176910

-
Xbox360 Room
beteg :) -
Hát a fő xbox360 oldalon nem írja hogy mikor lessz...
Én meg továbbra is kérdezem, hogy aki ismert az ebay-be az segítsen plz! -
a kérdésem még mindig változatlan. MIkor lesz Alone in the Dark demo ? -
Hali!
Erről a Monster Jam-rőltudtok valamit?
Me én akárhol nézelődök, mindenhol csak a síma xbox-os verzióról találok képeket és videót rolla! -
meg a winchester is kezd fontossá válni, jövőbeni játékoknál meg lassan kötelező lesz... -
Azért a LIVE-ról ne mondj le ilyen gyorsan, rengeteg lehetőség van benne hidd el. -
Köszi. Akkor még gondolkodom a dolgon, lehet hogy arcadeot veszek, mert a liveot úgyse használnám, a különbségből meg megveszem a hdmi elosztót meg a plusz hdmi kábeleket. -
Skyline #43228 Oksa azt úgyis megvettem az mehet:)
Forzánál amúgy leragadtam a driftelgetésnél,mérföldekkel komolyabb mint eddig bármely más game drifüzemmódja...:D
Hogy hol van benne drift üzemmód? Nincs....De a 790 kilós ~400 pacis hacsiroku minden segítséget,kipörgésgátlót és egyéb szart kikapcsolva maxihangulatosan műveli amit kell padlógázadásra 4.-ben is:D
Nade most sleep bb -
Most vettem egy Viva Pinata + Forza2 double packot, jelenleg a VP-t nyomom, gondoltam először kijátszom az egyiket aztán jön a következő, úgyhogy Forza-ban még kicsit kezdő vagyok, de ha kicsit belejövök akkor valamikor versenyezhetnénk egyet úgy barátiból. 
-
Skyline #43226 Oksa csak ezt a galériát pc-n ellehetne érni felhasznévvel/jelszóval..:) -
Az igaz, viszont így van egy közösségi oldal ahol van galériád, megoszthatod a képeidet másokkal stb, szal szerintem nem nagy gond. -
Skyline #43224 Jajaja,csak azt sajnálom hogy agyonkörülmény pc-re tolni képeket játékból... -
Egyébként az tetszik még, hogy például a Forza2-ben aukcióra bocsáthatsz kocsikat amit más megvehet, a Viva Pinata-ban meg küldözgethetsz másnak pinatat vagy tárgyakat. Szal bejön, hogy manapság az "online feature" nem csak a X számú ember tömeghentelésében merül ki. -
Skyline #43222 Na annak nemtalálok kommunitit pedig bebaxnám pc topikba csöpögjön a konzolrühellő csürhe:) -
-
Skyline #43220 rumble roses xx?:D:D:D -
Nem tudom, de valószinüsítem.
-
Skyline #43218 Minden game-nak van ilyen community basz?:D -
Van PGR és Forza community website ahol, ha bejelentkezel (PC-n) megnézheted a képeidet aztán azt csinálsz velük amit akarsz. -
Lesz, viszont lényegesen szebb képet kapnál vga-val de mivel olyan bemenete nincs a tv-dnek, így marad a HDMI. -
Harkat 89 #43215 Most olvasom hogy hangos az XBOX 360, meg hamar felmelegszik,
ez igaz? És lehet ellene teni valamit? -
Skyline #43214 Hát....Jólenne...Van pár pgr-es meg forzás képem amit beszerkesztenék háttérnek:)
-
Szerintem sehogy. Vagy mégis? Én is szívesen látnám a Halo 3-as képeimet PCn. -
Skyline #43212 Valaki büfizze már el nekem értelmesen hogyan lehet a játékból kimentett képeket átrakni pc-re a boxról...:)
Egy értelmes leírást nem találok hogyan lehet összehozni a boxot a pc-vel... -
Oszi #43211 A 2 játékos xbox premium packből is van olyan amiben nincs hdmi kimenet? -
igen, de az én plazma tv-mnek nincs.
és az hogy analóg nekem nem mond semmit. lesz HD-s képminőség, vagy nem? -
Lambo fan #43209 sziasztok!
kérdés: nem tudok dombornyomott bankkártyámmal Microsoft pontokat venni, eddig hónapokon keresztül működött. A kártyám júniusban jár le, de ennek nem kéne gondnak lennie, nap mint nap vásárolni tudok vele mindenhol. MS pontokat pedig nem enged venni :( Nem tudom va e köze hozzá.
Azonban!
arra gondoltam lehet az a baj hogy angliai cimre vagyok X360-on beregisztrálva hogy legyen Live magyarországon és már nem tűrték tovább az ilyen kamu regisztrációkat és igy válaszoltal MS-ék hogy nem lehet akkor pontokat venni kamu regisztrációval? Gondolom ti is külföldi cimen regisztráltatok hogy legyen Xbox Live. Nektek sikerül a konzol felületéről pontokat vásárolni? Nem tudok mire gondolni...
Valkaki valami okosságot tudna mondani nekem?
köszi Ádám -
Úgy, hogy a 2. lemezen vannak azok a tartalmak amiket eddig kiadtak a játékhoz és a Live-on fizetős tartalmak. A lemez behelyezésekor ki lehet választani azokat a tartalmakat amiket feltelepítsen a HDD-re. -
Hogy másolod fel? -
Oszi #43206 Most vettem forza2-es xbox premium packot,aminek ugyebár nincsen hdmi kimenete,most componens kábelről tolom ha vennék egy vga kábelt sokkal jobb képminőséget kapnék?( 32"os lcd tv-m van hd) -
Hello!
Az egyik ismerősőmnek megvan a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Legacy Edition. A kérdésem az lenne ha a 2. lemez tartalmát felmásolom a HDD-re akkor azt a tartalmat én fogom tudni használni az alap Ghost Recon Advanced Warfighter 2-vel? -
Láttátok, ahogy a nővel ketten a levegőben forogtak?
Co-op multi jelek???
-
Lényeg hogy nem a a játékból van:) majd ingém. -
1. VGA bemenete nem csak monitoroknak van.
2. "komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t"
Igen csakhogy az analóg.... -
jaah,prince of persia trailert láttátok?Szép. teaser -
Miről lenne nyújtott a kép 16:10-es moncsin?Úgy tom pont azon a jó,a simán meg fekete csík alul-felül. -
vga kábelt? én plazma tv-n akarok játszani, nem monitoron... :)
komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t... -
daneszbaby #43198 Jó jó.
Boccs.
Akkor HDMI-set veszek =D -
dede van haszna, ha zavar a dvdolvaso porszivohangja, majd elnyomja a két felhuzott venti turbinahangja ...
istenem, napi 5x le lett irva, hogy UJONNAN CSAK HDMI-s, 175W foygasztásu boxot veszel - VILÁGOS ????!?!?!?!??!?!??!?!?!?!!??!
de ha ki akarsz b*szni magaddal, akkor rendeld csak meg... -
daneszbaby #43196 Én is onnan fogom rendelni.
Premium nem HDMI-s packet hütésmodosítással meg VGA kábbelt rendelek hozzá.
Télleg semmi értelme a hűtésmodosításnak?