XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2 már másik topic témája :D
Gondoltam nem itt fejtegetem mi mindennel játszok még az ágyban az asszonnyal, ha már leraktam az kontrollert :D
Mindig ra kell szallni valamire, amivel meg lehet magyarazni par elmeroggyant tenykedeseit. Mert azt, hogy maga a tarsadalom van elbaszva, azt senki nem vallalja fel. Ilyenkor jonnek a vadaskodasok, mint a 90'-es evekben a P&P (pen & paper) szerepjatekok ellen, hogy alomvilag meg ilyenek - rengeteg szerencsetlen gyerek lett eltiltva a barataitol, megfosztva a szorakozasatol par turbo-szulo miatt, akik bedoltek ennek, hogy a hianyos/szar nevelesuk helyett a gyerek heti 3 oras barataival toltott nagyreszt aggresszio-mentes jateka felelos mindenert. Most 2000-tol a szamitogepes jatek lett a _gonosz_, termeszetesen az online es lovoldozos jatekok vezetnek.
Egyertelmuen elhiszem, hogy ha valaki beteg, es szar nevelest kapott - vagy csak egyszeruen elhanyagoltak, vertek, megfelemlitettek, megalaztak - az agressziva valhat egy-egy jatek utan, de az isten szerelmere, a tobbtizmillio jatekosbol eddig talan 10-20 ilyen esetre derult feny. Naponta Magyarorszagon legalabb 10-en halnak meg az utakon. Elhiszem hogy ennek nincs hirerteke, mig annak, hogy valaki a "Gonosz es addiktiv jatek hatasara amokfutasba kezdett" - annak van. Majd leszoknak errol a faszsagrol is, legkozelebb mar be fogjak tiltani a Playboy channelt mert a ferfiak ettol felizgulnak es emiatt van a sok nok ellen elkovetett eroszak.
#2: En az agyban a felsegemmel szoktam jatszani, igaz az nem vezetek nelkuli, de szerintem kiralyabb ;D
Together we'll fly someday...
Annyit azért hozzáteszek, hogy a sima rablógyilkosok, pervez, meg élvezetbõl ölõknél mit tartanak elsödleges indoknak, ami miatt tette? Mert ahogy mondtátok akkor mozit,tv adókat stb. be kéne záratni, hogy ne legyen esély, de persze akkor meg feketén virágozna fel mindez.
Nem birják felfogni, hogy félre- vagy egyáltalán nem nevelt gyerekeknél fordul elõ ez, hogy nem képesek reálisan gondolkodni, nem ismerik a szociális normákat. Egy értelmes ember tudja fiatalon is hogy az csak egy játék, ott szabad tombolni, és azt nem akarja az életben is véghezvinni, hiszen a gépen kiélheti magát... De ha az ilyen kölyköknél mint ez, szarnak rá, akkor nesze... a hülye gyökér nem tud magával mit kezdeni és ez lesz. Csak könnyû ráfogni a játékokra. Az már nehezebb, hogy a családok figyeljenek már a hülye gyerekükre, nehogy ilyen agybeteg legyen belöle...
És a topichoz: Megvettem a tv-t is... 100hz-es 72centis, de a monitor után szokatlan ez a felbontás meg képponttávolság, meg hogy a feliratok a felbontás miatt kissé homályosak a monitor képéhez képest :D
De az ágyból játszani vezeték nélkül vmi nagyon király :)
PSN: s3ctorHU
ha mindenhol ez a törvény lenne akkor 5éven belül annyi lenne a pc-s/video game piacnak
ésakkor a filmek? asse szabad nézni? ottis ölnek... és mind1 hogy én csinálom vagy nem, ha nem ártok a képernyön levö embernek uccse semmit mer az nem él...végigvittem a CoD2-t mos tömeggyilkos vok?
sok fogyatékos elborult agyu 10en éves gyilkos miatt meg nem mondok le semmiröl...mer ez ojan mintha pl. nem árulnának görkori-t mer a bénákra meg vakokra veszéjes...dehát nem azoknak van...agybeteg gyilkospalánték is mennyenek javitoba ne a kárunkra szürják öket...
ugyis mind1 mer a család + törödés és nevelésen mulik hogy ijen lex a gyerek vagy nem...
szal filmeket se nézhetünk mer lehet hogy elöhozza a hajlamokat eggy véres jelenet a betegagyu selejtekböl
az összes szorakoztato elektronikai cikket be kell tiltani, a cégeket meg bezáratni akik ijet készitenek...
rádio van azt kész, meg politika
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
nemazé de tök norm. dolog ijen gameket késziteni mér csak sims-ek l1enek? vagy The Fighter GumiMaciZ-ek? köszi nemakarok gumibogyokkal dobálozni
GTA se szabad meg ijenek hát bazz akko ha vki ijennek 6ására gyilkol akkor az enélkül is agybeteg volt annakmeg ugyis elmegyogyban a heje alapbol
engem kapjon el a rendör azt majd meguszom mer öt agyonverem és nemtuti hogy emberszerü mer gerinctelen és a többit is
quakezzünk azér nembántanak
nemazér deaz eggy virtuális világ mos tökmind1 hogy embereket ölök vagy Csörikéket mer fegyverem az igyis lenne igyis "ölnék" és igyis élvezném csak nem mesélnék rola másoknak...vagy bántalmazásnak hiszik? jaj hát könyörgöm hova fajul ez a társadalom...annyira önmagát korlátozo feleslegesen hogy az nemigaz
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
az a cucc ami a konzolstudioba van télleg 74990 és a prémium az meg 99990 ft vagy ez áfa nélkül van? csak azér kérdem mer nem találtam az oldalon rá utalást hogy ez nem tartalmazná a 20% áfát pedig szinte minden kis bizbaszról irnak És ha kaj 75 akkor ezek uj cuccok? mer ottvan a nemtom mejik menüpontba hogy használt ijen-ojan konzolok (igaz az xbox nincs belesorolva) adás-vétele 1év garival de én ujat akarok
majd én flesselem csak l1en meg 90alatt a core meg ne legyen uj hitachi-LG-s
A 19 éves Jürgen.F ártatlannak vallotta magát,miután a 68 éves szomszédasszony feljelentést tett ellene a rendõrségen,miszerint a kerten át az ablakon véletlenül bepillantva annak monitorán véres jeleneteket látott.Jürgen tagadta hogy "embernek látszó karakterekre" lövöldözött volna,állitása szerint csak egy internetrõl letöltött video volt,melyben egy jövõbeni játékot mutogattak,és neki semmilyen befolyása nem volt az eseményekre.Tehát aktivan nem lövöldözött.
Ám gaz hazugságaira azonnal fény derült,mikor a speciális egységek behatoltak a lakásba és Jürgen szekrénye mögött a Wolfenstein korai 90-es években kiadott pc-s verzióját találták meg.(mint állitotta még évekkel korábban csuszhatott oda be véletlenül)
Egy szakértõ csoport 3 napig vizsgálta a nevezett játékot,mert az abban szereplö pixelhalmokról nem lehetett egyértelmûen megállapitani hogy azok vajon egyértelmûen "emberszerü karakterek"-e.Végül hosszas elemzés után ugy döntöttek hogy igen.
Örömmel jelentjük hogy ezzel az itélettel újabb potenciális gyilkost juttattunk rács mögé,hacsak egy évre is.De ott legalább megtanulja a kis mocsok!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A többit magánban, ha érdekel.
Gamestar.hu.
"Egy új német törvényjavaslatban nem kevesebbel, mint egy éves börtönbüntetéssel fenyegetik azokat, akik „emberi vagy, embernek látszó karaktereket” ölnek számítógépes játékokban! Ráadásul ez már nem csak az árusításra vonatkozna, hanem a játékosokkal is a törvény legkeményebb szigorával járnának el a jövõ évben parlament elé kerülõ javaslat szerint.
Bár Németország közismert az erõszakos játékokra vonatkozó szigoráról, egy ennyire kemény idevonatkozó törvény eddig még ott is példa nélküli, de még Jack Thompson, Rod Blagojevich, vagy Hillary Clinton sem pedzegették soha, hogy magukat a játékosokat is börtönbüntetéssel kellene büntetni. Amennyiben ez a törvény életbe lépne, az valószínûleg az egész német játékpiacot totálisan megbéníthatná, különös tekintettel olyan címekre, mint a PC-s Crysis, vagy a PS3-as Resistance: Fall of Man. A Gears of War címû Xbox 360-as játékot már korábban kitiltották az országból, de akkor még nem esett szó arról, hogy a játék birtoklása esetleg a jövõben egy év börtönnel büntethetõ.
A törvényjavaslatot a parlament elé terjesztõ elszánt német képviselõk szerint azért van szükség ilyen szigorú törvényre, mert egy 18 éves fiatal Counter Strike rajongó srác november 20.-án lemészárolt 12 másik fiatalt egy kollégiumban, 20 másikat megsebzett, aztán saját magával is végzett."
Noooormális?
Ettõl függetlenül elég rendesen nekem estél a múltkor.
Egybõl eszember jutottál, amikor olvastam a hírt :)
A jelzõket meg mellõzzük!
BAD Boys
forrás gamer365
BAD Boys
lckrz.try.hu
http://www.golemkonzol.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=28
Az augusztusi géppel valószínûleg nem lesz gond!
Nekem is van egy ilyen(már flashelt) gépem...
Blue_Dragon_JPN_XBOX360-Caravan
Állítólag betömörítve 216x100 m
lckrz.try.hu
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
De a tescóban ilyen irányu kérdéseidre (mikori?milyen drive van benne?stb...) szerintem csak egy csodálkozó pillantás lesz a válasz a "szakértõ" eladók részérõl.
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Na, ebbe köss bele, ha már úgy szeretsz az élõ fába is belekötni:
"Úgy tûnik az Xbox Live forgalmára is rendkívül jó hatással volt a Gears of War novemberi megjelenése, az Epic Games játékának debütálása óta ugyanis nem kevesebb, mint nyolcvan százalékkal ugrott meg a Live felhasználók száma - állítja az efféle elemzésekkel foglalkozó Sandvine Incorporated."
Forrás: gamer365.hu
Most köss bele abba, hogy a múltkor csak 50%-ot mondtam, jó? :) Mert az még akkor volt!! Pöcsfej.
Vgay azt vennem kell. Mert az tudom hogy van átalakító, de akkor az nem csak "alapkábel" minõségû lesz?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
games365 ezt irja ki reg közbe másnak is van ilyen problémája?
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit