnál, ahol nem engednek át pass nélkül és nézegetem, hogy a csicska útszéli royal gárdista páncélján mekkora brutál felbontású acél lemez és rozsda textúra van, hogy Geralt temerian nadrágján a steppelés öltéseit egyenként meg lehet számolni PEDIG SOHA nem látod, ha nem kezded el direkt behúzatni a kamerát a főhős és valami tárgy közé!
És amúgy igen, nekem is csak gyarapodnak a küldetések, pedig alig mászkálok. Lassan nem a lóra, hanem Geralt fejére kell szemellenző, hogy ne lássak felkiáltójeleket :D :D :D -
Biztos jön mert psre már kint van -
"An upcoming patch for the Xbox One edition of The Witcher 3: Wild Hunt will lock the game at 30fps. That's according to CD Projekt Red"
Remélem a héten kint lesz, bár kb mindegy, még hétvégén is ugyan ott leszek a játékban ahol eddig:D egyszerűen tegnap is csináltam 4 küldit, közben felvettem még 10et és kibővült közben még 2 amit már megcsináltam, de újabb szálak jöttek hozzá... hát ezt így nem lehet :D
Na mindegy, a lényeg hogy 30 fps lockkal tükörsimán kell majd mennie. Remélem nem kúrják el azt is... -
Magának akarta. :D
Látod a csontot leszarja. :D -
Jaja! nem bírta kivárni, hogy a gazdi megérkezzen, és nyomhassa!