176876
banner
  • LordAndrew
    A garancia a flash-re vonatkozik, nem a gépre... Nesze semmit, fogd meg jól. Ha moddolod, gari ugrik...
  • DanielT
    Ok. Csinálj amit akarsz. Arra viszont megkérnélek, hogy ezt a kínszarást gyorsan fejezd be itt.
  • Istencsászár
    Naja... ez tervezési hiba, azon hogy ott a magnál vagy környékén mekkora hők keletkeznek, azt egyik hűtés sem tudja orvosolni
  • Gabe18
    De viszont ha hűtöd,akkor a melegedés nem lesz akkora,tehát az ingadozás is kisebb lesz.
    Hát a ki-be kapcsolgatás az szerintem is öngyilkos cselekedet.
  • Pacal17
    A HANA chip nem szakad fel hanem egyszerüen csak elbaszódik.
  • Pacal17
    Ahol én venném (GolemKonzol) ott 1 év GolemKonzolos garancia van rá. Ha mielőt elküldenék rakatok NÁLUK bele egy hűtésmodd+overcoolt akkor ugyanúgy megvan az egy év garancia. Szal nekem nem veszik el.

DanielT: Jobb félni mint megiedni... Amúgy még mindig nem tudom hogy lesz-e benne valami hűtés módosítás vagy nem. Sőt még az se 100 hogy lesz Xbox :D
  • deep
    Értsétek már meg, hogy a HIBÁT NEM A TÚLMELEGEDÉS OKOZZA, hanem a hőmérséklet ingadozás miatti tágulás, méretváltozás. Emiatt szakadnak fel a forrasztások. Ezen semmilyen hűtő nem segít.
    A legnagyobbakat akkor röhögök, amikor egyesek azt tanácsolják, hogy x időközönként kapcsold ki kicsit a gépet, hadd hüljön. Ezzel épp azt mondja az RROD-nak, hogy gyeremááábaszki, tegyed tönkre a gépem, most!
  • bllo
    Én bevallom, tényleg nem értem. Adott egy rossz konstrukciójú hardver, amely a túlmelegedés hatására hajlamos meghibásodni. Az én logikám szerint ez esetben a hűtés (ami a melegedés elméleti negáltja) fokozása igenis javítja a gépek túlélési esélyét/élettartamát.
    És egyértelmű, hogy aki a gépét eredeti szoftverekkel akarja használni, annak nem logikus ezzel garanciavesztést előidéznie, de akinek a garancia már nem szempont, az szerintem igenis bölcsen teszi, ha a megelőzést választja.
  • Minstrel
    és kiket ne kerüljek?
  • Istencsászár
    nagy ívben
  • Minstrel
    http://www.konzolstudio.hu-éknál ajánlott a vásárlás vagy inkább kerüljem őket? :)
  • Sephi
    Majd amikor felfogjatok végre, hogy nem a hutes mod fogja a gépeteket megmenteni, akkor nem lesznek ilyen beszelgetesek.
  • Grizzly4x4
    Remélem igazad van én is bizom a 360-ban és nekem sokkal jobban bejön mint a Ps3. Mióta megvan a box én nem nyúltam Pc-hez játék téren még egy újjal sem remélem ez még jódarabig így is lesz!
  • deep
    Nem, a 360 erősebb grafikailag. Ezt egy erősen PS3 elfogult oldal írta. Meglepődnék, ha nem lenne ugyanolyan a kettő, de inkább szebb lesz a 360. Nem kell aggódni. Vagy lehet PS3-at vásárolni:)
  • Grizzly4x4
    Hali mindenkinek olvastam egy hírt mely szerint a Ps3-as GTA4 szebb lesz mint az Xbox360-as verzió. Ez most szerintetek lehetséges vagy csak valami kacsa én eddig végig abban a tudatban éltem hogy a két nextgen konzol ugyanazt tudja grafika terén.
  • amdrula
    A logikádból kiindulva a védőoltás is egy baromság.

BTW "vagy tönkremegy vagy nem" a dolog a legnagyobb baromság, mivel a tönkremenetlnek van egy oka, és az ok egyszerű, szépen be van pakolva a gép egy kicsi dobozba, ami nincs jól hűtve, ennyi. (valszeg a dvd meghibásodásokat más okozza, de GPU problémáknak és most az új hdmi chip problémáknak is ez a legfőbb oka)
  • Freedy
    Amúgy elakadtam gears of war-ban:D megyek egy világos helyre, és egyszer megszólal a társam. minden sötét.. és meghalok. de amikor odamentem a helyre, akkor meg minden világos volt:S és másmerre nem is tudok mennni. Na mindegy, majd rájövök a megoldásra. remélem... ha nem jobban körülírom a helyzetet. Amúgy majd valakit felvehetek live-ra, hogy játszunk valamit?:D pl gow, vagy pgr4(jelenleg ezek a játékok vannak meg) vagy majd gta 4?
  • Freedy
    Van benne valami... De ha egyszerűen nincs már neki gar? Azt remélem te is elismered, hogy plussz bordával, ventifelhúzással nem árt semmit a gépnek. Ha nincs rá gar, akkor már nem tökmindegy, hogy milyen plussz hűtési dolgokat rak bele?mert ezek túlmelegedési, összerakási hibák elismerten léteznek, és az is kööztudott, hogy ezekkel a moddokkal nem lehet 100%-ben elkerülni a meghibásodást, de késleltetni sok estben igen. Ha meg nincs rá gari(szal ha elromlik, fizetni kell a javításért, vagy esetleg meg se lehet javítani), hadd próbálja már meg késleltetni a hiba megjelenését.
  • DanielT
    Aki megjavítja ami nem romlott el az egy balfasz. Ennyi.
  • Freedy
    na ennek tényleg nem volt sok értelme.

szóval. azzal nem értek teljesen egyet, hogy miért vicc a modd, és menyjen pc-t bővíteni.Mert ugye nyílvánvaló, hogy valami "csúnya dolog" fog történni a gépével, amitől elveszik a grarancia. szóval az ő szemszögéből szerintem egyáltalán nem vicc az a pár ezres modd. mert nyílván, ha valaki betartja a szabályokat , ott az ingyenes ms szervíz, de aki eljátszotta ezt a lehetőséget, annak marad a sokszor életmeghosszabbító modd.
  • Istencsászár
  • Freedy
    Nem értelek. miért baj az, hogy valaki megszeretné növelni az esélyét, hogy ne romoljon el a gépe? te is tudod, hogy azért akarja megnövelni az esélyt, mert másolt játékokkal fogja használni. és még minidg jobban megéri egy párezres modd, mint egy pc sztem. és atz sem értem, hogy "ez a gányolás oda való." hogy jön a hűtéssel kapcsolatos a "gányolás" a pc-hez?:D sztem a pc-nek pont az az egyik pozitív vagy akár negatív jellemzője, hogy lehet módosítgatni, cserélgetni benne a dolgokat:D:D
  • DanielT
    Egy vicc amit művelsz. Bővítsd inkább a pécédet, ez a gányolás oda való.
  • Alwares
    Egyébként szerintem ez a baj az egész hozzáállásal. Olyan nincsen, hogy egy X360 jól működik és nincs benne abban a 30%-ban (most már 10). Nem hiszem el azt a baromságot, hogy "egyszer úgyis meg fog dögleni".
  • Istencsászár
    Akkor az én gépem miért bírja? volt hogy délután 2-től este 7ig egyfolytába ment, lemezzel a gépben ( nem játszottam végig, csak nem kapcsoltam ki ), majd utána egyből kikapcs és semmi baja... a ti logikátok szerint már rég meg kellett volna halnia... én 1 másodpercet sem hagyon desbórdon, ha végeztem kikapcs, azt ha van kedvem utána 5 perc mulva bekapcs...

Meg kell érteni hogy vagy tönkremegy vagy nem. Bármi féle módosítás után is tönkre mehet, ez nem biztosíték, már asszem elegen cáfolták itt a topikban a dolgokat, akik saját bőrükön tapasztalták.

Ha meg döglődik akkor oldja meg a MS, nehogy már én görcsöljek rajta és én költsek rá pénzt mert elkurták.
  • SlickAdam
    le kell venni a gép burkolatát és rá kell irányítani az alaplapra egy asztali ventillátort 3-as erősségen, még langyos se lesz a gép!:D
  • Freedy
    Szörnyű, hogy a beszélgetés nagy %-át az teszi ki, hogy melyik x szériának milyen hűtési problémái vannak:D
  • Freedy
    Akkor most miről is van szó? Mert ez a hana chip állítólag tényleg a szar hűtés miatt megy tönkre, mert megsüti magát. Ezért kell elvileg a plussz borda meg a ventimod. És ezen a hana chipen meg egyáltalán nincs hűtés, csak annyi, hogy benne van abban a kis szélcsatornában.
  • amdrula
    Hanem a hiányától, és a gyári hűtés elég hiányos...
  • Istencsászár
    Nem a hűtéstől hal meg a gép, felesleges.
  • Waczkor
    Épp most olvastam mekkora a különbség az amcsi meg az eus árak között:(
    Így már elég böszme;(

Btw kíváncsi leszek mennyi lesz a vége szám szerint a GTA 4 eladásának:)
    Ahogy már mindenhol írták,elég kemény mennyiségű gta-t rendeltek elő.
    Ajánlom hogy menjen a gyártósor folyamatosan,mert nekem is kell GTA!!!
  • Freedy
    Valaki tudna adni vvalami leírást, hogy hogyan lehet felhúzni a ventiket? Legalábbis az egyiket...

@Jaszy
    Amúgy szerintem a borda is ér valami... Nagyobb lesz hőleadófelülete a hana chipnek. VAgy ha te a gpu-ról beszéltél, akkor sry. Meg így általánoan is, egy normális hűtőborda mindig ér valamit... Pl a pc-mben is a procimon passzív hűtés van. Igaz, hogy csak egy amd sempron 3000+
  • jaszy
    Pedig az overcool a jobb megoldás. Kikapcsolás után szépev visszahűt. Nem deformálódik az alaplap annyira. A borda szerintem halottnak a csók efektus.....
  • Alwares
    Húú Rock Band-el de játszanék. Dobolni iszonyat nagy fun lehet. Csak azt sajnálom annyiba kerül mint egy Xbox360....
  • Freedy
    én inkább biztosabbra mennék. Ártani nem fog az a plussz pár volt. Se a HANA-nak, se a gpu-nak. Mert ahogy láttam az is ugyanabban a széélcsatornában van.
  • Leky
    Megoldodott a problémám. Beírtam a Mac Address-t (Fizikai cím) az Xbox MAC Address mezőjébe és egyből felment a live-ra.
  • woodbear
    Hát én a ventiket biztos nem fogom húzigálni! Ha elég a borda akkor elég, ha nem-nem. paszta nem kell a vga memo hűtőkre mivel öntapadóak!
  • Freedy
    MIért? Ha mással tetetsz bele overcoolt+hűtésmoddot stb., akkor szted nem fog ugrani a gari?
  • Freedy
    Nem is a bordarárakásával van gond, hanem a 8V-re felhúzással. Gondolom hogyha 1perc alatt szétkapom a boxot, akkor csak menne már a bordarárakás. Csak kellene vennem egy kis hmm.. nem jut eszembe mi a neve. valami pasztát:D ha jól gondolom...
  • Waczkor
    Szerintem mind2 gém alap.Ha van kivel tolni,akkor Rock Band,ezekkel a kiegészítőkkel fun lehet nagyon:)
    De azért a GH is odateszi magát,de én inkább a Rock Bandet választanám.