XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a PGR3-at nem fogod tudni rendesen futtatni 17colos monitoron mert nem hajlandó boxba rakni és összehúzza a képet
a Just Cause meg szép játék de nagyon xar szvsz:)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Tejföl" én aztat tudom,hogy komponenset adnak,csak azért kérdeztem meg,hogy jó-e a hdtv-hez a vga mert van egy 21"-os monitorom és amíg hdtv ohne addig monitoroznék az x-el.
De ha a vista után megint lekell cserélni a videókártyám(x1600pro 256),akkor feladom, és akkor csak a konzol!
És bár nem Magyarországon dolgozom(8,24euro/óra a min.bér),akkor is igénybe fogom venni a wrz dolgokat, mert így is drágának tartom a lemezeket!<#szomoru1>#szomoru1>
Nem drágák már a kétmagos procik. Szvsz valaki most vesz PCt annak kétmagosat érdemes.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én is pont ezt írtam, csak bõvebben megfogalmazva...
De ott van a válasz Agreal #2945 kommentjében!
A hír arról szól, hogy a Crysis nevü játék nem lesz se 360-ra, se ps3-ra, mert gyngék hozzá a konzolok. <#nyes>#nyes>
Ez azt jelenti, hogy ha PC-d van, akkor rakj félre kb. 150 rugót arra, hogy upgrade-eld a PC-det, mert kell majd egyfelõl egy Vista, másfelõl gondolom megint valami szuper spéci videokártya, stb.
Ez az, amivel nem kell foglalkoznod kb. 6-8 évig, ha veszel egy 360-at.
Anno egy kisebb vagyont költöttem én is a pc bõvítgetésére kb. 3-4 havonta. Meguntam és játékhoz vettem konzolokat.
Pc-n, ill. notebookon meg levelezek, internetezek, dolgozom...
Szóval vegyél 360-at!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bizony hogy igen.
Magyar viszonylatban ezernyi körülmény játszik közre abban, hogy 90% warezol 10% nem.
1.
Elsõ helyen említeném azt, hogy bár pl. Németországban ugyanannyiba kerül egy játék mint nálunk, viszont átlagban 3x akkorák a fizetések is. Magyarán vehetjük úgy, hogy egy német, magyar viszonylatban kb.5-6000 Ft-ot fizet egy nálunk 18000-be kerülõ játékért. Ugye így már mindjárt más? Ebbõl kifolyólag sokkal többen vesznek eredetit, így késõbb a csere-piac is sokkal nagyobb méretekben mûködik, ahol pedig megint magyar viszonylatot tekintve, kb. 1500-2000 Ft-nak megfelelõ összegben juthatnak hozzá a játékokhoz.
2.
Roppant disznóság, hogy bár évtizedes múltra tekint vissza magyarországon is a konzolscene, a játékgyártók, de még a konzol gyártók is szarnak a fejünkre. Nincsenek magyarosított játékok, stb. Erre azt szokta mondani CicifiX barátunk, hogy a warezolók miatt nem is lesznek. De nehogy már a magyar állampolgároknak kelljen elõre bizonyítaniuk, hogy megvennék a magyarosított játékokat! Jöjjenek azok a játékok, azt majd meglátjuk, milyen fogadtatása lesz. Csakhogy itt megint be fog jönni az elsõ pontban írt dolog, hogy nincs kifizetõképesség. Viszont tuti, hogy a 90/10%-os arány meg fog változni így is kb. 70/30-ra.
Ez egy ördögi kör sajnos.
De remélem kielégítettelek most egy jó idõre alapos válaszommal, és elvárhatjuk tõled, hogy egy ideig ne piszkáld itt az embereket.
Fõképp olyan nevetséges dolgokkal, miszerint valakinek az orra alá dörgölöd, hogy ne vegyen HDTV-t, csak ha nem warezol. Ez elég nevetségesen hangzik beláthatod te is.
De a másik,hogyha a hd dvd-t is meg kell venni 200 euróért az x-hez, akkor...
Ebbõl kifolyólag lehet, hogy ezért vinnék lejjebb az árát?!
Ami azért jó,mert jó...
De arra is kiváncsi lennék, mennyi lesz a játék ára ps3-ra!Hmm<#fejvakaras>#fejvakaras>
crysis
azért én azt nem hinném hogy nem lehetne-e ezt vhogy megoldani
fõleg hogy elvileg következõ generációs vidkari van mind a két gépban
és a directX-nek mióta van köze a konzolokhoz?
Az ára mennyi lesz az végülis mindegy év elejére meglesz, ha leviszik, ha nem...<#vigyor5>#vigyor5>
Ja, kérdek valamit. Most mindegy mivel kötöm össze a hdtv-t az x-el, vga vagy komponens kábellel?
de attól függetlenül van egy kis gépem netezésre meg stb
PSN: s3ctorHU
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Van Debreceni x360-as tulajdonos köztettek?
Ha valakit ez érdekel, a másik konzol 3. generációjának a megjelenése környékén az x360 ára lemegy(állítólag),és a hd dvd-t is kihozzák a 360-hoz(kb.199euro)...
De szerintem ezt már hallottátok..
Lenne egy kérdésem. Az Xbox360-on szoktak szaggatni a játékok, mert nekem az egész kedvemet elveszi a vásárlástól ha szaggatva kell játszanom. Meg ugye nem szoktak fagyni a játékok? Elõre is KÖSZ!
Utána már menni fog a dolog.
Nekem egy nagyon jó kis x-es játék biztonsági másolatát is szépen lejátsza.
Az update kb. 5 másodperc alatt lemegy, szinte észre sem veszed. (mondjuk nekem 256kb/s-os vonalam van, lehet azért volt olyan gyors)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360