XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megtudja valaki mondani hogy a core csomagban van e demo lemez?
egyenesben rákötésen azt értem hogy falból modembe onnan boxba.
igy stimmol<#wink>#wink>
de a routeren már nem megy át ugyanez csak egyik irányban.
nemtod kb hol találom ezt a menüpontot amivel beállítom h osszon IPt?
Azt szeretném kérdezni tõletek,hogy Xbox360-at lehet-e venni Magyarországon,és ha
igen akkor mennyiért?? Köszi !
A roueter-n be kell állítani a hogy automatikusan osszon ip-t. Az xboxon meg automatikusan kérjen. Ezen kívül még a kábel is gond lehet ha rosszat használsz.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
rákötöm a 360at és nincs kapcsolatom vele.
ha egyenesben kötöm rá ugy viszont minden pöpec!
tehát tuti a routernek van vmi problemje.
mindenki azt írja csak rákötöd és megy...
hát ez nem egészen jött be nálam.
nincs vkinek tippje
thx
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Aszontam hogy "ENGEM" csak a Godfather izgat na.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
X360 Core: 90,000 Ft Premium: 110,000 Ft
Remélem ennyibe nem fog kerülni a javítás :)
Sajnos en meg csak nem is gondolhatok egyenlore venni egy sajatot (csak a cegeset hasznalom) mert volt szerencsem a mult heten hogy megment a Ps2-esem es kedden meg az X egett totalisan ki. Majig nem tudom mi a fractol. Csak a javitasok lesznek annyi mint a X360 ara es en nem mondok egyenlore le egyikrol sem.
:(
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Milyen árban lehet hozzájutni itthon az xbox 360-hoz? (én 100.000.- ért láttam hirdetésben)
Külföldön 300 dollár-ért hallottam ez azért jóval olcsóbb.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Van rá valami progi? A media centeren kívül.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
õk meg aztán nem kicsiben nyomják az iparrt.
www.gamefly.com
A fikázódás meg tényleg nevetséges akinek nem tetszik ne vegye, miért olyan problémás "nem megvenni". Öszintén csodálkozom azokon akik fikázásra szánják akár két perc szabadidejüket is. Egyszerüen szánalmas...
Isten most nem ér rá,segíthetek?