XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nektek sem megy az EA szerver, mert probáltuk a FIFAWC06al a Battlefield2vel, NBA 06al. Van live elöfizetésem is szal tuti nem azzal van a gond. A Rockstar games szervere viszont megy.
THX
És az Xbox360 nem volt drága? Szerencsére nincs hozzá chip, igy kénytelen leszel hozzá eredeti játékokat venni.
Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,
fórum
http://pspfilez.extra.hu/
lehet hogy majd ez érdekel valakit, gondoltam felteszem....egy külföldi fórumban találtam véletlenül...
http://rapidshare.de/files/20647171/_L__A__-_XBOX360_SS_Merger.rar.html
Software require .Net Framework 2.0
Just select your iso file and your ss file, click if its an xbox iso or 360 iso then click merge.
The security sector will be put at the right sectors on the Iso file.
Caution Iso file will be modified, it wont create a new file (unlike isobuilder in the extreme package) witch i do think is a waste of space and time.
(I did not tried if iso file worked as I don't have a TS drive... so please tell me if it work fine , i only checked if the file was modified in the right way).
How to use :
1 - Make sure you have .Net Framework 2 installed.
2 - Browse for the iso that has been created via hotswap ( not the way described in the xtreme package )
3 - Browse for the Security Sector file
4 - If its an original xbox iso, click the xbox button, it will set the ss offset and choose xbox layer break file.
5 - Hit Merge and Create Layer break file
6 - Burn the .dvd file that was created with clone dvd.
7 - Give your feedback
8 - Donate via paypal to helldoc AT gmail D0t com so i can buy a 360 ( no, i don't even have one... i sometime have access to one with an hitachi drive... ) Cheesy
Have fun!
ha jól sejtem ez az a progi amivel megycsinálhatod az isot hogy menjen a hackelt dvd.
ha bõvebbet tudok akkor jelentkezem...
üdv
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Tv-vel kapcsolatban:
A Samsung LCD-k elég komolyak, de ha nem szánsz ennyi pénzt Display-re van más alternatíva is.
Nem rossz a SAM WS 32 Z308P sem (nekem ilyen van) de valóban zavaró a képe, hogy görbe benne minden de már nem is nagyon gyártják.
Mostanában jött ki a SAM WS 32 Z409P ez az utódja:
- SlimFit
- Digital 100Hz Natural Scan
- 1080i HD Ready
- 2 Tuneres PIP
- HDMI Csatlakozó (!!!)
Sztem sokkal komolyabb mint a 308P
És árban sem komoly.
Mi 170-ért adjuk (ElektroPont), de tudunk belõle komoly árengedményt (olyan 150 körül még elfér)
Ha LCD-ben gondolkodsz, nem rossz a SAM LE 26"(32",40") R51 sem, de ha igazán komoly élményt akar vki akkor megveszi az R71-es vagy R72-es modellt, sokkal komolyabb képe van! No meg ott van még alternatívának az EISA díjas Modena sorozat M51/M61 ezek még mindig a VILÁG LEGJOBB LCD tv-i... És pl. most a SAM LE26M61 a Vb alatt elég komoly áron beszerezhetõ (eddigi 280e helyett sztem 225-230-ba elfér)
Lenne még kérdésem nekem is:
Mostanában gondolkodom, hogy XBOX360-at vegyek.
Lehet már flashelni õket? Mennyire stabilak ezek a konzolok, mert hallottam, hogy eleinte voltak problémák. XBOX-om még nem volt, de PS2-m már van, és lehet nem várom meg a PS3-at...
Köszi a segítséget!
Üdv: B
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Forza.
.hzx
"En meg varok valami atutoen jo multi anyagra, bar az en preferenciamnak egy sem fog megfelelni, ez biztos :)"
A preferencia elõnyben részesítést jelent. Talán az "elvárásaimnak" szót kerested?
Szerintem én nem értek valamit.
A 1825 hsz-ben pedig a releváns szót kicsit kifordítva használtad, de már közelebb járt az igazsághoz. Gondolom arra gondoltál, hogy "helytálló".
Ezeket építõ jellegû kritikának vedd, nem tudom, hogy élõ beszéd során mennyire használod ezeket a kifejezéseket, de nem lesz tõle sokkal választékosabb a beszéded. Ha meg rosszul használod, és kiderül, az ciki.
Tudom, te már tapasztalt optimista vagy, sok bukást láttál. Én több, mint 15 éve vagyok aktív játékos, mégsem ábrándultam ki teljesen. GTAban nem vágyok nagy újításokra, csak a hangulatra. Szerintem az menni fog. Ebben megegyezhetünk?
ÉS éppen azért akarom eröltetni a HD filmeket :D
NA de az miért van hogy nem játsza le a DivX-et? Azthittem ezt a Boxok alapból tudják.
Preferenciarol pedig nem ejtettem szot, igy utolso mondatodnak nincs tul sok ertelme: ha oltas akart lenni, gyakorolj ;)
Na. Törés ide vagy oda, nem játszik le lemezrõl divx-et. Sima TV-n kár eröltetned a HD filmet, mert 720x576 a felbontása. HDTV, vagy monitor kell, hogy 720p-ben (1360x768) tudd élvezni a filmeket.
Még annyit hogy:
Törés nélkül nem játsza le mondjuk a DVDre írt DivX/Xvid filmeket se?
Meg most van 1 kis gondom a HD filmezéssel. PCt rárakom a TVre de csak 1024x768ba tudom nézni mert az 1280x1024 az már sok mert a TV csak 1366x768at vagy mennyit tud. Szóval az Xboxnál iylen nem lenne? Azaz a videó felbontásának megfelelõen jelenítené meg a képet?
A codec-kérdést már te is meg tudod válaszolni.
Igen, lehet géprõl vinyóra töltögetni, sõt, szereti is a PCt, akárcsak a Vista a 360at!
Ha rendesen fel lesz törve, valszeg tudsz majd dasht is rátenni, akár magyarítottat is. De ez még elég korai kérdés.
Nekem meg a Gears of War nem jött be, sima lövöldözés, láttam már ilyet párszor.
PS3-ra lesz Final Fantasy, azért azok nem rosszak...
Apropó, a preferencia nem pontosan ezt jelenti, de örülök, hogy tisztában vagy a kfiejezés létezésével!
Az lenne a nagy kérdésem hogy a gép így alapból kezeli e a HD videókat?
Mármint úgy hogy sima hagyományos DVDn vannak de HD felbontásban. (ugyebár asztalik ettõl kifekszenek)
Meg van ez az "új" codec az x264 ezt lejátsza? (vagy lehet rá codecpackot tenni mint pc-re?)
Na meg megoldható (ha igen milyen kábellel, sima LAN?) hogy géprõl a vinyójára töltögessek?
Ja és kezelõfelület. Lehet majd ezt is magyarosítani mint a sima Boxét? (persze ha majd valaki elkészíti de van e rá mód?)
Elölre is THX!
LIVE-rol a teljes privatsag hianyzik, az olyan csapatalapu jatekoknal, mint pl a BF2, csak es kizarolag ezzel lehet hatekonyan kiszurni a trollokat - PC-n ez ugye szepen mukodik privat szerverekkel, itt viszont a lobby miatt ez nem teljesen valosulhat meg. En meg varok valami atutoen jo multi anyagra, bar az en preferenciamnak egy sem fog megfelelni, ez biztos :)
Mondjuk a LIVE-nak is megvan a maga hátulütõje,eléggé rá lehet ragadni. Pl. vagy április óta nem játszottam a pgr3-mal,de most mióta van LIVE_om,megint csak az megy a gépben :D
\"my love for you is like a truck\"
Live-ra nem regeltem meg, egyreszt mert nem tervezem hogy online jatszak, masreszt pedig mert igencsak vaskalapos regi modi ficko vagyok egyetlen halokartyaval, w98-as geppel, sima adsl modemmel, atdugdosni pedig nem fogom allandoan a gepet :)
Viszont ha megjelenik a Mass Effect es bevaltja a hozza fuzott remenyeket, plussz az igert letoltheto tartalmak is hasonloan nivosak lesznek, nos, akkor majd jelentos infrastrukturalis beruhazasokat viszek vegbe :)
Mindegy, azért érdekel a FEAR,márcsak az agyondícsért AI miatt is:) btw vagy LIVE-on/ mi a gémerteged?
A FEAR nem rossz, csak sajnos nem akkora durranas, mint amire hypeoltak a nepet. Az pedig azert valahol szegyen (foleg a borzalmas Q4 utan) h az E3-ra kipakolt verzio 1:1-es PC port volt - de elmeletileg lesz benne par ujdonsag, mire konzolos korokbe er.
Konkretan Mass Effect-et kene atcibalni karacsonyra, mert az igencsak sok gepet adna el ha bevaltana a hozza fuzott remenyeket, csak ugye az a franya timetable mashogy hozta, szintugy jovo ev tavasz.