XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
A címet sikerült megcsinálni és már megy is a Live! viszont lenne még egy problémám. Töröltem egy profilt, de kellenének a mentései. Hogy lehetne emgoldani, hogy mutassa a játék ezeket a mentéseket a mostani profilomnál is?

Töltsük le az internetet!

testerlnx
Én mindig egy bookstore-ra keresek a google-ben és azt állítom be...

Phone Number: (773) 702-7712
Fax Number: (773) 702-0821
Store Manager: David Shield
Email Address: [email protected]
Store Address: 970 East 58th Street , Chicago IL, 60637

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
Segyítsen már valaki adni egy címet Live!hoz. USA van beállítva azon belül California. ZIP Code 00501 (xboxlive.uw.hu-ról). Valaki mondjon nekem valamit amit beírhatok a Cityhez meg az Adress 1hez, mert nem fogadja el azt amit írok.

KILLER2
Hogyan lehet megcsinálni a Windows Media Centert és pontosan mire jó az?

Azért mert itthon még nemforgalmazzák és igy nemlehet magyar cimet beirni, irj be valós USA illetve Angliai cimet azzal tuti megy, neked meg hátrányod nemszármazik belõle

arty
napsötésben azért jóerõs sötétítõfüggöny kell :)

én utálom, amikor egy lcd nem nativan van hajtva, márpedig boxal ugye 1366x768 nincs nativban, szal sztem a képe jobb, mint egy lcdtv (ha megfelelõ "sötétben" nézed) (bár 360at még csak plazmán és lcdn láttam, ez utobbin nekem nem tetszett)

még hátrány: nehezebb elhejezés: ideális elhelyezéshez plafonra kell szerelni, az sem mind1 h hova/honnan vetitesz mekkorát, ha nem fehér a falad akkor vászon is kell, izzó 3000 órát bír maximum, de lehet h hamarabb kiég és nem 20 fillér sajna, 1280x720as lcdvetitõk 300 körül indulnak, dlp még feljebb, de wxga is jo a méret miatt, DLP esetén lehet zavar a szivárványhatás, stb stb ... menj el egy bemutatóterembe, vidd el a boxod és probáld ki :) normalisabb helyen tuti belemennek ... és akkor látod, h neked jo lesz e a vetitõ :)

Forza.

testerlnx
Köszi, megnézem a típusokat amit írtál. Azért 300e fölött már nem nagyon gondolkodom. Az egész csak azért jutott eszembe mert helyhiánnyal küszködök, és a 68cm-es tv-en nem látom a Dead Rising feliratait. Azon kívûl, hogy napsütésben be kell húzzam a függönyt van más hátránya egy LCDTV-hez képest (pl képfrissítés, felbontás )?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

arty
Ma2ska: a NiMh tipusu akku magátol le tudja "kapcsolni" a töltõt, igy nincs vele gond

testerlnx: a vetitõ kompromisszum, mert ugye sötétitened kell hozzá, viszont a méret mindenért kárpotol :) Én CSAK konzolra nem vennék vetitõt, de ha filmet is néznél rajta sokat, akkor igen. Vagy használtan 100-120ért egy régebbi olcsóbb modell, vagy 200-240körül egy alap DLP, vagy egy HD lcd 300-400körül, de ha nagyon el vagy eresztve akkor egy hd dlp 450-500 körül :)

pár -szvsz - szóba jöhetõ modell: benq w100, inofcus4805, toshiba mt200, hitachi tx200, sanyo z4, toshiba mt700 v. 800... persze ezek felett is vannak árban jobb cuccok, de .... :)

Forza.

testerlnx
Ezt a projektorra írtad? Úgy érted csak "drága" projektorral lehet rendesen játszani?

Ma2ska
Nm. A töltési idõt töltõje válogatja, az enyém gyengébb, ezért 12 óra kb, ezt azért jó tudni mert ha tovább fenn van nem igazán jo neki, aztán 2 vel játszol , közben a másik 2 t feltöltöd igy mindig lesz tartalékban, valami 1000 vagy nem tudom mennyi töltésre jók ezek a rechargeable elemek, ugyhogy mindenképpen ez a megoldás. Nekem isegy hétigbirja kbegy töltéssel.

Köszi mindkettõtöknek. Valszeg akkor az újratölthetõ elem lesz a megoldás, igazából nem is az az érdekes, csak elkezdtem nyugalankodni, hogy vmi gáz van. Hiába, ez az elsõ konzolom, 14 év masszív PC-zésrõl tértem most át konzolra, még zöldfülû vagyok :))

persze hogy normális

vegyél újratölthetõ elemeket és azokat cserélgesd a kontrollerben szvsz ez eleggazdaságosabb megoldás
nekem kb hetente kell cserélni az elemeket de ez nem gond kb 10pár újratölthetõs elemem van:)
Ma2ska
Emész veszel ujratölthetõ elemeket töltõvel együtt, az olcsóbb fajta 4 elemmel 1700 khuf környékén van, és ilyen módon megoldódott a kérdés.

Hali! Egy hülye kérdés. Egy hónapja vettem XBox 360-at wireless controllerel, és máris elemet kellet cserélni a controllerben, mert állandóan megszakadt a kapcsolat a konzol és a controller között. Szerintetek ez normális, van vkinek vmilyen (hasonló) tapasztalata ezen a téren?

Ha a pénz nem számít akkor miért ne? <#nyes>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

testerlnx
Valaki játszott már xbox360-al projektoron? Mik a tapasztalatok vele, érdemes projektort venni hozzá, és ha igen akkor milyet?

KILLER2
Végre megvan megvan minden és mostmár tudok regelni Live!ra. Eljutottam a személyes adatokhoz, ki is töltöttem, de mindig ezt írja ki: Can't verify your original Xbox billing information. Please make sure you've entered it correctly.
Ez miért van?

Köszi! Így már mûködik!
news

Egy igen komoly lépés történt a firmware hack ellen, ugyanis az új GDR-3120L - 0078K típusú Hitachi meglehetõsen sok borsot tört a hackerek orra alá. Tulajdonképpen minden ediggi ötletük használhatalan. Nem használahtó hozzá a Connectivity Kit, nem lehet SATA-n ModeB-be állítani, ráadásul egy újfajta ragasztót használnak, ami miatt nem lehet hozzáférni a drive bizonyos részeihez se.
Egyelõre csak Angliában és Ausztráliában vannak ilyen gépek, de idõvel az egész világon ezek kerülnek forgalomba.

forrás: x-media.xel.hu

Hitm@n
Persze, hogy játszottam, nekem az autósok a kedvenceim, CSAK... idõm nincs. És ez a legnagyobb baj.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

http://www.xbox.com/en-US/community/personality/elle/20060203-pcmedia2.htm itt a ling itt szedd le a pcsetup részt és mennie kell ha követed az ottan leirtakat

Jah, én a villanyszámlára céloztam :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Látom nem, "de egy 100 w-os relatív hangos konzol meg egy dettó ilyen pc egyszerre." csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az általad felvetett gond nem létezik, mivel az eszköz nem ott van.

Bazz, eddig is vágtam, csak azt mondtam részemrõl marhaság. :) Akinek praktikus, az meg tegye. Részedrõl meg nem. Én azt várom, amikor magán a konzolon nézhetõ az anyag majd (ha lesz olyan. pe5rsze egy ropogós valódi chippel).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Mint említettem a probléma oka, hogy fizikailag nem tartózkodnak egy szobában és mondjuk nincs kedved a tv mellé cigölni a gépet. Vágod már?

Fent va a wmce2005,de sehogy sem tudom osszehozni a boxot a mediacenterrel.Minden connection test jo a boxon.Van meg vmi amit be kell allitani?
Szerintem ez oké egy 20 wattos divx playernél, de egy 100 w-os relatív hangos konzol meg egy dettó ilyen pc egyszerre....kinek a pap mondjuk.

Szia,

Erre ign egyszerû a válasz ha fizikailag nem ott van a pc ahol a tv akkor nem rossz megoldás. Szerinted?

üdv
p

Az a helyzet, hogy az enyém állandóan lefagysajnos persze az is igaz hogy egy régi laptop. Na majd az új géppel.

Ok, én nem is azért írtam azt, amit :)

Ebben teljesen igazad van, de mivel volt erre érdeklõdés ezért leirtam

Sajna számomra érthetetlen hogy amit pc-n is megnézhetnék, ahhoz miafaxnak kapcsoljam be még az x360-at is :DDD

Sziasztok, nekem viszi a DivX eket a Transcode 360 al, csupán annyit kelll tegyél hogy felrakod a Media Center 2005 öt a gépedre, ez is XP alapú oprendszer, rárakod a transcode ot és menni fog, persze rámész dashboardon a mediacenterre connectingel és egy teljes media center nyilik meg a boxon, ott bemész a videosba, add folders a gépedrõl és belemész a film könyvtárába egészen a file ig, ott nyomsz egy X et a controllereden, és megjelenik egy kismenü ott MORE és ott fogod megtalálni a transcode ot, rámész, zöld A gomb és elkezdi a filmet rendesen. u.i.: Termésuetesen a gépet meg a boxot mindenképp összekell kötni, nekem router oldja meg ezt a dolgot.

sacano1
haho tud valaki oldalakat ahonnan xbox 360 gémeket lehet letölteni nem baj ha fizetös

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Tud valaki debrecenben konzol boltot, ahol árulnak xbox 360-at? Holnap megyek Debrecenbe és nagyon sürgõs lenne tudni, hogy kapható-e valahol!
Ezért van ez a program hozzá, de nekem nem sikerült ezzel se...Transcode 360 Beta 4.1

Divx-et nem támogat, nem streamel. Képek, zene, amit biztosan visz.

Ma2ska
Thx.

Na majd holnap kipróbálom,aztán majd írok a tapasztalatokról. Azért nem lenne rossz ha legalább így lehetne divx filmeket nézni.
nekem az nem jött össze csak a zene és a képek

Win Media Centert próbálta már vki x360-al? A filmnézés miatt kérdezem.
Köszi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A középsõ ágat kitöröd, vagy lecsíped 1 erõs csípõvel. XY konzolbolt eleve így árulta....

Üdv!
360-hoz kapott ilyen tápkkábel bedugóval mit lehet kezdeni?Mert ez ugye ebben a formában semmilyen hagyományos aljzatba nem megy bele...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Viccen kivul... jatszani probaltal mar a jatekkal? Ez eppen egy olyan jatek, amibe megeri belefeccelni a jatekidot, ha szereted a stilust. Elobb vagy utobb ugy is meglesz az allcars/alltracks...

Mellesleg remelem, hogy minel kesobb jelenik meg egy ilyen megoldas, mert mig offline elfogadhato, ha jatek helyett cheat-tel "jatszod ki" a game-t, addig online az ilyen csalok megjelenese frankon hazavagna jo par live-ra kihegyezett jatekot.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Hitm@n
DE!

Ha esetleg mégis volna valakinek valamilyen ötlete a save-ek bemásolása végett, az ne habozzon, írja meg bátran! :)

Viccen kívül, ha tudtok (más) megoldást, szóljatok. Elõre is köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

KILLER2
Amúgy nem lehet valahogy ezt is összekötni PCvel pl crosslinkkel vagy valami ahoz hasonlóval? Van valami PCs cucc a 360 menüjében.

Hitm@n
Ez is "buherálva" van. De akkor annyit ér, mint pisztolygolyónak az integetés.
Francba, direkt már elõre leszedtem a save-eket, elõre ittam annak a kib*szott medvének a bõrére, akkor most PGR3 nem allcars&tracks? :)

Hitm@n
Akkor ezen az XSATA-n kívül nincs is más megoldás? Jó, így 12 ezerért nem tûnik soknak, de csak a mentések miatt...hááát, nem tudom.

arty
mert a régi boxod chippelt volt, ez viszont csak az "MS cuccait" futtatja egyenlõre... azaz nincsenek értelmes megoldások, hasznos pogramok, mint pl az XBMC :)

Forza.