176877

-
Üdv! Live megy most Nektek? Mert nekem nem tud csatlakozni. (Box360) -
Megnéztem a Mad Max-et
Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot, Nem akarom a játékot.
DE. -
barmi #161795 Jöhetne már !!!444 
-
Na mindjárt lejön Gears of War Ultimate Edition, lássuk milyen lett. Alap sorozatot nem játszottam úgyse. -
Tegnap nekiálltam a Lara Croft and the Temple of Osiris-nek.
Játszhatatlan.
Irányítás fapados, nem azt csinálja amit akarok, elvileg platformingolni kell, de képtelenség pontosan ugrani. Animáció gyatra ami hozzátesz még egy jó adaggal az egészhez és a frém 30 vagy mennyi, de azt érzi az ember végig hogy nem annyi. Teljes mértékben élvezhetetlen az egész. -
Forza Motorsport 6 Mods
Röviden a Halo koponyákhoz hasonló rendszer. Ha aktiválod akkor több xp gyün ki a nyúlból, de nehezebb lesz a vezetés és a körülmények. Viszont vannak szerecsenfiú pakkok is amik ellenkezőleg, segítenek.
Nyilván ha akarod használod, ha nem akkor nem. -
-
árat, forrást nem tudok, de ha szerzel EU 220-230 tápot, akkor természetesen tökéletes lesz, hiszen a power output minden esetben ugyanaz, az xbox nem tér el régiónként -
Schakal79 #161789 Köszönöm -
Így van. GOLD kell hozzá persze. -
Schakal79 #161787 Üdv!
Hogy tiszta víz legyen számomra a pohárban:
EA Access -t egész évre kifizetem, vagy akár csak 1 hónapra, és ennek fejében játszhatok a battlefield 4-el (multiban). Nem kell megvásárolnom a játékot lemezes vagy digitális formában.
Jól értelmezem? -
-
xidiotequex #161785 aha és ha beszerzek egy eus psu.t azzal akkor menni fog biztonságossan. Mennyi lehet az ára egy ilyennek? -
Blake6 #161784 Nálam is szarakodik a Live,nem vagy egyedül... -
barmi #161783 -
-
itt bújkálok mindig csak nem mutatkozok :D .... silent guardian, watchful protector ^V^/ -
Igazad van rosszul fogalmaztam tehát tudhatja!A lényeg,ha rá van írva akkor tudja.
Még jó hogy figyelsz!
-
-
például :/ -
hátööööö ... izé ... ott a linken én nem pont azt olvastam
Persze ha a hasán jelzi valami, hogy 100-240V típus akkor oké, de a szöveg - legalábbis amig olvastam - csak az egyforma KÜLSŐ designra utalt és utána írja is, hogy régiók közt ne tessék használni idegen PSU-t
csakmondom ... -
xidiotequex #161776 Szóval akkor ha jólesejtem elég az átalakító vagy eus kábel :) Köszönöm szépen. Holnap érkezik ide mindkettő remélem nem füstölünk be :)
Utoljára szerkesztette: xidiotequex, 2015.08.18. 09:22:10 -
Másnak is szarakodik a Live 360-on? -
Nah tegnap megjött a másik kontrollerem is.Tehát mind a 2 kontrollert MS gariba cserélte!!Van 2
teljesen új kontrollerem lassan 2 évi használat után!!!
Tökéletesen hangtalanul zörgés recsegés nélkül működik mind a 2!
MS
-
"olyat is olvastam hogy csak siman kicserelem az adapter kabelet egy eus tapkabelre"
Amerika ugye 110 v os rendszer de előfordulhat,hogy tudja a 230 at,mert számtalan TÁP tudja a 110 és 230 voltot.Ekkor elég a kábel csere vagy 1 szimpla átalakító.
Ezzel meg is oldódott a dolog!!!110-230 at tudja! -
A végét meg mostanáig csipázom h mi a jó isten lett az egyes szereplőkkel ( 2 csajjal konkrétan... ), akikről egy szó nem esett nem is láttam őket és ahogy olvasomn utána sem lehet őket megtalálni a világban... WTF? DLC ready? tényleg az lesz hogy majd a DLCben feltünnek és makognak párat miután megmentettük a világot?! LOLLLOLLOLLL DLCbe érted..... CDP 
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.17. 17:19:59 -
HARD és 33as.
Mind a két BOSS könnyű volt elsőre simán meglettek. Erősen túlfejlődem / gyatra balansz. -
TomStorm #161770 Mekkora szinttel fejezted be és milyen fokozaton? -
Sose toltam végig :D új lesz! -
Én várem.
Meg win10-re jöhetne már a Killer Instict -
Én is öklendeztem mikor a hir volt hogy DLC lesz a NG+ :D -
totál nem hoz lázba a 3x végigtolt gears 1 :D -
-
Nem igénytelenek, sámánok! Te ezt nem értheted, ez egy külön faj. -
Akad az pécén is, nemcsak ps4-en. Itt nem arról van szó, hogy mondjuk hülyék a konzolhoz. Ezek igénytelenek. Nyilván nem arról van szó, hogy legalább azt ne tudnák megcsinálni kellően reszponzívra, nem. Ezek úgy vannak vele a parasztnak jó ez így is. Anyját ugasson. Megkapja ingyen azt a dlc-t, amit kivágtunk akésztermékből, elneveztük dlc-nek, és most csepegtetve odaadjuk ingyen. DLC newgame+. LOÁL bazdmeg. -
Pláne meg az hogy mindenki leragadt annál a kicseszett mocsárnál. Addig sámánozták amíg 20.0 nem lett. Teljesen mindegy hogy mennyire szar ha szar. Stressz teszt? LOL ott voltál 1-2 órát amíg kellett a story elején utána hacsak nem csinálsz valami 10edleges dolgot a büdös életbe nem kell visszamenni. Viszont a stotyline folyamatosan szar fps, azt nem kell impróvolni meg tesztelni, mert minek?! 15 féle peccs után ennek fix 30on kellene mennie mindenen szó nélkül, de ha nincs imprúv akkor az magától nem fog... a kérdés az hogy kit áltattak ezek, mert aki játszott vele és abbahagyta ( mint én ) a fosadék peccsek miatt, azt biztos hogy nem tudták átvágni hangzatos PRal, meg twittekkel.
Azzal nekem nincs gondom, hogy valaki béna. Ennyire tellik. Azt is túlélem hogy 1day nem perfekt. Azt már nem tudom befogadni hogy jófejségből kummantanak minden peccs logban hogy így meg úgy lesz jobb miközben dekával sem jobb - szarabb. Mondták volna azt at 1.1 után hogy az egy ennyi. Elfogadom, hogy bénák és ez így ennyi, nem reményekedek, nem várok, nem hiszek. Semmilyen pozitív elvárásom nem lesz a jövőben. Ha meg erőlködnek, annak legyen pozitív látszata. Mert hogy tele van még mindig nyilvánvaló sutaságokkal azt garantálom....
PS4en az item menü már nem akad? volt rá valami, de abból rohadt mód kimaradtak a boxosok, mert használhatalan úgy szaggat. MOST IS.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.17. 14:34:05 -
Szegény ember vízzel főz. :D -
Nemtudom boxon mi van most, de az 1.08-al lett legrosszabb PS4-en, mert a frém ugyanolyan moslék, csak mostmár másodpercenként grafikai bugok is vannak
-
Ez olyan a DF-nek, mint a "750Ti-n pici húzással fix30".
Ha picit húzol rajta, és beraksz mellé egy 960-at, ezt meg kiveszed, akkár meglesz a fix30. Talán.
(nembiztos).
-
igen, jobb volt talán 1.1-nél, de az 1.07 egy katasztrófa. most már simán játszható
de az egyik DLC mellékküldetést még mindig nem csinálták meg
kezd kiábrándító lenni :|