XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát van sok üzlet ahol ugy kérheted hogy flashelve legyen.www.apronet.hu ott megtalálod...

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Me0w
Flashelesnel a dvd firmwarejat cserelik egy olyanra ami olvassa a masolt lemezeket, ergo ha elbasszak akkor csak a drive megy tonkre. Ha vallalnak ra garit, akkor kapsz bele uj driveot flashelve.

Together we'll fly someday...

Me0w
Ha ennyire zoldfulu vagy a temaban, akkor vegyel egy premiumot es jatsszal eredeti jatekokkal.

Mi az hogy a flashre adnak garanciát? Elkúrja a gépet de a flash árát visszaadják?😄
Mert ez a Flash hogy megy? Bemegyek az üzletbe és azt mondom hogy:törjétek már fel srácok és megcsinálják? Ha 1-szer ez megvan akkor mindig futnak majd a gamék utána? Egyáltalán jók a tört verziók a neten?
Lizardman
Hát valamelyik gépet 5-ször kell flasheltetni, de van amelyiket 10-szer, mert a box, egy idö után kidobja magábol a cuccot...

Egyébként egyszer kell flasheltetni, és ha olyan helyen veszed, akkor adnak garanciát a flasheltetés után is, csak nem magára a gépre, hanem a flashre...

(az elsö két mondatom meg ne vedd komolyan😊 )

Me0w

Igen, és maximum a meghajtót lehet vele kinyiratni, de akkor az nem a te hibád és akkor kicserélik neked mer a Falshre is vállalnak garit

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nagy gondban vagyok. Nem merek venni box-ot, mert mivel flasheltetném, ugrana a garancia. És mi van ha akkor lesz GEBASZ?? Akkor jól rábasztam és kikúrtam azt a sok pénzt az ablakon. A flasheltetés nem okoz kárt a gépben? Csak egyszer kell flasheltetni és megy minden? Ezek lennének a kérdéseim. Amúgy tegnap vettem volna meg a gépet ha ez nem vetõdött volna fel.
Lizardman
attol függetlenül, muszáj lesz egyet kiirnod, hogy megnézd, mivel senki nem fogja neked azt mondani, hogy "huu ez az iro meg a progi tök zsilett, menni fog" ez hülyeség... Ird ki ugy, ahogy te gondolod, és jonak látod, és kiderül...

Me0w
Mikulasra nem kaptal 500ft-ot? 😊

ReaL KiLLeR
igen de egy +R DL DVD nem 10ft😞 azért nem.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Me0w
Miert nem irod ki az egyiket es akkor kiderul nem?

esetleg még jók ezeke is....na összefoglalva😄
Prey, DOA X2 😄 DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion,F.E.A.R.,Enchanted Arms, Saints Row, Quake 4

Én ezeket ajánlom még azokon kívvûl !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

ReaL KiLLeR
Rainbow.Six.Vegas.PAL.XBOX360-DNL
Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER
FEAR.UNCUT.PAL.XBOX360-DRabbits
Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE
Test.Drive.Unlimited.PAL.XBOX360-DNL

Ha ezeket szedtem le elégsok idöt és 240ftot+20%-át rááldozva akkor ezek menni fognak vagy igy sem k1elmez meg?😄
najo nem idétlenkedek szal ezek ugye jok ha jol lexnek kiirva azzal ami kell,télleg fontos hogy PAL-os legyen a game?
Másik gond az hogy tudom hogy Pio111D az ajánlott iro de nekem egy LG4161B-m van és sajnos mos nincs pénzem másikra és aztis tudom hogy CCD a ajánlott program, de ugy vettem észre eddig hogy az én DVD irom a Nero-val jobban ki van békülve szal ha Nero7 UE-vel irom+LG4161B-vel akkor van esélye hogy sikerül?
vagy várjak és CCD+Pio111D?
csak az a baj hogy ez az 5 game rengeteg helyemet vesz el...😞 dehát én szettem le ennyit..
van vki aki probálta LG ironak ezzel a fajtájával vagy nero-val?
vagy aki szemtanuja volt már annak hogy ez igy nem müködik?

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Jajmég a F.E.A.R-t majdnem kihagytam 😄

Engem ne vonj közéjük én már majd 15 éves házasságban élek a konzolokkal...a PC csak petting volt 😄

Prey, DOA X2 😄 DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion...csak gyõz válogatni 😄

ThugEdge
ahogy olvasgatom itten a kommentjeiteket úgy látom sokan jöttünk a pc-s táborból
õszintén megmondom tökre örülök ennek a masinának,nagy dolog
thx m$-bár ezt nem szívesen mondom😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
meg mondjátok már,hogy mi az ami kihagyhatattlan,mert csecsemõ vok, 1 hete van 360-am aztán meg tudom,hogy igazán nem is sok a gém ami kijött
amim van:
gow,cod3,r6-vegas, még aszem megnézem dead risingot is
ezeken kívül még vmi érdemleges?bf-rõl már lebeszéltem magam😊

Az persze hogy más...amikor egyáltalán nem szaggat az istencsászárkirály dolog...ezért veszek X-et és nem GF 8800 GTI kártyát.

Én az obliviont ezért nem szerettem PC-én mert itt szaggatott hiába fulllgraf meg minden...100% hogy teljesen más élmény FIX FPS mellett játszani

Értelek...ami most engem nagyon megfogott ez a Prey...csak nem tom, van az az oldal ahol ki vannak irva hogy mi megy meg mi nem, de ez a tipus (Prey PAL READ NFO XBOX360-DNL) nincs kiirva egyáltalán...vajon jó?

ThugEdge
na vki nem játszott a splinter da x360-al?és esetleg tudja milyen volt pc-n?mert én pc-n toltam(illetve szenvedtem vele az irdatlan vas zabálása miatt)
és szívesen lenyomnám x-en ha kicsit más volt esetleg végre úgy hogy nem kell a rohadt röccenésekkel meg ilyenekkel foglalkozni

Mivel az a HL2 Episode 2-höz "jár" majd,igy majd amikor az jön.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Érdekelne egy játék: elméletileg HL2-es mod, a neve Portal: mikor jelenik meg X-re???

Van, ahol magára a flashre vállalnak garanciát !!!
Szal valamid lesz 😄

Hát, én maradok azért a CloneCD-s változatnál...
Egy kérdésem lenne: Ha nincs a képfájl mellett csinálva iylen .dvd fájl, akkor én mindig csináljam meg és azzal írjam ki a játékot?

(eddig kétfajta kiterjesztést láttam, .iso, és .000 értelemszerûen a layer break számok alá a dvd fájlban "fáljnév".iso v "fáljnév".000 kell)

Ha Flasheltetem a boxot akkor ugyebár ugrik a garancia, de a gép mûködése semennyiben nem változik ugye?
tejföl
Persze. Senkit nem kívánok rávenni, hogy úgy csinálja ahogy én. Ezt mindenki maga dönti el.

BAD Boys

rambuu
Ja és persze mennyiért veszed??!

rambuu
Honnan veszed két játékkal és Flashelve??

Ezek voltzak az elsõ mûködõ sémák mivel javultak a firmware-k így csökkentek a beolvasási problémák minden boxnál. Így egyre kevésbé számít a lemez típusa az íróé vagy akár az égetõé is.
Én az elsõ sémát használom minek kísérletezgessek ha ez tutkó... ???

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

720p!
kill3r21
jah én is ezen gondolkodtam 720i lesz belöle
ja, DVD Decrypter is ki lehet irni...

tejföl
Nyugodtan használd az ImgBurn-t. A rétegváltás helyét beírod és mûködni fog. Kicsit túl van misztifikálva a CloneCD-vel való írás.

BAD Boys

de a pio 110d-vl is ki lehet irni.

Kérlek, mielõtt legközelebb felteszel egy kérdést, próbáld meg te magad megválaszolni!

Azért írjuk, hogy CloneCD, mert az biztos, de legalábbis mi azzal szoktuk és mûködik. Ja, te nem ezzel szoktad. Mi igen. Mi nem használunk ImgBurnt. Biztos ki lehet vele írni. Valszeg mûködni is fog, próbáld ki. Max nem.

A DVD író is rengetegszer meg lett válaszolva. LG nem túl jó, próbáld ki, hátha. Pioneer 111-D.

De most komolyan, milyen kérdés ez? Nem azzal az íróval és nem azzal a programmal írod, amit mi ajánlunk. Csak saját felelõsségre!

arty
mert rosszul allitottad be a boxodat... a hdtv-d felbontása 90% h 1366x768 és a boxodat inkább 1280x720ban érdemes beállitani, kevesebb a feleslegesen oda-visszakonvertálás miatti veszteség 😊 - jobb lesz a képe valszeg!

(a tv-d azt irja ki, hog milyen jelet kap, nem azt, hogy milyen felbontásu lcd panel van benne)

Forza.

Nem éppen, a .dvd tárolja, h mikor kell a rétegek közt váltani. A DoaX2 mellett egyébként volt .dvd. Szerintem a 000-t ki sem tudod írni.

Mindegy, hozz létre új filet, neve: IMAGE.dvd

Tartalma (össz 2 sor, 2. sor végén nincs sortörés):

LayerBreak=1913760
IMAGE.000

Me0w
Proba cseresznye.

athlon7
Ja és LG DVD Íróm van, ez is jó kiírásra?

athlon7
Azt írtátok, hogy CloneCD-vel ajánlatos kiírni a 360-as játékokat. Ez ok is.
De én a képfájlokat (DVD Filmeket, amik ISO-ban vannak általában) az ImgBurn-nel szoktam kiírni. Esetleg ezzel a progival is ki lehet írni a játékokat??

kill3r21
Sorry skacok! csak én hittem hogy HDMI 😄 Tipust emvágom mert bátyám a tv mágus! Samsung LCDTV de a felbontás az télleg 1920*1080 mert ifoban kiirja mikor valamivel jáccok
igaz, ha nincs a tömörített állományban .dvd fájl, akkor az be van építve a képfájlba? ( nem találtam erre vonatkozóan információt az nfo-ban) a DOA Xtreme 2 müködõ verziójáról beszélek.

.000 képfájlt tudok majd kicsomagolni, ezt gond nélkül ki lehet irni CCD-vel?

Scotty99
Lentebb írták, hogy 5-15k között van a flashelés, attól függ hol csináltatod.

PS3 ID: ghost_hun

Me0w
<#wilting><#wilting><#bdead><#bdead><#wilting><#wilting><#wilting><#bdead>

Lehet az X360-on DVD-t nézni?
ááá, szóval ez ilyen nagyobb adathordozó értem...de akkor vajon melyik fog elterjedni? A Blu-Ray vagya HD DVD?

ajem kisa
Én azt hallottam, hogy a 360-nak késöbb lesz olyan, amiben benne lesz a hd dvd is, nem kell külön csatlakoztatni, mint most! A hd dvd lemez sem kicsi (gb)!
Pl ez!