XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha, főleg fps-ek.
Mozgásbetegség: pl. Tengeribetegség, vagy mozgó járműben olvasás utáni émelygés-hányás. Az OR ezekhez képest fordított mechanizmus, de a hatása ugyanaz. A kolléga pontosan leírta.
Adversus solem ne loquitor
Írsz utána róla egy 5ös-t érő olvasó naplót? NEM garantáltan NEM ,mert NEM ismersz minden részletet...
Hiába olvastál ettől az írótól 100 könyvet erről az egyről akkor se tudsz ÉRDEMBEN nyilatkozni.Azért,mert 18 fejezet nem létezik számodra.Tehát 1 kőszívű magyartanár úgy farag be 1 est az olvasó naplódra mint ahogy azok akik végigtolnak 1 játékot és kiröhögi azokat akik nem játszanak végig 1 játékot és vélekednek róla és ontják a baromságot azért,mert fingjuk nincs az EGÉSZRŐL és itt az egységnyi EGÉSZRŐL van szó!<#kacsint>#kacsint>
Ez ennyire egyszerű ne akarjon publicitást az aki nem ismeri az egészt!<#kacsint>#kacsint>
Lehetne sorolni😊
Amúgy játákról, hibákról nagyon jókat lehet beszélgetni, de sajnos ez a ritkább.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szimplán, hogy érezze az akinek szánnám,hogy lehet hasonlókat prezentálni,hogy mi az amire ekkora mellényel osszák az észt!
<#eljen>#eljen>
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Egyetértünk, csa abban soha nem hogy attól hogy nem veszed meg nem alkothatsz véleményt!!
A kulcskérdés ott van hogy MILYEN szempontból alkotsz véleményt, mert ha nem vitted végig nem mondhatsz a story-ra semmit, játékmenet az mostanában kiderül -2 óra alatt ám, ritka az a játék ami 180 fokos fordulatot vesz félúton.
De ha irányítás, stílus, kategória, azt 1-2 óra alatt simán lehet levágni.
Szóval 50%-ban értek csak egyet a szakértéssel. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
MI AZ HOGY KELL!? Ez nem kell kérdése,hanem szimplán akarom azért,mert csak.Amihez viszont senkinek semmi köze főleg hogy miből és hogyan.
Amúgy meg miként lehetne 1 szórakozást KELL azaz kötelezőként megközelíteni!?Nem is értem?
Nem kell megvenni senkinek se kell megvenni valamit nem létszükséglet,de pont ezért azoknak nem KELL véleményt se alkotni!<#kacsint>#kacsint>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én örülök hogy nem kell 1000 játékot megvennem, helyette van amit 5x.... 😄 (RE HD R)
Milyen proci van a pcmbe,vagy milyen telom van és melyik oldal elkötelezettje vagyok,esetleg mi az az autómárka amit preferálok stb...<#kacsint>#kacsint>
Tőlem biztos nem fogsz!
Viszont ezeket rendre és tehet mindenki így,hogy lássuk kinek mekkora rálátása van erre a szegmensre...
És akkor közelítsük meg másként a dolgot akkor a 90%a azért nem érdekel,mert nincs rá pénzed?Mert akkor ez szűrhető le a 2 hszedből!?<#kacsint>#kacsint>
Senki zsebébe nem turkálok,de itt egy dolog számít ki mennyi játékkal játszik játszott EZ a fórum 1 JÁTÉKOS fórum,ha tetszik,ha nem!Tehát ha valaki ITT úgy ossza az észt,JÁTÉKRÓL,JÁTÉKOKRÓL,hogy a JÁTÉKOK nagy részéhez KÖZE nincs mire teszi???Mondták a fejébe a hangok?Mert az baj mivel az meg már orvosi eset.Ne vedd magadra ezt,mert nagy általánosságban mondom...
Örülj neki legalább nem kell"ene" vele foglalkoznod és költeni se kell rá és így tehet mind aki ugyan így vélekedik!<#kacsint>#kacsint>
Más!!
7-8 Játékom van amit 360 on unalomig játszottam és most,hogy lehetőségem volt x1 en végig tolni ismét megtettem,teszem!
COD ghost,BF4,AC BF,Diablo,GTA 5,Wolfi,limbo + nem beszélve azokról amik ott virítanak a 360 as listámban pár óra játék idővel az INGYENES"warez" játéklehetőséggel WD,titánfall plants vs z. stb ÉS még is x1 en toltam mindet...
Miért? Mert akartam és azért,mert megtehettem!
Az elmúlt 1 évben 68+ játékkal játszottam miről beszéltek,hogy nincs játék???Ebből 66 X1 es!!!
Tehát csak az unatkozik aki fikázni akar aki játszani az meg csendben játszik és röhög a sok sületlen baromságon ami itt megy!!!
Ha már így nézzük meg ki mennyi játékkal nyomta 2014-be jöhetnek a megmásíthatatlan infok valami ehhez hasonló!Nézzük mennyire releváns mindenki igénye elvárása!<#kacsint>#kacsint>
<#mf2>#mf2>
Egymás izlését tiszteletben kell tartani. mert ez erről szól. Most hogy egy régi tartalmi klasszikus ujra megvenni (nem vennék meg ha az emberek nem ezt akarnák), vagy egy új ámde régiekhez viszonyítva nagyon butított játékokat megvenni 3x annyiért, eközött nem tudnék különbséget tenni, nem lehet szerintem egyértelműen kijelenteni hogy valamelyik okosabb húzás mint a másik, mert egy szoftver minőségét a játékos maga határozza meg, nem ujságtesztek.
Új címek amit most tudunk ( Júniusig )
Dying Light
Evolve
Resident Evil Revelations 2
Project CARS
Battlefield Hardline
Mortal Kombat X
The Witcher 3: Wild Hunt
Batman: Arkham Knight
Jön pár ígéretes letöltős játék is :
Pneuma: Breath of Life
Screamride
Ori and The Blind Forest
S persze jönnek a csak is újrakiadások:
Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Borderlands: The Handsome Collection
DmC: Devil May Cry -- Definitive Edition
Dead or Alive 5: Last Round
Oculus + FPS dettó: a szemed azt látja hogy rohansz meg ugrálsz, de ugye közben egy helyben ülsz -> jön az émelygés. Ezért van hogy a VR-ra inkább a szimek valók, mindegy csak a virtuális karaktered kb egy helyben maradjon (közben persze az ótó mehet alatta, de te végig ülsz IRL és a játékban is).
4K majd akkor lesz ha lesznek megfizethető tenyérnyi 4K kijelzők, jópár év még az.
(Disclaimer: jómagam csak a DK1-et próbáltam, na ahhoz tényleg fantázia kell hogy az öklömnyi pixelekből formákat is láss, de még így is nagyon fasza volt.)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
köszönöm, uram
a 4K-s ütős élmény mit mondasz, kb. mikorra tehető?
FPS-ekre gondolsz hogy pl azokhoz nem javasolt? miért?
mire gondolsz, mint "mozgásbetegség"?
Just do it :)
Resident Evil spektrum tök másik végén figyel, tényleg 20 dodó, de lássuk be egy 20 éves cuccról van szó. Na az tényleg filléres, pláne annak aki még nem égett ki 1998-ban a stílusból (ami lássuk be sok ember, hisz azóta egy teljes generáció felnőtt). Ezt pont támogatom, kicsit ilyen muzeális jellegű, őrizzük meg nagyjainkat az új generációnak szemszögből (lásd még: Monkey Island, DoTT, Grim Fandando remakek).
Nem az a baj hogy jönnek ezek az újramelegített cuccok, hanem hogy szinte csak ezek jönnek. Most még. Nemöröm, de szvsz nem is akkora tragédia aminek egyesek beállítják.
Mondjuk én fillérekért megvártam őket , asszem 1-2 játékot vettem day1....
Most konkrétan asszem a Crysis 1 is pl 2990 volt, vagy hogy.
De van a Murdered, az is 1990ft volt vagy mennyi, már nem is emlékszem...jó az nem remake meg nem HD kiadás.
Revelations 2 is """""csak""""""""" 7000-8000ft lesz azért csak mert nem tudom konkrétan egy nagyobb címhez képest mit takar a 4 epizód összesen, valamint hogy darabonként ennyi-e vagy az egész.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.23. 12:57:57
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.23. 12:53:11
Én nem vagyok fejlesztő, de azért egy ilyen mint a RE remake meg BL nem éppen kell sokat hozzányulni.
Szerintem nem akkora nagy meló.
Egy új játékra várni kell, így is készülnek, látjátok így is sok projektet félbehagynak 2 AAA cimnél mert 1-re kell öszpontosítani.
De ezek a kis Remake-ek meg újragondolt kiadások, kis energiabefektetéssel megvannak, és akit maga a játék érdekel az természetesen nem azt mondja hogy ne legyenek új játékok, feltételezem ezek nélkül sem lenne több hamarabb, így is sietősen adják ki őket.
Meg a Resident, ez mondjuk nem szereti mindenki, de egy AAA játékot sem.
Viszont ez legalább pl ha a Resi-t nézem, hetekig simán leköti az embert annyi tartalom van benne.
Míg ezt AAA szinten egy multi/coop játék tudja max kicsikarni egy átlag játékosból.
Ezért is vannak ilyen mindenre (látszólag) mindenrebólintó emberek. Mindenre bólintók, akik értékelik ezeket a játékokat.
És nem új játékok, csak hálát adnak az istenne a capcom részére, hogy nem kockáztatnak be mondjuk fél évvel előbb a tényleges megjelenésnél egy nyomorult újgen Resi7-el mert tuti elcsesznék, miért pont most nem ugye.
Hanem inkább a rajongókat kiszolgálják egy kis időveszteség árán.
Ráadásul 1/3 vagy 1/4-ed annyi pénből.
Borderlands 2 elég régi már, tény hogy nem annyira mint ezek a packok mint a Resi-Metal Gear-Silent Hill-Beyond, de olyan mint a GOTY kiadások szerintem, most a borderlands-nál.
Most azért mert nem 720p-s hanem 1080p attól nem lesz nekik ez akkora fejlesztési energia, ráadásul cell-es, ami alapon időtálló grafika.
Persze tény, fellendült a Remake-elések iparága, de amíg KLASSZIKUSOKKAL végzik mindezt, én nem fogok tuti elszomorodni, látva az új címeket sokszor.
És költök szívesen pénzt én is ilyenekre.
Értem hogy sokan ezt dühítőnek vélik, de ezek a Remake-ek nagyon jók, semmi hiba nincs velük, pontszámokban is 8/10 meg 9/10.
most az hogy a korszerűsítés átka ez a levágott kép a 4:+-asból a 16:9-re ez vele jár.
Én is a Resiből vártam egy 7. részt de főleg a 6. rész után hazudnék ha ezt most lírnám még1x, és ezt úgy hogy minden megmaradt bizalmamat nekik szavaznám.
De ez csak egy példa a sok közül..
@Totti: helyes, drákói szigorral kell megoldani, különben flamewar lesz 😊 Annyit azért utoljára hozzátennék a fejlesztő témához, hogy ez egy kreatív munkakör, nem feltétlen kell egy lapon kezelni a bolti eladóval. Remélem azt nem kell ecsetelnem hogy mennyivel színvonalasabb outputja van egy lelkes, motivált csapatnak mint annak, ahol mindenki arra vár mikor lesz már öt óra.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Valóban, senkit nem érdekel:
Border 1
Since its release, the game has sold 4.5 million units worldwide
Border 2
The game was well received by critics and was a financial success, selling 8.5 million copies
Anno hogy hidalták át ezt a gémnélküliséget? Mert nem emlékszem, hogy prevgen portokkal árasztották el az akkori gépeket.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.01.23. 11:39:01
Nem vagyok fejlesztői lelki tanácsadó, nem érint hogy mit éreznek. Ugyan olyan munkás emberek mint te vagy én vagy akárki. Azt csinálják amire pénzt kapnak, amiért pénzt kapnak, amiből megélnek.