XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Délután ráraktam egy újságot a One-ra, estére el is felejtettem..Játszom játszom,mondom miazisten süvít ennyire...Ja hát a himaláján vagyok....Játszom tovább, mégbrutálisabb hang,lehalkítom a tévét...És ezen a ponton ugrott be a One-ra rakott újság...:D
Levettem az újság volt vagy 60 fokos, csóri One nem kapott levegőt....:)
baja sem lett, lehült semmi perc alatt.:)
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Dark
Már megint olyanba ütöd az orrod amiről gőzöd sincs. Nem a trigger rezeg, hanem a rezgőmotor. Nem lehet elmagyarázni, ha van a kezedben rájössz, de a nyilatkozatod alapján életedben nem fogtál X1 kontrollert a kezedben.... vagy de, csak kikapcsolt állapotban.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 15:44:37
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most miről is beszélünk akkor? :D
Ha így eldönötted hogy a sok fícsör FELESLEGES a DS4-en akkor nem lehet mit tenni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Motorsport 5, ha fix pályás szimulátort akarsz, Horizon 2, ha NFS-en nevelkedtél, szereted az árkád játékokat. Mindkét játék kiváló a maga nemében.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 13:28:24
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS4 meg még annyival se tölt<#nemtudom>#nemtudom>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 12:34:21
De ja ha innen nézzük extrák tekintetében jobb (vagyis TÖBB) mint a One gamepad amiben a rezgős ravaszok figyelnek csak,igaz a rezgős ravaszoknak legalább van értelme és élmény, például amikor a Forzában azon érzed mikor csúszik és mikor nem fékhatáron a kerék.:)
Összerakás tekintetében viszont messze a One gamepad alatt van a DS4, kialakításról nem beszélve....Ahogy az analóg is alig fejlődött valamit pozitív irányba....Első körben amikor a ps4-et dobozát kinyitottam azt hittem valami vicc az a gamepad és kerestem az eredetit.....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.04. 12:22:19
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Crew egy büdös nagy nulla mellette....
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ubisoft meg játékok...LÁL

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.04. 08:28:45
Gondoltam ma kicsit tovább viszem ezt a változatos szemkápráztató mármár bugmentes csodát.:)
Nagyküldetés...Irány "a hegy" egy kütyüvel keressek meg valamit...3 helyet jelölnek...1. hely..hulla...nála egy doboz zsebből...kinyitom,üres...2. hely ugyan ez...3. hely hurá megvan a kincs, rámjön egy rakás ellenfél miközben vissza kell térni a kezdőponthoz. Küldetés vége...Következő nagy küldetés... Valamit meg kell szerezni...Megyek a kijelölt pontra,kiírtok mindenkit itt is szépen nyugiban...A ponton egy ugyan olyan láda mint a hulláknál csak 4 számmal nagyobb..Persze üres,menjek tovább...Következő pont megvan amiért jöttem...Megint rámjönnek jópáran lehet darálni menekülés közben...Szuper...Akkor ha már a fő rész ilyen változatos, nyomjunk valami színvonalas mellékküldetést...Kyrat rééééjsz...Ez igen. Filmet forgatnak velünk. A feladat, valami járgánnyal végigmenni a checkpontokon. Abszolút nulla hangulat és még bárgyú is dehát ez van mi sem természetesebb mint egy ilyen mesés filmforgatás egy szinte háborús övezetben.:)
Akkor legyen egy bomba hatástalanítós mellékküldetés...Ejha...De ismerős a helyszín ahova menni kellett...pár napja itt égettem fel mindent és nyírtam ki mindenkit..De nem baj most hogy ezt megtettem és kicsesztem az ellenféllel most újra betelepült ugyan ide hogy bombákat rakjon SAJÁT MAGA ALÁ amiket hatástalanítsak anélkül hogy észrevennének...:D Ez igen! :D
Najó lassan 1 óra, foglaljunk el egy ellenőrzőpontot még....Csipával messziről leszedem az ellent. Se riadó se észrevétel, egyetlen ellenfél maradt de az leült valami fal mögé..Várok semmi...Na akkor leugrás és ernyő nyit...Földetérés éés...Nafene, beestem a föld alá és zuhanok, azt hittem FC4-el játszom nem Unity-vel!!!??
Csodás, hangulatos, változatos és bugmentes kis este volt. <#kuss>#kuss>
//Most 1-2 napig megint nem lesz ingerenciám ehhez a remekműhöz.:)
Tény és való, hogy az One kontrollere fényévekkel jobb, mint a 360-é ... De nekem pl: 360-hoz Razer Sabertoothom volt (És a Razer mindenről híres, csak a strapabíró hardverekről nem ...) és bizony ha abból kijönne egy rezgőtűzgombos One verzió, akkor a sokmilliós one kontroller menne is a levesbe azonnal ...
Mai napig nem értem, hogy hogyan sikerült ennyi pénzt beleölni a fejlesztésbe, úgy hogy mégis membrános kapcsolók maradtak ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"