XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Together we'll fly someday...
Egyébként egyszer kell flasheltetni, és ha olyan helyen veszed, akkor adnak garanciát a flasheltetés után is, csak nem magára a gépre, hanem a flashre...
(az elsö két mondatom meg ne vedd komolyan😊 )
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Prey, DOA X2 😄 DOA4, PES6, SP: Double Agent, Ghost Recon: Advenced Warfighter, Oblivion,F.E.A.R.,Enchanted Arms, Saints Row, Quake 4
Én ezeket ajánlom még azokon kívvûl !
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER
FEAR.UNCUT.PAL.XBOX360-DRabbits
Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE
Test.Drive.Unlimited.PAL.XBOX360-DNL
Ha ezeket szedtem le elégsok idöt és 240ftot+20%-át rááldozva akkor ezek menni fognak vagy igy sem k1elmez meg?😄
najo nem idétlenkedek szal ezek ugye jok ha jol lexnek kiirva azzal ami kell,télleg fontos hogy PAL-os legyen a game?
Másik gond az hogy tudom hogy Pio111D az ajánlott iro de nekem egy LG4161B-m van és sajnos mos nincs pénzem másikra és aztis tudom hogy CCD a ajánlott program, de ugy vettem észre eddig hogy az én DVD irom a Nero-val jobban ki van békülve szal ha Nero7 UE-vel irom+LG4161B-vel akkor van esélye hogy sikerül?
vagy várjak és CCD+Pio111D?
csak az a baj hogy ez az 5 game rengeteg helyemet vesz el...😞 dehát én szettem le ennyit..
van vki aki probálta LG ironak ezzel a fajtájával vagy nero-val?
vagy aki szemtanuja volt már annak hogy ez igy nem müködik?
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
õszintén megmondom tökre örülök ennek a masinának,nagy dolog
thx m$-bár ezt nem szívesen mondom😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
amim van:
gow,cod3,r6-vegas, még aszem megnézem dead risingot is
ezeken kívül még vmi érdemleges?bf-rõl már lebeszéltem magam😊
Én az obliviont ezért nem szerettem PC-én mert itt szaggatott hiába fulllgraf meg minden...100% hogy teljesen más élmény FIX FPS mellett játszani
és szívesen lenyomnám x-en ha kicsit más volt esetleg végre úgy hogy nem kell a rohadt röccenésekkel meg ilyenekkel foglalkozni
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szal valamid lesz 😄
Egy kérdésem lenne: Ha nincs a képfájl mellett csinálva iylen .dvd fájl, akkor én mindig csináljam meg és azzal írjam ki a játékot?
(eddig kétfajta kiterjesztést láttam, .iso, és .000 értelemszerûen a layer break számok alá a dvd fájlban "fáljnév".iso v "fáljnév".000 kell)
BAD Boys
Én az elsõ sémát használom minek kísérletezgessek ha ez tutkó... ???
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
BAD Boys
Azért írjuk, hogy CloneCD, mert az biztos, de legalábbis mi azzal szoktuk és mûködik. Ja, te nem ezzel szoktad. Mi igen. Mi nem használunk ImgBurnt. Biztos ki lehet vele írni. Valszeg mûködni is fog, próbáld ki. Max nem.
A DVD író is rengetegszer meg lett válaszolva. LG nem túl jó, próbáld ki, hátha. Pioneer 111-D.
De most komolyan, milyen kérdés ez? Nem azzal az íróval és nem azzal a programmal írod, amit mi ajánlunk. Csak saját felelõsségre!
(a tv-d azt irja ki, hog milyen jelet kap, nem azt, hogy milyen felbontásu lcd panel van benne)
Forza.
Mindegy, hozz létre új filet, neve: IMAGE.dvd
Tartalma (össz 2 sor, 2. sor végén nincs sortörés):
LayerBreak=1913760
IMAGE.000
De én a képfájlokat (DVD Filmeket, amik ISO-ban vannak általában) az ImgBurn-nel szoktam kiírni. Esetleg ezzel a progival is ki lehet írni a játékokat??
.000 képfájlt tudok majd kicsomagolni, ezt gond nélkül ki lehet irni CCD-vel?
Pl ez!