XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Viharfelhõk gyülekeznek a moddolt Xbox 360 tulajok feje fölött. A Microsoft, ígéretéhez híven, keményen igyekszik fellépni a különféle moddolt konzolok tulajdonosai ellen. Elsõ lépésként az Xbox Live rendszerbõl, Mac cím alapján szépen ki lettek bannolva az ilyen konzolok, azaz nem lehet használni velük az online lehetõségeket. Ez nem kis érvágás egy olyan konzol esetében, ahol sok játéknál építenek az online funkciókra. Aki tehát meg akarja úszni ezt a dolgot, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia és meg kell vennie az eredeti játékokat, így elkerülhetõek az ilyen szankciók."
Angol-al például jó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Látom hamarosan jön a konzolhoz a hd dvd olvasó. Azt szeretném kérdezni, a konzolnak mekkora a max felbontása, amit elõ tud varázsolni? Szeretnék egy projektort venni, vagy esetleg plazmát v. lcd-t, még nem döntöttem. Szal ha már vétel elõtt vagyok, szeretném ha maximális lenne a kompatibilitás! Néztem egy XBoxos honlapot, de nem írták a konkrét felbontást. Az érdekel, hogy hányszor hány pixel.
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
http://www.dretschler.com
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
THX
http://pspfilez.extra.hu/
Felülmúlják a lehetõségei a ps3-at? Pl. a dvd lejátszo a blue ray-t? ;) (a találgatások szerint viszont a box hardvere erõsebb, mint a ps3)
"How many controller will the PS3 support?
Out of th ebox the PS3 can support 7 Bluetooth controllers."
Ha a 360 csak 4 kontrollert kezel, akor itt megint hátrányban van ;) Bár nemtom, ki játszott már egyszerre 4nél több kontrollerrel... és melyik játék támogatja ;) (fifa is csak 4-et!)
Live! szerüség SONYéknál is lesz.
Moddolás: a linux miatt a ps3 kis elõnnyel indul :)
Szivesen mondanám a boxra, h jó hardver, de sem BR olvasó, sem HDMI kimenet... innentõl baromira nem idõtálló, ami egy konzolnál azért fontos lenne.
Forza.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Töltsük le az internetet!
Xbox360-hoz melyik az a legolcsóbb és jó HDTV amin szép a képe? Min 72-80cm-es legyen! KÖSZ!
PSN: s3ctorHU
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Itt linkelem a játék topikjában.
Kb 25x néztem már meg, sõt képkockánként is:D De csak ezt a trailert. Überdurva.
Esetleg írd meg privátban.
Pro Evolution Soccer 6.
360 verzio.összessen 8 darab stadion van a játékban.
PC-s verzio,32 darab stadion.
Ezt most komolyan gondolták?
Vagy talán esetleg rövidessen megjelenik Marketplace-en egy kis csomagocska,a hiányzó stadionokkal,csak azt vedd meg külön?
Most pl. a labdákat már nem is néztem.Hogy a 360-as multi amit eddig láttam belõle,az egy lebutított semmi a pc-hez képest,azt már nem is mondom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a falonTöltsük le az internetet!
PSN: s3ctorHU
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3