XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nincs olyan hogy magyaron vagy ott vagy ahová állítod...
Csodálkoztam is, mert ez a net nélkül nem megy dolog még régebben volt egy lehetséges teória.
(mondjuk szerintem is mennie kéne)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.03. 17:02:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én még ráadásul Magyar live-on is vagyok ami kb a legszarabb😊
Az vicc lenen ha offline nem tudnál játszani.
Komolyan? Még akkor is ha az elsődleges konzolodra van letöltve? (Azt értem hogy a Hómolással rá vagy utalva az élő Live kapcsolatra)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"De sebaj, már csak háromnegyed óra és mehetsz haza használni a játékaidatI! Jipí! "
Így van ne is mond Tegnap is vettem 1 játékot és bele se néztem...NINCS időm...Úgy irigyellek benneteket,hogy nektek van időtök ezen agyalni,hogy mi az ami szar és miért szar...<#nevetes1>#nevetes1>
De sebaj, már csak háromnegyed óra és mehetsz haza használni a játékaidatI! Jipí!
Igen mert az összes ilyen 1 idióta barom!Tehát csak röhögni lehet rajtuk!
Kicsit el vagy tévedve szokás szerint!
NEM mindent eszek meg,de amit nem eszek meg arról nem vitázom.Veled és másokkal ellentétben!
Ti vagytok azok akiknek az étteremben a madártej is szaros !
Igaz az éttermen kívülről az ablakon néztek be és esetleg csak elolvastátok a kinti étlapon szereplő árát,de elmondjátok,hogy savanyú a madártej és ezt azoknak akarjátok bemesélni akik bent jóízűen ettek.És csodálkoztok,hogy ki vagytok röhögve!<#vigyor0>#vigyor0>
Jó persze kellenek az ilyen véglények a TE szavaiddal élve akiknek savanyú szőlő!
Olyan emberrel vitázol aki egy étteremben mindent megeszik jóízűen ha éhes, még ha egy kupac lótrágyát raknak elé azt is,és utána megmagyarázza hogy ez így jó és röhög azokon akik a lótrágyát nem fogyasztják el.😊 Ezen nincs mit megérteni, vannak ilyenek is.😊
És igen a DL teknója szar, de minden platformon, lévén eleve az alatta futó motor fos. Ettől függetlenül a játék egész kellemes csalódás, sokkal élvezhetőbb mint az DI-k voltak.
Senki nem veszi magára,főleg olyanoktól nem akik nem is látták XO-n vagy sehol!<#kacsint>#kacsint>
GT: Halboy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ma indul a hardline ? Ja, nem mert még le is kellene tölteni 😄 Meg hát helyem sincs... valamit törölnöm kell, hogy elférjen a gépen mert gondolom 40 GB körül van az is :\
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha van rá időm nem megyek ezek mellett el és mivel most "DOLGOZOM" így van rá időm...Eszem ágában sincs 3 után írogatni vagy ezzel foglalkozni amikor mehet a game.
Guacamelee pörgött most ki (X-en is van, vegyétekvigyétek , nagyon fasza), előtte Swapper és Infamous; a Wolf Among Us meg az Unfinished Swan végén járunk az asszonnyal, FarCry nagyon beszippantott, kb 30 óra után 66%-on vagyok, mellette DriveClub kis ótókának. Mordor és Lasszófasz meg elkezdve várja hogy sorra kerüljön.
Továbbra sem értem miért veszi mindenki magára hogy a DL technója XOne-on hagy kívánnivalót maga után.
SEMMI!
Ezek a dolgok csak a csökött agyú tech nyomorultaknak élmény vagy keserűség,számolgatnak és le se szarnak 1 játékot.Csak ez érdekli őket,hogy mik az adatok,vagy mi derül ki a játékról amit lehet rugdosni!Tehát mi következik,hogy az összes olyan aki bele se szagolt is ezt kezdi el szajkózni!
Senki sem mondta hogy szar a játék. Csak hogy technó vérzik erősen. Dark Souls közel játszhatatlan volt 2 helyszínen is (Blighttown, New Londo) annyira szaggatott mégis az előző gen messze legfényesebb ékköve.
Ja és nincs dobozom,mert mindent digitbe veszek így ez is kilőve!<#kacsint>#kacsint>
Igen azt nézik birkának esetleg akit ez érdekel tehát az idióta fps és HD buzikat engem ezek annyira hidegen hagynak hogy az hihetetlen!Játszani akarok nem pixelt számolgatni!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.02.03. 12:09:51
ParasztHD: rá lehet írni a dobozra hogy 1080p és a parasztok szépen bekajcsizzák. Ugyan tényleg 1080 a sormagasság és progresszív a scan de a horizontal messze van az 1920-tól. Talán a BirkaHD jobb kifejezés, a lényeg hogy madárnak néznek.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.03. 12:02:14