XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Order is péntek reggel 6. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Miért nem péntekenként jelennek meg a gamák...<#confused>#confused>
De nem megy semmi nálunk esetleg lányoméknál...
Amúgy tuti kelleni fog mert baszott jó!<#vigyor0>#vigyor0>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valamiért azt érzem, hogy ez a gamé ez kelleni fog nekem ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A történelmi pontjaid se biztos, hogy értem, nem tudom, de a felbontásért régen nem sírt ennyi ember, az odabaszós címek odabaszhattak anélkül, hogy ingadozó frame rátát, frame pacinget (újhullám), screen tearinget vagy más hasonló mókusságot kiáltott volna a fél Youtube már a megjelenés előtti héten.
A RYSE pedig bár nyitócím volt és odabaszós, de pont nem jó példa - már ha a hádé a téma - mert "csak" 900 pixel magasan renderel és skáláz. Ettől persze még nagyon megkúrós epic a látvány, de a nyitócímeknél a technó mindig gyerekcipőben csoszog ...
partizan182: naa, azért a Ryse -tól ha a senki nem is, de én lepetéztem, fasza cucc az mindenhogy 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
RE is ezért köt le, rengeteg sok cucc van benne, és nem utólag vásárolható DDLC.
8 ruha van (4+4) fegyverek, játékmódodk, és 2500ft-ért vettem a játékkal együtt.
Nem tudodm, annyira legyen valami szerteágazó szerintem mint egy DDMC Resi SH.
Legyenek nagy területek, térképek, dde ne vesszen el a játékban az ember, mikor elveszel a sok apró külddetésben, és megunodd, megvan az esély hogy beleunj.
Ellenben az sem tetszik mint mikor a Ryse-ban fogják a kezed.
Jó ezért filóztam vegyem-e meg az Ordder-t.
Ddeadd Rising is mikor próbáltam, szinte tökminddegy volt hogy kivel megyek hová kit ment meg mert a sok gyilokban ráunok....nem tartja fent az érddeklőddést.
Infamous ids szép, jó, dde nem az a játék amit 80x ujra végigvinnék.
Eddidg egy ilyen jelent meg a RE nekem legalábbis.
PL az Uncharted 4 - Quantum Break eddig minden tekintetben.
Ryse, szép de játéktartalom nekem kb 2/10
DA egy rétegjáték, nekem pont nem jelent semmit.
Forzám ha lenne autós, vagy Sunset, amiben ennyire nyílt terep van és elvész a történet, azok sem tetszenek, nem érdekelnek komolyan.
Alien , na ez elmegy, kellemes meglepetés..
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
LOW-MEDIUM-HIGH-BEST-BEST HD
nem mindig elérhető mind.
Én a MEDIUM-ot tudok úgy nyomatni hogy korrekt legyen , ne nagyon kockásodjon.
Szerintem a képet nézve viszonyításképpen ez a stream HIGH vagy BEST kategória, ott képes kikockásodni. Persze a net feltöltéshez mérten. Vagy lehet Harlekin-nek jobb a nete és a legjobb minőségben nyomja, akkor ugyanaz a helyzet, a gyors forgolódásoknál full kockásodik...szerintem beálliítások rosszak.
kicsit visszább kell venni, lehet nem lesz éles de nem kockásodik majd.
Fura úgy beszélni erről hogy minden zsigereddel ellenzel bármit ami leszakítaná a pofád. De mondok példákat amik odabaftak látvány, teknó graf terén : Alien, Forza Horizon 2, Dragon Age 3, Sunset Overdrive például.
Nálam is van BEST HD, de az szinte diavetités mikor megpróbálom. 😄
PSN ID.: Beegabor
Szabad néznem kicsit? 😊
Akarom nézni hogy bénázol. 😊 /ha még játszol netán
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.27. 16:34:34
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyébként gáz, ps4-en ragaszkodnak az 1080p-hez mint a barmok,cserébe meg néha szarabbul futnak a címek....Witcher 3-nál is nagy a ragaszkodás,kíváncsi leszek mennyire lesz gázabb a frame...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.27. 14:59:41
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.01.27. 14:42:26
Úgy tudom a valós HD XOne-on nem igény, mert akkor szaggatna mint PS4-en, és különben sem látszódik a 900p és a 1080p közt a különbség 26 collon 3 méterről. AtomPC-re pedig senki sem optimalizál, arra nem is kell, hisz mindent megold nyers erőből.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
2005 X360 - nyitó lepetézős cím: Gears of War
legközelebb 2007 nov jön az 1. pofánb.szós cím: CoD MW1
2013 nov - XOne - nyitó lepetézős cím: Ryse
legközelebb ?????? jön az 1. pofánb.szós cím: ???????
ami tudja a valós HD-t?
a fejlesztőknek legfőbb ideje atomPC után meg kell tanulni XOne-ra optimalizálni
én várom 😊
Just do it :)
miért nem tudnak egy Mordor féle harcot belerakni :S
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2015.01.27. 06:11:34
1080p és / vagy 60 fps nem hardwer kérdése jelen genben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.26. 18:02:30
Hagyjátok már ezt az Evolve-ot, komolyan annyit rágódtok a béta foshalmon meg a nyilatkozatokon, mintha valami komoly anyag lenne legalábbis
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.26. 15:53:44
a) nem tudnak optimalizálni XOne-ra még, mivel hozzá vannak szokva, h PC-n atomhardvert vesz, aki lag mentesen akar játszani
b) már most gyenge az XOne hardvere ahhoz, h az új gammák fussanak 1920x1080-ban
akármelyik is, elég idegesítő a dolog
na, de melyik lehet?
Just do it :)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nagy élmény volt, anyáztam két skerázósabb résznél, de az agyalás nagyon jó volt mindenhol és a 75+18 collectible-ből csak kb 10-12 -nél használtam guide-ot, ami szintén hozzáadott az élvezethez.
88/100 (mert az ilyen mindig lehetne hosszabbbb)
Utoljára szerkesztette: barmi, 2015.01.26. 08:18:21
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |