176882
banner
  • greyfox
    grat, nem fogod megbánni! :)
  • Waczkor
    Ment egy privát!
  • Kandurex
    Biot? természetes! teccet!
  • Istencsászár
    Kitoltad?
  • Kandurex
    jó játékot, csak szerezz be még pár húzó címet (ilyen mass effectek, meg bioshock -kok) és garantált lesz az élmény, ja és persze gondolom, hogy lcd tv -n tolod 720p -ben...akkor viszont a magad alá vizelés a látványtól lesz az élmény

(ha már itt vagyok, van egy bioshockom eladó, tök véletlenül :))
  • rastaman
    aki szeretne vegyen fel friendbe aztán nyomathatjuk együtt, bár még kissé kezdő vagyok. pinata-t mondjuk lehet hogy hanyagolom pc-n már próbáltam 1x
  • deep
  • rastaman
    na, tegnap megvettem a boxomat
    prémium, forza2 és pinata játékokkal + vettem még 1 gears-t is mellé
  • priluki
    oké kösz :D
  • Istencsászár
    Dark Sector tápik :)
  • priluki
    csá,játszik valaki a dark sector-al? irjon rám privibe pls mert eleakadtam thx
  • detoxic
  • Sephi
    Gyerekek ha van valakinek Pesten elado PGR4 az irjon mar ram egy privit mert naon surgosen megvennem :D
  • amdrula
    Te is odataláltál az idióta faszságaiddal xD
  • DanielT
    Menjenek csak az idióta faszságokkal oda.
  • deep
    Miajóistennek? Jóhogy nem nyitunk már külön topikot a kábeleknek, tápnak, dvd tálcának. Egy topik bőven elég, a gépnek, a játékoknak mindennek.
  • DanielT
    Jó, hogy megnyitottad, mert hányás ami itt megy.
  • janika1210
    Megnyitottam az új topicot:

XBOX360 HARDVER
  • janika1210
    Benézted mert semmit nem számolunk fel a ventilátor módosításért mivel ez a mi érdekünket szolgálja mert nem kell a németekhez szaladgálnom hetente Lehet módosítás nélkül is kérni a gépet de akkor megmondom a vevőnek, hogy ne hozzánk hanem egyből a Microsofthoz forduljon a garanciával. Nem az új szériáról beszélek mert mi már 2 éve így áruljuk a gépeket.
  • DanielT
    Ja. Meg 5 ezerrel többért is adhatod 4 perces melóval.

Arra nem gondoltál, hogy nem csak a hűtésmod miatt javult az elromlott gépek aránya, hanem, mert jöttek az új szériák?

• janika1210
    Ezzel kb. annyit mondtál, hogy mindegy, hogy van e klíma a kocsiban nyáron mert az ember kibír 45 fokos meleget is. Persze, hogy számít a hűtésmod hogyne számítana miről beszéltek? Nevetséges, hogy Jóska Pista a 2.B-ból, meg Danika a mókus őrs vezetője arról tart okfejtést, hogy mi jó meg mi nem jó. Számadatokkal is rendelkeztek vagy csak a szátok jár, hogy kijárjon valami egzisztencia ha ezt már a suliban nem sikerült kiharcolni és legalább itt felnézzenek rátok félrevezetett pajtásaitok? Mikor megjelent a 360 és beköszöntött a nyári meleg, minden második nap hoztak vissza 3 leddel gépet hozzánk pedig nem pesten hanem vidéken van üzletünk. Annyira elegünk lett, hogy akkor befejeztük a gép árusítását. Aztán valaki előjött ezzel a hűtésmod dologgal és azóta az összes új gép ventilátorát átkötjük mert elhanyagolható az a mennyiség amit visszahoznak mint mielőtt nem csináltuk volna ezt meg. Fölösleges erről beszélni mert akinek magasabb fordulaton pörög a venti és tökéletes a gépe az nem fog ide beírkálni, hogy na de jó nekem működik a gépem. Az viszont be fog írni akinek tönkremegy mégis. Csakhogy ilyen módosítás nem 1-2 embernek van hanem többezernek mivel vagy rakattak már bele vagy eleve így adták el a gépeket mint pld. az Én összes boltos imserősöm.

Másrészt kurvára szétoffoljátok ezt a témát, miért nincs erre egy hardveres téma?
  • greyfox
    Felejtsétek már el a hűtésmodot. Ugyanannyi hűtésmoddolt gép döglik meg, mint moddolatlan. Kb annyit számít, mint, hogy milyen színű az előlapod :D
  • CSOCSO
    miert ne segitene a jobb hutes mod??
    nem indegy hogy szobahomersekletrol 50 fokra vagy 100 fokra melegszik a hulye doboz.............
  • Minstrel
    erről a boltról valami tapasztalat/vélemény?
    battagame

itt a legolcsóbb az Elite
  • woodbear
    ja! :) meg ez a rész elsősorban single kampányra lesz készítve.
  • Istencsászár
    A játék nem ér annyit hogy ezen idegeskedjen az ember:DD
  • woodbear
    De legalább egy kicsit vissza vett az arcból az EA a bad company-t illetően, de még ez így is köcsögség a Gold edition miatt!
  • pc killer
    Ez az ami engem is nagyon felidegesít...
  • Istencsászár
    Amely játékhoz járművek vannak, 90% hogy pénzért lehet venni hozzá letölthető extra modelleket... ez már létezik és van.
  • LordAndrew
    Ez a jövő? "Olcsóért adom a játékot: tessék csak tessék, 5500 Forintért elviheted.Távcső kell a mesterlövész puskádra? Vegyél egyet: csak 300 MS pont. M3-as BMW kell a Need For Speedbe? Vegyél egyet: csak 500 MS pont..." Hmmmm.... Ez nem tetszik nagyon.
  • spammer
    Forza 2-ben sehogy nem lehet az ablakra matricákat tenni? Vinyl, betűk, logok stb.. Mert így elég gáz :S
  • deep
    Gyakorlatilag ezzel van kitapétázva az egész, ne lámulj már.
  • woodbear
    "Az eredeti forgatókönyv szerint a Battlefield: Bad Company megjelenése után azok a játékosok, akik a Gold edition helyett a sima változatra ruháznának be, egyes fegyverekhez csak némi pénzmag leszurkolása után juthatnának hozzá az Xbox Live, vagy a PSN rendszerén keresztül. Mindez akkor derült ki, amikor a multiplayer bétát útnak indították. A felháborodott játékosok tiltakozása odáig vezetett, hogy a döntést visszavonták. A játékosok tehát szintlépés során juthatnak majd hozzá minden fegyverhez, kivéve a Gold edition vásárlóit, akik már kezdéskor elérik a teljes kínálatot."
  • woodbear
    dobozon a vonalkód körül keresd! de rajta van a box hátulján , és a táp alján is!
  • SlickAdam
    doboz? papírok? ...
  • MaSzKa
    de hova van ráírva?

hátlap, trafó, alaplap?
  • amdrula
    Szerintem is hagyjuk a témát ekkora téveszmék ellen hiába érvel bárki is :D
  • deep
    Rá van írva?
  • MaSzKa
    és azt honnan tudom mennyit fogyaszt?

• Pacal17