XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvasgatok
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De mondom,ahány meber,annyi vélemény,van aki szerint ezek semmit nem segitenek,van aki szerint igan.
Milyen hûtést vettél és hol érdemes utánaolvasni ezeknek a dolgoknak? (Mondjuk célirányosan szívesen olvasok, de ha van 2000 hozzászólás...)
2-
3-On-Line lehet a másolt játékal játszani.
4-DVD megy alapból,többi formátumra egyenlõre nincs megoldás,vagy én nem tudok róla.
Vizhûtés drága,de nem hiszem hogy létszükséglet lenne,fõleg egy ujabb gépnél.A különbözõ ventilátoros hütésekrõl ahogy ember,annyi vélemény.Én még vettem rá egy külsõ,lehet annyi mint halottnak a csók,lehet sokat ér,fene tudja,ennyit még megért pluszba nekem.
(elore is elnezest ha zavarna titeket a warez dolog de nincs kiirva hogy NO WAREZ)
1)van-e modchip?
2)kell lennie mert az egyik warez oldalon fent van ubersok x360 jatek.(?)
3)gondolom ha van akkor online nem lehet jatszani a masolt jatekkal.
4)filmezesre is jo mint az xbox es az xbmc paros?
de boltra mit ajánlasz?
(nézegettem a vízhûtést is... de kicsit drága)
Aztán ha már átalakitottat veszel ugyis belenyultak,kinyitották,tehát onnantól kezdve sok más okosat nem lehet mondani.
Hol lehet "okosítani", illetve mire érdemes figyelni a vásárlásnál? (Verzióra v. valami extrára?)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Szeretnék vásárolni eg y"okos" x360-at. De nem tudom ,melyik bolt megbízható, melyik nem. Kérlek adjatok pár tippet!
Köszi
Töltsük le az internetet!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De amugy a kontrolleres irányitásba is bele lehet jönni rövid idõ alatt. (ha nem elvakultan ugy állsz neki hogy ez sz.r )
Egyik volt osztálytársamnál 5m szélesen vetítettek, erre volt egy külön falfelület, régi nagy belmagasságú bérházban. Mikor Neo feje 3 méter magas volt a Mátrixban, azért az mán faja vót! 😄 Igaz neki ilyen 50 kilós 3 lencsés ipari cucca volt hozzá. De tetszett (majdnem megvettem anno).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
XBOX360 vásárlását tervezem és azt szeretném megtudni, hogy mennyire támogatják a játékok (elsõsorban FPS-ek) az egeret és billentyûzetet.
Nekem a kontroller nem az igazi FPS-ben.
Köszönöm a válaszokat.
és igen, a magas gain-û vászon is jó ötlet!
(de azért 3-4 méterrõl a 3.2m szélesség szvsz tul brutális 😄 )
Forza.
Ilyen szempontból a projectrocentral nagyon jó oldal, mert meg lehet tervezni, hogy milyen projival, milyen vászonra, milyen messzirõl, mekkora képet vetítesz, honnan fogod nézni, mekkora zoom-mal és mit fogsz rajta nézni. Így elõre tervezhetsz bármelyik projira, még mielõtt megvennéd. Sokat lehet vele spórolni, okulni belõle!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Forza.
(szvsz a 4:3nak mamár semmi létjogosultsága: a játékok és a filmek is mind "szélesek", rtlklubot meg biztosan nem fogok nézni rajta)
Forza.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
arty tényleg, az uj dizájn miatt olvastam biztos félre 😊
a vászonra nem tudok mit szolni mert csak akkor láttam rendesen egyszer vászonnal mikor kiprobáltam a boltban. szvsz ezzel a lemezfelülettel sokkal jobb, mondjuk nem volt egyszerü beszerezni mert elég spéci cucc. elöször az volt az ötlet hogy gipszkartonbol csinálunk egy jo nagy térelválaszto falat, gyönyörüen legletteljük, majd hofehér, utjelzésekhez használt festékkel átmenni rajta (amivel a nyilak meg a vonalak vannak felfestve). akkor már ugy lesz valszinüleg hogy egy jo nagy térelválaszto szekrénybe lesz integrálva a gipszkartonos megoldás, amiben füstüveg mögött szellöztetett részben lesz minden technika, mint pl htpc, dvd, erösitö, stb stb sok szar.
szerk: egy ekkora vászon, ami 3 méter széles vagy kicsit nagyobb már millás nagyságrend ha jol tudom, ugyhogy inkább megoldom saját kezüleg 😊
OFF: a legnagyobb játékélményt eddig nekem a FEAR okozta rajta 😊 full sötét, 5.1 felhangositva, egyszer asszem eldobtam az egeret ijedtemben :]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Egyébként egy korrekt vászonnal jobb lenne a kép szerintem...
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
(pár képet állványrol csinálhattál volna éjjel, game közben! 😉 )
Forza.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ettõl még persze nem rossz vetítõ, izlés dolga 😊 Vetítõre fokozottan érvényes, h megvétel elõtt KÖTELEZÕ megnézni, h bejön e a képe ... én bármikor elcserélném a sajátomra az AE900at 😄 (sanyo z1-em van)
Forza.
nekem egy Panasonic PT-AE900E van, nemtom van-e jobb a piacon mostanság (nem a millás kategoriára gondoltam) miota megvan nem nézegettem öket. a lényeg: tökmindegy mit és mivel játszol rajta, eszméletlen jo. mivel nekem csak sima xbox-om van, nem tudok nyilatkozni arrol hogy a 360 milyen lehet rajta de valszinü odab*sz. Pc-t sokat kötök rá, eszméletlen jok a játékok, filmek meg minden. tény hogy be kell sötétiteni hozzá de sztem annyi tökölést megér a muri. a kép egyszerüen tökéletes, és mivel nekem laza 310 x 175 cm a "vászon" ezért egy 4 személyes Rallysport challange 2 is messze jobb mint akármi máson 😊 meg nem folyik ki az ember szeme mint a tv-n hogy lássa merre megy mert akkora 😊 az 1080i filmek is gyönyörüek rajta, jobb mint a tft. Ja igen, a vászon eredetileg egy szép nagy fehér lepedö volt mint az majd a képeken látszik majd a link alatt, de aztán szépen lecseréltem egy hofehér fényvisszaverö lemezre amiböl a közlekedési táblákat is csinálják. ha közel megy az ember meg lehet számolni a piros-kék-zöld (asszem ezek a szinek) pixeleket rajta. ez a megoldás mondjuk azért volt jo mert nem volt zseton kiperkálni mégegyszer a projektor árát egy szaros vászonért, és miután nemrég összehasonlitottam a kettöt maradok a lemezemnél, szebb azon mint egy 300-400k-s vásznon ami még ráadásul kisebb is 😊
akit érdekel ide összeraktam egy kis csomagot képekböl a cuccrol 😊
képek
itt a cim is ha nem menne: http://wander01.atw.hu/projektor.zip
Ui: bocs a szofosásért 😊
Ezek már elég jónak tûnnek, de az áruk is az... Nem tudsz olcsó helyet hozzá? (persze ahol még a garanciát azért érvényesíteni lehet)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.