XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ajjajj.

"Viharfelhõk gyülekeznek a moddolt Xbox 360 tulajok feje fölött. A Microsoft, ígéretéhez híven, keményen igyekszik fellépni a különféle moddolt konzolok tulajdonosai ellen. Elsõ lépésként az Xbox Live rendszerbõl, Mac cím alapján szépen ki lettek bannolva az ilyen konzolok, azaz nem lehet használni velük az online lehetõségeket. Ez nem kis érvágás egy olyan konzol esetében, ahol sok játéknál építenek az online funkciókra. Aki tehát meg akarja úszni ezt a dolgot, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia és meg kell vennie az eredeti játékokat, így elkerülhetõek az ilyen szankciók."
Megnézem....
Ha amerikai cimet adtál meg LIVE-re akkor nem is látszik.
Angol-al például jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kérdés? Valaki lett már ki BANOLVA a live-röl?Mert nem találom sehol Rainbow Six demot!!!
sector512
<#hehe>

PSN: s3ctorHU

DanielT
Nem. Különleges sajtok.
Doomista
ozok ott a háttérben full eredeti játékok? <#wow2>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

guardian hero
Az szerintem tökéletesen megfelel, a játékok úgysem valószínû, hogy a közeljövõben kihasználják majd az 1080p-s felbontást.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hmm, hát az 1280X720-nak megfelelõt még felér a pénztárcám, az ennél komojabb elég horror :-(

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

guardian hero
Az új dashboard frissítés után elvileg már 1080p-t is tud majd, jelenleg 1080i, illetve 720p a legnagyobb felbontás (1920x1080 interlaced, illetve 1280x720 progressive).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sziasztok!

Látom hamarosan jön a konzolhoz a hd dvd olvasó. Azt szeretném kérdezni, a konzolnak mekkora a max felbontása, amit elõ tud varázsolni? Szeretnék egy projektort venni, vagy esetleg plazmát v. lcd-t, még nem döntöttem. Szal ha már vétel elõtt vagyok, szeretném ha maximális lenne a kompatibilitás! Néztem egy XBoxos honlapot, de nem írták a konkrét felbontást. Az érdekel, hogy hányszor hány pixel.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

öregharcsa
okés...THX

http://pspfilez.extra.hu/

sacano1
lehet hogy pont nincs raktáron de már tõbször láttam fent irot is érdemes töbször viszanézni

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

öregharcsa
lemez van, író nincs....

sacano1
itt szokott lenni
http://www.dretschler.com

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

DanielT
A Ps3 csak 4 kontollert kezel, a 7 az egyike volt a szokásos hazugságoknak a géppel kapcsolatban amikrõl már bebizonyosodott, hogy nem igazak.
öregharcsa
hol láttál 150.000-ért írót??? kellene a link mert érdekel....(lemez van már ólcsóbb is)..

THX

DanielT
Nem olcsó a másolás 360ra? Mi a jó égrõl beszélsz? Mi nem olcsó rajta?
sacano1
ehez csak anyit tudok hozászolni hogy x360 ra se olcso a másolás de a ps3 iszonyat kóltséges lesz ha megnézed egy üres blue ray lemez kb 5000 ft plusz hozá az iro 150000 ft akor ne tudom megéri e venni ps3 at!

arty
"A 360 lehetõségei (szerintem) messze felülmúlják a PS3at. Pl az XBOX alapból 4 irányítót kezel míg a PSek alapból csak 2õt. Meg aztán ott van a Live! is. Meg még csomó minden. A sima XBOXot nagyon jól lhetett moddolni. Nme tudom mit esznek annyira a PSeken. Szeritnem van elég újítás ebben is. Ennek is változott a controllere akárcsak a PS3nak meg a Wiinek."

Felülmúlják a lehetõségei a ps3-at? Pl. a dvd lejátszo a blue ray-t? ;) (a találgatások szerint viszont a box hardvere erõsebb, mint a ps3)

"How many controller will the PS3 support?
Out of th ebox the PS3 can support 7 Bluetooth controllers."

Ha a 360 csak 4 kontrollert kezel, akor itt megint hátrányban van ;) Bár nemtom, ki játszott már egyszerre 4nél több kontrollerrel... és melyik játék támogatja ;) (fifa is csak 4-et!)

Live! szerüség SONYéknál is lesz.

Moddolás: a linux miatt a ps3 kis elõnnyel indul :)

Szivesen mondanám a boxra, h jó hardver, de sem BR olvasó, sem HDMI kimenet... innentõl baromira nem idõtálló, ami egy konzolnál azért fontos lenne.

Forza.

Szevasztok,Valaki el tudná mondani(privátba) hogy hogyan lehet megbuherálni a xbox360-at hogy menjenek rajta a másolt játékot??Mindenképp szét kell szedni hozzá a gépet?

nem mindegy hogy mennyibõl mennyit adnak el? a lényeg a játékokon van szerintem

Samsungok alapmodelljei, vagy LG, 32 collosban elég jók.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Szerintem vegyél inklább LCD monitort. Olyan minõséget ad amit csak a legjobb TV-k.

Töltsük le az internetet!

Ioles
Sziasztok!
Xbox360-hoz melyik az a legolcsóbb és jó HDTV amin szép a képe? Min 72-80cm-es legyen! KÖSZ!

sector512
Egy nagyon pici csavarhúzóval vagy egy szemöldökcsipesszel be lehet nyomkodni szépen :)

Kössz szépen!!!!
a lukaknál vannak fülek azokat kell benyomni... de valahol már láttam képeket is.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Igen de a borítást hátul nem tudom szétpattintani nem akarom szét törni.....
deep
Nem lehet olyan bonyolult, amit látsz csavart, azt csavarozd ki:D
Szevasztok! Nem tud valaki egy szétszedési útmutatót az xbox360-hoz?
sector512
Ja nagyon király tényleg. Már számolom a napokat :)

guardian hero
Tényleg hatásos :)

deep
Láttátok az új Gears of War trailert?
Itt linkelem a játék topikjában.
Kb 25x néztem már meg, sõt képkockánként is:D De csak ezt a trailert. Überdurva.
És ezt mennyiért adod?
Esetleg írd meg privátban.
Azért elég vicces amit itt egyes játékokal csinálnak...
Pro Evolution Soccer 6.
360 verzio.összessen 8 darab stadion van a játékban.
PC-s verzio,32 darab stadion.
Ezt most komolyan gondolták?
Vagy talán esetleg rövidessen megjelenik Marketplace-en egy kis csomagocska,a hiányzó stadionokkal,csak azt vedd meg külön?
Most pl. a labdákat már nem is néztem.Hogy a 360-as multi amit eddig láttam belõle,az egy lebutított semmi a pc-hez képest,azt már nem is mondom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Az jó. Nekünk meg nem.

nekünk ilyen tévénk van a falon
KILLER2
Rendben, igazad van. Én ilyen vagyok, engem ez picit zavar, de szerintem ennek semmi köze nincs a rákos elhalálozásokhoz. Picit talán durva példát hoztál. De akkor hagyjuk is a témát, bõven van mirõl beszélni.

Én nekem film-re van állítva lehet, hogy akkor ezért nem zavart...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

sector512
Van egy eladó bontatlan vezetékes joy-om 7k-ért, ha valakit érdekel priv.

Ma2ska
Nekem ilyen van, aki olcsóbb kategoriában gondolkodik, nagyon elégedett vagyok vele, ajánlható, az acer monitoromat veri a képe.Phocus

Ogrus
Yeeeeeee!!Nagyon szépen köszönöm.Nagy kõ esett le a szívemrõl.Így már más tv-t nézni.Hálás vagyok.<#law>

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Ogrus
A tv adás még nem is zavarna,de hogy dvd-nél is ez van rgb scart-on keresztül az már bassza a csõröm.De ezt figyeld:az x360 komponens-en van rádugva,a kép mint a 'nagykönyvben',de ha az x-be dvd filmet rakok,-ami ugye komponens-en megy át- OTT IS CSINÁLJA!!!

Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Sir Quno Jedi
Izé, mármint a magyar menüben "film" mód.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Megnéztem neked külföldi fórumokon és ott azt írják, hogy a 7x szériánál át kell rakni movie (mozi) módba és máris lekapcsolja a dinamikus kontrasztot. Ügyes.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Lehet, hogy a bumburnyákok rátették, hogy TV adásra mindég nyomja rá, gondolom ugyanúgy, ahogy a DNIe-t sem elhet levenni, csak megnézni, milyen lenne nélküle (suxxX). De ha mondjuk PC-n át nézel TV-t, vagy valamék másik bemenõ porton, azt nem bizti, hoyg buzergálja.

Ogrus
Talán a service menü a megoldás?

Ogrus
Téged nem zavar?Egyébként most próbáltam.Kiemelt vagy egyéni,így is csinálja.