XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Phone Number: (773) 702-7712
Fax Number: (773) 702-0821
Store Manager: David Shield
Email Address: [email protected]
Store Address: 970 East 58th Street , Chicago IL, 60637
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
én utálom, amikor egy lcd nem nativan van hajtva, márpedig boxal ugye 1366x768 nincs nativban, szal sztem a képe jobb, mint egy lcdtv (ha megfelelõ "sötétben" nézed) (bár 360at még csak plazmán és lcdn láttam, ez utobbin nekem nem tetszett)
még hátrány: nehezebb elhejezés: ideális elhelyezéshez plafonra kell szerelni, az sem mind1 h hova/honnan vetitesz mekkorát, ha nem fehér a falad akkor vászon is kell, izzó 3000 órát bír maximum, de lehet h hamarabb kiég és nem 20 fillér sajna, 1280x720as lcdvetitõk 300 körül indulnak, dlp még feljebb, de wxga is jo a méret miatt, DLP esetén lehet zavar a szivárványhatás, stb stb ... menj el egy bemutatóterembe, vidd el a boxod és probáld ki :) normalisabb helyen tuti belemennek ... és akkor látod, h neked jo lesz e a vetitõ :)
Forza.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
testerlnx: a vetitõ kompromisszum, mert ugye sötétitened kell hozzá, viszont a méret mindenért kárpotol :) Én CSAK konzolra nem vennék vetitõt, de ha filmet is néznél rajta sokat, akkor igen. Vagy használtan 100-120ért egy régebbi olcsóbb modell, vagy 200-240körül egy alap DLP, vagy egy HD lcd 300-400körül, de ha nagyon el vagy eresztve akkor egy hd dlp 450-500 körül :)
pár -szvsz - szóba jöhetõ modell: benq w100, inofcus4805, toshiba mt200, hitachi tx200, sanyo z4, toshiba mt700 v. 800... persze ezek felett is vannak árban jobb cuccok, de .... :)
Forza.
vegyél újratölthetõ elemeket és azokat cserélgesd a kontrollerben szvsz ez eleggazdaságosabb megoldás
nekem kb hetente kell cserélni az elemeket de ez nem gond kb 10pár újratölthetõs elemem van:)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ez miért van?
Egy igen komoly lépés történt a firmware hack ellen, ugyanis az új GDR-3120L - 0078K típusú Hitachi meglehetõsen sok borsot tört a hackerek orra alá. Tulajdonképpen minden ediggi ötletük használhatalan. Nem használahtó hozzá a Connectivity Kit, nem lehet SATA-n ModeB-be állítani, ráadásul egy újfajta ragasztót használnak, ami miatt nem lehet hozzáférni a drive bizonyos részeihez se.
Egyelõre csak Angliában és Ausztráliában vannak ilyen gépek, de idõvel az egész világon ezek kerülnek forgalomba.
forrás: x-media.xel.hu
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Erre ign egyszerû a válasz ha fizikailag nem ott van a pc ahol a tv akkor nem rossz megoldás. Szerinted?
üdv
p
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
360-hoz kapott ilyen tápkkábel bedugóval mit lehet kezdeni?Mert ez ugye ebben a formában semmilyen hagyományos aljzatba nem megy bele...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mellesleg remelem, hogy minel kesobb jelenik meg egy ilyen megoldas, mert mig offline elfogadhato, ha jatek helyett cheat-tel "jatszod ki" a game-t, addig online az ilyen csalok megjelenese frankon hazavagna jo par live-ra kihegyezett jatekot.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ha esetleg mégis volna valakinek valamilyen ötlete a save-ek bemásolása végett, az ne habozzon, írja meg bátran! :)
Viccen kívül, ha tudtok (más) megoldást, szóljatok. Elõre is köszi!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Francba, direkt már elõre leszedtem a save-eket, elõre ittam annak a kib*szott medvének a bõrére, akkor most PGR3 nem allcars&tracks? :)
Forza.