XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen van.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

igen modolva volt, de akkor van rá lehetöség hogy megcsinálják?
Nekem samsung meghajtós van 3.0-s fw-vel. Frissítette magát és tökéletesen fut. Nincs semmi baj vele.
deep
Utána kellett volna olvasgatni kicsit. Az újabb gyártású gépeknél ezt csinálta, ha modolva van a gép. Modolva volt? Mert akkor cseszheted.
Üdv !valakinek már sikerült frissiteni mert nekem elbaszodott a gép töle e66-os hibát ir ? ui:lehet ezt még helyre hozni ?
Tomo15
De hogy kell??
sacano1
téleg x360 on futnak a régi x másolt játékok?

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Bendy
4-es elõtti fw-kkel megy, arra kell visszarakni

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

KILLER2
Ha 360 dashboardját frissítem, hogy lesessen rajta több XBOX játékkal játszani akkor úgy futtatja-e a másolt játékokat és tönkreteszi-e a flashet?

Töltsük le az internetet!

sector512
Szerintem jó. Külsõ helyszíneknél eléggé belassul a képfrissítés, de számomra még játszható volt. Grafikailag ugyanaz mint ha pc-n felrakod fullra.

PSN: s3ctorHU

Tomo15
És esetleg nem tudod, hogy miként lehet müködésre birni? Visszatenni a régi fw.-t? Mert ez egy vicc.
Én betettem a 4.2a-t, majd úgy updateltem, hogy nem volt a sata kábel feldugva a drájvra.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Tomo15
Nálunk is ez a hiba. Álitólag 4.2-es fw-nél száll el, de 3.2fw, 3.3fw-al megy, de nem tudom hogyan lehetne visszaállítani<#falbav>. Ku**va MS mindent elront. Ittvan a kezemben a ·Just Cause" erre most nem megy a gép...
Ioles
Sziasztok!
Le tudná vki röviden írni hogy milyen az Oblivion X360-on? KÖSZ!

A net már tele van E66 hibákkal.... kinél milyen az update perpill?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

capo16
és még annyi hogy lehet e billentyûzetet+egeret hozzákötni!!:D

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

capo16
calaki segitsen mar msn em [email protected] nagyon sok kérdésem lenne mert ilyet akarok venni karácsonyra:D pls jah a cím valós www.pofa.be ha nem hiszed és nem virus

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

capo16
hogy kell csatizni vagy valami

öregharcsa
kicsit olvass már vissza könyörgöm.....

http://pspfilez.extra.hu/

capo16
hy all azt kérdezném hogy az x-box 360-ba van e lankártya hogy lehet e vele netezni meg neten jaccani ??? csak ennyi és ha számítógépes szerverekre fel lehet e vele menni?

Tomo15
Megint megadta magát a gép. 1 éven belül másodszor. NC.<#levele>
capo16
hy all azt kérdezném hogy az x-box 360-ba van e lankártya hogy lehet e vele netezni meg neten jaccani ??? csak ennyi és ha számítógépes szerverekre fel lehet e vele menni?

Sejtettem, hogy ez lesz. Az Ms szerintem nem készült fel a drive hack-re így szerintem nincs is mód az elsõ szériákban arra, hogy kiolvassák a firmware eredetiségét. Eleve egy "viszonylag" bonyolult folyamat a flashalés.

Persze,az biztos hogy a MS nem a mi kis kelet-közép európai viszonyainkhoz fogja alakitani a dolgait...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

james69holden
csak 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

buldozer99
csá!
csipeltetni lehet?:)
Vagy csak simán ki irod a game-t dvd-re azt megy?
elöre is kösz

Forca Barca

UPDATELTEM
semmi tiltás nincs!!!!!!!!!!

ajem kisa
Szerintem ahogy irtad a cd-key lenne a "legjobb" megoldás! Bár az, hogy "azután megveszem, ha kipróbáltam, és jó" megoldás nem hiszem, hogy érdekli-e a mS-ot, mert a törések csak kelet európában(?) mennek ezerrel, nyugaton pl. a min.1000 eurós fizu mellett eszedbe sem jutna feltörni a konzolt! Emiatt nem is hiszem, hogy a live-on keresztül, ha egy módositott gépet ki is szûrnek, ráadásul el is kú.ják, akkor azzal foglalkoznának!?
Pl: eladott konzol/eladott játék (eredeti)
De remélem nem lesz "szigorú bünti"!

ma jön az õszi dashboard frissítés!!!!!

Bendy
http://xbox360.blogol.hu
Minden tutorial fent van a módosításról

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Call of Duty 3 vagy Gears of War,esetleg RS Vegas nem rendelhetõ ehelyett?<#buck>

james69holden
nesztek carbon :p

Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Hát mondjuk egyáltalán nem örülök...

jelenleg simán megy a live... max ha valami kódot kellene beírni, de az eddig kiadottaknál ez nem fog menni. a flashelést meg nem tudják kiolvasni a gépbõl. viszont az új boxok jobban védettek.

részletek...

Egy igen komoly lépés történt a firmware hack ellen, ugyanis az új GDR-3120L - 0078K típusú Hitachi meglehetõsen sok borsot tört a hackerek orra alá. Tulajdonképpen minden eddigi ötletük használhatalan. Nem használható hozzá a Connectivity Kit, nem lehet SATA-n ModeB-be állítani, ráadásul egy újfajta ragasztót használnak, ami miatt nem lehet hozzáférni a drive bizonyos részeihez se.
Egyelõre csak Angliában és Ausztráliában vannak ilyen gépek, de idõvel az egész világon ezek kerülnek forgalomba.

forrás x-media.xel.hu

DanielT
Beszélgessünk errõl pár hónap múlva. Pl holnap jön egy új dashboard frissítés és naívság lenne azt hinni, hogy semmi nem lesz benne a warez detektálására...
Sõt azóta nála is visszaállították a Live-ot.
Nem kell sírni!
Egyenlõre úgy túnik, hogy ez egy egyedi eset és inkább valamiféle egyedi hálózati probléma lehet a háttérben, mivel a fickó letiltott gépei nem voltak hekkelve. Egyébkeén a letiltás 2 hete történt és ezen az egy emberen kívül, aki nem is törte fel a gépét, senkit sem banoltak (engem sem).
Ma2ska
Elég rosszul hangzik ez, sajnos technikailag teljesen megoldható, mig egy okos chip ami ki be kapcsolható vagy hasonló megoldás ismét a warezolókat hozza helyzetbe..

DanielT
Örülj, de rohadtul, hogy csak Live letiltás van egyenlõre. A flashelt Xbox1 -et ki is fingatta, ha felmentél Livera és lebuktál. Ott má bekapcs se vót többé.

Nem csak a multitól tiltja el az MS, hanem a pl demóktól és ami a legfontosabb a dashboard frissítésektõl is.
Attól még szomorú...
Amugy hülye megoldásnak tartom ezt az egészet.Mert ezzel a letiltással akkor LIVE szempontból teljessen "ellehetetleniti" az adott gép tulajdonosát.Pedig egy igen erõs warezos játékost is egy-egy jó multi mód rávehet az adott játék eredetiben történõ megvételére.De igy már ugye az egészrõl ki van vágva,tehát értelmetlen.
A pc-n bevált cd-key-es megoldás szerintem sokkal használhatóbb lenne.Mert akkor még 1-1 játékra ami multiban érdekli,akárki is áldozna.
De aki leginkább warezol,az a multiért nem fog ezentul mindent eredetiben megvenni...

szerintem várható volt

"mert már most is volt reklamáció, hogy olyan gépet is kinyírtak ami nem volt moddolva. "

Na nagyszerü egy dolog ez akkor...
Mindenesetre ez egy igazán szomrú lépés.<#sir>

DanielT
Nyugogggyámálevazzeg. Majd. Nem küldik rá az összes gépre egyszerre, mert már most is volt reklamáció, hogy olyan gépet is kinyírtak ami nem volt moddolva. Tökéletesítik a technikát és majd te is én is megkapjuk a pofánkba ne félj.
Ma2ska
Egyelõre több ismerõsöm jelenleg is nyomja live-n, nem tudom milyen hir ez, honnan szedted, vagy egyáltalán miröl van szó. A hir ugyanis befejezett ige, letiltották, ami már igy nem is igaz.

DanielT
És ez az infó honnan van?

DanielT
Mit?
Ma2ska
Csak szeretnéd.

Igen. Elhiszed? <#nevetes1>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

guardian hero
Hát, minden csoda három napig tart...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero