XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell itt kiforgatni a dolgokat, meg valótlanságokat állítani. Azt hittem befejeztük, de görgesd a hogolyót, nem figyelnek rád eléggé otthon vagy mivan? Népszerűség kell? csak ne a hátamon mássz feljebb.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 20:39:21
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Miből veszem a másodikat? FF13?
Meg megint csicska vagyok mert nem játszom trendi nyugati játékokkal, mint te? 😄
Ez nagyon nagy igazság, vállalom.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg persze videóból megítélés hogy a Sunset milyen is és innen lopott onnan lopott...Meg tucatsandbox cím és kinek ez jön be kinek az.....Ésatöbbi ésatöbbi....
Szombat esti agyfasz Szektorral.<#help>#help>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sajnos menthetetlen vagy.
Adversus solem ne loquitor
Ő a füles:
katt
Eredetileg X360-hoz van, de adapterrel megy a One-nal is.
My streams: https://beam.pro/oriic
Csak itt jön az hogy nekem nem ez a stílus tetszik, a csokigyerekkel, menjünk drogot csempészni, meg gengszterkedni.
Nekem ez a maffiás, meg ilyen faszagyerekvagyok stílus annyira játékokban nem jön be.
Persze ingyen ha lesz rá lehetőség kipróbálom, de magát a fővonalat biztos nem fogom végigvinni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 19:16:17
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tudod az idő nem olyan mint a játékok fejlődése, nem áll meg soha. 😄
csak ne azzal menjen a beszélgetés, hogy ja mindenkinek más izlése van de az a tökéletes izlés ami a tiéd, másé meg a nyomorék szar.
Egyvalami meg nem izlés kérdése, az pedig nem a stílus, hanem hogy amit mondtam, és kerülöd a témát, a tartalom, gameplay, nem is azért írogatom met ezt meg akarom jegyezteteni veletek csak hogy lásd, te csak a jó oldalát jegyzed fel és hajtogatod nekem, ami meg fontos lenne mindig kerülöd, kitérsz előle.
Vagyis nem baj hogy a FF-ból valami hülye oknál fogva 15 rész van és a leggagyibb epizódban is több tartalom van mint a Sunset meg Ryse-ban együttvéve, de valamiért ez fennmaradt még egy 15.rész erejéig is.
Vagyis nem 15, mert asszem amúgy már vagy 40-50 FF játék létezik, vagy kiadás.
Ne kelljen már izlésről vitatkozni, nem véletlen szorítkozom mindig közel objektív nem izlés kérdését feszegető tulajdonságokra.
A ryse-ban pl a játékmenet+tartalom az ilyen, ha tetszik, ha nem. 😊
Ha seggenállva körbefosva pörög valaki otthon a szobában akkor is.
És innentől fogva szabad akarat van vagy elolvassa valaki, vagy nem törödik vele, nem kell támadásnak venni mindjárt, ha valaki szereti akkor ne érdekelje ez a dolog.
Sőtt, FF-val sem fognak játszani, hiába van benne sok tartalom, volt, ha egyszer valakit a stílusa kapásból nem érdekel, mint te, de nem mondhatod hogy csőjáték, mert nem lenne rá okod. 😊
FF-ban amúgy nem a karakterekre szoktam verni, hanem az általuk előhívott megidézett félistenekre.
De nem, ez a vicc része.
A FF-ban eddig legalábbis a stílus mellett a sok bossharc, meg gyüjtögetős téma, meg a 30-40-50 órás vagy akár több story tetszett, ahogy most is ezt várom minimum tőle.
És ez mellett a szabadság, minijátékok, vagy bármit.
Jó a 13. rész kicsit gyengébb lett mondjuk.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 19:10:37
milyen net kell a multihoz?
megosztott 3g-4g mobilnet az jo?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem, és ez az igazán vicces az egészben. Azt sem játszotta, csak a standalone kiegjét 😄
Szép, nagyon szép.
Fasza story, és ennyi.
Na nekem pontosan ennyi elég volt hogy 60 órát bele toljak és inkább 1 kavicsot bámulok a játékban és dróton szaladgálok mint sem
1 percet nézzem a pitypangos réten táncikáló gülüszemű csupasz csiga testű búzavirághajú ratyik násztáncát!<#kacsint>#kacsint>
Jó hát ahogy szoktad mondani ízlések és pofonok... én a páncélokra meg a vérre izgulok mások meg a buzikra...Semmi gond ezzel!!gondolom<#nevetes1>#nevetes1>
Tévedés, csak annyit mondtam végigcsúszol egy kábelen, és ennyi, ez infamousban volt előbb, vagyis ezekszerint ah belegondolsz ehhez nem szükséges végigvinni a játékot. 😊
Az meg hogy hent játék, azt olyanok mondták, akik közel végigvitték, meg nem mintha ez titok lett volna eddig is miről szól ez a cucc.
A többi tulajdonságát nem szidtam, nem minősítettem, és nem is érdekel hogy őszinte legyek.
Szóval ezt nem éppen értelmes dolog szakértésnek nevezni, hogy megjegyeztem a kábelen csúszás témát. 😊
Érted 3 órája arról beszélünk amit nem mondtam, mi lenne ha mondtam is volna valamit? 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 18:50:20
Tudod milyen a Ryse?
Szép, nagyon szép.
Fasza story, és ennyi.
Gameplay? Olvasd el mit írtam. Na olyan.
Ez nem azt jelenti hogy szar játék, mert izlések és pofonok, hanem egyszerűen másban jobb mint egy FF.
FF-el nem azért játszom hogy 5 óra latt végigfussak egy sinen és egyszeri alkalommal , vagy na 2x-i alkalommal elverjem az utamba kerülő ellenfeleket.
Most őszintéén, az a fejlesztési rendszer, meg az elég lefektetetett zölden rikitó cuccokal nem valami sokrétű tartalom szempontból, egy hosszabb filmszerű kaland, nem több.
Én csak ezt mondtam. 😊
Ezét NEM fogok veled ellentétben vitába bonyolódni,mert joguk lesz le hülyézni mint a hogy teszik is!<#kacsint>#kacsint>
Építkezik, az nem éppen egy negatívum.
Szval az a magyarázat szerintem, hogy vettl boxot, megvetted a játékot, megtetszett, és hirtelen olvastál egy kommentet, és agyfix-et kaptál hoogy gyors betámadta valaki a kedvenc játékodat, gyors basszunk oda egyet. 😊
Na azért tegyük hozzá azt se szívderítő olvasni (sőt) amikor valaki a réten hancurozó travi fiúcskákra mond hasonlót és áradozik,hogy ez mekkora remek mű...csak 1 kicsit buzis valljuk be... nem nagyon csak 1 kicsit<#nevetes1>#nevetes1><#kacsint>#kacsint>
Igen, ugyanezt mondtam mint te.
Azzal a különbséggel, hogy én nem mondtam azt hogy a Sunset egy infamous, most 18:34, és most is ezt erőlteted, totti azt mondta hogy ez nem egy infamous.
Én is ezt mondtam hogy nem egy infamous.
Most még mindig ott tartunk, hogy hülyézel, átmész személyeskedésbe, úgy hogy 2 óráa vádolsz azzal amit nem irtam le!
Jó szombat ez. 😄
Mutatom, hogy elolvasd még1x:
"Persze hogy a Sunset Overdrive találta ki a kábelen csúszást, az infészösz lopott a Sunset-től.
Meg azt hogy egy sandbox horda játék, azt is a Sunset találta fel, ilyen más játékban soha nem láttak a játékosok."
Ebben húzd alá hol jelentettem ki hogy a Sunset egy szar játék, vagy hogy egy infamous játék? 😊
és akkor majd komolyan veszlek, ez a szép , vádaskodsz, hogy tanítani meg egy pókot, neked meg válaszolni mintha a kinti bükkfához beszélnék. 😄
Leírta Totti hogy ez a játék nem infamous. Mert rohadtul nem az abszolút más műfaj a két játék!
Erre jössz azzal hogy lopott dolgok....Meg ugyanolyan sandbox mint a többi csak ízlés dolga....
Ki nem szarja le?? Ez a lopott dolog pedig már egyenesen vicc kategória, szinte nincs játék ami ne lenne összeollózás más játékokból. Ennyi erővel az Infamous meg összeollózás a Tony Hawk játékokból amikor csöven grindelsz,az is sandbox volt és ott is volt csövön grindelés!
Ezzel a gondolatmenettel az Assetto Corsa is ugyan olyan autósm játék mint az összes többi, akár a nídforszpíd.... SŐT! LOPTAK!!!
Tényleg,ignore innentől, hülyékkel találkozom napiszinten élőben nem kell még itt is egy....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 18:34:12
Nem sértődtem be hogy leszaroztad, csak mondom, hogy ez ugyanaz, ha te FF-t leszarozod, mint ahogy én valami más játékot leszarozok.
csakhogy, és most jól figyelj, nehogy te is lemaradj róla, mint Sky!
NEM SZAROZTAM LE A SUNSET-et!
Értem? 😊
Innentől nem értem az egész hadjáratot.
Én nem szoktam zsigerből ellenkezni ha egy játék nekem szimpi, másnak nem.
mi a gond akkor ezekután?
Baszott jó ez a játék a 3 is nagyon nagy volt de itt rá tettek 1 lapáttal...Vagy 2 vel...<#nevetes1>#nevetes1>
Ma ez a legfontosabb kérdés:
Kiről beszélsz?
Mivel nem beszéltem többről csak hogy igenis lopott dolgokat, érthetetlen kiről beszéltél idáig, aki nem értette.
Erre válaszolj már légyszíves, mert amit írtál most azt hajtogatod 1 órája. 😊
ÉNNN mit csinálok? semmit azon kívül hogy posztoltam valamit amire Te közvetlenül a magad faszságával reagáltál!!!!
Én a TE pöcsiparti ratyi buzi fiucskák hacurozásos remekbe szabott videódra nem ugrottam, pedig akkor is pont ez volt a véleményem mint amit most le is írtam,de pontosan ugyan úgy magamban tartottam volna továbbra is,ha TE ismétlem Te nem érzel vágyat arra,hogy a baromságoddal kiharcold az ellenkezőjét!!!
És ismét le írom csak,hogy örülj!!!A FF sorozat 1 szar volt és lesz is mindig is 1 fosnak tartottam az első kipróbálás után bottal se piszkálnám soha többet.
Befetéma most megint pár napig inkább meglátom a neved és átugrom....
Nem is tudom mi basz fel jobban....Amikor a FC4-ben tényleg lopakodok és nekem támad egy sas-és bukta lopakodás...vagy amikor belépek egy topikba és rögtön a csodálatos gondolatmeneted fogad....<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 18:27:40
Izlés kérdése. És megint elvitáztunk arról amit nem is írtam le.
Azért jöttem a platformitással, mert nem tudtam mást kitalálni hogy miért több mint a többi sb dara.
Az nem érv hogy valakinek ez a stílus jön be.
Jobban szeretem ha inkább viccesebb dolgokról csépeljük egymást, aminek értelme is van. 😊
Sky-al sincs bajom, csak meg kell értenie hogy az hogy neki mi a meglátása, az nem sgyetemleges igazság a földön és nem kell mindig belekeverni rég lezárt témákat. Én sem szoktam mással szemben.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 18:18:07
Izlés kérdése, mi? LOÁL
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Üdv, interNet gondom lenne, mégpedig hogy nincs.
A fura hogy pár nappal ezelőtt még ment wifiről, de most már nem találja a Wifit.
Gőzöm nincs hogy mitől lehet, nem nagyon állítgattam semmit.
Ha Routerre kötöm a boxot, akkor talál hálózatot, de a net nem elérhető.
Vmi ötlet?
"NEM soroltad, mondtad az Infamous-t ami abszolút nem összehasonlítható ezzel a játékkal a sínen csúszást leszámítva és teljesen más műfaj."
10 hsz óta magyarázom hogy feleslegesen írkálsz, mert senki nem mondta azt ami miatt te azt állítod hogy hülye vagyok.
Nem mondtam semmi ilyet, csak ezt:
"csúszást leszámítva"
Már fél órája, a képzelt dolgaidról vitázol velem és mutogatsz rám. Hogy írjam le hogy megértsd és lenyugodj?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 17:43:27
Darkoskodsz netán?
Mi közöd megítélni a FF-t? Mi közöd megítélni, hogy hermafrodita egyedek??
Ja mert nem tetszik neked és egyből szar. 😊
Értem, ez szép példa, mindenkinek a más véleménye a büdös. Évek óta ez van és évekóta meglepődök ezen, nem tudom mi a baj velem.
Ha olvastad a kommentemet, a látványra, és a harcra mondam hogy nekem megfelel a FF-ban, meg a karakterek is jók.
Mondtam is hogy HA másban nem cseszik el, és lesz tartalom, akkor meg fogom venni.
Most attól hogy neked vagy xy-nak büdös a FF sorozat, és mittudomén elmész szívesebben DAI-ba ogrékat vadászni, az sem kiemelkedőbb dolog.
NEM soroltad, mondtad az Infamous-t ami abszolút nem összehasonlítható ezzel a játékkal a sínen csúszást leszámítva és teljesen más műfaj.
Továbbra is várom a címeket ami ugyan így a full arcade hentelésre ökörködésre épít sandbox jelleggel csapatjátékot hangsúlyozva. A stílus minden csak nem ízlés kérdése. Kurvára más stílus a két játék.
Ez a butaságok szöveg a kedvenced,közben azt nem vetted észre amikor írtad az ordító baromságaidat hogy közben egy egész topik nézett rád röhögve annyira sikerült leütnöd a lécet a csodás meglátásaiddal Ryse témában is, ahogyan épp most is teszed.
Tényleg nincs gond,én itt befejeztem,szokás szerint mintha egy agysérült molylepkét tanítananék késsel villával enni....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 17:39:52
Ennyi.
Én csak annyit mondtam hogy lopott dolgokat, hogy azt hogy használja fel azt nem mondtam, vagyis nem volt semmiben igaza, mert senki nem mondta azt amire ő válaszolt, nem vitatkozott mással, csak önnmagával.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
És nem,nem azt mondtad, ellenben rögtön nekiáltál benyőgni hogy mimindent lop az Infamousból,meg sandboxokból. Holott senki nem állította hogy hűdemekkora innováció van vagy újdonságok.😊"
1. Nem nehéz ha ez a célja valakinek. Neten minden csicska szájhős lehet, ész nem kell.
2. Nem, nem, nem mondtam hogy mindent, figyelj oda, a kábelen csúszásról beszéltem, de mindegy.
"Akkor sorold légyszíves a hasonló sandbox darálós csapatjátékra hegyezett bulijátékokat.😊"
Soroltam, de erről beszéltem, mind más stílusban adja elő, a stílust nem kritzáltam soha, egyéni izlés kérdése, nem lehet érvelni vele összehasonlításban, nekem az Infamous laza stílusa közelebb áll, nem év játéka, csak nekem az sokkal cool-abb dizájnban, nem a régi részek, csak a Second Son, a régi 1-2-ben a kopasz faszi stílusa mér nem tetszett.
"Lásd az eseted az Infamous-al, vagy a nextgenekkel, avagy negatív véleményként lásd azt a sok ordító baromságot amit felhoztál a Ryse témában. Bírod?😊"
Mondod te, aki megintcsak butasággal érveltél ezekben az ügyekben, hogy várod el a bíróságon, hogy a tárgyalásban, elvárja az egyik fél hogy lássa úgy a dolgokat ahogy a másik fél?
Akkor nem létezne bíróság, ez pedig mint tudod te is , nem mindig a vádlottnak van igaza.
Most a Sunset stílusát beszéljük, ami értelmetlenség, nem is hoztam szóba direkt, mert izlésről hiába vitatkozunk, az nem egy fél igazsága, nem tény, hanem egy kijelentés, neked tetszik a stílusa, ennyi.
Én mondom hogy a csúszás Infamousban volt, ennyi.
Nincs gond, csak ahogy te kijelented, vagy más, én kijelentem ezt ennyi.
Nem vagyok Infamous fan, a SS-al játszottam többet az stílusban tetszik, megjegyeztem hogy baromi szép játék ennyi, nem emeltem semmi más játék fölé, és nem állítottam hogy érdekesebb a story mint ebben vagy másban, ezt már te vagy ti feltételezitek, mert üldözési mániátok van. 😊
nem lehet nyugodtan beszélni sem, mert bolhából elefánt.
Ennyike.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.22. 17:27:04
Ezt valljuk be nem nehéz...<#kuss>#kuss>
És nem,nem azt mondtad, ellenben rögtön nekiáltál benyőgni hogy mimindent lop az Infamousból,meg sandboxokból. Holott senki nem állította hogy hűdemekkora innováció van vagy újdonságok.😊 Ergo elég vicces hogy aki rögtön megjelent és elkezdte a baromságait hogy mimindenből lopott meg más játék is volt ilyen, elkezdi ezek után ecsetelni hogy kinek mi jön be....Egyáltalán hogy jön a témához???😄
"de semmiben nem több más hentelős sandbox játéktól."
Akkor sorold légyszíves a hasonló sandbox darálós csapatjátékra hegyezett bulijátékokat.😊
VÁROM ha már ennyire "lófaszt" vanik...😄
"Birom nagyon azt amikor valakinek megtetszik egy játék, és szürkehályogja lesz tőle."
Lásd az eseted az Infamous-al, vagy a nextgenekkel, avagy negatív véleményként lásd azt a sok ordító baromságot amit felhoztál a Ryse témában. Bírod?😊
Apropó bejött a játék. Igen. Szürkehályog? Nem. Nem is fogom megvenni mert tudom hogy én ezt 1-2 nap alatt maxolnám-megunnám, nekem ez csak bulijáték. De ebben nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.22. 17:25:12
Mert én azt nem vágom.
Van fél világ, akinek bejön ez a stílusú hent, van még egy világ akinek más stílusban tetzsik ez a hent, akár legyen Infamous, vagy Assassins Creed, vagy Prototype, vagy bármi mondjuk az a Dead Rising 3.
Ő abba a csoportba tartozik, akinek ez 5 perc demo (ezzel nincs is semmi baj) alatt többet nyújtott mint más játék, meg x más játékosnak.
ÉS? Ki nem szarja le? Ettől ez különb más SB henttől? Nagy lófaszt.