XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Profil választásnál kiválasztod a LIVE-os profilt, majd xbox live fül, neveden (ahol a gamerscore-t is kiírja) "A", majd Enable auto sing in.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Én nem szeretem az ilyen játékokat mész egy kardos valakivel és kaszabolod az ellent.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Casper007
Please, mondjon valaki miksolci konzolboltot, mert megüt a guta. :( Már nagyon rámférne egy box, meg is rendelem hétvégén, ha nem találok miskolci üzletet.

Hello World!

KILLER2
Ninety-Nine Nights-et próbálta már valaki? Valami vélemény?

Töltsük le az internetet!

sporolni kell.Nekem van 2 PSP-m lehet elcserélem valami okossal egy xbox360-ra és akkor lesz 2 itthon. :)
A fiamnak is kell egy úgy döntött és akkor nincs vita a gépen :)

Ioles
Sziasztok!
De jó lenne ha nekem is lenne Xbox360-am :) Már nagyon vennék egyet csak nincs pénzem rá. Ugye egy PC meg kell itthonra. Meg valszeg csak év vége felé lesz Plasma vagy LCD-TV-nk. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás hogy tudjak venni X-et?

KILLER2
Fogalmam sincs. Talánm a beállításoknál van valami névjegy, de nem hiszem, hogy benne van.

Köszi már nézelõdtem,de nem találta :(

Azthonnan lehet megtudni,hogy hányas Fw van a gépen?

Most a Fight Night 3,Test Drive U.Tulajdonképpen minden evõ vagyok.

KILLER2
Akkor beállítás. Nézelõdj, most nem tudom, de ha majd bekapcsolom a gépet, megnézem.

havernál bekapcsolom a gépet és egybõl feljelentkezik valami beállitás lesz szerintem.

Nekem az NBA 2k7, kegyetlen jó játék de elég sokat nyomom még a Saints Row-val meg a Figh Night-tal.

22Barna22
gears of War és Crackdown LESZ! :(

KILLER2
Nektek mi a kedvenc játékotok?

KILLER2
Nálam azt magától csinála. Vársz picit és bejelentkezik. Bár leeht, hogy van valami ilyesmi beállítás. Nem tudom.

Srácok,hogyan tudom azt beállitani,hogymikor bekapcsolom a gépet csatlakotton egybõl a livera ne keljen mindig kiválasztani a profilt!

Zsoltika 007
Majd ha elkészül.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Halo 3 demo miko jön ?
ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

KILLER2
Hát ma majdnem meglett. Lehet, hogy most már eredetiben veszem meg.

nem tudna nekem valaki egy oldalt adni ahol a pes6hoz tudnék kiegészítõt letölteni xboxra?
úgy hallottam van ilyen bár elég furin hangzik a dolog:(
ThugEdge
akkor játszad a fullt,bekakálol akkora isten
megint egy JÁTÉK-ha érted

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

22Barna22
nem fog menni :S 2007-ben kiküldtek egy frissítést ami szétcseszi a flashelést... álnéven fut szóval a tulaj nem is tudja hogy flashelése tönkrement... szóval ezentól nem lehet letöltött játékokkal játszani csak originallal :(

<#vigyor>persze ez nem egészen így megy de nézzétek el XD<#vigyor>

Forza Italia
Srácok most töltöttem le az Nba 2k7-et és miután kicsomagoltam a rarból egy Image000 fájl lett. 7.5gb. Ez menni fog gépen?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

KILLER2
Én meg 4edszerre is kijátszottam a Crackdown demoját.

Jó szokásomat nem szándékozom ott hagyni az elõzõ Mekkán, így itt is hétrõl hétre ismertetni kívánom veletek azt, vajon hogy is áll az XBOX 360 és talán a világ legnépszerûbb online játék rendszere és kik vagyis milyen játékok állnak a helyzet magaslatán. Híremet sajnos egy elég rossz hírrel kell folytatnom az XBOX Live szolgáltatás ma szünetel, és csak a délután folyamán tér vissza. Természetesen az általános karbantartás miatt van ez, de lehetséges egy frissítés is. Visszatérve a Top Listára a helyzet nem sokat változott, a Classic lista még mindíg szerepel és a Halo 2 maradt a jól megérdemelt pozíciójában. A Gears of War is menetel szépen elõre nyomában pedig a neonfényes Vegas kaszinóiban dúl a legtöbb háború. Arcade fronton a frissen belépõ Paperboy vette át a vezetést.Nézzük a további szereplõket, és a frissen belépõket erre a hétre...
mekkán van a megoldás a hibára
sector512
Hát az nagyon király lenne :)

PSN: s3ctorHU

Sajnos nekem ezt dobja amikor csatizni akarok.
<#wow1><#ijedt>
teddymac
mi ez az ip izé ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

KILLER2
Az de jó lenne. Akkor nem kéne vennem. Magyarok, köztük ti is mennyire tolják még a Gears of Wart? Mert fõképp amiatt akarok gold-ot, meg mostmár a crackdown miatt is, ha meglesz.

87.229.14.15:28990<#ejnye1>
teddymac
talán most szervezik át a dolgokat :) és innentõl csak gold lesz :) ingyen

Felrobbant a Live központ most már dead központ :(

Nekem se megy.
Mi a fasz van?
matiszG
Emberek mindenkinek megy a LIVE?Nekem a test connectionban az MTU failed-et ír ki.Mi az?Köszönöm a segítõ válaszokat.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

teddymac
Ingyen Live Vista rendszeren

<2007. február 20. @ 09:18 - Chesario> (kommentek: 3)
A Microsoft egyik embere, név szerint Shane Kim nyilatkozott a Windows Vista és az Xbox Live kapcsolatáról.

Az Xbox Live szolgáltatás eddig az Xbox és Xbox 360 tulajok számára adatott meg, ám a Windows Vista megjelenésével a PC-s platformon is elérhetõvé teszik a Live rendszer multiplayer játékokkal kapcsolatos részeit. Ennek megfelelõen a PC-s játékosok díjmentesen tudnak majd játszani az Xbox tulajokkal, ám a komolyabb funkciók eléréséhez itt is elõ kell majd venni a pénztárcát. Az Xbox tulajoknak sajnos továbbra is ki kell fizetni a Gold hozzáférés díját és csak ezután lehet majd multiban is játszani a konzolon, de a jövõben lehet, hogy itt is díjmentessé teszik ezt a szolgáltatást.

gamestar

akkor örvendezzünk együtt :)

Akkor is régen derbiztünk már vagy egy kis crackdown co-op modba?

CSOCSO
meg a szinkron is annyit jelent hogy a felirat magyar meg max a narrator... ennyi
bar ez is tok kircsi! en boldog vagyok a forzanak!
Vettem a lapot :)

guardian hero
Az eddig bejelentett/megjelent magyar szinkronos játékok közül a Pinata Rare, a Crackdown Realtime Worlds, és a Forza egyedül belsõs fejlesztés.

De ne kapd fel a vizet, csak kötözködök :).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

ja,de van játék fejlesztõ részlege is!!

Olyan jól informált vagy!!

KILLER2
Remélem, hogy ezután szinte minden gém szinkronnal jön. Bírnám Gears of War-t magyarul. AZt azonnal megvenném. Vagy mondjuk Dead Rising se lenne rossz.

guardian hero
Mármint a Microsoft nem fejlesztõ, hanem kiadó (a játékpiacon).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nem tünt fel?Volt egy hir miszerint a viva pinata sikerén felbuzdulva a microsoft innetõl magyar felirattal és szinkronnal látja el a játékokat!!

Srácok honnan tudom meg,hogy milyen flash van a gépembe?

guardian hero
Nem.

Csak a microsoft álltal fejlesztettek szinkronosak!

Casper007
Szükségem lenne egy kis infora, elsõsorban miskolciaktól. A Herman gimi közelében az OMV benzinkút környékén van egy konzolbolt (úgy tudom, zöld ajtókkal egy garázssorban) Nem tudja valaki ennek a boltnak a nevét?

Hello World!

Eladó Saints Row. Érd, [email protected] v. 06703308809