176877
banner
  • AntiHero
    Elvileg lesz új rész.
  • Scooby87
    úgye az arcade-k kevésbé hibásodnak meg..(a 3pros ledes hiba ritkább)
  • arty
    furcsa, mert én is nekiültem megjelenésekor, de fél ora után unalomba fulladt - épp, ahogy elmult a gfx varázsa.

azota megvettem a burnout3-at (végülis anno ezért vettem boxot, sokat toltam és most meglett 360ra is) és azzal néha elfelejtkezem az időről - az egyetlen bajom, h eredeti lemez lévén a box 12x pörgeti és a süvités felülmulja a hütésmoddolt ventijeim hangját is :( pedig az is bőven elég idegtépő ...

anniversary felidegelt, pcn nekiálltam folytatni a prince of persia:2 trónját, kinyirtam épp az oriást ... végre a 360kontollerrel élvezetes játszani :) nagy kár, h még nincs uj pop 360ra! lesz egyáltalán, nemtudja vki?
  • Evogordon
    Na meg vegyél már úgy játékot hogy van egy 300e ft-os géped és lehet akad rajta a játék mert konzolnál a fejlesztőknek csak 1 hardware-re kell optimalizálni nem 1000 féle VGA-ra meg 1000féle CPU-ra... A crysis a legjobb gépeken alig megy biztos vagyok benne ha box-ra fejlesztették volna vagy PS3-ra elsősorban akkor meglenne a stabil 60 fps.
  • Evogordon
    Azért szerintem mert pc-re letöltesz egy játékot krekkeled és kész és még multizni is tudsz a játékok többségével. Box-nál meg ki kell flesh-eltetni a gépet amivel elveszíted a garanciát ami a 3 led miatt igen is kell mert aztán vagy kidobod a gépet vagy elmész egy olyan személyhez aki xbox javítással foglalkozik. Meg ha ki flesh-eltetted a gépet akkor nem ajánlott fellépni a LIVE-ra mert akármikor bannolhatnak (nem ajánlott multizni játékkokal sem mert ugyanúgy bannolhatnak mivel felléptél live-ra). Szóval ha flesh-elt a géped single módba nyomhatod a játékokat mást nem is nagyon csinálhatsz mert mint mondtam jön a BANNn.

Ezért a boxnál az ember meggondolja hogy érdemes e flesh-eltetni pc-nél meg minek mert ott nem baszhatsz rá. És sokkal de sokkal több az olyan ember aki inkább megveszi eredetiben a játékokat majd ha meg megunta eladja. Nem tudok olyan nevet mondani Magyarországon aki folyamatosan vesz eredeti játékokat boxnál meg nézz be a gta 4 topikba az emberek 60 % eredetibe veszi a játékokat (pl én is :) ).

Jó a fenti írásom lehet nem teljesen igaz mert hallottam már olyanról hogy úgy kitudják flesh-elni hogy ha tönkre megy a gép vissza tudják tenni az eredeti szoftvert és mehet gariba...

De egyébként ezért megy tönkre a pcs játékipar mert maíg pc-re pl a cod4-ből eladtak 700e-ret konzolra 7 milliót..
  • Istencsászár
    Azt nemtudom, de itt csak pár ember játszik vele a többi vár a megjelenésre.
  • Tomy Lee
    Persze,sz.ted meg fogják venni azután,hogy már játszanak vele?
    Én ebben a %arányban nem lennék olyan biztos:)
  • Istencsászár
    Pécén a warez annyire elmutálódott hogya többség elvből nem vesz gémet, vagy megsem fordul ez a fejében, illetve sose vett, akkor ezek után minek. Meg nincs rá pénze, meg minek vegyen meg olyan játékot amit fél délután alatt kipörget... leszedi, kitolja, letörli és fikázza h milyen szar volt, meg rövid volt stb...

Mennyire ment az Assassians Creednél hogy megveszik:), az a pár ember komolyan goldolta a 80% meg lewarezolta és ott szenved vele, az megsem fordul a fejében h megvegye.

Aktuális most a GTA4, aki ide a konzol topikokba rendszeresen ir, nem is tudok olyan embert aki nem veszi meg a GTA-t... a többség előrendelte már és várja h megküldjék, a másik fele pedig megy kedden a boltba érte... itt az arány 80% megveszi, 20% meg nem.
    Válasz 'grebber' üzenetér
  • grebber
    De amugy nekem fogalmam sincs miért vesznek kevesebb gamet pc-re.
    Hiszen ez is egy jó példa gyakorlatilag az utolsó csöves is letölti/letöltötte a GTA4-et azt mégis több millió darabot elfognak adni belöle.
    Pc-n is van pár game ami jó eladásokkal büsukélkedhet.Szerintem a minőség az ami meghatározza veszik-e vagy sem.
  • Evogordon
    Hát mondjuk igen.. Pc-re nem nagyon jönnek játékok mert nincs benne pénz mindenki warezol. Nekem is kellet egy kis idő hogy rájöjjek játékra konzol kell add el a brutál géped vegyél egy netezőset meg egy xbox 360 elitet :D

PC-s játékoknak leáldozott!!
  • webadam
    Hol lehet kapni jó árom 20Gb-os HDD-t?Ebay-t még nem használtam szal az nem lenne jó.Ha valaki tud akár használtat pls szóljon.
  • grebber
    GTA 4 annyira nem izgat 1 game a sok közül.De majd végigviszem azt is feltéve ha lesz magyarítása :D
    Még nem leszek konzolos várok hátha fog még csökkenni az ára!
  • Evogordon
    *maradsz
  • Evogordon
    Mivan kint van a GTA4 és egyből konzolos leszel? :DDD Pedig úgy tudtam te örökre pc-s leszel :D
  • joshua
    Na most hogy lassan kijön a gta és elég ijesztő híreket hallottam a vinyó nélküli játékról, ezért akinek van eladó xbox360-as merevlemeze (20 gigás), az megdobhat egy privivel Főleg használtak érdekelnek(mivel nincs sok pénzem:))
  • Tomy Lee
    Skate fullos gém deszkás stílusban
    Dead Rising inkább vicces mint horror:)
  • grebber
    Mass Effektek azért nem vettem ide mert az hamarosan tiszteletét teszi PC-n is szerencsére!
  • Istencsászár
    A várossal egy percig sem volt bajom, kiváló az egész, csak a tartolmba vérzik el.
  • Alwares
    Szerintem a város pálya design-ja iszonyat jó! Annyi millió kis dolog van benne ami miatt imádni való. Az online challeng-ekre pedig nem mondhatod, hogy kevés, van belőle 400 és viszonylag változatos/poén. Szerintem jó játék.
  • Istencsászár
    Meg DMC4, Fight Night 3, Dead or Alive, van itt minden jó:)
  • Istencsászár
    Megcsináltam nagy unalommal az A kategóriás jogsit... azóta a gépbe nemvolt a lemez... kevés a játémod, versenymod, sokkal többet kihozhattak volna belőle.
  • Kandurex
    haj, ja! és ha már itt vagyunk talán egy GTA IV. is befigyelhet még
  • AntiHero
    Meg egy nagy klasszikussal a Dead Risingel:) Meg ha szereted a gördeszkázást a SKAT-el!
  • Alwares
    Paradise nem tartalmas? Ne viccelj. Istenjó és eszméleten sok tartalom van benne.
  • AntiHero
    Burnout Paradise-hoz meg jönnek az új tartalmak, versenyek, + motorok! JA és ez mind ingyé!
  • Kandurex
    én még kiegészíteném egy Lost Odyssey -vel
  • Istencsászár
    Dark Sector, nem kapott túl jó értékeléseket...
    Black, ajánlom! ( igaz ez prevgen, de szép és hangulatos )
    Condemned 2, ajánlom
    Army Of Two, csak co-opba haverral szigorúan, de abban viszton egyik legjobb
    Fifa Street-ek, ha a 2. részt nemláttad akkor tetszhet a 3, viszont nemajánlom... inkább Euro 2008
    Burnout-ok, a Paradise sajnos nem lett túl tartalmas...
    Halo 3, ajánlom
    PGR, ajánlom
    The Darkness, ajánlom
    Forza Motorsport, mivel más nemigen van, igy el lehet vele szórakozni
  • Alwares
    Hát jah ezen igen jó játékok. Mass Effect-el is érdemes egy próbát tenni azért. Forza megazisten ;)
  • grebber
    Kell sajnos mert pc-re nem adnak ki szinte semmit.
    Ezek a gamek nagyon tetszenek csak ezek miatt szeretnék venni (meg sok más miatt ami még majd jön).
    Dark Sector,Black,Condemned 2,Army Of Two,Fifa Street-ek,Burnout-ok,Halo 3,PGR,The Darkness,Forza Motorsport.
  • Istencsászár
    A demo sem telepít, leszeded és megy, csak hogy tiszta legyen neki, mert félreérthetően irtad.
  • Istencsászár
    Nem telepít, csak használja de nemlátod ennek semmi nyomát csak hogy nem popuppol a GTA pl. A keretprogramban ( Deshboard ) mindent látsz, és tudsz állítgatni törölni, legyen az demo, video, kép, zene, mentések, vagy akármilyen fájlok amiket egy játék használ.. pl replay.
  • Kandurex
    van menü, van minden, csak ezt nem desktop -nak, hanem dashboard -nak hívják :) egyébként nagyon elenyésző a telepítések, inkább csak a demókra érvényes a nagyobb méretű helyfoglalás, full játékoknál nem jellemző, lsd. Bioshock ami kb. 200 megát zabált mentésekkel
  • grebber
    Láma vagyok konzol téren nagyon :(
    Ha "feltelepíti" a gamet a vinyóra márha csinál ilyet akkor az le is lehet simán uninstalálni vagy törölni? Konzolnak is van valami menüje ahol lehet ilyeneket?
    Tudom alapvető dolgok lehetnek ezek de életemben nem volt semmilyen konzolom.
  • Alwares
    Te is fiam grebber? Ma már mindenki vesz X360-at? :)
  • Istencsászár
    Vegasnak csak a demojával játszottam, de már abból leszürtem hogy a Bio alatt az UT motor szebb és sokkal gyorsabb, mások a fejlesztők...
  • Kandurex
    én mondjuk a rainbow six vegas I. utolsó két pályáján azért vettem észre elég erős popup -ot...viszont pl. a Bioshock -ba meg semmit, holott ugyanaz a motor
  • Istencsászár
    Eddig ilyen probléma más játékoknál nemvolt ( csak mass effect, de ott mindegy volt neki, hogy volt e vinyo ).
  • Kandurex
    nem létszükgélet, de nagyon fontos eleme a winyó a boxnak, demok, zenék, vidók, játékmentések stb. és mint látod a játékok is kezdik igényelni, szerintem kötelező a winyó
  • grebber
    Értem.
    Még egy utólsó kérdés: Az hogy pl én arcadot fogok venni amiben ugye nincsen vinyó annak lesz valami hátránya játékoknál? Mert ahogy olvasgatom gta 4 topikot ott felrojják a későn megjelenő textúrákat a vinyó hiányára. Más játéknál is van ilyen ha nincsen vinyó?
  • Tomy Lee
    Nem tudjátok véletlenül,hogy az xfps szerkentyü kompatibilis lézeres egérrel is?(logi mx revolution).
    Kössz