XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Remek, garis gondokkal meg 3 naponta jarsz hozzajuk, mi? A 434 juro meg 115 penz :P

Together we'll fly someday...

Vagy pc-re már...Hülye vagyok. Monitor az a pc.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát ja. De azért megnézem, ha már ott járok, hátha valami csoda folytán... <#vigyor3>

Szerintem Tescoban nem fogsz kapni olyan kábelt amivel a 360-at pc-re kötöd.Mivel annak a Xbox-ba menõ része elég speciális.Kifejezetten konzol boltban keresd.

Bejött, köszi,de már nem kell! ;)

A link sajna rossz. Kérlek linkeld be újra a jót vagy tedd fel külön a képet valahová, mert nem látom. Az XBOX gamecard regisztráció jön be helyette.

Thx. Megyek a tecsóba és, ha van akkor veszek is.<#integet2>

sector512
Ilyen A lényeg hogy olyan legyen a vége mint ami belemegy a videokártyádba is a monitorból.

PSN: s3ctorHU

Kérlek írd le, hogy mi a kábel neve vagy valami, hogy ismerném meg, mert fater ért a kábelekhez, de õ most nincs itthon és mennék a TESCO-ba és vennék egyet. Csak a neve kéne vagy, hogy mirõl ismerem meg, hogy néz ki. Bocsi az amatõr kérdés miatt. Köszi!

Emberek, most fogok Ausztriába menni PREMIUM pakkért, 2 joy-jal, GEARS OF WAR-ral csak 434 EURO!!!!! CSAK MENJEN A RÉGI VIDEOTON TV-men!!!!!!!!!!!
Banano007
Húhú jöttem vitatkozni

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Röfikapitány
Hi!Eddig nem sikerált feltennem a media centert(livera simán reggeltem routeren keresztül csinálom) valahol olvastam hogy nem a hozzá adott kábellel kell a routerbe dugni hanem patch kábellel vettem is és ezzel van összekötve.Ha valaki tudja hogy kell feltenni a media centert irja meg nem látja a x360 a gép ezt irta az a progi amit fel kell tenni.

B@ldrick
picit rákattantam én is a témára, ha vki vett a gyõri saturnban, rámprivizne, érdelekne milyen drive-os, esetleg errefele hol lenne "célszerû", köszi

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

sector512
Persze, lehet hozzá kapni kábelt.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

A monitorra rá lehet valahogy kötni?

sector512
Na neeeeeeee <#idiota>

én is most szeretnék x-boxot venni de nem nagyon értek hozzá így lenne pár kérdésem ,remélem ti mint nagy x-boxosok feleltek:

1. van -e különbség x-box360 és x box 360 közt? (gondolok itt arra hogy mindegyik be tudja -e olvasni a pluszos,minuszos, újra írható,kétrétegû dvd-ket

2. ti mit kezdtek a 6gigás játékokkal? kiírjátok 2 rétegû dvd-re? egyáltalán beolvassa az írott 2 rétegû dvd-t? vagy arra szolgál a20gigás vinyó amit adnak hozzá?

3. lehet már chipeltetni x-box 360-ast? és mennyibe kerül?

4. ha megveszem a gépet mire fighyeljek esetleg? miylen tartozékok legyenek benne mindenféleképpen a alapcsomagba? gondolok itt memóriára pl meg hogy hány megás legyen meg adnak hozzá 20gigás vinyót stb.

5. ha a 20gigás vinyóra másolom a netröl letöltött gamet
akkor is ki kell chipeltetni a gépemet? vag yaz csak ha dvd-röl akarom futattni a játékot akkor érvényes?
Majd írjatok idõpontot, hogy mikor mentek GoW CO-OP-ozni. Én vasárnap délután ráérek. Akkor nyomhatnánk egy GOW-ot. Üdv a suliból <#hehe>

Me0w
Azert sok szerencset!

öregharcsa
<#vigyor1><#eplus2><#hehe><#taps>

http://pspfilez.extra.hu/

Igen hallottam, hogy ott forró a hangulat...

öregharcsa
az tele van khm.. "más" emberekkel....én meg azt kihagynám

Gondolom akkor nem az RTL-ben. Ne add fel harcsa!

öregharcsa
jah...világosító vagyok...

tejföl:
köszi...én is remélem..

tejföl
Sajnálom. Õszintén remélem, hogy megmarad a munkahelyed. Én két évvel ezelõtt hasonló cipõben jártam, megszünt a munkaviszonyom.

BAD Boys

médiába melózol?

öregharcsa
erre egyenlõre nincs esély<#shakehead>
a cégnél leépítés lesz a "jó" nézettség miatt...ki tudja kit nyomnak ki...(kb 120 embert)

tejföl
Vegyél egy gépet! Egy hónap ingyen live-ot kapsz, felveszel a barátlistádra néhány embert, és ott élõben biztos segít neked valaki.

BAD Boys

tejföl
Játszunk. Ma a GOW-al játszottunk fél kilencig coop módban. Mivel holnap iskola, megbeszéltük, hogy holnap folytatjuk. Remélem nemsokára te is veszel egy gépet.<#wink>

BAD Boys

ReaL KiLLeR
köszike mind2nek :)
annyit tuttam hogy volt oszt.társam az xbox 1-ét csináltatta meg 5ért, nah majd meglátom attolfügg milyen drive van benne hogy kire bizom, magamra vagy az ottaniakra :) bár a gari az kell szal...:) nem azér mer ojan barbár vok:D

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

öregharcsa
szeva!

nyomjátok a gyerkõccel???
hol tart a birodalom??<#vigyor1><#vigyor1>

köszee

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Ha visszaolvasnál rájöhetnél ki a tapasztalt de ha a keresõbe beírod a flash szót akkor is kidob egy rakat hozzászólást.

tejföl
Szia smile! <#wave>
Jellemzõ a 10 az igaz, de 5-ért is megcsinálják.

BAD Boys

öregharcsa
5-15e ft között...ki mennyiért vállalja be...
jellemzõ a 10e ft!

rorr
szerinted? elég hülye kérdés volt...... x360 kontroller kell hozzá más nem jó.....

tejföl
Elmégy egy konzolboltba, elmondod, hogy mi a kívánságod. Ha számodra kedvezõ választ kapsz, (flash) akkor megveszed. Ha nem, akkor mész egy "ojan" helyre ahol vállalják.

BAD Boys

Gary Jules - Mad World

Ez mekkorát fogott ezzel a gears of War videóval... Lehet eddig a kutya nem ismerte (én biztos nem) de most már az egész világ...

Sziasztok!

Vki meg tudná mondani, hogy mi is a zenéje az uj GOW trailernek?olyan ismerõs, de nemvágom.

ha vki szeretné letölteni ---->
http://www.gamer365.hu/_game/57/4557/media/xblm_gow_tv_lq.avi
csak 10mb

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

ReaL KiLLeR
azér irtam hogy ha nem public akkor jöhet a privi ha tudja vki a pontos választ, de nem kérdezhetem privibe mer nem tuti hogy akit kérdezek tudja, igy nagyobb az esélye annak hogy elolvassa egy olyan is aki télleg tudja a választ. nem irhatok csomo mindekinek privit :(
nyilván nem örülnének...mert a dolog illegal és eféle hirük szét terjesztése nem érné meg nekik...de egy ár kéne hogy mennyi a flesselés a legtöbb hejen ahol vállalják... :)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

tejföl
Miért nem hívod fel öket, hogy ÁFÁS, vagy sem?? Egyébként elõbbi.

BAD Boys

Hagyjátok már ezt az itt flashalnek ott flashelnek dolgot oda kell menni megkérdezni, hogy bevállalják-e. Szerintetek a boltok szervizek örülnek itt a kéretlen reklámjaitoknak. Ez lehetne privátban is nem?

ReaL KiLLeR
és OTT mennyibe kerül a flashelés? mer erröl lövésem sincs mennyi lehet
ha nem public akkor privibe plz
és arra nemkaptam választ hogy a 74990 a core pack-ra a konzol studioban áfás ár vagy még +20% ehhez és akkor kapom meg csak azt...? nacsak azér mer médiába 89e a core...
és konzol studioba is válallnak flesselést? mer ezis ojasmi jellegü mint amire attál linket...az a platinum shop
megcsinálnám én mer vágom csak mivan ha ms28-as a drive ha samsung 1átalán...nekem intel chipset-es lapom van és ezzel a tipussal voltak prob.-ok vkiknél...sokaknak viszont jo volt mégis...ha meg ujfajta hitachi LG-s akkor azzal otthon még nemlet semmit kezdeni...

Me0w

miért gondolod ezt?

Me0w
Azt hiszem ma sem keltem fel hiaba. <#hehe>

nem

tejföl
Nem tudom, de ha veszel egy gépet, akkor kiderül. Ha van ilyen kontrollered, akkor ugye az nem plusz kiadás. Ha meg nincs akkor...

BAD Boys

tejföl
Kemény vagy wazze! Kökemény!<#eplus2>

BAD Boys