176877

-
dsubra kösd a boxot, igen
a scartos tévédnél sokkal jobb képet fogsz kapni (boxot allitsd 1280x720 vagy 1280x768-ra: amelyik jobban tetszik képileg)
az árkádhoz kapott kábel kompozit jelet ad, a lehető legszarabb, ami csak létezik. ha a tévén akarod használni, vegyél RGB (vagy SVIDEO) kábelt a boxhoz - attól fügően a tv melyiket támogatja -
Laci08 #41103 A monitoromon dvi és dsub kimenet van, és a pc a dvi re van rákötve. A kérdés hogy a dsubra kötöm az xboxot akkor is jó lezs a képe vagy gyengébb minőségű. Az arcade pakkhoz mellékelt kábelt milyen tvre lehet rákötni? scartos tv m van. A monitor pedig samsung 223bw. előre is kösz a segítséget -
detoxic #41102 Ez mekkora brutál kép!
Egy teljes hátas tetkónak nem lenne egyszerű: -
act1-2-3 van, de nem ugyanannyi küldetéssel - ha jól rémlik, a későbbi actokban több van
ilyen játék még a GRAW1 :D és sztem hasonlo a R6 Vegas 1-2 is, csak más a környezet -
Na takarítsunk. -
Nem, ez sajnos el fogja rontani őket. -
detoxic #41095 "Vagy Uri Geller hatott rád?"
Nem,csak kiszámoltam hogy egy évben mennyi pénzt cigizek el....
Hmmmmm,nem kis összeg,és másra is elkölthetem :D
Na,én léptem,a GRAW 2-t meg ki ne hagyd,HATALMAS! -
olvastad a fenti piros szöveget? -
Vagy Uri Geller hatott rád? :DDD (bár az nem volt 5 napja :D)
TPS amúgy, igen, ezt tudom róla én is. PC-n FPS nézetű a GRAW, 360-on meg TPS. Hát még meggondolom...lehet belekezdek én is :) -
detoxic #41087 Hát nem tudom,de én teljesen rákattantam!
Ez amúgy tps?Mert nem fps,azt látom!
Ha tps(majd valami hozzáértő jelezze ha nagyon lámulok),akkor rájöttem valamire....Jobban bejön mint az fps!
Pfffffffff,mára offolom magam,már össze vissza írkálok,lehet elvonási tünet(5 napja nem cigizek,jöhetnek a gratulációk

)
-
Hm...tényleg ennyire jó lenne? Érdemes beszerezni? Pont be tudnám most. :)
Habár így a GTA 4 előtt nemtom mennyire érdemes... :) -
detoxic #41084 GRAW 2-ben honnan tudom hogy kb hány%-nál járok?
ui:Húúúúúúúúúúú,de nagy ez a játék is!
Ilyen stílusú játékokat tudtok mondani?A GOW is naggggyyon bejön,de ez a GRAW 2..... Beszarás!
Imádom hogy box-ot vettem!És még mennyi játékot nem láttam!
És még mennyi jön!
Yeah
-
Szegény Mass Effect ki lett hagyva
-
Freedy #41082 nekem eddig minden frissíytést letudott tölteni memcard-ra -
Egyébként, ha LIVE-ról le szeretném szedni..teszemazt a bizonyos Bully patchet, akkor azt csak vinyóra tudom letölteni? Mert az nekem biza nincsen =/ Memóriakártyára meg nem bírja lementeni, nemde? =/ Vagy hogy is van ez? -
igaza van,tökmind1
én pont a bioshockban voltam,amikor lcd monitorról(ami szintén nem volt egy fostaliga) váltottam tv-re és azt hittem bekakkantok, annyira más, akkor egy sdtv-hez képest hejjj -
szvsz: bioshock, pgr4, dmc4, assassins creed -
Tényleg nagyon jók a DMC4 átvezetői, mondjuk engem a legtöbb japán játék átvezetője letaglóz, azt nagyon tudnak (lásd DMC, Ace Combat, FF és a többiek). -
Freedy #41077 áá dmc 4:D hétvégén kezdtem el nyomni! Nagyon jó játék, és az átvezetők tényleg csodálatosak. nem csak a látvány, hanem valahogy az egész:D a történések pl. -
nekem DMC4-től esett le (átvezetők) -
16,5k -
Mennyi lesz a szállítással együtt a Gta4 az überkonzolból? -
mind állejtős lesz az SD TV után ...salz mindegy -
GTA IV-ig? Az már egy hét sincs! :D -
barca15 #41071 heló. holnap hozzák meg az új lcdtv-m. szerintetek melyik az a játék amitől a legjobban fog leesni az állam így a sima tv-n való játék után? valamint a boxon a displaybe mire rakjam hogy a legszebb képet kapjam a komponens kábellel( nem hdmi-s a box) -
Scooby87 #41070 köszi. -
Igen -
Scooby87 #41068 az xboxon be lehet állítani a widescreent?.....szóval,hogy 1024*768-ban 16:9re rakja a képet? -
A csóró kerületben is vásárolj be. Ha minden boltot végigjársz, simán meglesz a kellő számú cucc. A vásárban is lehet venni dolgokat.
Nemtom, nekem azzal a kártyával nem volt gondom. Állj pontosan oda a térképen és vagy feletted, vagy alattad lesz. -
Szerintem sem rossz, sőt! :) Én is beleöltem vagy 18-20 órát a játékba...elvoltam vele. Bár ez a rapper-ghettonigga style nekem nem fekszik abszolúte, de azért jó gamma tényleg. Annyira nem is volt bugos, viszont egy helyen textúrahibák jelentkeztek...de ott kivétel nélkül mindig :D (valamelyik autópályán asszem) -
#41059,#41057 <-- Köszönöm ennyit szerettem volna tudni. A játék amúgy szerintem abszolút nem szar, simán elvagyok vele a GTA 4-ig. -
Kösz már megvan. 250 itemet, hogy lehet összeszedni, mert én már mindent megvettem a boltokból és a szuvenirestől is, de csak 231 van meg. Az utolsó kártya ami a Gym-nél van azt hol találom meg? -
A store ott van ahol a boxklub is, legalábbis abban a városrészben nem messze. -
Egy kártyát nem találok, ami a tornateremnél van. Az Acquaberry storet hol találom? Mert még ott is meg kéne vennem mindent. -
Imádom, hogy itt a fórumokban mindenki el akarja baszni okoskodással mások üzletét. Ügyesek vagytok
-
Nem ártana kiírni hogy milyen acchoz jó. (usa/uk stb nem mind1)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A másik meg hogy 8-9-ért vehetsz ebayen. -
bundle ugyanúgy teljes verzió, semmi különbség nincs, csak, valóban, a lemezek fekete - fehérek, de ennyi, minden másban ugyanaz
(magyarul a játék szar) -
Ha valakit érdekel egy 12+1 hónapos live gold 12.000-ért az írjon privit. -
Hát nem befolyásolja a bundle dolog. Ez pont egy olyan játék, hogy a hemzsegő bugjairól híres..ez ilyen...majd talán a 2. része. -
Lehet azért nem írnak mert nem tudják?