XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló
Megtudja valaki mondani hogy a core csomagban van e demo lemez?
deep
wifis a router.
egyenesben rákötésen azt értem hogy falból modembe onnan boxba.
igy stimmol<#wink>
de a routeren már nem megy át ugyanez csak egyik irányban.
nemtod kb hol találom ezt a menüpontot amivel beállítom h osszon IPt?
deep
Lehet hát. 85 körül a core-t és 115 körül a premiumot. Reklámozni nem akarok, van pár konzolbolt, vagy apronet:D
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tõletek,hogy Xbox360-at lehet-e venni Magyarországon,és ha
igen akkor mennyiért?? Köszi !
Mit értesz az egyenesben rákötésen? HA egybõl a modemet akkor az más beállítás.
A roueter-n be kell állítani a hogy automatikusan osszon ip-t. Az xboxon meg automatikusan kérjen. Ezen kívül még a kábel is gond lehet ha rosszat használsz.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

wifi-s router?

nem ért vki az SMC típusú routerhez?
rákötöm a 360at és nincs kapcsolatom vele.
ha egyenesben kötöm rá ugy viszont minden pöpec!
tehát tuti a routernek van vmi problemje.
mindenki azt írja csak rákötöd és megy...
hát ez nem egészen jött be nálam.
nincs vkinek tippje
thx
Úgy szebb :-)
Kaplan
Nem mindegy, hogy milyen betûkkel van írva?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Átkéne irni a topicot Xbox360-ra mert ugy helyes nem ilyen nagy betükkel.
rico1977
Godfather faja lesz csak hát, kis idõ mire kijön 360ra is.

Sephi
Az utobbi par hzzszlas naon jo :D

Aszontam hogy "ENGEM" csak a Godfather izgat na.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Az "apa" nál leragadtam :DD
Sephi
#539 :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Mivan? :D

"!Nekem! érdekes a Fight Night 3...."
Sephi
"engem"

DanielT
A mondatom lényege az elsõ szó :) !NEKEM! :)
Sephi
Hat apa engem max a Godfather fog erdekeleni es az is junius szal :D

DanielT
Nekem érdekes a Fight Night 3, az új Far-Cry, a Black, a Godfather, Final Fight ezek 3 hónapon belül jönnek. Mondjuk 1 kivétellel mind jön PS2-re is, de Boxon azért szebb lesz, ezért érdemes azon nyomni.
Sephi
Nem en. Nezd meg gecc X-re nem jelenik meg SEMMI erdekes. Oszt Ps2-re mar az elso 3 honapban 4 olyan cim lesz hogy lexopas.

DanielT
Ezért fogy olyan sok PS2 :) Mennek gallyra mint a szar :)
deep
Jobban jársz, ha eladod ezeket alkatrésznek, és veszel újat:D
Sephi
Azt meg vegepp nem ertem hogy a faszomba ment meg a lencseje amikor nem is chippelt es ugy vigyaztam ra mint a szemem fenyere. Csakis eredeti DVD ment bele. Igaz jo sokat :DD

Sephi
Lencse ment meg Ps2-be ami alitolag 75 euro. X-nek meg az "elektronikaja?" ment meg ami nem tudom mi de az se hangzik tul jol. Szal ha az is lesz egy 50 euro... vagy nem :(

DanielT
Új PS2+Box együtt 76.000 Ft, ha csippelve kell mindkettõ, akkor 84,000 Ft.
X360 Core: 90,000 Ft Premium: 110,000 Ft

Remélem ennyibe nem fog kerülni a javítás :)

Sephi
Nem tudom ha az a csapat e de az este sikerult megcsinalni es mar letezik mukodokepes chiplet gepecske.

Sajnos en meg csak nem is gondolhatok egyenlore venni egy sajatot (csak a cegeset hasznalom) mert volt szerencsem a mult heten hogy megment a Ps2-esem es kedden meg az X egett totalisan ki. Majig nem tudom mi a fractol. Csak a javitasok lesznek annyi mint a X360 ara es en nem mondok egyenlore le egyikrol sem.

:(

Zsoltika 007
Kb mennyi lesz majd az az olcsó? (premium)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CHEAPBOY
enné jóval ócsóbb:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
nemsokára mifelénk is fõfele tûnnek az ócsó 360ok:)

Én a Globalgamenél vettem 120k -ért 2 hete.

deep
Itthon 80-90 közt van a core és 110-130 közt a premium.Már ha találsz valahol:D
Helló.

Milyen árban lehet hozzájutni itthon az xbox 360-hoz? (én 100.000.- ért láttam hirdetésben)
Külföldön 300 dollár-ért hallottam ez azért jóval olcsóbb.

Luiprima
Minden ott van az NForce-n amit érdemes tudni róla "fake,not working"

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Tobacco
Errõl mit tudtok? "XBOX 360 Boot Disk Edited *NTSC*"

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Zsoltika 007
Hát azért valamivel szebb lesz mint az elõzõ generáció, de nem fog úgy ütni mint hdtv-n. De azért élvezhetõ lesz sima tv-n is. De a különbség igen nagy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

torrente
Ha gyengus, régi tv-m van, ne is álmodozzak XBOX360-ról?

<#wow1>
Zsoltika 007
Ha valakit érdekel új Battlefield 2 Modern Combat képek. ITT

Lehet,hogy rosszul fogalmaztam.Mivel lehet videofileokat átküldeni az x360-ra?
Van rá valami progi? A media centeren kívül.

alph4
Valami ICE csapat csinált már hozzá modchipet, bár több helyen olvastam hogy fake...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Nemtuggyya valaki,miként lehet a 360-ra videokat másolni?

CHEAPBOY
nem csak az sír, szerintem se az az álom (még!) amit ígér a next gen. emiatt nekem jelenleg nem köll (nincs miért), remélem 1 év múlva ha ránézek minden merõben jobb lesz.

Super Mario
Ha 2002-ben lennénk, akkor új!

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
a gamefly nyilatkozata szerint sajnos elofordulhat:(
õk meg aztán nem kicsiben nyomják az iparrt.

www.gamefly.com

Zsoltika 007
Én is hasonló cipõben járok. Nekem is a Bf2 és Cs:Source ami pc-hez köt.

Én is csak PC-ztem eddig, de most kiváncsi lettem és nem bántam meg. Mondjuk PC-vel szemben az az elönye tuti meg van, hogy nem kell az alkatrészeket évente cserélni, mert elavult, meg hasonló. Ugyanakkor PC-n a BF 2 nagyon bejött szerintem ez konzolesetén nem lesz így. Több dolgot kell tartani, 1 PC 1 konzol.

A fikázódás meg tényleg nevetséges akinek nem tetszik ne vegye, miért olyan problémás "nem megvenni". Öszintén csodálkozom azokon akik fikázásra szánják akár két perc szabadidejüket is. Egyszerüen szánalmas...

Nekem is van má'n, nagyon jó gépezet.Nem karcol,nem fagyott le,nem csinál ez semmit amit ne kéne.

Max 36
Ez is igaz, :D De ez nálunk már kezd elfajulni sajna,fõleg a 2 rivális szekértábor között.Bevallom,nekem is az elején csak PS2-m volt,eléggé idegenkedve tekintettem az X-re.De mivel elég sok szép,és exklúzív anyag csak a Dobozra jött ki,így beruháztam rá.És nem bántam meg.Én már rég leszoktam arról,hogy a·MI harverünk jóval erõsebb" kontra "az X egy pici-hibrid",és hasonló szlogeneket egymás fejéhez vágó tábor bármelyikének is az oldalára álljak.Eleve a programok adják el a gépet,és nem fordítva,ugye.Tudom,hogy Teés a nagytöbbség nem a szemellenzõs fanboyok közé tartozik,nem is Nektek szántam e sorokat.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

deep
Na azért külföldön is megvannak a táborok és ott is van fikázódás ám:D