176911
banner
  • Harlekin
    Sok sikert hozzá! Június 9, 2014 óta volt pár frissités!!!És ez mindig ez előkelő helyen volt!
    Viszont Ms erről már nyilatkozott és közölte,hogy nem erre találták ki és pont.
    Ha nem érint azaz nem is használod miért hiszed,hogy faszul működik?
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.08.29. 12:56:26
  • Moby
    A uservoice feature request lista élén áll, szal úgy tűnik elég sok embernek böki a csőrét. Voteoljátok, csak felfigyelnek rá előbb utóbb (tényleg eléggé agyfasz, ha ez így működik most).

/dobtam rá én is egyet, bár nem érint, de nem szeretem ha valami faszul működik.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.29. 12:45:01
  • Harlekin
    Vagy NEM,ha nem dugja oda.Mivel feltételezi,hogy már előtte is volt neki és tudta használni x 1 nélkül!Az "is" a lehetőséget adja meg az ő általuk kínált feltételekkel.
    De amúgy meg pont telibe szarom azt,ha valaki értetlen...Írjatok MSnek,hogy szerintetek ez így van ahogy Ti gondoljátok majd max ők is leírják azt amit Én és még ráadásnak pontosan ugyan így ki is röhögnek benneteket,hogy egy ennyire logikus ésszerű általuk kitalált dolgot képtelenek vagytok felfogni.

Na de komolyan írjatok nekik és tegyétek ide ki a válaszukat!
    Kíváncsi vagyok MS is úgy gondolta ahogy Ti vagy úgy ahogy Én.De nyilván nem úgy ahogy Ti,mert akkor úgy működne.
  • Totti5
    Jóféle.

• Macccy
    Gémere válogatja persze, de szerintem a Forza 6 majd odaáll a Horizon 2 fanok elé, lehúzza a cipzárt, előveszi a faszát és arconcsapkod mindenkit, hogy hallóóóóóó ... Kurvajó lesz na.
  • Zavarodott
    "Xbox One konzolról is kezelheti"
    Akkor az "is" nem kell a leírásba és mindenki boldog... q;)
  • Snexi
    Én tavaly a Horizon 2 miatt vettem One-t,az volt az első konzolos autós játékom.Sok NFS és Shift 2 után óriási volt a kontraszt.Azt az érzést már nem lehet felülmúlni sajnos :D
  • Harlekin
    Ezt írtad: "hogy ezt szándékosan NEM erre találták ki!!!!!!!"

Most is ezt mondom mit eddig végig első hsz óta !!!

Ott az általad berakott szövegrészben az értelmezhető forrás! "akkor az Xbox One KONZOLROL IS kezelheti a tévés tartalmakat.
    Tehát a KONZOLRÓL és ezt meg elég érdekesen oldod majd meg KIKAPCSOLT állapotban!!!
    Tehát a gyártó szerint rohadtul nem arra találták ki mint amire TE szeretnéd használni.Azaz egy 5 forintos hdmi toldónak!

Nem a mire dolgon volt eddig se a hangsúly hanem a hogyan és miként amit képtelen vagy értelmezni pedig mint a példa mutatja Totti tudja és még ezen az egy általa hozott dolgon kívül is számtalan opció létezik ami re kitalálták azt ami miatt bekapcsolva kell lennie.

Ne is kezdjél vele semmit...Éppen elég az,hogy 5 hsz után ami az ÉN mondandómat támasztja alá és a konzol is csak azt teszi amit kell azaz a hdmi in csak on módban működik se vagy képes felfogni,hogy miért!

Engedd el azt a dolgot fogd fel úgy,hogy direkt kibasztak veled!
  • Totti5
    Dehogynem, ki lehet.

Settings - Preferences - Allow broadcasts and Game DVR uploads
  • Rage47
    A jackes az ujabb verzioja a kontrollernek. A masik meg azert jo, mert lehet ra adaptert tenni.
    Az uploadot tudtommal nem lehet kikapcsolni. Bizonyos jeleneteket magatol is felvesz. De miert zavar ez?
  • Macccy
    Nemigaaaz, nem igaz mekkora jó cucc lesz ez a FORZA 6 ..... aaahhhhh ez ... ez durván jó lesz! Non-stop ezt fogom baszatni legalább egy hónapig
  • Snexi
    köszi! :)
    Utoljára szerkesztette: Snexi, 2015.08.29. 00:22:50
  • Totti5
    Ez a funkció USA-ra van kitalálva. Interaktívan lehet nézni sportot pl. Úgy van értelme, hogy megy az X is és közben meg nézed a tartalmat egy azon képernyőn. Bár ez kinectel volt buli, a franc tudja mennyire lett sikeres.

Az biztos hogy kapjabe mindenki, mert a Gears DLC kódkártyáról simán el lett hagyva a kinect beolvasós BR kód....... köszönöm.
  • davidka003
    Nem kár érte. Úgyis fos lett volna. Mikor tologatták a megjelenési dátumot én már akkor mondtam, hogy lehet ki sem lesz adva.
    Van nekünk fasza Xbox One verzió.
  • gduck
    Úgy látom soha nem fogunk ebben egyetérteni :D

Ezt írtad: "hogy ezt szándékosan NEM erre találták ki!!!!!!!"

A gyártó szerint erre találták ki:
    "A beltéri egység csatlakoztatása a konzolhoz
    Megjegyzés Ha nem rendelkezik kábeltévével vagy műholdas vétellel, akkor hagyja ki ezt a szakaszt.
    Ha csatlakoztatja a kábeltévé vagy műholdas vétel szolgáltatójától kapott beltéri egységet a konzolhoz, akkor az Xbox One konzolról is kezelheti a tévés tartalmakat. Ezt a következő módon teheti meg:
    Húzza ki a tévéből a HDMI-kábelt, amellyel a beltéri egysége a tévéhez csatlakozik.
    Csatlakoztassa a kábelt a konzol HDMI IN portjához."

Ezt szeretném én, AMIRE KITALÁLTÁK! HIDD EL! De mivel 10% játk és 90% TV nézés, azért a 90%-ban NEM FOG FELESLEGESEN bekapcsolva lenni az XO. Ha ez a megvalósítás szerinted logikus (hogy bekapcsolva kell lenni állandóan az XO-nal), akkor ezzel nem tudok mit kezdeni! :(
  • Totti5
    "After months of development, Warner Bros. Interactive Entertainment has come to the regrettable conclusion that we cannot release Mortal Kombat X for PlayStation 3 and Xbox 360. Please know our teams worked diligently to meet the quality standards set by the current-gen versions of the game. We were not able to get the PS3 and Xbox 360 versions to the quality expected of a Mortal Kombat game and are very sorry for not being able to deliver the products as originally planned.

If you pre-ordered Mortal Kombat X for PS3 or Xbox 360, please go to the retail location where you pre-ordered the game and you will receive a full refund. "
  • Totti5
    "EA Access tagként már eleve nagyszerű ember vagy, éppen ezért nagyszerű meglepetésünk van a számodra. Csak ezen a héten minden EA Access tag ingyenes példányt kap a Battlefield 4! Naval Strike kiegészítőcsomagból. Csak látogass el az EA Access alkalmazásba Xbox One-on szeptember 3. előtt, hogy beváltsd az ajándékodat, amit végleg megtarthatsz."
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.28. 22:38:57
  • Totti5
    Ez IS, jön konzolokra. ( már lassan keresni kell ami nem, ebből a szempontból jó h megnyíltak az indián kapuk, mert sok minőségi nafta csordogál szinte biztos hogy idővel ). Csak vennék már külön kategóriába X1en, mint 360on az árkédokat!

Új kiegészítővel együtt ( ez PCre sincs még ). Gyerek túlélő kontentel.

• TDC Geronimo
    legnagyobb büdösbunkóparaszt karakter akit valaha láttam.
  • Totti5
    Ez kur.ajó! :)))

• Bogdogege
    http://news.xbox.com/~/media/images/media%20assets/xbox%20one%20games/forza%20motorsport%206/20150827%20-%20forza%20motorsport%206%20gone%20gold%20announcement/fm6_car_graphic_esrb-01.jpg
    Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2015.08.28. 21:41:17
  • Snexi
    ez a kép nem található meg valahol nagyobb méretben?
  • Moby
    Nem feltétlenül másik gears of warra gondoltam (nyilván nem ugyanazok készítik ezt meg azt) :)
  • Totti5
  • Moby
    Nem, nem kellene. Ennyi energiával és munkával újakat kell készíteni.
  • orichalcos
    Na ilyennek kellene lennie minden remake-remaster játéknak.
  • Totti5
    Nos, ez nem hazudik.

Modell!!

Cutscane

Ezt nem lehet megunni.

Még mindig nem.

Random object.

Égbolt, háttér!!! Egészen monumentális hatást ad az egészenk.

Mimika, animáció, kidolgozás remek!

Gameplay közbeni modell, rázúmolva.

Fények!

• Botond #161884
    Egy részük. Jelenleg viszonylag kevés (már ez is 100as lista asszem), de folyamatosan bővül a skála, teljes kompatibilitás viszont szerintem nem lesz sosem.
  • AniP
    Sziasztok! Kinéztem magamnak a media marktba egy Xbox One-t. 360-asomat szeretném lecserélni. Kérdés: a 360-as játékok futni fognak rajta?
  • darkSectorxxx #161882
    K.O. :)
  • darkSectorxxx #161881
    +1
  • darkSectorxxx #161880
    +1
  • Harlekin
    "a neve HDMI-passtrough" Tisztába vagyok a dolgokkal!
    Te nem vagy tisztába azzal,hogy ez NEM az és Te nem érted meg azt amit Én írok,hogy ezt szándékosan NEM erre találták ki!!!!!!!
    És erre írtam azt,hogy ha minden képen ragaszkodsz ahhoz ami nincs az orvosolható!!Ennyi!!!De nem számodra csak ez létezik megoldásnak ami nincs!
  • TDC Geronimo
    Én már mgsel is álmodok :D
  • orichalcos
    Még 4 és fél nap...De nehéz a várakozás.
  • gduck
    Szerintem mindkét konzolon ugyanolyan gyönyörű :)
  • Totti5

• darkSectorxxx #161874
    Ez csak ? P
  • gduck
    Ez így van és csak azért vagyok ennyire "felpaprikázva" mert nekem ez iszonyat nagy csalódás volt. Persze ettől még imádom az XO-t, hiszen nem ez a lényeg ;)

Totti: "csak" 460 ;) Már csak 2 hét! :D
    szerk: jééé, most tátom hogy írtad: kedden demóóóó!!!
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.08.27. 20:30:25
  • gduck
    Látom végképp nem érted :D Nem boszorkányság, a neve HDMI-passtrough. És Instant on módban NINCS kikapcsolva a box. És már ne is haragudj, de miért olyan HIHETETLENÜL ŰRMISZTIFIKÁCIÓS dolog az, ha felfűzöm a TV-t a boxra és használni akarom ezt arra amire kitalálták a fejlesztők, de nem tudom, mert TV-t nézni csak ÁLLANDÓAN BEKAPCSOLT állapotban lehetne???

És NEM KELL HDMI splitter meg PIP, mert NEM azt akarom használni, hanem a BOX funkcióit. Így érthető?