176876
banner
  • DanielT
    Sima AV kábellel egy RAKÁS SZART kapsz.
  • Scooby87
    ja és igen megéri...digitális jelet küld...
  • AntiHero
    Érdemes. mégegyszer: É R D E M E S !
  • Scooby87
    hdmi-hdmi kábellel öszekötöd és kész...2000Ft.
  • exhile
    sziasztok! nekem van egy samsung hd ready lcd tv-m, venni akarok egy xbox arcade packot hdmi kimenettel, de nem kapok majd hozzá component hd av kábelt, érdemes kidobni rá pénzt vagy maradjon a sima av kábel? mégegyszer: a tv-m N.E.M FULL HD
  • Istencsászár
    Onnan ahonnan a legolcsóbban kapod meg, ha árkéd kell akkor érdemes nézni a Saturnt meg a hülye nemvagyokot, ha más akkr boltokat és a legideálisabbat kiválasztani...
  • Doog
    Tehát akkor honnan szerezzek konzolt ?
  • Istencsászár
    Konzol Studio nem az, 2-3 ezer plssz haszonnal dolgoznak mint pl az űber vagy az átlag.
  • Scooby87
    én a golemkonzol....überkonzol....konzol studió....sztem korrekt helynek tünnek.
  • Doog
    Tudna valaki küldeni nekem olyan linkeket ahol olcsón hozzá lehet jutni Xbox360-hoz ?
  • Doog
    Tudom nem is annyiért ettem jóval olcsóbban :)
  • Scooby87
    bár az az ár nagyon túlzás :O
  • Doog
    Köszönöm a segítséget !
  • Scooby87
    rákötheted simán....szép kép lesz rajta....hdmin keresztül....vagy pedig vga csatlakózóval és akkor egy dvi átalakítóval...
  • Doog
    A monitorom 1440*900-as felbontású de TV-re szeretném rákötni.
    Ilyen TV-m van :

Termék ismertető

68 cm képátló Fényerő: 500 cd/m2
    Felbontás: 1280x768 WXGA Kontraszt: 600:1
    Válaszidő: 12 ms 2 tuneres
    PIP, PAT, PIT Magyar OSD menü 1000 oldalas gyors teletext
    Stereo DSP Surround
    processzor HDMI/DVI csatlakozás
    3 Scart/PC csatlakozás
    EAN kód: 5998314525119
    236.736,- Ft

Nem HD TV.
    Szerintetek érdemes rákötni ?
    Vagy inkább monitorral használjam ?
  • Scooby87
    a felbontás ,meg a méret :D ennyi a külömbség.

amúgy 1280*720ban a legszebb a képe a gémeknek....tehát ha a monitorod tud ilyet az nagy királyság....
  • Doog
    Ugye én is mint sokan most készülök Xbox-ot venni és nagyon zöldfülű vagyok még hozzá ezért szeretném megkérdezni, hogy van egy sima LCD TV-m és az milyen játékélményt ad ?

Valamint mi a külömbség a sima LCD TV és a HD TV közt ?
  • SlickAdam
    online-t max 3 hétig nyomhatom durván, addig kaptam ingyenes gold-ot. mert az *****isten hogy én pénzt nem adok érte!:D mindenesetre megnézem mit tud a Halo.
  • Evogordon
    Igazad van, minek belepiszkálni a box-ba, ha tönkre megy a MS tesz bele új lapot akkor meg mit félnek annyira
  • Arms
    Hali!
    Az érdekelne, hogy ha veszek egy kábelt amivel rákötöm a box-ot a monitorra, és ami azon a kábelen vagy csatlakozó azzal milyen hangra tudom rákötni?
    THX!
  • Alwares
    Részemről a legjobb FPS konzolra. Konzolra. FPS. Nagyon ott van, főleg multiban, de a single is nagyon jó a fasza AI miatt. Mindenképpen ajánlom, nem érdemes kihagyni.
  • dienesoft
    Köszi a választ, ki is próbálom.
  • Soldiers
    ja elég jó már akinek
  • SlickAdam
    Halo 3 jó játék emberek? Még egyik résszel se nyomultam. Tudnék most olcsóér...
  • Soldiers
    te egy akkora egy nyomorult pöccs vagy mért nem tudsz rendesen válaszolni
    Krisz: sztem csak egy hűtésmód elég
  • DanielT
    Szerintem rakass még bele vízhűtést, extra házkivágás is alap hogy kell, aztán ott vannak még a plusz hűtőbordák. Én biztos nem nyugodnék meg addig amíg teljesen szét nem baszok egy hibátlanul működő új gépet és nem költöm rá az árának kétszeresét.

Hajrá!
  • Krisztofer45
    nem 81 hanem 71 ezer sorry
  • Krisztofer45
    Holnap vagy hétfőn veszek egy Xbox 360 Premiumot lesz benne
    -Hütésmod
    -Hütés késleltetés
    összesen 81 ezer forintba kerül szerintetek megéri??
  • DanielT
    1280x1024-et javasolok, ha bírja a monitor. A játék felbontása nem ennyi, de legalább a legmagasabb felbontást fogja tolni a box.
  • Soldiers
    képzeld láttam
  • dienesoft
    Sziasztok!

Milyen felbontáson érdemes használni, ha monitoron játszok az Xbox-on? Van egy Fujitsu-Siemens 17" ScenicView XE17-4-es monitorom, de sima 1024-ben még eléggé gyenge az élsimítás, a többi felbontáson, amin próbáltam, meg már túlságosan szét van nyúlva a kép és egyáltalán nem jók az arányok... Mi a teendő? Köszönöm a segítséget!
  • DanielT
    Osztod a tippeket, de nem tudod mennyire hangos egy felhúzott venti? Gépet láttál már élőben, vagy csak Media Markt szórólapon?
  • Alwares
    Nagyon. nagyon.
  • Soldiers
    mennyire hangos?
  • Sephi
    Nekem alapbol overclockolt hutesem van benne. Igaz nagyon hangos de a X alig melegszik :D
  • Soldiers
    3 ledes hibád hogyan kerülhetjük el?

Megfelelő hűtéssel és jó szellőzéssel. A legjobb megoldás a gyári belső ventilátorok fordulatszámának növelése.
  • Soldiers
    ha melegszik megcsináltatod hogy a hűtásrendszert növeljék
  • SD456
    Hi all!

Most fogok venni egy Xbox 360 Elitet. Olvasgattam itt a topikba dolgokat, tippeket...stb. Egyéb tudni való ha van akkor leírnátok? Pl.: azt nem tudom még, hogy az Elite mennyire melegszik?
  • Soldiers
    aha értem akko
  • Kandurex
    nincs